| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 18:33
- Nahlásit
jablunka
Nejni to dobrý,povídal doktor,že tam má dost velký mezery a dobrý to bude až se vyplní,prostě až dokončí růst.
slecno jablunko, poslete ji ke mne, ja tu mam takova specialni udelatka, ktera rust ukoncuji behem chvilky.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 18:36
- Nahlásit
Neessi
ty jsi našla houbu nebo máš loňskou sušenou?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 18:37
- Nahlásit
jablunka
páč už teď má nohu 43!!!!
šmankote,jak se jí to stalo?Kam já se hrabu s 38ičkou a dcéra dokonce 37(a to už má dlouho po ukončení růstu)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 18:38
- Nahlásit
Lola1
ty jsi našla houbu nebo máš loňskou sušenou?
To už jsou letošní-vždyť jsem sem dala fotky křemenáčů ze včerejška a dneska 1 hřib a ještě jeden křemenáč.Prostě už rostou!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 18:54
- Nahlásit
Neessi
Vzala bych ,vás pani,na houby,ale vy byste nám potom ten les drancovala a práskla to ostatním.
Neni pravda, neni pravda!!!!!!!!! Nedrancuju, houby lovim bez podhoubí, aby mohly dorůstat, v lese nehlučim a ráda bych s váma na houbičky, aspoň bych viděla Brožinku na živo.
Dobrou chuť s báječnou čerstvou polífčičkou!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 19:12
- Nahlásit
Gerda
v lese nehlučim a ráda bych s váma na houbičky, aspoň bych viděla Brožinku na živo.
Tak dobrá-vo příštím ouplňku přifrčte,pani.A můžete si vzít i bramborovej koš.Ale podepíšete mi vlastní krví,že to místo neprásknete nikomu na svjetě.A můžete vzít Davídkovou ,ta bé mlčet jako hrop.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 19:15
- Nahlásit
Neessi
A můžete vzít Davídkovou
a vy si můžete vzít tu vlkošetku,mám z toho zas depku vod poludne,kurva už Se aspon něgde voptejte,dyk to je do nebe volající todleto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 19:16
- Nahlásit
Neessi
Neprásknu, bo bestak nemám žádnej orientační smysl a nikdá bych tam podruhý netrefila, to se ví.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
vy si můžete vzít tu vlkošetku
třá bych i mohla,ale musela bych se jí podívat do očí,páč to se čék musí přesvědčit,esli má na to,aby vydejchala blbku Aishu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit
Gerda
Neprásknu, bo bestak nemám žádnej orientační smysl a nikdá bych tam podruhý netrefila, to se ví.
Dobrá,ale odevzdáte mi džípíesku při příjezdu,páč ji dneska chlap vzal s sebou a ta mrcha si tu cestu nahrála.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 19:46
- Nahlásit
Umíte někdo platit přes PayPal? Používáte to někdo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:00
- Nahlásit
Pořád plavem, pořád plavem. Co je novýho? Nemoh by konečně něgdo tu Gerdu pořádně zavřít?
Zojologická byla velmi přínosná, viděli jsme lefa (k velké radosti dětí), hrocha (k velké radosti dětí), dva medvědy (k největší radosti dětí) a stánek s občerstvením (k velké radosti nás dospělých ). Jsem rozhodnutá pořídit si klokana, poněvadž se mi to žvíže dost líbí a má to pěkné pichy, takže by to mohlo být dobrý na agi . Akorát si musím ověřit jak je to řiditelné, abych nedopadla jak s pumou
Až budu milijounář tak si pořídím i žirafu, ta je taky boží. Dám ji na to pole za barákem, aby tam už žádný degen nemohl nic hnojit a odplevelovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:02
- Nahlásit
Biluška
má to pěkné pichy
noo,nebyl by lepčí pro stahi místo na agi??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
noo,nebyl by lepčí pro stahi místo na agi??
Jak je na tom Stahi s drajvem? Páč jestli má Stahi drajv tak spolu s rychlostí toho klokana by to mohl být slušný výsledek. Prodávali bysme to na nějaké ty sporty, třá na agi a coursing.... Ale jestli nemá drajf tak je to v pekle, to pak bude lepčí nakrýt ji nějakým gaučákem a prodat to lenochům jako je Gerda. Třá by seděla se štěnětem na ajnclíku a byl by klid
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:13
- Nahlásit
Biluška
Drajf má Ferda, páč mě kousnul.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
mno, zrovna jsem se chtela preptat, esi uz pro me neco slusnyho mate?
(...ja jsem za tenle tejden uz dvakrat nasla rano v posteli kliste, kze jsem -technicky vzato- 2x soulozila ..ale nevim, esi z toho neco bude )
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:16
- Nahlásit
Biluška
s drajvem?
jsem hyperaktivni a hypermobilni a mam na to i papiry
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:23
- Nahlásit
StaHi
ale nevim, esi z toho neco bude
možná borelioza...aspon něco
hypermobilni
to jako že máte hodně aut nebo was ist das?
Biluška
Gerda. Třá by seděla se štěnětem na ajnclíku a byl by klid
Přesně!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
jakoze hooodne pohybliva, ale samochodne, auto nemam zadny :/
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:41
- Nahlásit
Biluška
Dořeeee.... já dneska pozměním ty nápisy a až potom pošleš ty fotky tak to udělám s tím... co třeba k lilátku napsat Tapír jihoamerický nebo jak to bylo
Jinak o výkendu jedem asi na nákupy, tak se můžu podívat po těch červených tričkách. Jenom jakou velikost máš ty a jakou mášínek a pupice s Lálou???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:44
- Nahlásit
StaHi
jakoze hooodne pohybliva
no jo,paxe nedifte,že NIC,dyk vás nigdo nechytí
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:44
- Nahlásit
Biluška
Nemoh by konečně něgdo tu Gerdu pořádně zavřít?
Ňák to nestíhám, co má společného voda s Gerdou nebo Gerda s vodou? Prosím o vysvětlení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:52
- Nahlásit
Lola1
Gerda se rozhodla, že musí furt pršet, páč jí hárala Mařenka, páč nesnáší horko a páč vůbec. Takže za todle hnusný počasí může Gerda a tak by jí měla pojišťovna taky namastit škodu, kterou způsobila u Bilušky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:54
- Nahlásit
Neessi
já chci taky kulajdu! Takhle si ji můžu uklohnit akurát z loňskejch lišek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:02
- Nahlásit
papillon_girl
Nevím jakou má kdo velikost, já to kupuju od oka. Některé trička mám M a jiné XXXL. Podle toho jak to ťamani ušijou
Přála bych si černo-červené. Tak aby mělo černé rukávy a proužky na boku a zbytek byl červený. Vím úplně přesně jak to má vypadat, akorát nevím jestli to seženem
StaHi
jsem hyperaktivni a hypermobilni a mam na to i papiry
Tak to by s tím klokanem nemuselo být marné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:06
- Nahlásit
Biluška
Tak to by s tím klokanem nemuselo být marné
tedle vypadá celkem seksy..
zamykám foru,zejtra mám napilno,jedu s Neessi pro tu vlkošetku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:16
- Nahlásit
já zítra nejedu nikam, ale stejně jdu spát. Tak dobrou s kobrou
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:17
- Nahlásit
Biluška
a spíš uplý, že?? já se pokusím něco takovýho sehnat, dyžtak až tam bude nějakej vhodsnej adept, tak ti cinknu a popíšu ti ho.. no ale jak s písmem, to by bylo na těch černých rukávech červený???
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:24
- Nahlásit
Biluška
Jinak si furt píšu s tou Chcinou a dybycxhom udělali další týden ten cvičák, tak určo pojede, je na to upa natěšená... Jo a prej tě zná, že máš Sisu a Bell, že se prej byla kdysi podívat na Bruntálskej cvičák (bych řekla že tam byla s alicí) a normal alice taky mele zas že chce dělat agilityyyy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:37
- Nahlásit
Děcka-rok, nebo víc než rok čekám na štěně...narodili se císařem v sobotu, dva zemřeli hned u porodu a před chvílí fena jedno slabé sežrala-zůstali tři, minimálně jedno bere týpek, u kterého se narodili, jedno bere týpek, přes kterého to domlouvám a na mě asi nezbyde
Kdybych nemusela brzo ráno do práce, asi se ožeru.
|