| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:31
- Nahlásit
Gerda
Tak zítra se uvidíme
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:39 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Gerda
každej si na něco stěžuje,ale někdo mína někdo více
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:24
- Nahlásit
sarax
jinak je možný že jí noha už nebolí???fakt myslím že je to jaks říkala psychický že nemůže chodit...jinak celkem ok ale je hromada neštěstí
No je to možný.Ten můj vet to říkal.
Hromada neštěstí patří k marodům,co nemůžou chodit. (
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:25
- Nahlásit
brezen2008
tak už mám peníze
Teď jde o to,jestli všechny )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:28
- Nahlásit
K tomu včerejšku-samozřejmě je hrozný, co se stalo, to samozřejmě.
Doteď nechápu, proč mne jedna osoba tak napadla a tím mne hodně rozjela, páč zřejmě vůbec nebylo pochopeno, co tím prvním příspěvkem bylo myšleno, a jak mě někdo nasere, tak se neznám, jsem prostě nervák.
Ale nebudu to řešit. Stačilo, kdyby mne ta osoba slušně upozornila. Pak už jsem slušnosti na lidi kolem nebyla schopná ani já, čímž se omlouvám a štve mě to.
Spíš jsem dostala nabídku na jeden závod a nevím, koho vzít, Bucu nebo Feru?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:30
- Nahlásit
Mucholabka
a nejde vzít obě,že bys to dělala se dvěma psama?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:32
- Nahlásit
brezen2008
Probíhá triatlon a pětitlon současně. Bucu bych chtěla na třítlon a Feru na pětitlon. Buca by nemusela dělat zkoušku povahy, páč má zkoušku. Fru by ji dělat musel, ale nemá poslušnost na obraně. A navíc bych ho musela čipovat. Zas Feru by ale lépe, nebo spíš skvěle uspěl ve sportovních disciplínách...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 18:27
- Nahlásit
brezen2008
kolik máš?můžeš mailem
Mucholabka
Probíhá triatlon a pětitlon současně. Bucu bych chtěla na třítlon a Feru na pětitlon. Buca by nemusela dělat zkoušku povahy, páč má zkoušku. Fru by ji dělat musel, ale nemá poslušnost na obraně. A navíc bych ho musela čipovat. Zas Feru by ale lépe, nebo spíš skvěle uspěl ve sportovních disciplínách...
nějak se f tom ztrácim
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 18:41
- Nahlásit
davidkova renata
A to ještě nemluvím o Drakovi
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 20:38
- Nahlásit
Biluška
hele paní co říkate na fíkovy uši chovatelka tvrdí že už jsou OK že už je nemám stříhat ale mě se zdají pořád nízko klopené
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 21:16
- Nahlásit
davidkova renata
zítra řeknu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 21:39
- Nahlásit
leila
mě se zdají taky nízké, ale to máš fuk. Podle mě už je moc starý na to, aby se to dalo ovlivnit. Prostě je bude mít nízké, i tak je to nejhezčí puma v republice
Dobrou noc fšem, jsem úplný mutvolák a jdu se svalit.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 21:56 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
to jako že je hezčí i než bellinka ju?? to snad neee
jj no co jsem mrkala na fotky tak je to teˇfd
asi trend páč to má každá 5, ale tak to je fuk hlavně když nám to bude běhat
jinak tuná je náš slalom sice nic moc rychlí ale tak začátky zítra budou videjá z tréninku http://www.stream.cz/video/9/82726-alfiii-slala
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 22:13
- Nahlásit
http://www.onlinehry.biz/hra.php?id=272
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 22:17
- Nahlásit
tak já jdu spát ahoj zítra
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 06:12
- Nahlásit
dobré ráno všem,co jdou dnes ípit a triničce saraxoví
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 09:07
- Nahlásit
Dneska tu máme geburstag, padesátku, už jsme tu měli muzikanty, a musím obstarat hudbu a foto, takže budu mít mooooooc práce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 13:20
- Nahlásit
čus fšicííí z mý fory i štábní co maj dneska zasejc pohotovost
akorát procházim,doufám,že tu bude klid
Mucholabka
Dneska tu máme geburstag, padesátku
šiš to už je ti tolik? To to letí....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 13:25
- Nahlásit
davidkova renata
To víš, brzo umru.
Ti dva hajzli, zatímco já jsem sekala živý plot, se šli projít do lesa. Hledala jsem je, ale ztratili se v trávě. Za 15 minut se vrátila vychlamaná Buca, sotva dýchající, a za ní Feru, z kterého se kouřilo. A přiběhli způsobně k brance a počkali si, až jim otevřu. Tak jsem je zavřela a seru na ně (pro neznalé, zahrada je z jedné strany obklopená lukami, které asi ničí nejsou, páč se o ně nikdo nestará, a lesem, který asi je města, a nosí se do něj staré umyvadla a takové věci, z druhé strany je cesta).
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 13:36
- Nahlásit
Teď jsem se vrátila z Kristýny-bylo to tam super.Jen jsem probírala s Honzou Dubovým,když hecoval,ať příští rok přijedu s Bordžínkou,jak mi na poslušnosti proleze tím malým tunelem,když se do něj nevejde!!!A jak já nebohá uběhnu těch 400 metrů po břehu nádrže na kontroláku.Pravil,že na kontrolák si můžu vzít kolo a s tím tunelem prý v nejhorším ho Bordžínka odnese a pak ho z ní stáhnem.Jinak že takoví psi jako ona mají větší prostor v Chuchli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 15:51
- Nahlásit
Konečně mám zaspárovanou celou koupelnu. To je děs, co tam ten degen-obkladač napáchal za zvěrstva Teď jsem na tom dřela celý den, abych to alespoň trošku opravila. Řízla jsem se přitom o rozbitou kachličku a teď nemůžu psát na cz-psa
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 17:49
- Nahlásit
Biluška
helejte paní co jsem vyšpárala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 18:57
- Nahlásit
Neessi
Jinak že takoví psi jako ona mají větší prostor v Chuchli
sou to blpcííí,pani Mě zas výcvikářka dneska do vočí tvrdila,že je Nyný tlustá Sem jí řekla,že žere hrníček jak je f automatech na kafe Acany ráno a večer jeden skelet a vona prej...kdo to kdy viděl dávat tlustýmu psu Acanu .Mohla bych zkusit teda polystyrén,třá.. Prej že čokl musí chrastit kostma..no u mě teda ne!!
A jak já nebohá uběhnu těch 400 metrů
vzdej to,to neujedeš ani f autě natož abys to uběhla...
Biluška
a teď nemůžu psát na cz-psa
nekecej!Taxi to zalep ,furt tu nejsi,já tu dřu sama a eště abysem upozornovala vedle na stupiditu některých jednobuněčných jedinců .Tímto zdravím štábní co maj pecháčka a sloužej vo víkendu
Co je to za chlapa tam s váma????????????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 19:18
- Nahlásit
davidkova renata
Mě zas výcvikářka dneska do vočí tvrdila,že je Nyný tlustá
Kristenanebi,já se z nich pose*u,to už všichni zapoměli,jak má vypadat doopravdy pes?Mimochodem na tý Kristýně to fakt byla až na pár vyjímek přehlídka skalár,co chrastěj kostma-děs běs.Vůbec ji neposlouchej,je to bledá závist.
vzdej to,to neujedeš ani f autě natož abys to uběhla
A to zase nééééé,když mi povolil to kolo,tak pojedu na kole(motorovým )
PS: už můžu volat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 19:20
- Nahlásit
Neessi
PS: už můžu volat?
já zavolám,du se vosprchnout a volám
tak pojedu na kole(motorovým
no tak snad...ale bude to vo fous
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 20:17
- Nahlásit
Neessi
už přišel náš malý génius ,jako vedle myslim a vyjádřil se
Ti řeknu,ty musej mít na štábu úplně vosypky ,je krapet neřiditelná a ted je nově z tý starý dobrý party a co si vo nich lidi pomyslej dyš je todle reprezentuje ,no nechtěla bych bejt na jejich místě .Dorazila i posila,ale moc to nezachránila
Du čučet na tu telku,dobře sem se pobavila při sobotě ,zato tady chcíp czpes
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
čauky,tak před chvíli jsem dostala pár rad jak bejt k sobě jiná než jsem a doufám že to v uterý na cvičáku předvedu
jinak chodit budem,to já nevzdám a jsem sam zvědavá jak a co se zlepší
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 20:30
- Nahlásit
Neessi
po mě zas dneska koukali v metru jak když tomu psovi nedám najíst
jo a zejtra budu krmit tím coral caninem,dostanu na něj ještě slevu 30ˇ%,takže mě vyjde asi na necelích 1300
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 20:36
- Nahlásit
brezen2008
Ach jo,si spočítej kolik stojí kilko těhle granulí a kolik kilko čerstvého masa.Maj slevu,ale ne zadarmo
davidkova renata
kdo je ten genius štábní?nějak nejsem v obraze
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 20:39
- Nahlásit
brezen2008
doufám že to v uterý na cvičáku předvedu
no to nevim,je to poněkud delší proces
jo a zejtra budu krmit tím coral caninem,dostanu na něj ještě slevu 30ˇ%,takže mě vyjde asi na necelích 1300
Erin ti to napsala za mě.
Erin
kdo je ten genius štábní
zakladatelka tématu kolik bere uklízečka v Praze
Co vaříš,jak ti dupou králícíí a co holka,už se vzpamatobvala nebo jí to eště drží?
|