| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:23
- Nahlásit
brezen2008
a to je novej přírustek do vaší rodiny? toho bych brala i já,mám ted jednu volnou klec po morčeti,ta by mu stačila
zatím není-zvažuji.Čéče,ty bys ho strčila do klece!!!!!!!Takovýho drobka!!!!!!!!Ty jsi se posr******
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:29
- Nahlásit
Neessi
Je vlkošedej,třá by zapad
hm,zapad,ale tak do díry mezi parketama .Gdes to vyhrábla?Vypadá jak gremlini před půlnocí než se nažerou .No nevim,je to rizikový,můžeš ho vomylem vyluxovat ,nebo si Boženka bude myslet,že je to vosa a fcucne ho,taky může zapadnout někam za nábytek...seš zvyklá na velký psové
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:30
- Nahlásit
Neessi
Kolik to utáhne v pullingu? Jak vysoko skočí a jak dlouho se vydrží přetahovat? Aspoň 50 minut by moh
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:31
- Nahlásit
Neessi
no a proč ne,taky bych vo něj zakopávala a šlapala na něj,kdyby byl v kleci,tak by byl v klidu a ještě by se proběhl,je dost velká přes 2 m
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:37
- Nahlásit
Neessi
Neriskovala bych to. Božka to vdechne, zaskočí jí, udusí se a sem zvědavá gdo bude kopat hrop velkej jak základy na barák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:37
- Nahlásit
Mucholabka
Kolik to utáhne v pullingu
nooo,dyš budou trénovat,moh by i to velký balení sirek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
,taky může zapadnout někam za nábytek...
Nebudeš mi to věřit paní, ale já dneska Semtexa omylem zavřela ve skříňce v kanclu . Jak tam kňučel tak jsem ho pořád volala, vztekala se, že ten pes nejde a nakonec jsem ho našla zavřenýho mezi smlouvama Ani nevím kdy tam vlezl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:43
- Nahlásit
Biluška
jsem ho našla zavřenýho mezi smlouvama
vyhodte ty smluvy,sou pod psa
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
[i]taky může zapadnout někam za nábytek...seš zvyklá na velký psové
No vidíš,tohle mi nedošlo-dyk je menší,jak kočka.No tak nic,jen jsem chtěla holkám udělat radost,ale za 8 táců s PP je to fakt trochu drahá radost na malou chvíli,než ho vdechnou.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:45
- Nahlásit
Neessi
doufám že mu postavíš vekovní kotec
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:45
- Nahlásit
Biluška
gdo bude kopat hrop velkej jak základy na barák - už jsem kopala i kobylce,sem zvyklá.Ale máš recht,o Bordžínku bych nerada přišla tak blbým způsobem.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:47
- Nahlásit
brezen2008
doufám že mu postavíš vekovní kotec
To je další kámen úrazu-kdyby spal s náma v posteli,tak by ho někdo moh zalehnout.No tak nic nebude.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:49
- Nahlásit
Neessi
tak si jich pořid víc než 5 a nebudou ti připadat tak malí
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:51
- Nahlásit
brezen2008
tak si jich pořid víc než 5
dej pokoj,cák jsem Ebony?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:52
- Nahlásit
Neessi
no nejsi,bo ta nemá 5 malejch pesjků
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 21:36
- Nahlásit
čau a zdravím specielně pražáky protože tady je všechno větší
Už se těším do sprchy
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 22:45
- Nahlásit
Benda
čau a zdravím specielně pražáky protože tady je všechno větší
Už se těším do sprchy
nazdádrek, kde jsi byl tak dlouho nebo nebyl? Jel jsi někam na východ, kde včera už znamená zítra?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 22:55
- Nahlásit
Lola1
ahoj tak různě ale spíš na jihovýchodě a jak je známo tak prací ke svobodě a novej plot taky potěší.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 06:49
- Nahlásit
Včera pozdě večer mi přišel hoooodně divný anonym SMS
Dobry Vecer,chci Vam jen rict aby jste se jeli podivat na Vaseho psa Gulivera.je strasnych podminkach.a zaroven Vas prosim oto aby jste nepatral kdo pise!DEKUJI
Zeptala jsem se, co jako jsou ty podminky a jestli toho týpka znají osobně a jestli si myslí, že by psa vydal.
Je primo ne,vime to odsousedu.ze vije,nepousti ho ven.
Tak nevím, co si myslet, páč on se vždycky projevoval docela dost...jestli tam mám vážit cestu...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:01
- Nahlásit
Mucholabka
no tak já bych jela tedy určo,takle kamarád po anonimním telefonátu jel na místo určení a s vou fenku našel v králíkárně mezi králíky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:30
- Nahlásit
Mucholabka
.jestli tam mám vážit cestu...
To snad jednoznačně ano!Když nic jinýho,tak se přesvědčíš,že je pes v pořádku.
Čus fšicíííííííí,momentálně jen procházím,fčéra sem se sem vůbec nedostala,tak snad dneska na chvilku.............
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:57
- Nahlásit
Kozi, kozi, kozi
Tu je takové vedro, že se nedá nic dělat. Jdu oznámit Janečkové, že půjdeme s pejskama k rybníku, ať zavře slepice. Možná tam v tom horku nedojdu a pak jí to řekne Gozérka sama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:07
- Nahlásit
Biluška
kozi
tady je taky teplooooo,potáhnu taky k rybníčku ,ale slepice nám nevaděj i dyš sou na volno a drajvový ,trénujem si sebevovládání(traverzou,pochopitelně )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Neessi
joooo ten je božííííííí! Má úžasnou držtičku!
no tak jsem to dočetla a zjistila jsem, že jsem přišla s křížem po fůnusu. Ale byl byl býval hezky ladil
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
ale slepice nám nevaděj i dyš sou na volno a drajvový,trénujem si sebevovládání(traverzou,pochopitelně )
Nám taky nevaděj, ale nějak zjišťuju, že my vadíme slepicím . Janečková měla slepice zavřené, tak jsem jí ani nic neříkala a pustila psy. S Šagynkou jsme trénovali aport z vody, ostatní pejsci si spokojeně čuchali na hrázi a plavali. Janečková to vydržela asi tři minuty a pak na nás vystartila jestli jako nemůžeme chodit jinam, že je tady v okolí vody dost. Asertivně jsem jí vysvětlila, že budeme chodit sem, protože 1. máme ten rybník hned za barákem, 2. z těch zbývajících dvou v lese (které jsou cca kilák) je jeden vypuštěný a druhý tak zarostlý řasama, že by ti psi museli mít mačetu a prosekávat se tím, 3. do požární nádrže na návsi s nimi fakt plavat nepůjdu. Další rybník je od nás dobrých pět kiláků a přímo u něj je nějaké hnízdiště divokých prasat, nebo co, takže tam mám docela strach chodit. Tudíž nadále budeme každé ráno a každý večer plavat tady a holt se s tím bude muset smířit. Baba se schovala do skleníku a povídala si tam s rajčatama jak jsou ti dnešní mladí drzí a kolik musej mít těch čoklů. Beru druhou polovinu a jdem si taky zaplavat. V druhé půlce je Gozérka takže se baba má na co těšit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:36
- Nahlásit
Biluška
jak jsou ti dnešní mladí drzí
pani,hledejte f tom jen ta pozitíva,gdo vám gdy naposled řek,že ste mladá
P.s. co ty divoký čunííícííí,nešla by to na lííínije?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:52
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani,mam od vcerejska nervy a naladu pod psa,dostala jsem uzasnou vyplatu jen 9000kc.za 220hodin,tak cekam na ten zbytek,pak jsem si z nohy vytahla kliste,tak jsem volala k doktorovy,ze se potrebuju objednat,sestra mi rekla,ze maji celej cerven plno,rekla jsem ji,ze potrebuju tetanovku,rekla mi ze nejsou,pry az od cervence,na to se fakt muzu vysrat,asi platim jim zdravotni zadara,kdyz jsem nebyla snad deset let u doktora,ja mam fakt vazne dost,jeste mi rekla,at si s tim,kdyz mam cervenej flek zajdu na chirurgii,ano a budu tam cekat celej den,fakt božííííí,den jak malovanej!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:03
- Nahlásit
davidkova renata
vám gdy naposled řek,že ste mladá
Naposled mi to řek jeden pán na i-fauně. Když jsme odváželi ty psy z kravína a já jsem do telefize řekla, že jich poberem kolik se vejde do auta. Ten chlap to pak na fauně komentoval slovy "a co ta holčina jak řekla, že jich vezmou tolik, kolik jich narvou do auta...." Nad "holčinou" se tady řehtala celá rodina
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:03
- Nahlásit
nemethova5
9000kc
Tolik? To seš na tom líp než my f Praze
pak jsem si z nohy vytahla kliste
to neřeš.Ale by mě zajímalo dybys měla nějakej úraz třá,gde by jako tu tetanofku vzali... Asi by tetánus mušel počkat,než jí přivezou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:05
- Nahlásit
Biluška
a co ta holčina
no nevim....spíš to vidim na nějakej jako slangový či místní nářečí .Jako třá dyš mi argošek furt řiká slečno
|