Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:45
- Nahlásit

Gerda
No řikala sem jí o tom - Marie, jestli se nepřestaneš bát, strašně tě zmlátim. Koukla na mě, vyčůrala se a vrátily sme se do řady.
To jsi řekla špatně. Musíš říct "Marie, jestli se zase vyčůráš tak tě zmlátím přímo strašlivě"

Hele, choď s ní výhradně jenom na místa kde se něco děje. Někam blízko staveb, silnic a tak, prostě kde je rámus. Pár měsíců se bude bát, ale pak prostě otupí. Nechval ji, nelituj ji, nekárej ji, akorát ji sem tam zmlať traverzou (ne, že by to s tím nějak souviselo, to jen tak preventivně, aby si nemyslela, že nebude dostávat ). Vem si noviny, sedni si vedle stavby a zjisti co kdo zase vytuneloval. Pak se posuň k silnici, v trafice si kup Aha! a zjisti kdo s kým spal.... Marie si nevšímej. Pokud si bude chtít hrát, tak si hrej, když se bude chtít třepat strachy tak ji nech ať se třepe. Po čase ji to přestane bavit. Zní to drasticky, ale je to ozkoušené

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:52
- Nahlásit

Biluška
Tohle dělám, od žádných zvuků, co jí sou proti mysli, jí neochraňuju, vím, že si musí zvyknout.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

hele - zrovna u nás tady je OBR HLUČNÁ STAVBA! nemůžu si pořádně ani otevřít okno. Kucí ukrajinský dělaj takovej bordel, že není slyšet vlastního slova. Má to ale jeden háček. Musela by sis na to vzít dofču-páč ve štyry to zapíchnou a konečná. Ale zrovna teď - krááásnej bordel dělaj, to by se Ti mohlo šiknout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:03
- Nahlásit

Biluška
akorát ji sem tam zmlať traverzou (ne, že by to s tím nějak souviselo, to jen tak preventivně, aby si nemyslela, že nebude dostávat

Já na Gerdu dohlídnu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:05 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

davídková + mudr
hlásím že dastík je zdravejjjjjjjjjjjjj ,ještě mi pro jistotu dal antibiotika + kapky do vočí,zánět tam není
ale nesmíme 3 nedělě do vody,pro jistotu
jo a maso tráví koukám v pohodě,dneska udělal krásnej bobeček,tak jak jsem dlouho už neviděla ,ale dneska mu do toho dám zas sádlo,včera jsem to raději ještě nedala,ale dneska už joooooooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:07
- Nahlásit

brezen2008
ale nesmíme 3 nedělě do vody,pro jistotu

znamená to, to co si myslím, že to znamená?????????? Že si mám chystat ten deštník??????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:08
- Nahlásit

brezen2008
bacha na to,rádo se to vrací.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:08
- Nahlásit

PetraK
OBR HLUČNÁ STAVBA!
Prosimtě, to nám vůbec nevadí přece )))))

davidkova renata
Fakt nestačí jen hrozit?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:28
- Nahlásit

Gerda
Fakt nestačí jen hrozit?
NE !!! Bože z tebe nigdy kinolok nebude!!!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:28
- Nahlásit

Gerda

Prosimtě, to nám vůbec nevadí přece

tak to můžeš být f klidu, to je na tom Mařenka o mnoho líp než já. Páč mě ta stavba tak s..e, že si to nikdo neumí přectavit. Dneska ráno jsem si otevřela neprozřetelně vokno a šla pryč z kanclu. Když sem se vrátila byl uvnitř takovej smrad, jak kdyby mi tam parkoval nastartovanej autosalon plnej nafťáků . Hoši dole cosi kutili s nějakým obr autem nastartovaný, hnusným smradlavým, že i když jsem ve 4. patře, tak to smrdělo až sem JÁ NESNÁŠÍM HLUČNÝ A SMRDUTÝ STAVBY!
nedaly by se taky zavřít do butky????????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:39
- Nahlásit

Zítra mi tu dovezou toho obra z Trebišova. Ach jo, 1500 jim dám na benzín, sice mi je pak jedna paní pošle zpátky, ale žrát budeme asi trávu, nebo já nevím co já su tak blbéééééé.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:48
- Nahlásit

Mucholabka
ale žrát budeme asi trávu
no hlavně si nasuš i na zimu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:49
- Nahlásit

Mucholabka

trávu můžu případně dodat, naše louka už je pěkně vzrostlá, tráva vzhledná, tak jestli si to neposeče soused, je to volný.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:30
- Nahlásit

PetraK
to jako myslíš vážně s tou loukou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:07
- Nahlásit

brezen2008

No ale je tady malý vzdálenostní problémek - ta louka je od Prahy asi 60 kiláků . To je totiž louka na naší chalupě.

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:32
- Nahlásit

Biluška
Zní to drasticky, ale je to ozkoušené

Má to však hák.Jsou i jedninci(Gerdina Mařka a moje Aisha),kteří jsou rezistentní ke všem těmto metodám.Gerda má kliku,že má jen Mařenu a může ,když bude chtít,to s ní bezvýsledně zkoučet do álelůja.Já u všech pokusů už šílím.Udělám to,jak psal Walda.Nejdřív traversou po hlavě a pak.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 17:12
- Nahlásit

Neessi
Můdr a jak to děláš s Brožinkou? Tím myslím, jaká je šance, že bojánek pokazí druhého psa? Ptám se čistě teoreticky, samozřejmě nejsem magor, abych si k Mařce v tomhle stavu pořizovala druhého psa, přesto to mám do budoucna v plánu, ale žádnej spěch. Budem trénovat, ale jak to uděláš, aby ti Ajšena nepokazila Boženku?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 17:31
- Nahlásit

PetraK
aha,škoda

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit

Gerda
ale jak to uděláš, aby ti Ajšena nepokazila Boženku?

Jednoduše.Když má druhý pes(Bordžínka) vyrovnanou povahu,tak se nepokazí.Ona si Aishu srovná sama.Když byla malá,tak se Aisha ani nesnažila ji nějak pacifikovat.Navíc jsem měla Bordžu neustále u sebe a pod dohledem.Když se Aisha zblázní a začne štěkat u vrat jako magor,tak Bordža na ni chvíli kouká a pak jí hodí bodyček.Já většinou houknu "klíííd" a je pokoj.Když jsme někde venku,tak si mě Bordža hlídá a nenechá se Aishou zblbnout k nějakým akcím-čili,když předpokládám nějaký problém,tak přidám na rychlosti chůze,nebo měním směr a čuby mne následují,aniž by něco řešily.Jen jsem Aishu vyloučila ze cvičáku,páč je to ztráta času.Řekla bych,že Aisha nemá moc příležitostí k tomu,aby svedla Bordžu k nějakým nekalým reakcím a činnostem.Ale rozhodně je nemohu brát najednou někam,když potřebuji něco natrénovat-každou zvlášť.A to je o čase.

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
Hele nabízej mi kluka čivaváka,mám ho vzít holkám do party?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:58
- Nahlásit

ale nesmíme 3 nedělě do vody,pro jistotu brezen2008
A mááááám to heuréééka, děkujuuuu. Už vím, z čeho má Buca ty oči!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:59 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Neessi
Ber ho. Taky uvažuju, až se zbavím čobola, vzít Bucině s Ferdou na hraní buldoka nebo šicáka něco, co nemá xicht a nemusí se s tím nikam chodit.
Páč teď, co jsem přišla o psa /Emmina-mamka mi každý den volá, že si prdla, že řekla HAF a že papala a spinkala a tak/, je tu tak mrtvo...jsem chtěla po Aši velkého psa zase a mám guvno.

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:08
- Nahlásit

Je vlkošedej,třá by zapad

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:12
- Nahlásit

Neessi
NIC SE NEUKAZUJE

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:15
- Nahlásit

brezen2008
tak ti blbne,páč já to mám přes celou stránku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:16
- Nahlásit

Neessi
Já to vidím dobře, takový picbum fajný.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:17
- Nahlásit

Neessi
Neblbni, dyť to Božka zašlápne, uvízne jí to mezi polštářky a budeš to tahat ven jako osinu

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:18
- Nahlásit

Mucholabka
takový picbum fajný.

Sem si myslela,že by holkám třá dělal radost,pokud by ho nezašláply.

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:20
- Nahlásit

Biluška
to Božka zašlápne
No tak bych mu udělala nějaký krunýř,jako želvičce.Ale je to chlap,tak by se snad trochu hlídaly,holky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:21
- Nahlásit

brezen2008
už se mi to voběvilo
a to je novej přírustek do vaší rodiny? toho bych brala i já,mám ted jednu volnou klec po morčeti,ta by mu stačila

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání