Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 00:17
- Nahlásit

janika
ahoja budeš zítra v hospě??teda dneska
já na Vánoce ještě nechci myslet bo nemám prachy

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 04:54
- Nahlásit

1,2,honza jde

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 06:23
- Nahlásit

nemethova5
chci taky klobasovnik,kde se to da koupit????

Si musíš vyrobit-čabajka,párečky,olivy,ředkvičky a několik párátek a usadíš to do malýho květníku plnýho buráků.

Jinak dobrý ráno fšeeeeeem.Oznamuji ,že tady chčije a chčije

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 06:54
- Nahlásit

Neessi
Také přeji dobré ráno.

Oznamuji ,že tady chčije a chčije
No paráda. Včera už jsem to nemohla vydržet a posekala trávu kolem jednoho keře, pak jsem tu trávu vyškubala a vůbec jsem tam nakonec z lesa dotáhla kameny a vysypala kůru, takže už mám jeden záhonek hotový-ještě fialky do něj musím nasadit, ale to už je to nejmenší. Byla jsem mokrá durch. ALE ESLI PŘIJDOU ZÁPLAVY A TEN ZÁHONEK MI ODNESOU, SPÁCHÁM SEBEVRAŽDU!!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:31
- Nahlásit

dobré ráno všem,co čekaj na výplatu jak na smilování a někde se zasekla nebo co
tak tady prší taky
dastík se lepší ,už když mu sundám límec,tak se nedrbe na těch místech

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:33
- Nahlásit

brezen2008
dobré ráno všem,co čekaj na výplatu jak na smilování a někde se zasekla nebo co
takže v tom případě to přeješ i mně

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:38
- Nahlásit

Dobré ráno fšem. V celém okolí začínají povodně, stav vody utěšeně stoupá, ve sklepě už máme skoro 20 čísel. Tímto zvu všechny do bazénku mezi piraně. Alkoholu je tady dostatek, kyselých okurek taky, akorát je to uskladněné ve sklepě, takže si k tomu musíme napřed doplavat .
Liptańská školka vyráží na výlet do Ostravské ZOO, jedu s nima naházet ty parchanty k tygrům. Kdybych nedoplavala domů tak se přihlásím až opadne voda

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:43
- Nahlásit

Dobrý ráno fšem........
Sme na tom podobně jako Biluška,nechápu proč sme f sobotu napouštěli bazén,gdyž se nám teď napouští sám ve sklepje!
Jedu s holkou na kontrolu s nohou,tak nám držte palečky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:44
- Nahlásit

GERDA,OKAMŽITĚ ZALEZ NA HAJZLÍK A NEVYLEZEŠ PŘED 22 HODINOU

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:46
- Nahlásit

Heč, tady už neprší....ale počítám že zase začne jen co mi skončí pracovný doba( za cca půl hoďky)
A povodně mě netankujou, anžto bydlím v paneláku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:52
- Nahlásit

Každý den sleduju Odru, jak se pomalinku plní břehy a do vylití asi už moc nechybí. Je fakt, že od minulých povodní, kdy na zahradě měl být metr vody, se dělalo opatření kolem Odry, takže by to nemělo být tak kruté, ale ten záhonek by mě fakt nasral! Ale třeba by to aspoň odplavilo ten bordel, co tam roste.

A Bucka ráda plave.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:06
- Nahlásit

Už tady prší taky. Mám obavu, že Bucka plavat bude. Nicméně i Ferdík miluje vodu zaúkoluju Marcela, ať kontroluje stav vody a když tak je vyveze na suchý vršek

gabi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:28
- Nahlásit

Mucholabka

Ježíííš, čo to nesie na breh? Krokodíla???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:36
- Nahlásit

gabi
Ježíííš, čo to nesie na breh? Krokodíla???

bingo,pani

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit

sarax

proč se čistíš..a jak dlouho?? a co ten pangamííííín

se čistím, abych aspoň tělesně byla čistá jako lilie, dyž duševně na to nemám . Ále čas od času tuhle děsivost podniknu, aby si tělo odpočinulo od těch sajrajtů, co do něj furt posílám - grilováníčko, vínečko a spol. . Tak aby se aspoň jednou za čas nadechlo.

Pangamííín - jestli to můžete někdy vzít - jedno úplně kdy, nespěchá to, byli jsme bez toho doteď, takže čas to nehoní - tak budu moc ráda. Řekni a já se přizpůsobím. Mám zavolat?-ale mám číslo jen na Honzu.

janika

jen ne v kvetnu, kdy tu na vsechny leze jaro, vanocni stromecek
No na někoho leze v květnu jaro a na mě lezou Vánoce . ale může za to vlastně tak trochu i Gerda, která rozvinula mé básnické střevo, dyž sem napsala paní majitelce fory takovou pjehnou básničku

Neessi

Oznamuji ,že tady chčije a chčije

tady taky, přesně jako o Vánocích . Tak mám aspoň k tomu stromku hezkou vánoční kulisu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:43
- Nahlásit

jablunka
Biluška
Mucholabka

Tímto zvu všechny do bazénku mezi piraně. Alkoholu je tady dostatek, kyselých okurek taky, akorát je to uskladněné ve sklepě, takže si k tomu musíme napřed doplavat ....... Sme na tom podobně jako Biluška..............A Bucka ráda plave

holky a není na koupání trochu brzo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:45
- Nahlásit

Mucholabka

hele a nemá Bucka tendenci se topiti? Ešus když vleče obří kládu a drapne jí na kraji a ne uprostřed, tak pokud to má daleko, tak po čase jsou z něj vidět jen očička, ostatní jde pod vodu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:49
- Nahlásit

PetraK
Jo, občas jí dělají problém hlavně zatáčky, tak se naloká, na břehu to vyblije a jde zas

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:56
- Nahlásit

Mucholabka
na břehu to vyblije a jde zas

a ani u toho nemusí štěkat na povel, co ?

Hele náš první pes se takhle-vůl jeden!-málem utopil. Doplaval pro pádlo, vzal ho za ten držák a rval to před sebou. Páč to byl teriér - tak jednak žádná velká velikost nebyl, nicméně se svou povahou odmítal pustit a šel regulérně pod vodu. Nepustil ani tak . Čekala bych, že normální zvíře to pustí. On ne, tak jsme pro něj museli skočit a zachraňovat ho . Když se z toho oklepal, někdo to tam nechtíc inteligentně mrsknul znovu a byli jsme v tom zas. Nebyl to vůl?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:19
- Nahlásit

janika

já to furt řikám! Voni nejsou úplně normální

gabi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:42
- Nahlásit

Hele holky, ja vám musím niečo napísať.
Už do vianoc sme nemali doma žiadneho nalezenca, proste závazek, že keď sme davali do poriadku ten byt, že "to" už domov vláčiť nebudem.

V nedelu sme išli z prechádzky a v kroví tam mňaukalo také malé mača, niekde sa odtúlalo z brloha a už už nechýbalo veľa tak by som ho odtial išla ťahať. Našťastie to krovie bolo fakt husté. A potom keď to išla dcera skontrolovať, tak už ho tam nebolo.
No a večera vravím svojmu milovanému, že chcem miminko, čo by bolo treba kŕmiť a čistiť a starať sa o neho. ....... alebo teda aspoň nejaké šťeniatkoooo
Pozrel sa na mňa sice s prevracajúcimi sa očami, ale no nech si vyberie sám, nie?

No verím, že až skončí dovolenková sezóna, tak nejakí nalezenci znova u nás zakotvia.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:45
- Nahlásit

gabi
že chcem miminko, čo by bolo treba kŕmiť a čistiť a starať sa o neho. ....... alebo teda aspoň nejaké šťeniatkoooo

to jsou dobrý alternativy

gabi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:47
- Nahlásit

PetraK

Veď o to ide, dať to do správneho poradia a nechať chlapa nech sa slobodne rozhodne

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:48
- Nahlásit

gabi
Veď o to ide, dať to do správneho poradia a nechať chlapa nech sa slobodne rozhodne

aha, tak že bych tuhle metodu použila taky? Aby se mi to pak ale nezvrhlo a já místo venčení nemusela houpat kočárkem?

gabi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit

PetraK
v takom prípade veľmi opatrne premyslieť čo by tak asi nerád, že by prekusol to šťeňa a ešte sa cítil šťastný že tak ľahko vyviazol...

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:05
- Nahlásit

Dobré ráno zalitá virtuální zahrádko a všechny lekníny v jezírku!

Uděláme si vánoční procházku forou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:07
- Nahlásit

Gerda

TO JE TEDA ODVAHA SE TADY VOBJEVIT, KDYŽ VŠICHNI SOU UŽ UTOPENÝ!!

isdpch

a žádnou luxusní butku s kolečkama a tak. Nic!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:08
- Nahlásit

gabi
premyslieť čo by tak asi nerád

že by hodiny tance???

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit

isdpch
pan velkokoupelnový jádrista je připraven na tvou objednávku
Domluvim se teda eště s Pardálkou, kdy má čas, aby se mohla inteligentně zeptat na to, co by mě v životě ani nenapadlo, a rozjedem to, už se těšim!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:29
- Nahlásit

gabi
že chcem miminko, čo by bolo treba kŕmiť a čistiť a starať sa o neho. ....... alebo teda aspoň nejaké šťeniatkoooo
I ty filuto isdpch
uděláme si procházku k hajzlbudce, kde tě zavřu a dveře zatluču řebíkam
počkej na mě,budu ti držet kladífko

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání