| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:55
- Nahlásit
Gerda
Nechci vám do toho kecat paní, ale to by napřed musel jeden z těch psů na operaci a brát hormóny a až pak by mohl mít děti
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:58
- Nahlásit
Biluška
Biluško, umístění Akély máme spolu probrané 100x tam i zpět....ale nic ti nebránilo jinému řešení,i tomu tebou avizovaného za 160,-,
Pokud jsi tak morálně IN ,tak mi a nejen mě prosím osvětli chovatelský záměr nakrytí anglické setřice odebrané z útulku Brno-Komín..děkuji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:59
- Nahlásit
Biluška
ale to by napřed musel jeden z těch psů na operaci a brát hormóny a až pak by mohl mít děti
detailisto!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:04 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Biluška
A proč se ujměš foxíka,kerý díky své povaze všem trošku znalým peskařům nakraje "vše co se hne"a hodíš ho do smečky fen a pak se divíš ,že zplodil mimi s fenou,kterou jsi zachránila z velkochovu?Proč??? Naivita nebo zisk???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:04
- Nahlásit
Erin
....ale nic ti nebránilo jinému řešení
Ne nebránilo. A kdybych věděla jak chuděrka Aki skončí tak bych určitě zvolila jinou variantu.
tak mi a nejen mě prosím osvětli chovatelský záměr nakrytí anglické setřice odebrané z útulku Brno-Komín..děkuji
Pro peníze. Přece to dobře víš, tak proč se ptáš?
Taky jsem na tom značně vydělala, podle posledního sčítání jsem v mínusu o nějakých dvacet táců pokud započítám rozkousané dráty od počítače a čerpadla následkem čehož čerpadlo shořelo a počítač jede v nouzovém režimu. Nebudu-li toto počítat jsem v mínusu jenom nějakých deset Takže Šagy byla kryta jednoznačně pro peníze, o tom žádná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:09
- Nahlásit
Gerda
detailisto!
No tak promiň no. Sem si tak trošku oživila to málo co o tom vím a určitě jsem někde četla, že napřed musí být ta operace a hormony. A prý je drahá
Erin
Ty víš o Armanovi něco co já nevím? Mě o něm totiž řekli akorát to, že je na psy agresivní a že byl třikrát vrácen z adopce. Jednou bez udání důvodu, podruhé pokousal nějakou babičku, nebo koho a potřetí udělal majiteli z bytu kůlničku na dříví. O sexu nemluvili ani jednou, takže mě dost překvapuje, že ty o tom víš.
Naivita nebo zisk???
Jednoznačně zisk. Chtěla jsem je prodat do výkupu jako ultravzácné plemeno "liptaňský drak", ale přišli mi na to a nekoupili ho Bohužel taky zplodili jenom jedno štěně. Ale nechala jsem si ho na chov, doufám, že bude plodnější než otec, ten už je přece jenom dost starý. Se Semtexem nakreju všechny šeltie,Lilátko i jeho vlastní matku a při jednání s výkupem už budu obezřetnější. Kdy se mě zeptáš jak to, že jsem neuhlídala štěně a vlítlo mi pod auto?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:14
- Nahlásit
Biluška
Gerda
Registrovaný partnerství by nestačilo, Biluško to zbytečně komplikuješ, když se chce, tak jde všechno, teda tak to aspoň říkal Bush.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:16
- Nahlásit
Biluška
mám se na to štěně zeptat já at to zbytečně nestojí'???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:18
- Nahlásit
Garfield
když se chce, tak jde všechno, teda tak to aspoň říkal Bush
dovolím si zmínit ještě jedno řešení - vše vyřeší trh - jak povídá náš pan prezidént vod modrýho ptáka.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:23
- Nahlásit
sarax
Blpko........
Jedeme na první rodičák našeho skoroprvňáka,taxem zvjedavá kolik z nás vytahaj prašulí!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:28
- Nahlásit
Garfield
PetraK
Registrovaný partnerství by nestačilo, Biluško to zbytečně komplikuješ, když se chce, tak jde všechno, teda tak to aspoň říkal Bush.
No tak pro mě za mě to zkuste, máte moje požehnání
sarax
no já nevím, aby se pak někdo necítil uražený a odstrčený třeba . Hele, já musím do práce, tak kdyby se někdo ptal na štěně pod autem tak mu prosím vyřiď, že jsem to taky udělala pro peníze. Že jsem chtěla Lilu prodat do výkupu, ale oni ju nechtěli jak měla ten zdeformovaný čumák. Tak jsem ji vykopla na ulici, jenže lidi už věděli, že je moje a přinesli mi ji zpátky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:29
- Nahlásit
jablunka
Jedeme na první rodičák našeho skoroprvňáka,taxem zvjedavá kolik z nás vytahaj prašulí!
Hodně, ani tam nechoď My měli rodičák minulý týden. Vrátila jsem se s A4 popsanou hustým písmem. Všechno jsou to věci co mají haranti mít. Docela by mě zajímalo na co je prvňákům redispero
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:35 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Biluška
jo A4 to by ještě šlo
jablunka
já jdu na rodičák pro prváky...grrrrrrrr..budou chtít učebnice a takový věci a ještě oblečení pro náš obor na praxi..se asi pobleju...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:39
- Nahlásit
Biluška
Nebudu-li toto počítat jsem v mínusu jenom nějakých deset Takže Šagy byla kryta jednoznačně pro peníze, o tom žádná
No tak vážně, jaký chovatelský záměr jsi tedy měla??Štěňata bez PP...sama bereš pesany z útůlků tak PROČ tohle???
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:39
- Nahlásit
jablunka
jestli tvoje dítko půjde do státní školy tak si připrav nejmíň úvěr, páč školství na vzduch nejede a co nedá státní kasa, musí doplatit rodičové.
Občas to vypadá, že každej žák živí svého učitele, na střední se k tomu přidá jeden důchodce aby rodičové nezlenivěli
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:41
- Nahlásit
Erin
No tak vážně, jaký chovatelský záměr jsi tedy měla
ti vážně napsala, že záměr byl prachy.... já jí chápu, sama pro prachy udělám tak všecko všecičko
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 16:43
- Nahlásit
Jimmi
aby rodičové nezlenivěli
že jo vid????
já si to myslela....
sama pro prachy udělám tak všecko všecičko
jo to mi povídej
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:00
- Nahlásit
Jimmi
sarax
že by štábní cz
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:03
- Nahlásit
Erin
a ty si která hlídka? máš dlouhou šichtu, to je úděl todlecto
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:16 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Jimmi
a ty si která hlídka? máš dlouhou šichtu, to je úděl todlecto
Já nejsem žádná hlídka a na svůj úděl pěji pouze chválu...už jste se dohodly v čem tkví úžasný chovatelský(nikoliv množitelský)záměr vzít anglickou setřici z útulku nakrýt a pak nabízet k prodeji za cenu štěnda s PP?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:28
- Nahlásit
nazdárek lidiové psovití ,co se řeší?Jestli nic,tak zas du.Venku děsně ščije,Bordžínka usnula s gaučákem-oba jsou nažraní,Aishenka je sice taky nažraná,ale zkouší to na mě,jestli by se nedalo v tom dešti někam jít courat a očumovat čoklíky za plotama.Tak asi vezmu pršiplášť a vypadnu.
Jinak mám s vlaštovkama v garáži jen samé patálie:nejen že musíme přikrývat auta v garáži,bo nám na ně se*ou,ale musím nechávat pořád otevřeno,aby mohly krmit ty svoje holátka.Sem zvědavá,kdy si toho všimne nějakej zloděják.Dneska jsem při odjezdu do práce garáž zamkla,ale v poledne mi to nedalo a honem jsem jela ji zase otevřít,páč nevím,jak dlouho vydrží holátka o hladu.Vlaštovky hned přilítly a lítaly jak MIG 21,dokonce mne jedna málem trefila do hlavy.A tohle musíme vydržet až do srpna,dokud se nenaučí lítat.Jako bych měla málo starostí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:32
- Nahlásit
Neessi
dokonce mne jedna málem trefila do hlavy
Letící zásobovací vlaštofkou do hlavy trefena býti, úrodné léto na létající holátka už v červenci míti.
Vidiš, kdyby ses nechala trefit, mohly vysmahnout už v červenci.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:48 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
Erin
že by štábní cz
Jimmi
a ty si která hlídka?
já chci bejt taky stábní a mohli by sme udělat nějakej brejnstorming stábních a tam by se vyměnily stábní praktiky sledování
Jinak dobrý večer
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:55
- Nahlásit
Gerda
kdyby ses nechala trefit, mohly vysmahnout už v červenci.
Jo,prdlajs.Vlaštovka by zkolabovala a holátka bych musela krmit já,jen nevim,jak bych je učila lítat.Mimochodem ,dneska jsem plácačkou zabila pár much a dlouhou pinzetou jsem jim ty mouchy strkala do volátek.Jenže jsou děsně nenažraná holátka!Jedna moucha každýmu nestačí.Teda né že bych to chtěla dělat pořád,to jen že musela mít půst ,když jsem zamkla.Pak jsem hnala nakrmit venkovní kůťata,co porodila venkovní číča a už je nekojí.Ještě že špaček si tu famílii nakrmí sám,ježci si taky sami naloví a veverčí famílie,co se usadila na našem modřínu nemá žádný zvláštní požadafky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:55
- Nahlásit
Benda
Ty nemůžeš bejt štábní, dyš seš alfa.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:59
- Nahlásit
Neessi
Copak se smí šahat na holátka? Dyť se k nim už stará vlaštofková nevrátí, ne? A jim to neva, že je krmí jinačejší matka? A proč si jim rači nedala třá řízek? Kdo má furt žrát mouchy? A proč nemáte kastrovaný venkovní kočenky? Kampak ta koťátka dáte? Najdou aspoń využití? Nechcete poslat jedno mamce? Řikala, že Nuny bez kočky je jako Neapol bez Vesuvu a ona sama se cítí moc normálně - stejnak bude mít brzo narosky, ne? Ty bys jí dala jedno koťátko, já taky, Biluška jedno štěňátko, taťka kvjetinu...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:02
- Nahlásit
Gerda
no jo to je fakt ale to nevadí ten brejstorming si uděláme. Alfy budou nadávat na práci stábních, stábní na práci podštábních, podštábní na práci ostatních a ostatní se budou hájit, že dostali pozdě podklady od alf. Nakonec se všichni pohádaj potom ořeže.u a nakonec obejmou a uznaj že jim de o stejnej cíl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:04
- Nahlásit
Benda
a teď specifikuj cíl ty alfo! )))
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:11
- Nahlásit
Gerda
cíl je jasnej, všichni psi budou mít vytápěnou místnost, budou štastný a veselý, budou mít teplou stravu 3x denně, budou si běhat a sportovat dle vlastních potřeb, budou mít páníčky a nebudou v útulcích atd atd,
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:15
- Nahlásit
Benda
všichni psi budou mít vytápěnou místnost
budou mít páníčky a nebudou v útulcích
A všichni se budeme v té teplé místnosti objímat a uznávat? Já asi nechci, abyste měli brejnstorming!
|