| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
hele,mně nejdou dneska umísťovat vobrázky na tvoji fóru,tak já ti je pošlu majlem-1.vlaštovčí hnízdo, 2.tátovo svačinka a ty to sem vrzneš,jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:47
- Nahlásit
Neessipani vypadate velice dobre
Gerdahelejte pani,ma pry zitra a pozitri u nas chcat!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
Nazdar mamko, hele chtěla sem tě poprosit, když se tak přes den různě poflakuješ, jeslti bys mi nekoupila třá někde u vás ten pěknej kovovej obojek s velkýma okama na Marii. Já dnes zakoupila na blind dva stahováčky, ale obávám se, že jeden je moc krátkej a druhej a je moc dlouhej a tenkej. Že bych ti jako řekla rozměr a ty bys mi ho vzala, pokud máš zvířátkárnu někde poblíž? Na Vinohradech prostě stahováčky jednořadé nemají.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:53
- Nahlásit
Čau lidi, co je novýho? Děje se něco? Jenom procházím. Zítra tu taky nebudu, zítra jedu s místní mateřskou školkou do ZOO. Jako pedagogický dozor. Náhážu haranty do klece k tygrům a pojedu zase dom. Akorát si to musím domluvit s tou zologickou, aby mě pak nepokutovali za nedovolené krmení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:53
- Nahlásit
Neessi
já to ale neumim z meylu,taxem to udělala taghle,snad to pude
Ofšem ten stromek nemá chybu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:55
- Nahlásit
Neessi
-s trvalou na vlasech,kterou jsem si sama způsobila
Tak to je f pohodě,já čekala šílenej mikrofón.
Stojí to za houno,celej den nemám čas sem vlízt a gdyž už čas je,tak to tu nefachá!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:55
- Nahlásit
davidkova renatazasejc ukazujete to zradlo,ja se na to vykvajznu fakt,ja chci taky klobasovnik,kde se to da koupit????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:56 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
zítra jedu s místní mateřskou školkou do ZOO.
jako eksponát?
Pani,děsně to tu flákáte ,taxe laskavě aspon rozhlídněte po nějakým genetyckym matryjálu,už sme dlouho neměly žádnej vrch....snad ta stahi by výhledově mohla něčim překvapit
Gerda
když se tak přes den různě poflakuješ
se poflakuju dneska hlavně f práci
no hele,tady sou zveráče dva,to by nebyl problém,ale z vlastní zkušenosti řikám,že je dobrý to zkusit.anebo aspon změř Mařce vobvod kolem krku,nějak to vodvodíme...
aha,sem to zas nedočetla...tak to změř,ale koupim ti rači s normál vočima,né ty oválný co mám já bo dyš jí máš na stahováku a cukneš,tydle voka se blbě vracej narozdíl vod těch kulatejch.Krom toho měl ispdch problém ho f tý velikosti sehnat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:58
- Nahlásit
nemethova5
ja chci taky klobasovnik,kde se to da koupit????
se voptej Neessi,to je její práce,já to sem jen fkydla
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:59
- Nahlásit
Neessi
jé a jak předtím trčely?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
jako eksponát?
Ne, jako krmič tygrů, dyť to píšu ne?
Pani,děsně to tu flákáte
Poněvadž makám jak barevná Už mě to fakt nebaví, nemůžu se dočkat důchodu. Pak budu sedět v okně a buzerovat sousedy, aby jejich čokli nešlapali na můj plevel pod oknem
taxe laskavě aspon rozhlídněte po nějakým genetyckym matryjálu,už sme dlouho neměly žádnej vrch....snad ta stahi by výhledově mohla něčim překvapit
No jo, měli bysme s tím trošku pohnout, nebo z nás ti milijounáři nebudou Obhlídnu cestou nějaké vhodné kravíny
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:02
- Nahlásit
Biluška
co ten email??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:06
- Nahlásit
papillon_girl
Z toho velkého loga bych vyhodila to "liptaň" to tam ruší. Přinejhorším se obejdem bez Liptáně . Ty nálepky na rukáv se mi ani trošku nelíbí. Ty stínové jsou hrozné a místo Hesinky tam rozhodně nechci kolii Taky nechci mít všechny psy vmáčknuté na jednom rukávu, chci aby každý měl svoji fotku a jméno. Nebo možná bez fotky, kdybych tam dala všechny fotky tak to bude přeplácané. Budu o tom ještě přemýšlet, pokud se mi probudí mozková buňka co dneska zdechla . Jdu se zeptat Mášenka jestli chce být "technické zázemí", nebo "servise man"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:17
- Nahlásit
Biluška
nemůžu se dočkat důchodu.
tak to budte f klidu,toho se určitě nedočkáte ,ne každej se dožije 95 let
Obhlídnu cestou nějaké vhodné kravíny
Ok,hlavně at sou velký!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
tak to budte f klidu,toho se určitě nedočkáte ,ne každej se dožije 95 let
No dobře, tak pro jistotu začnu buzerovat sousedy hned. Škoda, že tady nemáme i nějaké fakany, buzerovala bych je, že dělají rámus, ať si jdou hrát ke svému baráku
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:27
- Nahlásit
Biluška
jasný, to s tama vyhodím. Dyžtak pošli nějaké fotky Hessinky nebo tak něco udělám to s tím. Jinak mě se ten stín papillonka právě hrozně líbí, ale tu pumici teda takymudělám nějak jinak nejlpík, když pošleš i fotku Bell... Jinak sem namáhala mozkovou buńku tak mě napadl dlouhý reukáv, to by se vešlo....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:30
- Nahlásit
Biluška
Škoda, že tady nemáme i nějaké fakany
a co ty smradi vod vedle jak maj tak pjeknej fstah ke zvířatům???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
jako eksponát?
Já to vidím, že tam pojede jako saponát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:37
- Nahlásit
Gerda
otrháme vlasy děda Vševěda
a ten se probudí vůbec ničeho nevěda
héj héééj Poběda
A jaký vlasy-co kde komu trčí-nic nefim -asi výpadek paměti či so?
Neessi
Klobásovník je dnes pro mě nechutná podpásovka. Živím se výhradně vodou a již mi to leze na mozek Asi půjdu raději spát, už takhle jsem doma napáchala hustou atmosféru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:47
- Nahlásit
PetraK
héj héééj Poběda
já myslela koleda...
jako taghle,pani
mám uš naklepaný řísky a zrovna balim dárky,máme vánoce,né??? Ste to psala,ku*va
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:54
- Nahlásit
PetraK
Klobásovník je dnes pro mě nechutná podpásovka. Živím se výhradně vodou
Jé,pani,taky držíte´úplňkovou vodovou dyjétu?Já už nepozřu ani kapku vody-už to protejká ouplně durch.
Ale klobásovník byl pro gaučáka,chutnal mu převelice.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 21:04
- Nahlásit
papillon_girl
Mášenek chce být "leader" . PUmu najdu a dodám. Ale si tam dám jenom jména kolem šňapíka, s těma fotkama by to bylo moc.
Lále tam dám fotku Bon-Bona a Pupici dáme nejspíš Lilátko, aby Lilátku nebylo líto, že nikde není. Pro Gozérku si nechám udělat tričko "puling team"
davidkova renata
a co ty smradi vod vedle jak maj tak pjeknej fstah ke zvířatům???
Kryštůfka už jsem neviděla od podzimu. Buď se odstěhoval od babičky, nebo ho semetrika přede mnou hlídá . Sem totiž posledně nahlas prohlásila, že ještě jednou uvidím jak ten harant tahá kočku za ocas a přivezu zpátky Akélu, aby mu mohla ukousnout tu hlavu jak to posledně nestihla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
řízky i salát jsem zrušila. Hraju si na vílu a jsem živa jen vo tý vodě. Nadbože ať už je zejtra a můžu si dát aspoň jooooguuurt!
To budu mít potom druhý Vánoce. Takže Štědrej den se tímto přesouvá na zítra
Neessi
é,pani,taky držíte´úplňkovou vodovou dyjétu?
já to nedržïm jako dyjétu, páč to bych nevydržela. Já si to dala jako stranickej úkol v rámci očišťování svého těla. A byl to dost blbej nápad - horší už je snad jen se mrskat důtkama
Vodu ešče furt můžu, páč to jediný mě drží od toho, abych nevydrancovala lednici. Navíc jsem včéra žroutům připravila k večeři báječnou škvarkovou pomazánku a sama tady tak utírám akurát nudli PROČ MĚ Z TOHO KURŇA ALE DYCKY BOLÍ HLAVA? TO JE TO ČIŠTĚNÍ TAK NAMÁHAVÝ????
už to protejká ouplně durch
pani to je to stáří! Vy ste si určo zapomněla nandat pemprzy, že jo? ????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 21:34
- Nahlásit
PetraK
PROČ MĚ Z TOHO KURŇA ALE DYCKY BOLÍ HLAVA? TO JE TO ČIŠTĚNÍ TAK NAMÁHAVÝ????
Jo,je.Mně třeští palice tak,že už nemyslí na nic jinýho,než na ty dvě čekulády(70%),co mám ulitý ve skrýši!!!!!!!
pani to je to stáří! Vy ste si určo zapomněla nandat pemprzy, že jo? ????
No jo,dyk já nemám slípendplej-to je tou sklerozou!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 21:52
- Nahlásit
Neessi
To mi ale nikdo neřeknul, že mi u toho čištění bude pukat makovice . No co, jestli se tělo vyčistí, tak to pro jednou vydržím .
Já ani nemám na nic tak chuť a kupodivu ani teď už hlad moc ne-taky jsem se venku rozčílila s čoklem, tak jsem na hlad zapomněla . Všichni mě dneska rozčilujou. To bude asi tím čištěním. Že voni sou špindíry a já ta čistotná
Teď už to skorem nemá ani cenu slípky či pemprzy nasazovat takhle k večeru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 21:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Neessi
ačkoliv.... čekuládu a mohla by bejt klidně i čtyřprocentní , bych si možná i dala. Na nerf
a tak jdu radši spát - jestli se to podaří s tím kladivem co mám v hlavě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 23:01
- Nahlásit
argosek
zenaty nejsem slecno brezen.
no tak to je fajn pane argosku 1981 ,to se mě hodí
já to dneska nestihla ti napsat,ale zejtra to nějak po 16 hodině stihnu,tak jestli jsi čekal u pc a nic ti nedošlo,tak zítra určitě
pane přeji vám hezkou nerušenou dobrou noc
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 23:08
- Nahlásit
brezen2008
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 23:11
- Nahlásit
confusion, it's such a terrible shame
confusion - you don't know what you're saying
you've lost your love and you jyust can't carry on
you feel there's noone there for you to lean on
tududuuuutuduuuuuu
kozi kozi kozi
mucholabka
88.4% stazeno :-P
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 23:37
- Nahlásit
kdy tu na vsechny leze jaro, vanocni stromecek
a na některý víc a na některý míň
jinak todle se nedá číst gdyž celej den padá net...
PetraK
proč se čistíš..a jak dlouho?? a co ten pangamííííín
|