Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:59
- Nahlásit

Benda
plechový muž je odlehčená verze železného muže

esi má železnou masku, tak jo!

nedělej mi do argouška

ten má ale jinačího přece! Toho svýho Plechoně! nebo toho měděnýho měkoně?? Mám f tom burdel už

Gerda

Jako Železný Zekon

nebo Zelený Gekon!

brezen2008

já bych chtěl taky tatínka

jen blbni! Já sem ráda, že s toho svýho nevidím

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:21
- Nahlásit

janika
třá já teda jako v hospodě štěstí nehledám
no to je jasný, to musíš na louku a hledat čtyřlístky.

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:31 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

Gerda
Ano, a až ho pustěj, třá na něj něco eště zbyde.
další banka k vyloupení

PetraK
on je prostě přelétavej jako včelka opylovatelka

janika
žes taťka, dneska zase todlencto s Argem
taťka jsem už přes deset let ale jakožto virtuální fotr jsem odešel do domova důchodců páč to byly haranti nevycválaný tak mám svůj klid

třá já teda jako v hospodě štěstí nehledám
Jsou i tací kteří dají přednost zákusku a mléku před pivem, svět to má dobře vymyšlený

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:35
- Nahlásit

Benda
jako včelka opylovatelka

tak on je argosek nakonec Fčelka Mája teda!

zákusku a mléku před pivem,

fuj, nechte toho, má hlad, že je můj žaludek slyšet až na Staromáku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:37
- Nahlásit

janika
já neblázním,ale vem si to,kdsyž bych si vzala argoska,tak bychom měli víc psů,barák + byt,a kdyby byli i děti,tak bychom měli malé kynologi,něco jako byla to holčina co jsme viděli na cvičáku

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:51
- Nahlásit

Benda
další banka k vyloupení
To je samozřejmě ta lepší varianta, ale chlapi někdy bejvaj srabi, třá už by to nechtěl opakovat....možná už by byl v tý době důchodec, přece jen za loupež se dává dost let....

jakožto virtuální fotr jsem odešel do domova důchodců
Chudák mamka, nemá se jí tu gdo zastat. Na její vlastní foře!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:56
- Nahlásit

Gerda

Na její vlastní foře

Na její vlastní fóře,
kdekdo to tam vóře.
žádnej ji tam nezalejvá,
tak šla koupit tchóře!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:02
- Nahlásit

Gerda
Chudák mamka, nemá se jí tu gdo zastat. Na její vlastní foře!
děkuju ti ,náčelníku,že ses mě zastal,to je děs,já to rozpustzm a bude
du zas dřít

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:05
- Nahlásit

janika

píchne a umře

tak to je tak trochu jako Trubec

brezen2008

tak Ti nevím milý březne, esli je pan argosek zrovna z řádu vdavekchtivejch. Navíc bude za chvíli bydlet v tom karavánu a jíst suchý rohlíky, páč všechny prachy vrazí do plotu. To by nebyla echt pártyje-přece by Dustík nemohl jíst furt jen rouhliky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:05
- Nahlásit

PetraK
Na její vlastní fóře,
kdekdo to tam vóře!

aneb Ve stoce Ve stoce, oslavíme Vánoce!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:06
- Nahlásit

davidkova renata

jak děs??? Já tady básničku a oni mi ji rozpustěj!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:07
- Nahlásit

Gerda
oslavíme Vánoce

dlouhý noce na Vánoce hej, hej koleda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:20
- Nahlásit

PetraKčus decka vy uz ted tady mate vanoce koukam,kam jsem to zas vlezla?venku leje,ze by hajana nevyhnal a me jo,bo zas tu gerdu nekdo vypustil z hajzliku,co?to říkám porad,ze tu petlici musite davat poradne!

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:33
- Nahlásit

brezen1974

zenaty nejsem slecno brezen.

--------------------

tak ze me asi bvude chovatel koni. na obecnim urade mi rekli, ze nemaj hotovy uzemni plan a poslali me do zruce na stavebni urad, ze tam mi reknou. tam mi jen precetli kus zakona a shodli jsme se, ze kdyz si poridim kone, tak bych moh na louce, ci poli postavit plot a delat tam zemedelce. ale jeste musim do kutne hory na odbor zivotniho prostredi, jelikoz ti posuzuji nakolik je stavba vhodna pro vybranou krajinu. tak uz pomalu setrim na uplatek. jo a jeste je treba osefovat jzd, se kterymi tam maj dlouhodobou smlouvu - majitel mi rek, ze ji po kazde sklizni muze vypovedet, ale starosta rek, ze je prej na 6 let. prinejhorsim koupim jzd a smlouvu zrusim (timto otviram sbirku - penize na konto "louka" muzete zacit posilat...TED).

no a navic jsem zjistil, ze pole, co se mi libi nejvic patri nekomu jinemu, tak ho musim nejak zkusit zkontaktovat. timto bych chtel pozadat nejakou mistni slecnu, jestli by mi nepomohla v presvedcovani k prodeji. fotak mam, ted jen aby mel pan majitel zarlivou manzelku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:45
- Nahlásit

PetraK
dlouhý noce na Vánoce hej, hej koleda
ve stoce jen jednou v roce
heej heeej koleda
otrháme vlasy děda Vševěda
budem si přát do tý zimy
heej heej koleda
kožich z medvěda.

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:52
- Nahlásit

argosek

V první řadě si udělej živnosťák na Soukromě hospodařícího zemědělce.(Já ho mám už asi 15 let),teprve pak kupuj pozemky.Pak si kup koně.Dostaneš číslo hospodářství a budou tě chodit buzerovat,jestli máš proočkováno............tady to fakt nemá chybu.Přesto,že nic neprodávám a nemám z toho zisk,tak musím podávat daňové přiznání (opět kravina).
Co se týká stavby plotu,tak na zemědělské půdě můžeš stavět jen ohrady a ohradníky.
A připrav se na scénář pohádky O kohoutkovi a o slepičce.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:56
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:57
- Nahlásit

no to bylo jeste krasne a pred tydnem,ted je tam hnusne,hnusne,hnusne..............

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:02
- Nahlásit

nemethova5
Hajan je tak krásnej!!!!!!!!!!

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:11
- Nahlásit

Neessi

jojo..puvodne jsem mel v planu rozsirit si zovnost o psi hotelierstvi, ale bude to muset byt to zemedelstvi. o tech ohradnicich vim - ale pokud se nepletu, tak na zemedelske pude krome ohradniku muzu postavit cokoliv, co je potreba k funkci, kterou ma splnovat - takze i nejakou boudu pro ty kone, ne?

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:34
- Nahlásit

argosek
- takze i nejakou boudu pro ty kone, ne?

Jo,ale nesmí to být podle nové vyhlášky stavba,abys s tím neměl problémy.Takže nejlepší je "venkovní stáj",která podle stavebního zákona NENÍ stavba.Fotku ti pošlu mailem,ať to tady nezaplácám.Prostě dřevěná stavby bez základů. Jakmile postavíš stáj kamennou,tak se z toho pos****,páč nejdřív ti budou dělat problémy-jestli je tam zástavbové územní řízení,pak hygiena,pak Zemědělský fond(jak nakládáš s hnojem,rozbory hnoje.....) -prostě dneska je to taková pakárna.

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:39
- Nahlásit

PetraK

Pani,tady máte ty vlasy,už konečně slehly a netrčí

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:41
- Nahlásit

Neessi

ok dik. ja stejne bych tam postavil jen nejakou drevenou boudu - primarne pro psy a pro sebe a mozna bychom tam obcas pustili i toho kone. a mam jeste dotaz - jak jsi psala o tom ohradniku - to plati jen pro pole nebo i pro zemedelskou plochu co je "trvaly travnaty porost"?

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:58
- Nahlásit

argosek
jak jsi psala o tom ohradniku - to plati jen pro pole nebo i pro zemedelskou plochu co je "trvaly travnaty porost"?

Trvalý travnatý porost jsou louky a pastviny,je to zemědělská plocha.Rozlišení -pole(ornice),trvalý travnatý porost,ostaní plochy....jsou jen pro rozlišení bonity.
Nesmí se tam stavět ploty s podezdívkou,jen "dočasné".Je to zase kvůli zvěři(zák.o myslivosti).Ale pokud je v tom místě hotový územní plán,tak je tam možné stavět.

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 18:11
- Nahlásit

Kurňa,dneska nějak blbnou tyhle stránky,bo co.Chtěla jsem sem dát vlaštovčí hnízdo,co si u nás v garáži postavily na pověšené podkově a nejde to.Tak příště.Třá se to zrychlí do večera.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:11
- Nahlásit

Už to zase funguje

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit

Neessipani to jste vy?pekna fotecka,mne to taky nefachcilo,vubec jsem nemohla najet na diskusy,nejakej vir,nebo co?
Gerdapani dekuji,mohlo by byt krasne uz,uz mam toho deste plny kecky

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:27
- Nahlásit

nemethova5
Neessipani to jste vy?

jo-s trvalou na vlasech,kterou jsem si sama způsobila.Konečně to lehlo-v neděli to vypadalo na těžký afro.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:31
- Nahlásit

nemethova5
Nebojte švagrová, od zítra máte slunceho plný sluneční brejle )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:33
- Nahlásit

čus fšicííí afroameričani i ten zbytek
zas nějaká soutěš vo miss jo?No tak já zas du bo mě sem taghle umístit ,Víťa zruší celou foru a dá se k Němcům

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání