Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit

Gerda
Saraxová má rozbitýho psa, Jiříkovo jí schválně včera večer utrhnul nožičku.
Se s tebe asi brzo............. Sem si cvrnkla!
sarax
naše marodná hraběnka se na náfštěvu Mařenky těší..jedinej pes co k nám může neb si hrát nebudou
Tý jofka,Brůs bude nešťasnej,že si nebudou s Triňulí moct třískat zubama vo zuby a skákat jak kozy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:11
- Nahlásit

isdpch
Erin byla rychlejší
Bych neřekla,že ten Duben je tak pošahanej
sarax
pani,to je děs,tomu řikám pecháček,chudák Trinča,to by se jeden fakt pos*al.Dejte vědět co a jak a kam s ní jdete?
Mucholabka
to je taky smůla
Gerda
ty máš taky smolíka bo ten řetěz maj nejmenčí 50 cm.Si nech ten kulatej ne?stejně je lepčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:12
- Nahlásit

jablunka

Už teď seš efektivně mrtvá žena

šestý smysl mi řekl, že to tady asi není zrovna oblíbená věc . Nebo se pletu?
Já to ozkoušela nedávno a kdybych byla pořádnej velkokynológ, tak výsledky budou genijální, nekecááám, páč když jsem s tím dokázala něco málo já, tak co potom ty lepčejší

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
kam s ní jdete? ¨)
jedem do vetcentra bude to dělat Duchek
Bych neřekla,že ten Duben je tak pošahanej
já bych to řekla..na vetcentru ve stodůlkách je návrh poslance vladimíra mlynáře kde se zasazuje o omezení provozu kliniky..to mě sere víc..nechápu..dyt to sou fakt vylízlý paka..

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit

Koho to zajímá a může, pusťe si Radiožurnál je tam rozhovor se záchranářem panem Sedlákem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:16
- Nahlásit

sarax

je návrh poslance vladimíra mlynáře kde se zasazuje o omezení provozu kliniky

to si děláš ....srandu??? Z jakýho titulu? Bože to je jeden debil vedle druhýho. KDE TO ŽIJU, KDE???????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:16
- Nahlásit

isdpch
že pes na stopovačce je vlastně na volno,
to si myslim,že slušnej právník sfoukne jak svíčku
sarax
dyt to sou fakt vylízlý paka
máš pravdu,přecedo!Tak držíme palečky!

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:19 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

PetraK
šestý smysl mi řekl, že to tady asi není zrovna oblíbená věc
Hele já nevím,o klikr sem se opravdu nezajímala,ale stopro tu najdeš jak votpůrce,tak příznifce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit

sarax
Máš recht, s Mařkou si hrát nebudou, budou hezky ležet, po dobu rekonvalescence tě naučíme, jak fungovat s pomalým, v tvém případě třínohým, psem. Hlavně si myslim, že mladej a eště k tomu stofárd, bude tu rekonvalescenci zvládat velmi dobře, že vám to půjde rychle a nebudete mít problémy. Jen je blbý, jak řikala Mel, že ten měsíc a půl je to tak křehonký, že s tim nemůžeš nic. Ale Můdr až přijde, poradí ti z čínské medicíny nějaký ten šaolinový olej, co doporučovala i mě na šlachy po vykloubení ramene. Třeba by to pomohlo hojit i psí nožičku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit

jablunka

Hele já nevím,o klikr sem se opravdu nezajímala,ale stopro tu najdeš jak votpůrce,tak příznifce

to jo to je mi jasný , to je tak u všeho. Já jen byla hrozně překvapená, jak dobře to funguje - i v mých rukách (odstranila jsem si jako laik hrozně rychle překusování činky a vysvětlila kde přesně je k noze ). A tak jsem si řekla, že i jen na zabavení Trinči to může být dobrý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:25
- Nahlásit

PetraK
A tak jsem si řekla, že i jen na zabavení Trinči to může být dobrý
Já myslim, že sarax potom asi vyzkouší úplně všechno, když budou muset bejt tak dlouho v klidu )) Trinča snad bude moct stopovat a takový ty klidnější věci, tak to nějak půjde.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:27
- Nahlásit

Gerda
tak to můdr připomente ženy jo???
budem mazat zevnitř mě a zvenku psa

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:29
- Nahlásit

sarax
budem mazat zevnitř mě a zvenku psa
Alpou????

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:30
- Nahlásit

jablunka
klidně pani..teda jak se blíží druhá hodina co má přijet Mel je mi nějak zle

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:31
- Nahlásit

PetraK
Já jen byla hrozně překvapená, jak dobře to funguje - i v mých rukách
V mejch by se klikr určo změnil na zbraň hromadnýho ničení!

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:32
- Nahlásit

sarax
Neboj, akorát tim vynervíš Trinču, vydejchej se, dej si panáka, kafe a cigáro, Mel tam bude chvíli s tebou a pak přijede Honza - teda mě ho bylo včera tak líto, byl z toho úplně zničenej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:36
- Nahlásit

sarax

teda jak se blíží druhá hodina co má přijet Mel je mi nějak zle
Klid, klid, dobře to dopadne. Trinča je mladá, tak to zvládnete v pohodě.

No ale je mi jasný, jak Ti je - nebylo to u nás tak hrozný tuhle a vyváděla jsem jako magor. Tak se pani držte - i kdyby to mělo být madla od lednice

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit

jablunka

V mejch by se klikr určo změnil na zbraň hromadnýho ničení

no to jsem se bála taky, ale ráda zkouším nový věci, tak jsem si řekla, že horšího čokla už si tím neudělám a zkusila jsem to. Na klasický cvičení dobrý, ale třeba u našeho pseudolovečování mi to nefunguje, tam mi funguje líp moje slovo. Proto říkám, že to neumím,páč vím, že to někdo používá i tady. Ale já jsem kopýtko

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit

sarax
.teda jak se blíží druhá hodina co má přijet Mel je mi nějak zle
To bude v pohodě,není proč se nervit.Trinča je silná a uteče to jako voda a bude zase f poho.Na srazíku budem dávat pozora,aby se moc nehejbala,klidně se u ní budem střídat,a Ještě nás bude mít fšec plný zuby a sama zaleze do klece,aby vod nás měla pokoj.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:43
- Nahlásit

PetraK
Ale já jsem kopýtko
Hm,jenže já sem šefcofský a obří,tagže neriskuju!

mac1
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:46
- Nahlásit

prodávají se i kraťounká vodítka, tak ho psovi nechte připnuté ať si pobíhá s vodítkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit

jablunka

pani - nechci se moc hádat o velikost kopyta, ale kdybych nebyla největší kopyto na světě, tak podle času který jsem výchově čokla věnovala bychom měli za sebou už složený PÍPO 20000000738,5

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:53
- Nahlásit

Gerda
jj byl ouplně hotof...

jinak teda panáka si dát nemůžu bo tu mám dítě a byla bych vožralá žeáno a co pak jako?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:57
- Nahlásit

sarax

no pak bys byla vožralá matka, žeáno! . No ale jeden panák by Tě neporazil, jestli potřebuješ zaklepat tělem. Já ho do sebe taky musela poslat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:04
- Nahlásit

sarax
Přesně jeden tě neporazí,ale nakopne!Tagže na zdraví a vejdi a neuškoď!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:31
- Nahlásit

sarax

pan moderátor má pravdu - matka musí bejt veselá , páč jinak se depréze přenesou na dítko! A pokud Ti ten jeden pomůže aspoň trošánek se zklidnit, tak jdi do něj, páč i Trinča by měla být co nejvíc f klidu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit

Musím se svěřit,ti co vědí se nediví,ti co nevědí se teď dozvědí!
Už tu vešlel ve známost vztah našeho Štěpána ke granulím.Naposledy to rosekl,gdyž sme byli s Tedem na veterině a on si tam sebral sáček vzorkových granulí pro kočky.:confusedoktorka byla pohotová a snažila se ho přesvědčit......chlapečku to nejsou bonbonky,dám ti lízátko......Štěpán to narovnal,gdyž jí řekl,né lízo,mňam granule!Podívala se na mě jako na debila,ale nekomentovala to.No a teď tady Štěpán sedí a o granule se dělí s Tedem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:41
- Nahlásit

jablunka
Dáváte mu aspoň ňáký prémijofky? Ať má pěknou srst...aspoň se mu po lízu nezkazej zuby

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit

jablunka

šmárjá pani, to mě celou rozněžnilo ten pohled na dvě stvoření dělící se o poslední granuli , Tedík se tváří bombasticky. A Štěpán náhodou ví, že lepčí granule než lízo, páč jak psala Gerda - nezkazej se mu zuby a bude mít pjehnou srst

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:51
- Nahlásit

Gerda
Dáváte mu aspoň ňáký prémijofky?
Si čórnul pro kočky po 7 roce a kastraci,menujou se Royal Canin veterinary diet.

<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání