| Autor |
Zpráva |
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:17
- Nahlásit
Gerda
si protivná !! ale dobře bude brííífing, hlavně že se najíme a napijem zadara
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:20
- Nahlásit
Benda
hlavně že se najíme a napijem zadara
Tak to bude muset bejt brejnstorming, nebo aspoň review, či status mítink Až bude brífing, budeme muset ochutnávat produkty a seznamovat se s nima - takže brífing taky nebrat!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:25
- Nahlásit
Gerda
to že si mi dopřála dobré počasí na práci ještě neznamená že mě nenecháš nadlábnout !
Je jedno co to bude hlavně když to bude (a zadara). Navíc míting není vhodný páč některý některý nepřijdou mítingovat a snížej nám rozpočet. Trvám na brejstorminku !!! aspon se pohádáme, u toho unavíme a potom nám bude líp chutnat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:27
- Nahlásit
Benda
Trvám na brejstorminku !!! aspon se pohádáme, u toho unavíme a potom nám bude líp chutnat.
Si psal, že se budem objímat a uznávat, takže teď fakt nevim co chceš, podle mě seš infiltrovanej z klientovy strany a teď zkoušíš, co sme pro tebe schopný všecko dělat. Tak to se pleteš holoupku, a to, že si měl o víkendu hezky, bylo pouze z toho důvodu, že se bojim jezdit v dešti rychle.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:49
- Nahlásit
Gerda
A proč nemáte kastrovaný venkovní kočenky? Kampak ta koťátka dáte? Najdou aspoń využití? Nechcete poslat jedno mamce? Řikala, že Nuny bez kočky je jako Neapol bez Vesuvu a ona sama se cítí moc normálně -
Vždyť jsou jen 4 kůťata-Lufthanza,Malew,Emirates (a to čtrvtý jsem zapomněla)-když vyrostou,budou chytat myši.Ovšem řádí tady velkej fógl-orlovec a ten kůťata loví,takže Nuny nic nezbyde nejspíš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:51
- Nahlásit
čus fšicííí štábní z obou stran, ti co kojej kůťata,lašťofky i špačcíííí,ti co množej na co přijdou,ti co pořádaj brejstorminky kde je hafo žrádla i ti co sou spokojený se svým ůdělem(já to teda nejsu )
ste blpcíííí bo se tu tlemim jak idyjot,to je votřes co vy jako vymyslíte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:57
- Nahlásit
Neessi
Ovšem řádí tady velkej fógl-orlovec
nafoť orlofcééééé a nepuštěj k němu holátka, bo pak byste neměli v srpenci co vypouštět...leda byste najali Decibela, ten vypouští za syrový maso merkaptány. Ale to neni taková pěkná událost jako vlašťovičky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:59
- Nahlásit
Gerda
Ale to neni taková pěkná událost jako vlašťovičky.
a taky se budou blbje chytat..tim vorlofcem jako myslim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 19:00
- Nahlásit
Neessi
U nas teda uz vlastovky vyvedly prvni snusku ven a jiz je zaucujou lovu hmyzuch, a matka pluku vlastovci uz sedi na novejch vejcach. Tu stihaji dve generace za sezonu. A co nestihne z pozdne letnich uletet s hejnem, tak sezerou kocky.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 19:01
- Nahlásit
vlašťofky ještě nevyhynuly? to je divný, brabci skoro jo
já bych navrhla bdělý dozor nad ptákama...co maj co lítat a množit se nezodpovjedně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
a taky se budou blbje chytat
No chudák pták, možná mu to prorazí nosní přepážku, bo Decibel dokáže vjeci! Ten je schopnej sundat orlofce biologickou zbraní z oblohy.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 19:14 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Taxsme zpátky.......
Rovnou sme se stavili f bance zařídit úvjer,páč jinak bé Matěj analfbábet!
A to nás ještě letos čeká prvák,kam nastupuje Terka a to už bé na hypotéku!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 19:20
- Nahlásit
Jimmi
.co maj co lítat a množit se nezodpovjedně
já bych navrhovala kastraci aby šli do lýnyjí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 19:33
- Nahlásit
Neessi
jak bych je učila lítat
no jak! Sežene se rogalo a jde se na věc!
jablunka
to už bé na hypotéku!
a nebo pani, že byste šla vydělávat vlastním tělem!
Jimmi
vlašťofky ještě nevyhynuly? to je divný, brabci skoro jo
u nás ne! Letos obsadili fšechny butky (krom tý pro Gerdu,páč ta už byla plná) a ubytovali se dokonce v pařezu Sýkorkových - a ty na něj mají výhradní právo už čtvrtou sezónu. Letos nějak starej Sýkorka zaváhal či co a maj smolikofa, pařez je narvanej malejma brabcema k prasknutí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 19:34
- Nahlásit
Neessi
ešče mě k tomu napadla taková vjecička:
Vlaštofkou do hlavy býti trefená, znamená v noci vidět bílýho jelena!
Tak bacha, abyste se v noci ve snu nelekla pani dochtor!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 19:39
- Nahlásit
Gerda
Benda
Jdu do toho s váma, ale jedině gdyž bude coffebreak. Estli nebude coffebreak tak nejedu
Neessi
Udělej vlaštovkám lítací dvířka. Takový jako mívají psi v emerických filmech, akorát je nesmíš dát dolů, ale nahoru . A vlaštovky musíš naučit jak to mají otvírat. Jsou malý, tak asi bude zapotřebí, aby se jich do toho opřelo víc
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:10
- Nahlásit
Gerda
jak jako infiltrovanej ? sem outfiltrovanej odkudkoliv. klijentova nebo odpůrcova strana není důležitá, podstatné jsou výsledky tj. vytápěné kotce pro fšechny a pečená kachna na suši s lososovou omáčkou pro nás brejnstormingkáře.
Ps: Gerdo potřeboval bych příští víkend odvést co nejrychleji něco autem na ukrajinu, věřím že to uděláš. Děkuji, s pozdravem kdo víc km a rychleji najezdí o to víc je člověkem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:12
- Nahlásit
Benda
s pozdravem kdo víc km a rychleji najezdí o to víc je člověkem.
řiď at jedeš lip,myslim řiď jako řiď né řiť jako řiť
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
je to v řiďi nebo řiťi. Teť jako nevím ale celej den jsem telefonoval kvůlivá umístění vlkošedky a provolal sem celej 1000kč kredit máš nákej fonŤ kterej mi to proplatí ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:20
- Nahlásit
Biluška
Udělej vlaštovkám lítací dvířka
to bych musela vybourat kus garáže a to se mi nechce-rači nechám votevříno a čubinky budou na volno.Gdo bude chtít krást v garáži,ať se domluví s Bordžínkou.Ale upřímně-už mi ta láska ke zvířátkům pjekně se*e
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:25
- Nahlásit
PetraK
Sežene se rogalo a jde se na věc!
Nééééé.Už jsem na to přišla-gaučák má docela velký model radiem řízenýho letadla.Posadím holátka do letadla a budu jim poskytovat letový hodiny.Hned mu to jdu říct.Kdybysem se nevrátila,tak mě něčím bacil,bo na model se doteď nesmělo šahat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:28
- Nahlásit
já se pochlubím,kravička na srazu sundala sádru byli jsme na převazu a máme jít zítra..nicméně jdem volat vetovi neb je celkem dost apatická v noze jí škube a je divná...se fakt po
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:31
- Nahlásit
Fifi
U nas teda uz vlastovky vyvedly prvni snusku ven a jiz je zaucujou lovu hmyzuch
jsme severnějc,tady vejce dozrávají pozdějš a dám si sakra bacha,až vysmahnou z hnízda,aby nenasadily další
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:33
- Nahlásit
sarax
celkem dost apatická v noze jí škube a je divná...se fakt po
to dostala znovu sádru?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:41
- Nahlásit
Neessi
nene jen jí to obvázali tím barevným stahovacím obinadlem..radši pojedem co????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:43
- Nahlásit
sarax
tak jí to zkus povolit,třá to má fakt hodně stažený a ošahej jí to,jestli to nemá horký
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:45
- Nahlásit
sarax
a vůbec-vždyť už to má 3 neděle,tak by jí stačila jen kotníková omezovaci fixace,aby na to nestoupala naplno,ne?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:48
- Nahlásit
Neessi
horký to má na to sem už šahala.. tenhle lepící elasták nepovolím bud to rozvážu nebo nechám nebgo radši dojedu at to udělaj voni
jako ten pes nevítá nikoho a přestala vrtět ocasem..tak nevím..
venku sice pookřála ale tak na setinu normálu...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:51
- Nahlásit
sarax
horký to má na to sem už šahala
jeď
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:52