| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:09
- Nahlásit
Biluška
to mi trochu i připomnělo, že jsem se s tím naším ovčím sousedem bavila a on povídal, jak ho mrzí, že když seká pole, že mu vždycky pod kolama zůstanou mláďata. Jak je mu to líto. Tak jsem se mu nabídla, že půjdeme s Ešusem před ním a ty zvířata zvedneme, že na tohle ohaři jsou. Na to mi řekl, že je to zbytečný
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:12
- Nahlásit
Gerda
Nicméně nevemu si ho, nemůžu mít dva kretény.
to je ten koliák co se pral se psy ? Jestli teda není už v pohodě tak to by asi nebyl pes pro tebe na parkové venčení.
davidkova renata
Váleček tam nebyl ale správce vypadal rozzuřeně, naštěstí moc neběhal Nakonec jsme to stejně zaplatili
Tys neudala vlkošedku ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:15
- Nahlásit
BendaNakonec jsme to stejně zaplatili
to je teda blbá hra
Tys neudala vlkošedku
Neudala sem ani jakomalinu .Nevim,nerozumim.
Na malinu sem rozhodila sice sítě,ale ta holka by jí měla v kotci a to prej pro ní nejni moc vhodný bo je magor Takže tohle asi taky nevyjde..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:16
- Nahlásit
PetraK
Jak je mu to líto. Tak jsem se mu nabídla, že půjdeme s Ešusem před ním a ty zvířata zvedneme, že na tohle ohaři jsou. Na to mi řekl, že je to zbytečný
Ty voe,to sou debilové!!!Tak co je mu jako líto????????????
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
já myslel že tam právě jedete a někomu jí vezete a Vy ste tam vezly věci
Blbá hra to nebyla, bylo to záhadné a dobrodružné. A to následné vysvětlování bylo taky dobrodružný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:21
- Nahlásit
PetraK
Na to mi řekl, že je to zbytečný
JIstě, že je to zbytečný. Přece jeho dědovi zůstaváli mláďata pod kolama, jeho tátovi taky, i jeho dětem budou zůstávát koloušci pod kolama, to je holt ten koloběh přírody A krom toho, z čeho by jinak máma vařila srnčí guláš, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:22
- Nahlásit
davidkova renata
Tak co je mu jako líto
to jsem taky nepochopila, řekla jsem mu, že to udělám ráda, že to navíc pro nás bude takový cvičení. No nenadělám nic. Kdybych aspoň věděla, kdy bude sekat, tak ráno vstanu, vlítneme tam s Ešusem a bude to - do stran chodit na povel umí, zvěř nehoní, oni by stejně z velký části zmizeli sami, jen bychom se tam ukázali. No ale smolikov. Hlavně , že je mu to líto. Hele my jsme - než byl Ešus - měli koloucha položenýho u chalupy - ten pitomeček za mnou hodlal jít na zahradu - asi sme si s jeho mámou nějak krapet podobný, nebo co. Teď před měsícem asi, jsem zase řešila dva malý zajoch nasáčkovaný přímo v zahradě - naštěstí je Ešus fakt hodnej a tak nic neudělal, jen za tím jedním hopkal stejně jako hopkla zajoch. Takže zvěře je tam fakt celkem dost - to nemluvím o ptačích hnízdech, který tam v polích na zemi jsou. Co by mu to udělalo, volovi zemědělskýmu, kdybychom se domluvili a já to před ním pročesala? Nic. No.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:23
- Nahlásit
Benda
já myslel že tam právě jedete a někomu jí vezete a Vy ste tam vezly věci
No věci sme tam vzaly dyš už sme tam jely,ale nevezly sme jí nikomu,měl si je vzít Ruda a nevzal,takže tam zvostaly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
Rudínek nenašel vhodného pána za rohem, nebo jak to, že si vlkošedku nebere???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:24
- Nahlásit
PetraK
Co by mu to udělalo, volovi zemědělskýmu, kdybychom se domluvili a já to před ním pročesala? Nic. No
je to kretén,pani .Biluše to asi popsala přesně.Jedině se nějak domáknout,kdy de to hovado sekat a předběhnout ho..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:32
- Nahlásit
Biluška
nebo jak to, že si vlkošedku nebere???
No já fakt nevim..bylo domluveno,že si veme obě a nevim proč z toho sešlo.ale ta malina pani,to se nevidí..kočka je proti tomu ho*no,vyskočí bez problémů kam si vzpomenete,hbitá,mrštná,prostě magor.Někomu by se takovej čokl náramně hodil na nějaký aktivity,to je fakt děsný.Vlkošeda je malá a drobná, (malina ale taky ,má snad 5kg )vůbec nevypadá jak na fotce,myslela jsem,že je jí kus psa,ale je to diblík,šííííílěně se ale bojí ,jak může někdo tak doku*vit psa Prej jí maj vod mala,měli 4 smrady a eště se jim pátý narodilo,starej v inv. důchodu,furt doma.Čuba se bojí chlapů až se*e.Prej to sou nějaký socky co od nich už nějaký psy odebrali nebo je přivedli bo co...Je mladá,kdyby si s ní dal někdo práci,uklidní se,ale v tomhle stavu když jí někdo uvidí to teda nevim..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:36
- Nahlásit
davidkova renata
To na žádný sport není Možná tak, aby si s ní někdo hopkal někde na zahradě, ale na závody ne. Tam je šílený šrumec, vřava, diváci, haranti co lítají všude a tak. I duševně vyrovnaný pes s tím mívá problémy, takovýhle útulkáči to většinou nezvládají a sesypou se. Jsou vyjímky, že to majitelé zvládnou, ale většinou to vzdají a psa nechají jen tak na zahradě
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
no jo no, to máš z toho že jsi měla radost páč si ujetá na vlkošedý No. Příště se neraduj páč radost ti není přána
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:42
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
to je holt ten koloběh přírody
jo to sou halt ty argumentí
a přitom by to pro něj nebyla vůbec žádná námaha. Bohuže vyšpijónit kdy bude sekat nemám jak . Leda bych každej víkend, když už mu dorůstá vojtěška, kterou tam seká, vstávala před kuropěním a chodila cárat do polí. Což asi nezvládnu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:55
- Nahlásit
tak hlásím že dastík už žádnej zánět nemá a máme přijít za 3 tejdny projistotu na kontrolu preventivní ,tak snad bude aspon chvíli klid a nic nebude zas mít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 14:05
- Nahlásit
Hlásim, že zahájení destruktivní výstavby v mé velkorealitě se uskuteční v týdnu od 30/6 - jupíííííííííííííí! Pravděpodobně již srpenec bude měsícem stěhování tak, jak březen je měsícem knihy. Anebo zahájení školního roku bude i nástupem do nového bytůůůůůůůůůů.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 14:15
- Nahlásit
Gerda
pevný nervy přeju majitelko velkorealit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 14:16
- Nahlásit
brezen2008
[ti]ak snad bude aspon chvíli klid a nic nebude zas mít [/i]
jen dobrou náladu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 14:28
- Nahlásit
Gerda
a máte prašule soudružko? víš co se říká: "...bez peněz stavebníkům pod lžíci nelez"!!!
Voranžový zdraví Marii a ptaj se, jak se jí vede a jestli má ještě ten pichláček, že by jako voba měli zájem, zn. bez závazků
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 14:29
- Nahlásit
brezen2008
hele tak to je dobrá zpráva i pro tvojí peněženku a hlavně přeju Dastymu aby se mu to nevrátilo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 14:54
- Nahlásit
Jimmi
Pani, vaše voranžofky byli neodbytný, až se Marie musela snížit k tomu, že je hubovala. Jinak se mi líbilo, že byla vedoucí kolií a stejně barevné Růženy, které ale bylo fuk, že následuje Mařenu, bo papala a žvejkala zrovínka vašeho mlačího Pichláček už nemáme a zájem bez závazku taky ne! To teda pěkně vychováváte ty vaše psoj, dyš nemusej bejt zotpovjedný za svoje činy!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:17
- Nahlásit
Biluška
Rudínek nenašel vhodného pána za rohem, nebo jak to, že si vlkošedku nebere
Klidně si to vylož jak chceš,ale Akélu jsi "zachraňovala ty "no pak jsi na to nějak neměla a tak jsi ji odvezla "někam"....kura proč jsi nenašla vhodného "dle tvých kriterií"pána sama za rohem....tak neřeš vlkošedku...možná by jsi měla pořešit vrh setřice z útulku vzaté a mimča na ní napráskané
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:19
- Nahlásit
Gerda
pěkně vychováváte ty vaše psoj, dyš nemusej bejt zotpovjedný za svoje činy
hele pani, ale Malej princ řiká, že člověk je zodpovědný za to co k sobě připoutal, a páč jsou pséci připoutaný k Jimmi, tak zodpovědnost nese Jimmy a ne psáci, ne? Takže to maj nastavený náhodou dobře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:21
- Nahlásit
PetraK
tak zodpovědnost nese Jimmy a ne psáci, ne?
Máte pravdu, to je opravdu zajímavý přístup! V každém případě teda souhlas, dyš budou štěnda, půjdou k jimmi, ona už s nima zotpovjedně něco udělá
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:22
- Nahlásit
Biluška
...nechápu, že ňáká svadba byla důležitější neš konečně zrejalizovat ty cílený línije.
Obhlídla jsem Davídkovic nevjestu a ta mi přišla teda dost klidná a navíc moc vyposlouchaná, to já nemám zapotřebí takhle si kurvit chov.
Jo a pořád jsem přemýšlela, koho mi připomíná ten pantau a on je to totiž nejspíš Forrest Gump. Nedávno bježel v telce a su si docela jistá, že je to jedna a ta samá vosoba.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:22
- Nahlásit
Gerda
dyš budou štěnda, půjdou k jimmi, ona už s nima zotpovjedně něco udělá
tak je to správne, tak to ma byt. Hlavně disciplína!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:32
- Nahlásit
Garfield
Jo a pořád jsem přemýšlela, koho mi připomíná ten pantau a on je to totiž nejspíš Forrest Gump. Nedávno bježel v telce a su si docela jistá, že je to jedna a ta samá vosoba.
sem ho taky viděla f tej telce,jako možný by to bylo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:33
- Nahlásit
Erin
Hele, nemám náladu ani čas na hádání, ale postopadesáté ti to shrnu.
Akélu jsem dala Rudovi, protože se mi zdál nejvhodnější. Žije na samotě, kde je minimální šance, že Aka zaútočí na sousedy, má zkušenosti s velkými psy a nějaký ten drbanec,nebo kousanec neřeší. Nevěřím na jeho převýchovu, tachyony, pozměňování imprítingu a podobné kecy. Jestli na ně věří on, je to jeho věc. Pro Aku tam byli ideální podmínky, říkám to nerada, ale lepší než u nás. Proto jsem ji tam dala.
Je pravda, že jsem se rozhodovala v afektu, poté co napadla toho sousedovic kluka. Je pravda, že mi tenkrát bleskla hlavou i myšlenka na utracení, ale zavrhla jsem ji s tím, že Akélu odvezu k Rudovi. Než jsme tam dojeli bylo dávno po afektu a dávala jsem mu ji s čistou hlavou i svědomím.
Řekla jsem mu PROČ mu ji dávám. Tak jak to teď říkám tobě, i s tou větou o tachyonech a imprítingu. Řekla jsem mu, že já se toho psa nebojím, ale mám strach o své okolí. Při svém svobodomyslném způsobu života prostě nedokážu uhlídat takového psa. A nemám plot, ani kotec, který by ji udržel. Zdůraznila jsem mu, že ji dávám jmenovitě jemu. Že mu sice nemůžu nijak nařizovat, aby si psa nechal doživotně a nic takového, ale že bych byla ráda, kdyby Aki žila tady. Isdpch byl u toho a slyšel nás. Slyšel taky jak mi Ruda řekl, ať se nebojím, že podle toho jak mu ji popisuji to u něj má na hodně dlouho. Za pár dní bylo všechno jinak a pes byl nabízen k adopci. Štvalo mě to, ale zkousla jsem to. Na RD stránkách jsem si přečetla jak pečlivě jsou noví lidé testováni, kontrolování a pod. Řekla jsem si OK, tak snad ten chlap ví, co dělá. Když jsem zjistila, že ji daroval prakticky prvnímu, kdo si o ní řekl a neví kde ten pes momentálně je tak mě to nasralo (a to je slabý výraz). Dál už asi nemá smysl o tom psát.
Erin, nějakou chvíli už se přece jen známe, i když jen virtuálně. Ty opravdu věříš tomu, že jsem Aki týrala? Že Akéla napadá malé, silné, blondýnky protože já jsem ji bila? Nemusíš se Rudínka zastávat, já o téhle jeho teorii vím. Vím i o tom jak Aki vystartovala na nějakou holku co mi údajně byla podobná a o tom, že RD řekl "ještě nějakou dobu bude mít reakci na blondýny". Opravdu věříš tomu, že tady jsou psi týraní? Proč podle tebe nemůžu znát adresu toho fousatého pána? Neptej se Rudy co mi na to máš říct, řekni mi svůj názor. Proč ji podle tebe nesmím znát?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:36
- Nahlásit
Garfield
davidkova renata
Nedávno bježel v telce a su si docela jistá, že je to jedna a ta samá vosoba.
Já to neviděla . Ale okamžitě si to seženu na dývýdý a jdu se podívat
Obhlídla jsem Davídkovic nevjestu a ta mi přišla teda dost klidná a navíc moc vyposlouchaná, to já nemám zapotřebí takhle si kurvit chov.
S Davídkovic Nuný se taky nic krýt nebude, tu jsme do línijí vůbec nezařadili. Gaf se připustí s pumou, to je mi jeví jako velmi perspektivní spojení, zejména z hlediska povahy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:54
- Nahlásit
Biluška
Garfield
A nemohl by se Gaf připustit se Standou? Když ho tu furt tak neúspěšně nabízím....je šance, že když budou oba rodiče otcové, že z vrhu vzejdou samí samci. A to taky neni k zahození!
Standa má dysplázku, nemocný srdce a nesnáší psy. Gafica by to tisíckrát znásobila, přidala nenávist k lidem, psychopatii a další hlasivky...byly by to nejdrajvovější mondyjoryngový línyje!
|