Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:54
- Nahlásit

Biluška

Hele pani a vy si ani na ty přestavby nemusíte shánět ukrajince, vám stačí ta smečka smetáků chlupatejch škodivejch , voni to stačej zdemolovat za ně

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:56
- Nahlásit

Biluška

Mimochodem- tyhle kutilové mě taky příšerně štvou - když se číhnu u nás na chalupě, co tam ten člověk dokázal!!! A to mě prachů jako šlupek! Říká se tam o něm, že to byl ten poslední českej kat. Pak humříl u branky, dyž přišel z hopsody a teď nám tam dělá společnost. Ale neškodí - kupodivu. Se divím, páč těch titulů co už ode mě chytil!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:15
- Nahlásit

PetraK
voni to stačej zdemolovat za ně
Zdemolovat jo, ale kdo to má pak stavět

tyhle kutilové mě taky příšerně štvou
Štvou je slabý výraz Já mu nemůžu přijít na jméno.

Ale neškodí - kupodivu
Nám jo. My tu máme mrtvýho partyzána co chodí polívat zeď v předsíni. Snažím se ho přesvědčit, aby radši zalíval zahradu, ale to se mu nechce

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:25
- Nahlásit

Biluška

ale to se mu nechce

divíš se mu? Já bych se tam sama potmě taky bála!!

partyzána co chodí polívat zeď v předsíni

jen.... mě tak napadá.... seš si jistá, že tu zeď polívá??? Voni partyzáni určitě hodně i chlastali, a to pak se může stát prej, že se člověk splete a místo na záchod.........

ale kdo to má pak stavět

jak se můžeš taghle blbě ptát??? Máš snad mozkovej deficit či co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:38
- Nahlásit

Biluška
Kvalita betonu je velmi nekvalitní.
máte si říct Bendoj,ten si liboval jak pjekně betónovali na apaluše

nestíííííííííííííhám,nic nepište ,sakra,mušim pápalála

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:41
- Nahlásit

PetraK
Máš snad mozkovej deficit či co?
Mám trvalý mozkový deficit a mám na to i papíry. V pase mám jasně napsáno "barva vlasů :blond"

Voni partyzáni určitě hodně i chlastali, a to pak se může stát prej, že se člověk splete a místo na záchod.........
Tenhle ji polívá, to je jasný.
Náš barák byl totiž ve své době absolutně hogo fogo. Měl kupříkladu vodovod, což jako tenkrát nebývalo. Voda do vodovodu přitékala z vodojemu co je na půdě. Je tam doteď. Taky doteď máme studnu. Ve sklepě. Sem tam máme i ty vodovodní trubky. Trčí různě ze zdi a tak. Gerdu upozorňuju, že jsem zkoušela kroutit se všema, žádná není kouzelná Nikdy jsme nepřišli na to odkud se bere ta voda ve vodojemu. Není tam žádný svod dešťové vody, čerpadla tenkrát ještě nebyla.... prostě nevíme. Jediná teorie je, že místní starousedlíci-němci měli pár zajatých partyzánů, kteří v noci vynášeli vodu ze sklepní studně nahoru do vodojemu
Jeden, nebo více mrtvých partyzánů tady nepochybně zůstal a vodu leje v polovině cesty na zeď v chodbě. Jinak to prostě není možné. Ta zeď je uprostřed baráku a je imrvere mokrá, ať sušíme jak sušíme

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:50
- Nahlásit

PetraK
no obvaz bude do dneška,to se udělá dlaha a ta bude sundavací a zastam dací,a budem chodit aspon plavat že...doufám že si to nechá..jasně že dostala už trychtejř a je naštvaná

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:14
- Nahlásit

Dobré ráno děcka, mám umrtvenou půlku obličeje, zase sem byla na klínových defektech a ubrousit si zup, co sem si uštípla o chleba od mamky, dyš šetřila a namazala nám starej a tvrdej svačin!

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:31
- Nahlásit

Čest práci soudružky a soudruzi........

Jimmi
ten je ale krááásnej

Je volnej a kólijácí sou na něj i vysoký,tagže by to i šlo.
Biluška
Vypadá to jako by sme bydleli spolu,páč u nás je to s vodovodníma trupkama stejný a ještě horší s élektrikou!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:36
- Nahlásit

Biluška

Ta zeď je uprostřed baráku a je imrvere mokrá, ať sušíme jak sušíme

no esli ji tam ale nechoděj taky třebas vobčůrávat ne partizánský ale smetácí chlupatí ?

sarax

žjofkáá - stofárd v trychtejří! To je lepčí než muž s obří hlavu f cirgůse!

Gerda
to nebylo o šetření, ale to byla pomsta za to pršení!

jablunka

ještě horší s élektrikou

no tak si řeknite tý Gerdě co je zauřena f butce (a dneska je zauřená festovně, páč tady je krásně), dyš tam bude dostatečně rychle běhat, napojí se na ní dynámo, tak máte eletriky habakůk!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:41
- Nahlásit

PetraK
no esli ji tam ale nechoděj taky třebas vobčůrávat ne partizánský ale smetácí chlupatí ?
To by nezvládli ani Moničiny dogy, to je tak do metru a půl mokrý

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:44
- Nahlásit

sarax
se udělá dlaha a ta bude sundavací a zastam dací,a budem chodit aspon plavat že...doufám že si to nechá..jasně že dostala už trychtejř a je naštvaná
Tak hlavně že tam nejni žádnej zánět,ani jinej moribundus.

A už si přišla na to ,jak si kravička na sebe začne vydělávat?
PetraK
tak si řeknite tý Gerdě
A vona je Gerda élektrikář???
U nás de totiž vo to,že ještě žádnej nepřišel na to kudy vedou dráty a na kterou krabičku je co připojený!

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:45
- Nahlásit

Biluška
To by nezvládli ani Moničiny dogy
Tak ti tam na to chodí scát ňákej kobyl!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:55
- Nahlásit

Holky, kurnik, nešilte, dybych byla eletrikář, už mám doma krásný nový rozvody a nepotřebuju mistra velkostavitele, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:00
- Nahlásit

Biluška
to je tak do metru a půl mokrý

jen nech na hlavě - u nás byl krysařík a ten dyš čůral, tak udělal stojku, aby načůral co nejvejš, tak co víš???

jablunka

A vona je Gerda élektrikář???

Gerda myslim életrikář nebude, ale umí vyrábět v butce életriku. Musí bejt ale zauřená f tý butce a tam běhat jako běhaj ty křečcí v kolečku a bejt napojená na dynámo. Dyš si ji připojíte, můžete mít életriky kolik chcete pani

Gerda

už mám doma krásný nový rozvody

tak vy kromě életriky taky děláte do rozvodů? No to byste pani mohla poradit Bilušce, ta tuhle sháněla někoho kdo dělá do rozvodů!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:05
- Nahlásit

PetraK
pani, vy ste zase snídala ňákou ftipnou studentskou pečěť, co? )) Teď se eště nemůžu smát, bo mám ochrnutí jak silvestr stalone, teče mi kafe levým koutkem, takže mě laskavje nerozesmívejte jako!!!!!!! A biluši s rozvodem neporadim, leda by měla elektrikářský znalosti a pak si to zas může rozvést sama.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:12
- Nahlásit

Gerda
čus Silvestře,hele co mě pomlouváš stran svačin?
je něco poctatnýho novýho???

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:15
- Nahlásit

Gerda

teče mi kafe levým koutkem

vy chcete bejt co nejvíc podobná svojí mamce, že jo? A tak ste si pořídila mrtvici!

davidkova renata

je něco poctatnýho novýho

je! Sice je Gerda zauřená f butce s mrtvicí, ale otvírá si tam advokátní rozvodovou kancelář. Tak dybyste vjeděla vo nějakech klientech... helflo by jí to rozjet kapek kšefty

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:16
- Nahlásit

Gerda
leda by měla elektrikářský znalosti a pak si to zas může rozvést sama.
O élekrice vím akorát to, že kope a že to může čověka aj zabít. Takže na ni rači nešahám . Tudíž tohle teda neklapne

PetraK
nás byl krysařík a ten dyš čůral, tak udělal stojku, aby načůral co nejvejš, tak co víš???
Takovou stojku by neudělala ani ta doga. Teda dogáč. Tohle je partyzán, trvám na svým. Ale jestli na to chodí čůrat tak je to mimořádně vysoký a vyvinutý ruský partyzán a nejspíš budu usilovat o seznámení s ním

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:17
- Nahlásit

Biluška

že kope a že to může čověka aj zabít

pani a nepletete si to s kobylou???

vyvinutý ruský partyzán a nejspíš budu usilovat o seznámení s ním

to by mohlo bejt, páč voni Rusové maj fšecko tak nějak balšóje, že?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:18
- Nahlásit

MIMOCHODEM - VÍ TADY NĚKDO, JAK SE V RUŠTINĚ SKLOŇUJE PŘÍDAVNÉ JMÉNO TEPLÝ????

Ne? Já to náhodou vim.... Ťoplyj, očeň ťoplyj a Maxim Gorkij

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:22
- Nahlásit

PetraK
Ťoplyj, očeň ťoplyj a Maxim Gorkij
Paní, vy ste blpka

to by mohlo bejt, páč voni Rusové maj fšecko tak nějak balšóje, že?
No ty kýble vody co nám sem leje jsou rozhodně óčeň balšoje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:26
- Nahlásit

PetraK
advokátní rozvodovou kancelář. Tak dybyste vjeděla vo nějakech klientech...
no tak at rozvede Mášenka!!Bude na něm dělat tedleten precedens
Ťoplyj, očeň ťoplyj a Maxim Gorkij

trupko

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:30
- Nahlásit

Erin
v čem tkví úžasný chovatelský(nikoliv množitelský)záměr vzít anglickou setřici z útulku nakrýt a pak nabízet k prodeji za cenu štěnda s PP?
na to ti tady asi nigdo nevodpoví...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:32
- Nahlásit

davidkova renata

Bude na něm dělat tedleten precedens

a vy myslíte, že s takovoudle prasárnou bude Biluška souhlasit?? To nevim teda, to nevim. já sem hodně benevolentní, ale aby na Brtnikovi někdo dělal precedenc, to bych opravdu nesnesla!!!

Biluška

No ty kýble vody co nám sem leje jsou rozhodně óčeň balšoje

No to je u nich normálka, tadle velikost, víme?

davidkova renata
Biluška

Paní, vy ste blpka
trupko

nevděk světem vládne, člověk jim chce osvěžit jazykové znalosti na ZDŠ nabyté a voni z něj udělaj pitomce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:33
- Nahlásit

Mar
na to ti tady asi nigdo nevodpoví...
co kecáš?? Dyk se vodpovědělo asi 3krát,že kulim prachům,co je na tom nejasnýho??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:34
- Nahlásit

PetraK
že s takovoudle prasárnou bude Biluška souhlasit?? To nevim teda, to nevim. já sem hodně benevolentní, ale aby na Brtnikovi někdo dělal precedenc, to bych opravdu nesnesla
abyste se m nepos*ala,přeci něgdo ten precedens dělat muší,no.,práce jako práce.
voni z něj udělaj pitomce
voni jo?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
Stran tvý svačiny mám za sebou broušení toho ulomenýho kusu zubu!!!!!!!! Příště děláš krupicovou kaši, tu už snad budeš schopná udělat dobře, ne?!

PetraK
a vy myslíte, že s takovoudle prasárnou bude Biluška souhlasit??
No to nevim, bo z precedesu znám jenom Báru Basikovou a s tim bych teda, bejt Biluší, nesouhlasila. Hlavně ale že si nevybrala někoho vod Ládi křížka, to mi přijde daleko horší - prořídlá zastydlá romantická mánička )))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:40
- Nahlásit

davidkova renata

práce jako práce

no hlavně, aby na to takhle nahlížela i Biluška, že to takhle pojme Mášenek, tak to jako nepochybuju - kóór, dyž mu teda Gerda místo sebe podstrčí Báru Basikojc, ale nevim, no. Až co řekne Bilu!

voni jo
a já snad?? Esli to mám chápat timdle směrem, tak sem se hluboce urazila

Gerda

Příště děláš krupicovou kaši, tu už snad budeš schopná udělat dobře,
na to spolíhejte - udělá betom, že by i Benda záviděl. Chce to něco co můžete srkat brčkem!

Báru Basikovou

ste srab pani, poslat za sebe náhradnici!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:45
- Nahlásit

PetraK
ste srab pani, poslat za sebe náhradnici!
Jak náhradnici!!!!!!!!!!! Chcete rozvody? A chcete precedenc? Rozvody se natahujou, dyš se kope v podlaze, vo precedencu ví nejvíc Bára, tak ať Biluše jde rovnou za tim nejzkušenějšim, ne? A nikdo nemluvil vo tom, že by se ňáký precedence dělaly v mý butce!!!!!!!!!!!!! Zapomeň!

<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání