| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:20
- Nahlásit
brezen2008
to určitě udělej s tou železnou zásobou jak říká Gerda, páč se fakt ani neotočíš s budeš mít v ruce dvě pětky. A hlavně si nech přístup k tomu účtu jen Ty.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:21
- Nahlásit
PetraK
no prej uvidím i s mouvu kde byli ti peníze napsané,jakolik prodal a kolik mi z tý ceny se dělí na 2x
Gerda
vo tom nepochybuji,si něchám stranou něco,to jako jo,ale to mašo + granule dastík potřebuje jako šul.tak to bych vzala jako první
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:22
- Nahlásit
Híml teď mi to šroubuje - ať je chalupa jakákoliv, tak pokud Vás na to nebylo dvacet, ale jenom vy dva s bráchou, tak to musí být rozhodně hodně nad tu patnáctku, protože - koukni se na Seznamu v rychlosti do realitek, jakýpak jsou ceny.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:22
- Nahlásit
brezen2008
Jo, to je pravda, měla bys vědět, kolik ti má dát, kolik byl prodej chalupy, kolik lidí se mělo a jakým dílem dělit. Nenech se natáhnout, holka, to by mi bylo líto, dávej si na to dobrý pozor.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:23
- Nahlásit
janika
ale ten čas si prostě uděláš,já sama na sebe nakupovat neumím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:23
- Nahlásit
brezen2008
Kurňa březne a proč Ti tu smlouvu neukázal už dřív? A pročs nebyla u prodeje? Neměl by tam být taky Tvůj podpis? Jestli jsi mu teda nedala plnou moc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:24
- Nahlásit
PetraK
Jestli von tam březen nezapomněl jednu nulu, víš? To už by asi odpovídalo, ne? A to by bylo skvělý!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:25
- Nahlásit
PetraK
ale tohle bylo těsně po vovodních a nebyl tam skoro žádnej zákla,jako zbylo něco jako stěny + střecha + kulna + nějakej potemek,ale nechci si děkat moc veký iluze na peníze,bo já jsem se raději nezeptala kolik mi dá,nechám se překvapit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:25
- Nahlásit
brezen2008
Březne - nevím jaký máte s bráchou vztahy, ale nemůžeš si s sebou někoho vzít, kdo Ti bude krýt záda případně?? Mám nejasnej pocit, že bys - kdyby brácha nehrál čistou hru - byla celkem snadná kořist.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:27
- Nahlásit
brezen2008
ale tohle bylo těsně po vovodních a nebyl tam skoro žádnej zákla,jako zbylo něco jako stěny + střecha + kulna + nějakej potemek,ale nechci si děkat moc veký iluze na peníze,bo já jsem se raději nezeptala kolik mi dá,nechám se překvapit
Pozemek (včetně stromů!) v závislosti na lokalitě taky nebude jen za 30.000,-. to mi věř. Pokud máte s bráchou dobrý vztahy, tak nic, ale pokud ne- tak bych se moc překvapovat nenechala. Abys pak nebyla překvapená doopravdy.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:27
- Nahlásit
PetraK
protože je to blb a to zněj tahám už skoro 6 let a ted jsem mu v podělí volala,že pes mi umírá a že potřebuji ty peníze na operaci,jako dastyho,no a on se konečně rozhejbal a dnes volal že mi ty peníze dá
dělí se to na 2 díli,já a brácha,nikdo jinej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:29
- Nahlásit
janika
Gerda
Ženský - koukáme na to stejně? Zatřeste s ní, já sem tu nová a vím o vás kulový, ale už dneska podruhý musím napsat, že mi něco smrdí. Tuším, že březen by na to případně mohla i doplatit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:30
- Nahlásit
brezen2008
Hlavně fakt opatrně, pořádně si to pročti, na všechno se zeptej, nemusíš nic podepsat na místě, můžeš si tu smlouvu/lejstro vzít a přečíst si jí v klidu doma....pokud by tě nutili podepsat něco, čemu třeba úplně nerozumíš, nebo je ti nejasný, NEPODEPISUJ a fakt si to vem domů na pořádný čtení. Pak už bychom tu nějakýho právníka, nebo aspoň poradce našli, co by ti s tim pomohl.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit
brezen2008
protože je to blb a to zněj tahám už skoro 6 let a ted jsem mu v podělí volala,že pes mi umírá a že potřebuji ty peníze na operaci,jako dastyho,no a on se konečně rozhejbal a dnes volal že mi ty peníze dá
dělí se to na 2 díli,já a brácha,nikdo jinej
Tak to si piš, že to není čistá hra. Jestli už to prodal před šesti lety, tak je hnusný, že Ty ještě na ty prachy čekáš dodnes. A byla bych zatraceně nastražená na tu sumu a na tu smlouvičku! Vezmi si kopii a zkus získat kontakt na kupujícího - aby nakonec suma nebyla někde jinde. Věř, že Ti musí dát zatraceně víc než jen usmolenejch 15 táců.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:32
- Nahlásit
brezen2008
jak píše GERDA - já bych to vzala nejdřív dom a poradila se, v klidu. Nepodepsala bych to tak jako tak, tam nemáš moc prostoru na rozmyšlenou. Chtěj vidět i nějaký doklad toho právníka - živnosťnák třeba??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:32
- Nahlásit
Gerda
no on mi tvrdí že bych jenom podepsala paír,že jsem tu a tu částku převzala anic vod něj nečekám,jako jiné prachy,aaspon jsem to tak pochopila,měl by přijít domů jako ke mě zejtra mi zavolá,mám se ho na něco ještě zeptat?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:35
- Nahlásit
PetraK
Gerda
holky já to píšu asi blbě,ajo že já počítám s raději menčí částkou ,nevím kolik by to mohlo dělat,jako bylo to na pronajatým pozemku asi 3000 ročně se platilo,ajako budu ráda,když dostanu více,alá já si dávám v mozku limit 15 000,ki když si myslím že to bude taky více něž tahle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit
brezen2008
Ne, jestli ti předává prachy z prodeje vaší společné chalupy, pak bych chtěla vidět kupní smlouvu a tu bych chtěla vidět u notáře, jak píše Petra - chtěla bych kontakt na nového majitele, žádnej papír mu nepodepisuj, že přebíráš podělanejch 15 táců a nic jinýho nechceš, to bys musela bejt trupka, než si to pořádně zjistíš. Sedni k papíru, napiš si body, co máš zítra zjistit a co po něm máš chtít a to mu přečti. Když to budeš smolit z hlavy, nevzpomeneš na všechno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:37
- Nahlásit
brezen2008
PRÁVNÍKA než podepíšeš cokoli!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:38
- Nahlásit
Asi vás všechny nase*u,ale už rostou.Tyhle jsou ze včerejška,za chvíli vyrážím na další
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:39
- Nahlásit
Neessi
To sou kozácíííí????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit
Gerda
To sou kozácíííí????????
ty sou snad na kafkaze či tam něgde...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:42
- Nahlásit
Gerda
To sou kozácíííí????????
Neeeeeee,křemeňáci.A nezdržuj furt dotazama,musím do lesa.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:42
- Nahlásit
janika
ono je to prodaný v tom roce 2002,ale až ted jsem ty peníze potřebovala,kvuli dastymu,jako na voperaci a teprv ted mi to chce dát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:44
- Nahlásit
Neessi
no tak to teda pěknej sběr vinšuju, vašnostko!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:44
- Nahlásit
janika
jako voperace byla lež,to abych to dostala,protože mě se ty peníze fakt hoděj,ne jenom do dastyho a sindy......
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:45
- Nahlásit
brezen2008
Nenech se blbě oškubat.Bez kupní smlouvy,kterou musíš vidět,nic nepodepisuj.Až uvidíš smlouvu,tak se mrkni na razítko notáře a telefonní číslo a koukej tomu notáři zavolat a objednat se k němu,aby ti vysvětlil celou transakci,že byl prodej uskutečněn bez tebe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:45
- Nahlásit
brezen2008
Prostě jim nic na místě nepodepisuj, ne že za tebou brácha přijde domů, přinese uprděnejch 15, ty mu podepíšeš lejstro, vemeš prašule a máš utrum. Nic takovýho. Chtěj to jako regulérní právní úkon.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:48
- Nahlásit
tak díky všem v pátek odpol nebo večer dám vědět
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:49
- Nahlásit
janika
Při dědictví by se s ní sám notář spojil, aby jí o tom dědictví řekl a částku vyčíslil. Takže někde papír o dědictví mít musí. A podle toho už se to dá. Březne, nedělej nic sama bez právníka!
|