Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 20:36
- Nahlásit

Neessi
nene úchyty na síť nemáme..fakt tam není nic ostrýho
Mucholabka
neměla nic rozmašírovaný jen dvě dírky v noze

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 20:47
- Nahlásit

sarax

tak to je mi záhada . No hlavně aby byla brzo v pořádku.

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:42
- Nahlásit

sarax
jen dvě dírky v noze

tak to byl drát.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 22:59
- Nahlásit

Neessi
no všechno tomu nasvědčuje..problém je že v autě žádnej nemáme..auto je zkontrolírovaný tolikrát že to snad nikdy nepamatuje..takže nevím...
netušíte někdo jak dávkovat Tramal??prej 4 kapky ale pes brečí dál..se s toho po....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:08
- Nahlásit

sarax
Mňam, Tramal...vzpomínám na studentská léta.....huuuu. fialovomodoročevenozeložluté kruhy před očima, tramal, redbul, vodečka...

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:11
- Nahlásit

sarax
http://www.anamneza.cz/moduly/lek.php3?id=896
při nedostatečné účinnosti do 30 - 60 minut se dávka opakuje.
Snad jí prdelce zabere.

kinky
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:13 - Změnil/a: kinky
- Nahlásit

hele tyhle reci jsou presne to, co potrebujeme slyset.
bez si radsi dat tramal s vodeckou a redbullem a laskave tu nech prostor pro korektni odpovedi. dekuji.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:15
- Nahlásit

kinky
Ses posrala v kině, ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:16
- Nahlásit

Where the hood where the hood where tho hood at....uuuuuuu dmx...grand champ...we miss you Kato Kato....

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:18
- Nahlásit

Mucholabka
Ses posrala v kině, ne?
Tady si malinko přestřelila!Asi sis dala i teď!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:20
- Nahlásit

jablunka
A prč do mě tak najíždí jako? Jsem jí něco udělala?
Just memberings, to je trestně?

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:27
- Nahlásit

Mucholabka
mno možná jsem se na ten Tramal ptala vážně a celkem tu s rozbitým psem až tak nemám náladu na vtipy..holt to každej bere jinak....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:29
- Nahlásit

sarax
Když to vážně potřebuju vědět, tak zvednu tydlifon a zavolám na veterinu, bezesporu mne tam rádi uslyší.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:31
- Nahlásit

Nebo že by one man show?

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:34
- Nahlásit

Mucholabka
ježíš no nekecej???vážně??a třeba si to ještě chci zjistit jinde páč já jsem malinko naměkko když má můj pes nějaký rány a bolest..

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:38
- Nahlásit

Mucholabka
Dneska boduješ,opravdu!Možná by neškodilo trochu ubrat!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:38
- Nahlásit

sarax
Hm, radši než na veterináře se spolehnu na lidi, kteří o farmakologii nemají ani páru, ale něco někde četli nebo slyšeli...tomu říkám být naměkko.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:41
- Nahlásit

Mucholabka
ty vole neser kdo říká že se spolehnu????jako seš fakt mimo...nechápu vo co ti jde..když si vzpomenu na některý tvý posty a lidi radili...jako vo co jde...a ještě technická..dotaz jsem směřovala na Neesi o farmakologii nemají ani páru, to je jasný že ta o tom nic neví

Míša84
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 00:11
- Nahlásit

Ahoj skoro vubec sem nepíšu, ale celkem pravidelne ctu diskuzi na czpsovi jelikoz par lidi z czpsa znam. Predem se omlouvam, ze se do toho pletu, ale tohle me vazne neda. Vazena Mucholabko ci co pokud bych byla ja v situaci sarax tak uz Vas davno poslu nekam. Mozna Vam vadi, ze nejste stredem pozornosti nevim( vypada to tak), ale myslim, ze nejake Vase memberings tu ted opravdu nikoho nezajimaji.Dneska jsem Trinitku videla hned po operaci a ani by me nenapadlo situaci zlehcovat jako vy a jeste tu udilet nejake "chytre rady", ktere by nenapadly jenom idiota. Ale nejvic me zarazilo to, ze sarax poklada otazku na konkretni osobu s konkretni prosbou a vy zacnete placat neco o vasich zazitcich s tramalem(kladu si otazku koho to zajima???).Kdyz si nekdo dovoli vas usmernit a sdelit Vam, ze to opravdu nikoho nezajima tak Vase odpoved zni: Ses posral v kine, ne?..............i dlasi prispevky jsou fakt ....bez komentare...Fakt to vypada, ze jste si studentska leta zopakovala i dneska vecer. A ted uz mozna chapu vase prispevky pokud to bylo jako za studenstkych let :"huuuu. fialovomodoročevenozeložluté kruhy před očima, tramal, redbul, vodečka"...to pak clovek pise blbosti.

argosek
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 00:23
- Nahlásit

Míša84
kinky

dneska jsou nejaky erupce nebo co?

Mucholabka

nojono - ses offtopic, budes smazana. a jestli se sarax pes neuzdravi, je to tvoje vina! to pak muze slecna nesi carovat jak diva, ale kdyz ji to tady kazis, tak to pak nezabere! styd se!

argosek
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 00:52
- Nahlásit

Neessi

Tak já jdu čarovat-aspoň vím přesně na co.A už teď vím,že to bude dobrý.

slecno mudr z radotinska, ja vas zadam, abyste si ze slecny sarax prestala delat legraci.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 06:02
- Nahlásit

argosek
Neupírám ti tvůj materialistický přístup.Až jednou dojdeš k poznání a pokoře,vzpomeneš si.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 07:11
- Nahlásit

dobré ráno všem
jak se máte?
dastík už je ok , v pondělí jdu na veterinu na kontrolu,ale už mu ty strupy odpadávají,a tak snad to bude ok

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 07:51
- Nahlásit

Dobré ráno fšem. Jdu spárovat dlaždičky, už mi ta práce leze na mozek

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 08:16
- Nahlásit

Taky přeju dobrý ránko
Biluška
Jdu spárovat dlaždičky, už mi ta práce leze na mozek
Jo, práce... já se od pondělí učim na maturitu, to teprv člověku leze na mozek...co bych dala za spárování dlaždiček...

Triniti
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 08:33
- Nahlásit

Těpic, brý ráno,
doufám, že mojí menofkyni Trinitce uš bé jen líp a líp. Mně bolí uš vot fčera můj mrtfej zub - umřel uš přet deseti lety, ale teprf dneska se zistilo, že byl špatně udělanej a že f něm mám zánět Su steklá jak rajče, hubu mám nateklou a nejlepčí na tom je, že rentgen ukázal, že můj druhej mrtfej zub je na tom stejně. Je jen otázka času, kdy začne bolet.

Ale mám i lepčí story - můj muš měl fčera zábavu, tak sem šla normálně spat, f noci se budím bolestí a dyš sem se tak jednou sbudila, f přetsíni bylo rožnuto, ale ticho. Du tam a přetstafte si - můj muš ležel skroucenej f Jájiným pelechu jak miminko, Jája ležela vopodál a zhnuseně se na něho dívala

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 08:35
- Nahlásit

add. Trinitka
doktor říkal, že jí to způsobil nějaký ostrý předmět, který jí projel nohou skrz a přeříznul ty šlachy, což mi na drát nějak moc nepřipadá a auto jsme prohledávali fakt asi stokrát hned, jak se to stalo a fakt tam nic nebylo...

Walda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 08:42
- Nahlásit

Mel

ostrý předmět, který jí projel nohou skrz a přeříznul ty šlachy....fakt tam nic nebylo..

Takže se to muselo stát před nástupem do auta a pak už to jen doprasklo? Byli Saraxovi před tím venčit? Co takhle průstřel? Nemá tam na bojovýho staforda někdo spadeno?

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:11
- Nahlásit

Walda
o tom fakt pochybuju... jako nevím, jestli jste to někdo někdy viděl, ale opravdu to nejde přehlédnout. Prostě buď skáče pes po třech nebo když na to došlápne, tak se mu ta noha podlomí v naprosto nepřirozeném úhlu, prostě ji prošlápne až úplně na "patu" (nebo co to je), má ji v takové poloze, jako když normálně sedí...
A pochybuju, že by to měla načatý, protože tohle je čistej řez, všechny tři šlachy jsou přeříznutý ve stejném místě, kdyby to prasklo, tak by to doktor prý bezpečně poznal. A byli jsme u Duchka a tomu opravdu věřím, že by poznal cokoli . S tím venčení před nevím, ale myslím, že předtím nijak extra nevenčili, prostě vyšli z domu, Trinča se vyčůrala a nasedli do auta...

Walda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:19
- Nahlásit

Mel

No tím líp, jen mě to tak napadlo, když v autě nic ostrého není.

Ale stejně: chápu to dobře, že tam jsou jen dvě díry skrz, nevytržené do boku?

<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání