Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:45
- Nahlásit

Walda
Mel
Jsou věci mezi nebem a zemí..... nemohla si to třeba prokousnout? Že by si třeba olizovala packu a jak auto vlítlo do nějakého výmolu tak jí prostě sjeli zuby a procvakla si to? Vím, že je to přitažené za vlasy, ale pokud v tom autě fakt nic jiného nebylo a předtím si to způsobit nemohla tak mě jiné řešení prostě nenapadá.

Míša84
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:51
- Nahlásit

Biluška
Ahoj prokousnute to nebylo sarax se primo na tohle ptala veta. Byla to preriznute vsechny tri na stejnem miste cisty rez.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:55
- Nahlásit

Mel
Míša84
sarax

to je prostě divný. Mě napadlo jedině, že si to načala právě při tom venčení než nasedli a pak se to dorazilo, ale jestli je to čistý řez a není to doutržený, tak prostě nechápu.

Zas asi lepší, když je to čistý řez, než kdyby to bylo trhaný, že jo? Ale je to divný.

Tak ať se dá Trinča brzo dokupy a nebolí jí to.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:57
- Nahlásit

Dobré ráno všem, zejména bojovým stofárdům, co maj bebíčko!

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:57
- Nahlásit

Biluška
Jsou věci mezi nebem a zemí.....
jo, takhle si to vysvětlujeme my... prostě auto prohlídnutý snad stokrát, prohmataný a nikde nic. A ortel je fakt jasný, prokousnutý, ruplý samo od sebe apod. to není. Na kousnutí jsme se přímo ptaly, protože sarax ještě přišla s tím, že jí to třeba mohlo rupnout, jak vystartila (jsme parkovali před hospodou, šel kolem jirikovo a Trinitka jako velký hlídač vystartila, vykvikla a bylo po prdeli ) a že by se třeba tak lekla a ohnala se po té noze, že by se tam pak ještě dodatečně mohla kousnout. Ale to doktor jednoznačně vyloučil. Prostě to byl ostrý předmět, který to přefikl...

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit

Mel
A třeba spona od obojku...jestli tam spala stočená do klubíčka, nohy u hlavy....ale to je asi blbost, co? A pravděpodobně ta věc byl hodně ostrá, když to teda řízla čistě všechno najednou...fakt záhada

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:11
- Nahlásit

Gerda
měla ještě rogzáckej obojek a ten ani nic ostrýho nemá..kovy oblé a spona plastová...
Biluška
hele mi to taky přišlo jako jediný řešení a prej že vyloučeno...
Walda
ty díry jsou dle veta prostě jasně jedna dovnitř a druhá ven..a šlachy čistej řez...
PetraK
no taky říkal že teda šlacha se šije dost blbě po délce je vlákno šlachy a jak se to šije taks e to řeže esli to umím popsat,udělal spešl steh nějakej a děj se vůlě páně...

a fakt to nemohla mít předtím,páč ta noha pak nefunguje technicky,jsme si vzpomněli na Kill Billa..taky to tam bez achilovek nešlo...
a máme úděsnýho maroda...má ještě větší kůži jak jindy a úplně se v ní ztrácí..jo a ten Tramal zabere ale za fakt dlouho..takže dneska vypadá malinko líp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit

sarax
takže dneska vypadá malinko líp
to je fajn...musí jí to bolet,kravičku

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:20
- Nahlásit

sarax
Tramal zabere určitě, naše babička ho měla, taky v kapičkách, když už byla moc nemocná a pomáhal jí.

má ještě větší kůži jak jindy a úplně se v ní ztrácí
možná i tý nožce pomůže, když bude Trinča hubenoučká, aby po ní chodila jen malá váha...A neboj, uvidíš, že za chvíli zjistíš, že se Trinča naučila výraz týraného psa, protože ten dělá s lidma hotový divy )))

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit

sarax
má ještě větší kůži jak jindy a úplně se v ní ztrácí....takže dneska vypadá malinko líp

to je prima, že už je jí malinkatě líp

má ještě větší kůži jak jindy a úplně se v ní ztrácí

no a tak neměla bys jí koupit nějaký menčí pyžamo tetkon? Dyž nic jinýho, tak by si to zasloužila. Nebuď strejda skrblik a kup jí menčí pyjamas

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:25
- Nahlásit

Dobrýýýýý rááááánko fšem a stofárdí kravičce zvlášt posíláme pofoukání na bebí........
sarax
jsme si vzpomněli na Kill Billa..taky to tam bez achilovek nešlo...
Já si ho fčera pustila,gdyž sem šla hajat a opačně sem si hned fspoměla na Trinitku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:25
- Nahlásit

Gerda

že se Trinča naučila výraz týraného psa, protože ten dělá s lidma hotový divy

no tohle bude nářez!!!!!!!!! To Sarax fakt jako nezávidím . Já se radovala, že se mi po tom marodění Ešus choval normálně, že nebyl za rozcapence neposlušnýho rozmazlenýho. No ale jak je asi retardovanej, tak to spustil se zpožděním nějako a je to teď fracek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit

sarax
tak to jsem ráda že aspon takle,držíme všici palečky
isdpch
tak dneska v 5 odpol mi to předá

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:28
- Nahlásit

brezen2008
tak dneska v 5 odpol mi to předá
A už víš kolik,nebo se furt jen domíváš?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:41
- Nahlásit

isdpch
ne to neva,já ti pak hned písnu sms jak jsem dopadla
zejtra se sejdnem na cvičáku,bo hned bych se pořihlásila
jablunka
neptala jsem se ho,dneska to mi předá a petr a jiní mi poradili co a jak

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit

brezen2008
Ty furt nevíš, jestli ti dá těch 40 nebo ne??????????????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:44 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Gerda
jsem už taková,jsem se raději neptala,se nechám překvapit ,on je takovej že by mohl couvnout
ale jsem strašně nervní,doma je uklízíno jak někde na zámku

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:48
- Nahlásit

brezen2008
Ale on nemůže couvnout - chápeš? To jsou tvoje peníze z tvého podílu ze společného majetku....holka holka, snad tě nenatáhne, měl by ti dát 40. Víš sama, že je ptořebuješ, abys měla rezervu, kdy se tomu černýmu hovadu zas něco stalo...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
paní od středy budu už jak ty,nebudu mít čas,večer do práce,ráno jít s novinami a přes den budu roznášet letáky
takže budu taky procházet

argosek
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit

Neessi

Neupírám ti tvůj materialistický přístup.Až jednou dojdeš k poznání a pokoře,vzpomeneš si.

to jste hodna, slecno nesi. doufam, ze diky sve pokore i nadale budete s nadhledem prechazet, kdyz si z vas budu delat legraci.

ostatne, to je na tom to nejkrasnejsi - to, jak si (nejen) lidske telo umi vytvaret obrane mechanizmy. a ja nepochybuji o tom, ze vam vase vira v koste a kuri nohu prospiva a pomaha a preji vam to, a az prijde muj cas (nemoc, blizkost smrti, ztrata nekoho blizkeho) doufam, ze i u mne dojde k necemu podobnemu a nebudu muset sahat po drogach.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:51
- Nahlásit

Gerda
však já je potřebovala dobrech těch 5 let co mi je dluží,ale až ted jsem prostě vystartila,protože jenom abych dastyho natáhla na jídlo + čipování tak 3000 a to nepočítím cvičák,pořádný vodítko,možná i kšíry na vobrany atd....
a sindy potřebuje novej náhubek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:52
- Nahlásit

Gerda
a já potřebuji se taky vobléct,pořádné boty a kalhoty + dát si tranou nějaké ,kdyby něco se stalo s dastym

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:54
- Nahlásit

PetraK
To Sarax fakt jako nezávidím
ti moc děkuju..a páč to neunesu budu jí vodit po náfštěvách..k vám trefíme jako první neboj

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:06
- Nahlásit

brezen2008
však já je potřebovala dobrech těch 5 let co mi je dluží
A proto ti je teď už musí dát všechny, ať to máte za sebou.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit

Gerda
no to jo a hlavně vím bezpečně že pokud se nic nmestane,tak ho už neuvidím,nikdy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:33
- Nahlásit

Gerda
prosímtě,zítra je cvičák od 15hodin?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:47
- Nahlásit

brezen2008
Ano, jdu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:54
- Nahlásit

Gerda
já taky a rovnou beru dastíka

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:55
- Nahlásit

brezen2008
No dyť jo, rovnou budeš cvičit. Musíš ale jít trošku dříf, abys stihla před cvičením zaplatit to členství...no, stejnak si tam zase dáme před ípením kafíčko, takže tam taky budem dříf.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 12:03
- Nahlásit

Gerda
no já musím domova tak kolem 13 abych ho mohla ještě vylítat tam v tom velkém parku ale stejně bude dělat rambajs,heled můžu mít koženej obojek anebo mám koupit stahovák,náhubek bude mít furt na sobě,bo mi mi přecvaknul vodítko,ale bude furt řvát jak v zteklej

<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání