Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:47
- Nahlásit

Gerda
Tak pro zatím Vám budíš odpuštěno, ale pro příště jakmile ho odchytíte tak fotit jak o život. No oni když maj kámoše tak to jsou drajvovy svině, to se nezaj. Tak jak mojí kulíšci.

nemethova5
Tak to jste mě namíchla, to jako, že mi v poslední vůli neodkážete Hajana! Tak to se běžte vybodnout. Za to Vám ta noha upadne, že už cítíte brnění.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 11:08
- Nahlásit

nemethova5
hajan nemuze mit mimina,maxim.virtualne,je prece kastrat?
naopak, kastráti maj klidný štěňata.

Darina1
Fidelé se hodně zlepšil, už si k lidem sám chodí pro pohlazení nebo jen očuchání, dokonce už i trochu vrčí, když se mu něco děje, takže teď se pracuje na jeho výchově. Má luxusní ípo chůzi u nohy, má krásně vyvrácenou hlavičku, když sleduje paničku, aby jí splnil, co jí na očích vidí

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:15
- Nahlásit

nemethova5

booožičkuu, to je ale rodinná pohodička na tý fotce!!

Gerda

hele pršivá pani - ešče sháníte línýho psa?? Sem fčera jednoho potkala. Tak líný stvoření se hnedtak nevidí.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:16
- Nahlásit

nemáte někdo tel na mac1?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:50
- Nahlásit

holkýýýýýýýýýýýýý,poradte,jak se dělaj ptáčky,jaký mašo koupit a pokud možno i postup,já bych to udělala poprví v životě

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:55
- Nahlásit

PetraK
ešče sháníte línýho psa??
ne ))) ted chci drajvovýho Marie musí bejt čiperná, dyš budem s mamkou cvičit ten mondyjóryng.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:58
- Nahlásit

Gerda
čauky,tak dneska jdu na cvičák a musím si promluvit s Janou kvuli dastymu,doufám že to půjde a uděláme co mi poradila davídková

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:58
- Nahlásit

brezen2008

No tak s ptáčkama asi moc neporadím . Kupuje se hovězí - myslím zadní nějaký. Roštěnka nebo tak něco?? Naklepat, naříznout na krajích, aby se to nekroutilo, osolit, opepřit namatlat hořčicí a naplnit. Do náplně patří myslím okurka a vařený vajíčko a nějaká uzenina -asi krájený to má být. Pak to sešňěruješ nití, dáš na osmaženou cibulku , rychle opečeš, podleješ a dusíš do měkka. Pak vyndáš ptíce, zaprášíš moukou a uděláš omáčku. ASI!! Tak nějak si to představuju , ale nejsem obr kuchařka vůbec. .
Chtělo by to Erin, to je vařkuchařka No. 1.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 13:05
- Nahlásit

isdpch
poslala jsem janice email tak at ti ho přepošle,jestli máš email

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 13:19
- Nahlásit

Gerda

aha, no tak to nic, tendle byl ale přesně podle původních požadafků vašich. Stál uprostřed obory Hvězda a štěkal a štěkal, aby si vyštěkal paničku, která se mu vzdálila moc rychlým krokem asi. Tak tam stál s rozhodnutím neudělat zbytečný krok navíc. Ať si dojdou voni pro mě, já za nima chodit nebudu! - byl jeho postoj. No prostě basset. No

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 13:59
- Nahlásit

Aron už je v Žilině. Mám sevřené břicho a fšechno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:23
- Nahlásit

Mucholabka
Co je to zač? Zase nějaký picbul?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:27 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Picbul, ale asi mixnutý s labrošem nebo roťasem, je velký jak kráva a prý hodný a pochází z vých. slovenska a jestli ho chceš, je tvůj, ale ty už jich máš moc, takže nic velký hlídací pes se udá rychle.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8308_0.html#26

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:29
- Nahlásit

Mucholabka

Mám sevřené břicho a fšechno

no ale to nejni zas až tak špatný úplně, sevřený břicho = plochý břicho a sevřený fšechno = ušetříš za pemprzy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit

PetraK
Ale jak mě ten pes zežere!!!! Nebo něco nevyjde!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit

Mucholabka
tak proč si ho bereš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit

Mucholabka

Ale jak mě ten pes zežere

No jak by tě zežral? Normálně po kouskách. Něco si dá k večeři, něco nechá na ráno...

Nebo něco nevyjde

hlavně aby nevyšla tasemnice

Ale abyste v tom pani nebyla sama, tak mám taky sevřený úplně fšechno. Mám zítra na hrbu jednu cizinku -prohlídka po Hradu a NAKUPOVÁNÍ - NESNÁŠÍM NAKUPOVÁNÍ, NESNÁŠÍM!!! A navíc - huž sem skoro buran do centra nejezdím, vůbec nevím, co budu zejtra dělat. Asi se jí na tom Hradě ztratim. To nebude takovej problém s mojí prostorovou orientací . Ááááááááááááááááááááááách jo. Nechci tam

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:09
- Nahlásit

isdpch
Seš tu dědo? Mám pro tebe pěknou zprávu, Čert u nás bude jak na malorce - beru si na něj od 4/6 dovolenou, připravila sem mu výlet s harémem na pátek - dvě kokřice (amálka a dafi) a mařka, návštěvu restaurace, bude mít španělské ptáčky, a bude se mnou jezdit na polikliniku na rehabilitace. Hned po nich vyzvednem mamku a půjdem s ní na vycházku. Tak jen, abys věděl, že bude v dobrých rukou krále Miroslava. Jo a mamka asi bude chtít, abych trénovala ty picbumy, tak jí ukážu, jak se nebojim k nim psa pustit - tvýho psa.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit

Nevím,co se tu děje,ale právě jsem přijela téměř uvařená -jdu se ponořit do bazénu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit

Neessi
Můdr, ponoř se i za mě prosím, umírám horkem. Mac1 nám právě, dobrá to žena, rozvezla maso z vetamixu, skoro se roztálo cestou z jiřáku do riegráku. Hrůza počasí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit

Neessi

máte špatnej postup pani. Nemá se nejdřív macerova a až potom vařit????

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:26
- Nahlásit

PetraK
Pani, vy se taky dete macerovat? A budete aji v marinádě? Na jak se připravíte? A česnekem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:42
- Nahlásit

PetraK
Ať si dojdou voni pro mě, já za nima chodit nebudu! - byl jeho postoj. No prostě basset. No
to je Rodík,bydlí o patro výš než my,brzo by mě z něj škráblo

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:48
- Nahlásit

Gerda
Můdr, ponoř se i za mě prosím, umírám horkem

ponořila jsem se za fšechny,vychladila na přijatelnou teplotu a teď jsem dostala mega hlad-jdu se živit něčím hodně kalorickým,bo dyjéta je ztráta času.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:51
- Nahlásit

Neessi
tak hlásím že maso dělá taky divy,krásné bobečky dělá,žádné matlanice,krásně se zbírají
ted jsem si obědnala to maso z vetamixu a sama bych to hovězí kusové jedla
CO JE S PITBUL???????????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:54
- Nahlásit

Gerda
ty plíce smrděj to je děs tak jsem je dala do špajzíku ale páchne to tu strašně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 16:01
- Nahlásit

davidkova renata
heled,vod kolika jsou v sobotu zkoušky,vod 9?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 16:03
- Nahlásit

brezen2008
já ti ani nevim,tak nějak,dou eště na stopy.Esi bé takhle,íípit nejdu bo to nemá smysl

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 16:03
- Nahlásit

Neessi
ponořila jsem se za fšechny,
Za mě si nemusela,páč my sme se právě vynořili.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 16:09
- Nahlásit

isdpch
hele a to si bereš dovču kvůli Čertoj, to je škoda si jí takhle plácat, ne ?
Ano, beru si dovču kvůli čertoj, bo mi stejnak půlka dovolený každej rok zbyde, pak mi převedou jen 10 dnů do dalšího roku a zbytek se prostě ztratí. Já si dovču moc neberu, v létě nechci, bo je moc vedro a nic se mi nechce, v zimě je zas hodně práce a nesnášim vánoce, takže ani na svátky, to sem rači v práci. V červenci si eště vemu dovču na krmení krupandy Asty, aspoň to nějak vyplejtvám v průběhu roku. a zbytek si vyberu při stavebních pracech. Pan velkokoupelnista dorazí i s Pardálkou zítra a už to asi začneeeeee - myslíš, že si mám dlaždice a sprcháče a záchody a umyvadla kupovat sama, nebo to nechat na staviteli?

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání