| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
zdravím holčino! - no ale nejni to příjemný? Mělas mu napsat, že von je zase třebas štramák, mohli ste si zamilovaně dopisovat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:08
- Nahlásit
davidkova renataku.va nedelej si ze me laskave prdel,ja nemam cas sedet na chíře po nocni a pred nocni,mam tam flek cervenej jak hrom,ty penize to uz ani neresim,to bych musela brecet!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit
nemethova5
teda paní koukám, že máte fakt den blbec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit
nemethova5
Tak se na flek vyprdni, počkej až ti vypukne encefalitída, nebo borelka, pak si na tebe zdravotníci čas udělají. Odvezou tě se vší parádou vrtulníkem do fakultky a když budeš mít štěstí a probereš se z komatu tak tě seřvou proč jsi nepřišla včas. Když mít štěstí nebudeš tak se ti pošlem kytky na hrop . Ale koukej umřít včas, dokud mi kvete zahrada, nemysli si, že si umřeš v únoru a já se finančně zruinuju na růžích za 45,- Káčé
davidkova renata
....spíš to vidim na nějakej jako slangový či místní nářečí
To je mi jedno, jednou jsem holčina tak jsem mladá, to je snad jasně poznat ne? Už jsi něgdy viděla starou holčinu???
PetraK
mohli ste si zamilovaně dopisovat
Nemohli, Mášenek je žárlivej, ten by mě zaškrtil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:16
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co množí čivavy vlkošedy na obrany, všem ostatním, co je chtějí nechat na hraní picbumům, i těm, co picbumy nemají a čivavy taky ne, za to ale mají klidově drajvové kólije.
Dnes už nemám deprézi z Marie, protože už nemám PMS, takže se mi už ani nechce brečet. Jak se máte?
Můdr
Tu vlkošedku čivavu musíš mít, mít, mohla by se jmenovat Brutus nebo Captain Morgan Spice, Apollo, Cézar, Processor, Cassius.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:16
- Nahlásit
nemethova5
nedelej si ze me laskave prdel
no to by mě ani ve snu nenapadlo
Co ti mám říct,sou to kokoti,zkus třá kožní,možná tam nebude tolik lidí..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:17
- Nahlásit
PetraKjj,pani jsdem desne nasra.a!!!!jako nemaji tetanovku,chapete,to?ale to je vzdycky,jak ja se chystam k doktorovy,tak vzdycky neco se pose.e!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:18
- Nahlásit
nemethova5
Peníze? Já dostala sedmého jedenáct tisíc. Předtím jsem dostala dvacet, ale to jsem stihla uvalit. Další výplata je zase sedmého. Vybrala jsem 1500 na toho čokla z čobolie a mám na účtě 700 Kčs. A granule mám v tytce asi tři. Mazec no, hlavně že zachraňuju jak pitka. A za to můžou dva obojky každý po 800, dva závody, různé výcvikové cipaté akce, benzín, pár cipovin na zahradu, pár návštěv na veterině a je to prdel. NULA NULA NIC.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:18
- Nahlásit
davidkova renataja pujdu na tu chirurgii,je seru,ale az v patek,to bude na celej den,se z toho pani jednou fakt pose.uopravdu den jak malovanej-den idiot!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit
nemethova5
Určitě nechoď na chirurgii, ale na kožní! A možná tam zajdi co nejdřív, klíšťat je letos jak nas*áno, tak ať nemáš nějakou polízanici. Jinak to byl den blbec, ale protože sis to vybrala všecko najednou, už to máš odbytý, určitě jo!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit
Mucholabkatak jse na to stejne,akurat ja v bledemodrem.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit
Gerdadobry den pani,vy jeste zijete???na kozni nejdu,tam uz se vubec nedostanu,tam to je jeste desnejsi,mama tam chodi,sestra mi rekla na chiru,ze mi rovnou odeberou krev na borelie,to mam ohromnou radost,opravdu radost,jeste,ze mi prisel dodatek penez,takze ne 9000kc.,ale uz mam 11 400kc.,maji stesti ku.vy,bo bych tam byla dneska schopna na firmu vlitnout a udelat tam poradnej brajgl!!!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit
Gerda
Paní radikálně Vás žádám o tu fotku Fidéle-Havana!
Jsem Vám dala dos času a kde nic tu nic. Upraven je snad dost. Tak kde je chyba?
Prosím smutně koukám, já chci fotečku.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit
tak holčiny
já se loučím,valim k tomu rybníku,cestou pozdravim drajvový slípky(jako tu drůbež ),svalim se do trávy až na mě nalezou fšecky klíštata ze středočeskýho kraje a na středisko vůbec nepudu bo to nemá stejně cenu
nemethova5
cinknu zejtra nebo dneska,jak to stihnu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit
Darina1dobry den pani!jak se dari?doufam,ze vam lip,nez me,co noveho v havirove?se tam chystam asi v patek,ale jen tak sama pochodit podivat se,pokud mi neupadne noha,jak me kliste raflo!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit
Biluška
Mášenek je žárlivej, ten by mě zaškrtil
tak bys ho nejdřív nechala kopat zákopy, pak už by na škrcení neměl sílu
davidkova renata
zkus třá kožní
no že by si dala chudák takotýv to kolečko, co maji nový medici v nemocnici. Než by se dostala na chíru prošla by tam fšechny oddělení. Ale ono to tak asi stejně skončí .
nemethova5
Tak asi jedině si způsobit úraz , páč pak vám ji šoupnou natotata .To ji najdou hned. Chjo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:27
- Nahlásit
nemethova5
ale uz mam 11400
no tak hurá, aspoň něco vyšlo!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:29
- Nahlásit
Biluškatak jo pani,ja se pokusim,umrit vcas,hele stejne to jsou svinaci a za co oni chteji jako stavkovat????
PetraKtak asi jo pani a asi poradnej,ze by třáá v robote mi spadl osmi tunovej buben plny medi na nohu?????jsou to svine.....
davidkova renatapokud pani nebudu zvedat mobil,je to jasne,jak psala biluse,uz me vezou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:30
- Nahlásit
PetraKa ze si svine dali na cas,vcera uz bylo pozde,fakt celej svet se v prdel obraci,to je den,opravdu!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:33
- Nahlásit
nemethova5
pokud pani nebudu zvedat mobil,je to jasne,jak psala biluse,uz me vezou.
pani,tak rychlá borelka nejni
čus
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:35
- Nahlásit
nemethova5
Paní mladá já se mám super akorát jsem dočistila vokna, vypila kafíčko, sežrala oplatky to jako abych přibrala a jdeme valit ven. Je krásně tak co budu tady s Vámi drbat.
Jo a nechoďte na chýru ani na kožní, určitě na infekční tam se léčí tyto problémy a tu v Havířově jedno máme je moc vyhlášené. Koukne sestra a ona vám poví jako jestli si už máte hledat to místo někde na stráni to jako abyste viděla do dálky když budete stále ležet tam u vás v práci. To se mi to směje z cizího neštěstí a do pátku Vám ta noho určitě odpadne jestli je tam velkéj flek červenej tak pozor už dnes taháte nohu za sebou.
Hajana si potom beru já a že mu posílám pac a pusu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit
nemethova5
No pani, vy máte dneska ale blbej den, to chce po službě aspoň jedno pivišťátko! Pozdravte zeťáčka, že chcem zase ňákej vobrázek, jak třeba papá strejdu do rukávku, nebo tak.
Darina1
No jo, pani, jenže on Fidelé je právě u babičky na chalupě v lese, takže vám to poslat nemůžu, bo my ho ani nefotili, jelikož mu pani kadeřnice ustřihla ouška tak vošklivě, že se mu smáli i psi na zahradě )) A jelikož se Fidelé na chatičce s babičkou hezky zabydlel, baví ho to tam, ráchá se v hlíně a listí a jehličí, nebyly by to pěkné fotky, bo ten bišon eště nikdy nebyl nakadeřenej, je akorát furt špinavej a má zapíchaný jehličí v srsti. Ale je dost drajvovej, naposledy hlídal s Garpem koncl tak přesvědčivě, že se tam kolegové báli vlézt. A my ho ještě podporovali - jako že Kubíčku hlídej, byl v tu chvíli strašně odvážnej a dokonce i vylezl před stůl, kde chvíli štěkal a vypadal fakt srandovně. Ještě že měl u sebe Garpa, což je kříženec flata, takže to hlídání bylo nakonec presvědčivý.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:38
- Nahlásit
Darina1 teda,vy mi vsichni davate,misto abyste me trochu politovali,tak si ze me akurat strilite,hajana uz ma kamoska,tak nic.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit
nemethova5
tunovej buben plny medi
to je předimenzovaný - ten buben bych poslala spadnout na ty vaše dochtory. Vám bude stačit nějaká větší sedřenina - třebas na noze, jako mě, když sem hubou šmirglovala chodník a vobrátila si hnátu. To mi prdli tetánu tři vagóny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit
Darina1
Hajana si potom beru já a že mu posílám pac a pusu.
Tak prrrrrrrrr! To je náš zeťáček, ten půjde bydlet k nám, aspoň uděláme Mařce svatbu v Praze a nebude muset až do Havířova.
Jo a propos, Mařka má dvě nevěsty, obě hárafky, včera si krásně namlouvala Popelku, kterou normálně nemá moc ráda, ale při hárání je to její nejlepší nevěsta.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:41
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit
nemethova5
To je Hajanovo miminko?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit
PetraKasi jo pani,asi to tak udelam,mam dobrou pojistku,jak u firmy,tak svoji,aspon na tom vytriskam,ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:44
- Nahlásit
Gerdane,hajanek je nahradni strejda,to je od te fenky miminko,od te vlkosedky,to maly certidlo se jmenuje rusty a jsou mu teprve dva mesice,s hajousem radi jak dva prdlousi,hajan nemuze mit mimina,maxim.virtualne,je prece kastrat?
|