| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:58
- Nahlásit
decka, deji se zazraky? co myslite?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:59
- Nahlásit
Mucholabka
a to se nemuzes ozrat a jit do prace? treba to bude mit pozitivni vliv na tvou produktivitu.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 22:01
- Nahlásit
ach jo...tak nedeji...kurva
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 22:04
- Nahlásit
no ty voleeeeeee :-D :-D :-D
to me poser......tak deji :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 22:06
- Nahlásit
argosek
Co, co? Budu mít štěně?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 22:36
- Nahlásit
Mucholabka
no jestli nechas bucu nakryt jarmlem tak urcite
ale jinak ... no proste heheeeeeee...lepsi nez kdybychom se stali mistry sveta a evropy dohromady...znas to, kdyz cekas, ze neco stoprocentne nevyjde a ono to vyjde - a jeste tak hezky?
ja mam tak dobrou naladu
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 22:56
- Nahlásit
kozi kozi koziiiiiiiiiiiii
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 06:29
- Nahlásit
argosek
kozi kozi koziiiiiiiiiiiii
stále přemýšlím,jestli myslíš : cosí nebo cossi
Jinak dobrý ráno fšééém po včerejším houbovým nadšení mám fakt aspoň trochu lepší náladu.Jak málo stačí čéku ,že jo?
Ne abyste tu zase popsali 10 stránek,nebudu mít čas to fšechno číst a ev.podám Davídkový protestní nótu,aby vám to zatrhla.Přeji hezký den.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 07:25
- Nahlásit
A mám po náladě, zase jeden umělec co se zviditelnit potřebuje
http://zpravy.idnes.cz/zakon-pocita-za-psa-bez-vod itka-s-pokutou-az-50-tisic-fxb-/domaci.asp?c=A0805 21_211920_domaci_zra
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 07:27
- Nahlásit
Erin
já nemám tam píšou na začátku:
. Pokud pustí svého psa bez vodítka tam, kde to vyhláška zakazuje, budou riskovat až padesátitisícovou pokutu
takže v takovejch místech kde je to zakázaný snad psy nepouštíme...třá v Praze je to specificky veřejná zeleň a ta není na každém kroku a třeba na chodníku kde jsou rodiče malejch dětí nejčastěji jim to bude putna tam se pohyb psů neupravuje
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 07:30
- Nahlásit
sarax
No u nás je jeden malinký plácek na celé město...a ještě ho udělali za ZŠ...
Možná,že v jiných městech je výběhů na každé městské části dostatek.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 07:36
- Nahlásit
Erin
No u nás je jeden malinký plácek na celé město...a ještě ho udělali za ZŠ...
myslíš veřejná zeleň???pokud ano pak se to na 2 místech v městě na vodítku snad dá přežít...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 07:41
- Nahlásit
Haaaalooooo, já nebudu mít štěně, mě to štfeeeeee
Dyk jsou to chujopleti, zákonomr*i, holt ale na hrubý pytel hrubá zápalta.
Se vsadím, že já taky vypadám jako výrostek s pitbulem-když jsem tam uvažovala, přitom já vlastně žádného výrostka s pitbulem neznám, není to jen pověra?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 07:46
- Nahlásit
Mucholabka
výrostka s pitbulem neznám, není to jen pověra?
hm ale nácků s pitem potkávám celkem dost...celkem ten pohled děsí...
a vůbec mám ohavné a hnusné a uřvané a depresivní ráno
si vezete psa v kufru,někdo na vás bafne a pes si urve achilovku...ve 3 bude operace sešroubování a pak se budem modlit...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 08:07
- Nahlásit
sarax
pes si urve achilovku
Jako trinča?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 08:10
- Nahlásit
To su zas kokoti drevenííí po ránu!
Chuj dubový nebo dub chujový?
Pustili byste si domů technika pro zřízení pevné linky a podepsali mu předávací protokol a pak tvrdili, že nevíte, co chtěl?
Takže další stížnost na mě, naštěstí neoprávněná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:18
- Nahlásit
sarax
No tak to je hnusný . Áh jo . Tak ať to dobře dopadne
Mucholabka
třeba by to nebylo to pravý štěně. Nikdy nevíš, proč něco nemá vyjít. A ten stěžovatel je magor.
Erin
mám obavy, že se tohle může pěkně hnusně zvrhnout, ten zákon . Koukala jsem na ty noviny jak zjara . Nač teda trávím tolik času s výchovou čokla? Sem se na to mohla vykašlat a jen ho vláčet na vodítku .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:21
- Nahlásit
PetraK
Ferušák mi v lednu nevyšel jen proto, abych ho v dubnu mohla ještě víc milovat
A tohleto mělo mít světový rodokmen
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit
sarax
Budeme na vás myslet,vono to dobře dopadne,Trinča je mladá.Je to prostě moje milovaná kravička.
Mucholabka
Petra má pravdu ,všechno má svůj důvod,i to že to štěně nevyšlo,asi má přijít něco jiného.
Brý ráno fšem.........
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:27
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:45
- Nahlásit
sarax
tady je ten odkaz : http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_8110_0.html - já jsem tam teď i psala, takže si to můžeš najít teď v aktuálních tématech, je to nakonci. Tak snad to bude Trinču v době rekonvalescence bavit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:47
- Nahlásit
Mucholabka
Ferušák mi v lednu nevyšel jen proto, abych ho v dubnu mohla ještě víc milovat
no! Tak vidiší!
A tohleto mělo mít světový rodokmen... a podle toho jak to probíhalo tak taky třeba dobrý zdravotní problémy. Třeba.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:48
- Nahlásit
jablunka
Petra má pravdu ,všechno má svůj důvod,i to že to štěně nevyšlo,asi má přijít něco jiného.
kuju za podporu pani Jablunko . Ale je to tak. Většinou se to člověk ani nedoví, jednou se mi stalo, že jsem se to dozvěděla a od tý doby už tolik netrojčím, když mi nevyjde něco po čem moc prahnu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:56
- Nahlásit
PetraK
jablunka
děfčata dík...návody pročtu..jen fakt blbě snáším zdeptanýho psa co neví proč je ta noha jak hadr a nejspíš cizí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:58
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co si jedou pro vlkošedy, co mají napilno, houby i dobrou náladu, všem bez štěňat i bez achilovek a nejvíc všem, co uměj dělat zázraky!
Saraxová má rozbitýho psa, Jiříkovo jí schválně včera večer utrhnul nožičku. Trinča už umí pohled trápeného psa, bude mít hezkou rekonvalescenci, už teď se nosí na rukách, je to hraběnka. Mařka jí moc pozdravuje, že se na ní přijde podívat po operaci a přinese jí ty hnusný bůvolí kostičky, co sama nežere.
Marie už asi chápe vstaň, dnes sme to mnohonásobně zkoušely. A taky sme zkoušely všechny cviky a hlavně volno, když jí mrsknu dobrůtku, vypálí jak střela a pak hezky čuchá a hledá to, takže je ode mě na těch 10 kroků.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:00
- Nahlásit
sarax
ešče mě napadá - ale nestřílejte mě - začít pro zábavu klikrovat - když nic jinýho, tak to Trinču zabaví - hlavně ten začátek, kdy nemusí nic a jen dostává dobrůtky . To je velmi oblíbená část
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit
Gerda
takže je ode mě na těch 10 kroků
no to já jsme včera měla naopak problém, aby pes který normálně slušně poslouchá byl u mě BLÍŽ ne na 10 kroků . Nevím čím to je, čekala jsem, že se takhle bude chovat poté co bude vypuštěn po choření do volného oběhu, ale to byl hodný až PŘEHODNÝ, ale teď už je to druhej den takovej spratek, že ho dám do inzerátů a za odvoz ještě připlatím
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:05
- Nahlásit
PetraK
si neviděla poslední teda vlastně 5 číslo Psích kusů?? kde byla Trinitka modelem ke klikru???klikr učíme a spojujeme s pamlskama
Gerda
ano naše marodná hraběnka se na náfštěvu Mařenky těší..jedinej pes co k nám může neb si hrát nebudou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:05
- Nahlásit
sarax
děfčata dík..
Jasně......
PetraK
kuju za podporu pani Jablunko
Já si to totiž myslím taky,nikdy sem nechtěla bílýho boxera a dílem náhody ho prostě mám a vlastně v době kdy k nám přišel,jsem nechtěla žádnýho,ale prostě to tak mělo být!
ešče mě napadá - ale nestřílejte mě
Už teď seš efektivně mrtvá žena..................
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit
isdpch
ale náčelníku to sem už dala Erin...
7:25 ale píšou že to bude v určenejch místech ne..myslím že veřejná zele'ň a tam stejně nelezem
|