| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:34
- Nahlásit
Benda
to teda né já šla jinudy
davidkova renata
spravedlnost asi není a já bych jí aspon trochu chtěla...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:36
- Nahlásit
Benda
ráno jsem rovnal oka
na punčoše?
sarax
spravedlnost asi není
šiš nebudem to pitvat bo to zas bé filozofická debata na 50 stran
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:36
- Nahlásit
davidkova renata
a jak bylo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:37
- Nahlásit
brezen2008
a jak bylo?
krááásně ,Gerdu něgdo zamk f kadibutce,takže bylo sluníčko a teploooooooo
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:44
- Nahlásit
sarax
dobře tebe ze seznamu škrtám
ostatní mají nikoliv vroubek ale vrub neb mě v tom nechali a navíc mi ničili co mohli
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:48
- Nahlásit
davidkova renata
bo to zas bé filozofická debata na 50 stran
no to asi jo páč na nás klidně spadne asi mrakodrap...fakt se poseru
Benda
tak děkuji pane Benda
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:48
- Nahlásit
sarax
spravedlnost asi není a já bych jí aspon trochu chtěla...
Nemůžeš chtít to,co neexistuje.Tuhle jsem se ptala jednoho dost vyhlášenýho advokáta,jestli už našli tu spravedlnost.Pravil,že je to jen íluze,že žádná spravedlnost neexistuje-jen čas,který utíká fšem stejně rychle.
Ale ty chceš mít jen klid,aspoň chvilku,že jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:56
- Nahlásit
Benda
Biluška fčera bumbala, klapaly jí botičky, ale žádným plotem nikam nešla
Brou noc fšem.
brezen2008
Sim tě, přestaň tomu chudákovi dávkovat žrádlo, nech ho ať sežere kolik sežere a za dva týdny budeš brečet jak je tlustej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:57
- Nahlásit
Benda
ráno jsem rovnal oka
u plotu nebo u těch alkahůliků???
sarax
ste pani vyhrožovala návštěvou a nic - přijeli jsme z chalupy a nikde vzkaz že byste tu byli , ještě je Trinča čudnika v deprézi? Kámoška má pitinku, ta na tom byla jednu dobu fakt hodně špatně, nevypadalo to vůbec dobře a když se to pak zlepšilo, tak i když už jí bylo mnohem líp, tak na ní padla taková depka, že by to člověka nenapadlo. A von Ešus jako nechodič taky nebyl 2x veselej. Tak to vydržte
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 22:11
- Nahlásit
davidkova renata
však,já už bych aby zas pršelo,bo se nemůžu jít koupas s dastíkem a sindynkou,zejtra jdem na kontrolu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 22:28
- Nahlásit
brezen2008
však,já už bych aby zas pršelo
ZRÁDKYNĚ FŠECH MOŘÍ A PŘEBĚHLÍK NA GERDÍ FRONTU!!!!!!! DO BUTKY S NÍ!!!!
Doufám, že jste paní dopadla dobře.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 22:36
- Nahlásit
Neessi
Ale ty chceš mít jen klid,aspoň chvilku,že jo?
jo a bojím se že mi to nejni souzeno
PetraK
ještě je Trinča čudnika v deprézi?
jj doma jak sfině..asi si dáme spooolu válium a panáka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 22:47
- Nahlásit
sarax
jo a bojím se že mi to nejni souzeno
pardon že se vměšuju - ale až nám ten klid bude souzen, tak se nám to líbit nebude
jj doma jak sfině
tož to vydržte, aspoň, že člověk ví, že to je "normální" součást procesu, že se nemusí děsit, co tomu psovi je. Válium vynechat, panáka zdvojit. Přijde mi to zdravější. Číhni na amíky - to je furt válium, fšichni sou hepýý a tvářej se jak magůrci
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 22:52
- Nahlásit
PetraK
ale až nám ten klid bude souzen, tak se nám to líbit nebude
mno myslím klid s průserama ten se mi líbit bude....fakt nekecám
. Válium vynechat, panáka zdvojit.
ta kombinace mi přišla neodolatelná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 22:55
- Nahlásit
sarax
mno myslím klid s průserama ten se mi líbit bude....fakt nekecám
jojo, já vím, to byl je takový chabý pokus o útěchu, když se ty průsery nechtěj odrhnout
ta kombinace mi přišla neodolatelná
no ale ty konce! ty konce!! Tož dobrou - já teď válim do postele. Zítra mi začíná kolotoč delegací a návštěv . Vzpomínejte na mě aspoň trochu v dobrém
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 23:00
- Nahlásit
PetraK
Vzpomínejte na mě aspoň trochu v dobrém
spolehni se
kravička byla venku a asi jí nebudem venčit...je jak urvaná ječí a chce lítat..fakt pacient..ch jooo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 06:58 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
dobré ráno všem,co nebudou ztíhat,co si jedou pro další novej přírustek do zvířecí rodiny,všem co maj psy v depkách,všem co jsem zradila...
PetraK
mi se totiš máme rádi s gerdou,to ty ještě nevíš?
no já v tom věřím že dnes už nebudem mít další antibiotika,ale jenom dodéláme desinfekci a budem se zas po nějakém čase jít koupat všici tři
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 09:35
- Nahlásit
čus fšicííí
moc nepište,mám kvapík ,eště že má PetraK tydlety delegace,ta to tu dycky zaprasí nejvíc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
,eště že má PetraK tydlety delegace,ta to tu dycky zaprasí nejvíc
ešče tu ale nééééjsoooou
Brej den vespolek!
brezen2008
mi se totiš máme rádi s gerdou,to ty ještě nevíš?
no vim, ale že to je až tak vážnej vztah, že musíš taky zalejvat , to sem teda netušila
a budem se zas po nějakém čase jít koupat všici tři
a esi bude pršet, tak se nebudete koupat ani jeden. Bych si to ještě s tou vodou rozmyslela teda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:08
- Nahlásit
nenávidím trávu, nenávidím sekačku, nenávidím sekání trávy
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:21
- Nahlásit
Čus fšicíííí,
mo nepíšu, ale zasejc aspoň čtu
sarax
pani, já vám ten vytouženej klííídek vydupu u nás na dáče ze země
anebo tě naleju alkoholem, coš mi přijde míň namáhavý
jo a válim dej potomkům a Trinče, uvidiš, jakej bude doma klid
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit
Biluška
nenávidím trávu, nenávidím sekačku, nenávidím sekání trávy
pořiď si kozu a vovce a máš po trávě raz dva
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:08
- Nahlásit
Dobré ráno všichni, co cvičíte mondyjóryng i vy ostatní, co se jim psy aspoň nebojej!
Tak sme odhlášený i z toho ZZO. Mařka už na Břevnově cvičit nechce, bojí se tam. Furt se tam petardí, mlátí prknama a simuluje střelba na ZM a ZVV1. Mařka opět nevyběhla ani pro aport, opět se place počůrala!!!! což nechápu, když byla čerstvě vyvenčená. Asi tam nechce bejt,. To má ale smolíka. Nebudem zkouškovat, ale cvičit ano. Musí si zvyknout. V neděli byla lepší, šla mi přes kladinu a áčko, i když se řvalo a mlátilo do plechu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:53
- Nahlásit
Gerda
a díky tomu pmácení do plechu se mohl dastík po...t
zas letím,jdu na vetku a pak ještě pro něco co jsemdnes zahlídla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:32
- Nahlásit
brezen2008
Gerda
hele a co to taky trénovat doma, v domácím prostředí? Semo tamo bouchnout pokličkama a dělat z toho bžundu a jé co to bylo? něco v tomhle stylu? Já jsem takhle řešila takový ty igelitový označovače příkopů , kterých se Ešus nějak jednou začal bát a že k tomu nepude a nepude. Tak jsme se šli podívat a já pak lítala po zahradě a šustila a mávala igelitkama jak žižkovská žena na Spartakiádě, aby si zvyknul a neřešil to. Udělala jsem z toho děsnou krávovinu a zabralo to. Jen se asi kolemjdoucí tůristi (naštěstí tak jeden za kvartál) možná divili, co to tam je u nás za chovance z ústavu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:11
- Nahlásit
PetraK
Semo tamo bouchnout pokličkama a dělat z toho bžundu a jé co to bylo? něco v tomhle stylu?
Doma mi na to nereaguje, strach z toho nemá. Obávám se, že si ty zvuky spojuje i s prostředím, takže to místo, kde se minule stalo tohle hlučení, už je prokletý, místo, kde sme si minule hrály a měly ty piškoty, je zase super....A bohužel nezapomíná, prostě jednou je místo tak označený a těžko to něco překoná. Jako celkově bych se spokojila s tim, kdyby mi panicky nezdrhala a klidně se zlepšovala furt pomaličku, ale to cvičení jí baví, poprvé na helpesu vystřihla 92 dobů na zopce jako prd, eště u toho vrtěla chvostíkem. Takže helpes si necháme čistej (bez špatné zkušenosti s ránama), abychom měly kde skládat zkoušku. Jinak budeme trénovat u nás, kde ten strach asi zůstane, ale kde už nebudeme moct složit nic. A mezitím otupovat a otupovat, protože pochybuju, že se toho strachu dá zbavit, jen zmírnit. Ale celkvě se fakt lepší, i když velmi pomalu. Dokonce procházela kolem plotu, za kterým byl figurant se zavěšeným briardem a hlučeli, se zdviženým ocáskem a navolno. No to by eště nedávno nepřicházelo vůbec do úvahy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:21
- Nahlásit
Gerda
Hm tak domácí prostředí s tím teda nepomůže. A co tam k vám teď místo cvičení chodit chvíli jen piškotit- nebo spíš masovat, aby to bylo něco echt zajímacího? To je blbost?
Můj první pesan byl na petardy později taky plašan - páč mu nějaký parchanti to svinstvo hodili pod nos a kdybych se stavěla na hlavu, tak už se s tím nedalo nic dělat Tak s Ešusem odmalička preventivně při rachejtlení jásám a předstírám (páč to sama úplně maximalisticky nesnáším ), že je to něco naprosto extrovního a zajímavýho a my u toho musíme být. Tak jen doufám, že se mi u Ashe nestane to co u Murphyho a někdo ho takhle nezmasí . Držím Mařence palce, páč to je běh na dlouho trať. Tobě palce nedržím-zatim. To až když přestaneš s tím pršením
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:23
- Nahlásit
Gerda
A zkoušela jsi traverzu?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:37
- Nahlásit
Biluška
A zkoušela jsi traverzu?
To je fakt, to by mohlo pomoct. Traverzou jednu přes hlavu a pak vystřelit. Hádám, že už jí to bude jedno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:37
- Nahlásit
PetraK
Piškotit a velmi jednoduše pocvičovat chodíme na novej cvičák, v běžném životě se nevyhýbáme zvukům co dělá třeba sekačka, děti, stěhováci, popeláři....blbej je ten krátkej práskavej zvuk. Trénovat poplašňák si sama netroufám.
Biluška
No řikala sem jí o tom - Marie, jestli se nepřestaneš bát, strašně tě zmlátim. Koukla na mě, vyčůrala se a vrátily sme se do řady.
|