Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit

PetraK
A ešče si u to klepu nožkou

to chce nějaký sedatývum
tak co vokna - huž sou rozšroubovaný
sou roztlučený,ale nějak nendou dát dohromady,ale zasejc sou čistý,to si čék nevybere

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:59
- Nahlásit

davidkova renata
PetraK
Strašný, strašný, zlatý slípentplejky, tohle je mor mor mor! A vůbec pani K - jak to, že s náma nejdete na ňáký povýletění?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:59
- Nahlásit

davidkova renata
ale nějak nendou dát dohromady

no jo, ty skleněný puzzle bývaj hrozně těžký

sedatývum

a nestačí, že mám sedatývní zaměstnání??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:00
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani!
pani gerda ma jedine stesti,ze dnes neprsi,jedu na argos!jinak s tim eno-nuno hajzlikem se pani pridam k vam,co se tyce zavreni a straverzovani pani gerdy,pani vy myjete vokna a to se vam chce?jeste,ze uz to mam davno za sebou,jinak mi muzete klido-pido brnknout,nikdo nas rusit nebude.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:06
- Nahlásit

nemethova5
Nazdar pani, to bdueme ale pěkně italská rodina! Vy na mě násilí a já pro vás mám nevěstu. No to je děs, to vám povim. U vás je pěkně? Tak vám posílám malou kapičku na osvěžení.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:08
- Nahlásit

Gerda

na ňáký povýletění
no dyš já su ten kulak a víkendíky patří chalupě, samotě a zaječím mrnítkům na zahradě, páč se nám tam ty smraďoši usalašili . Tak pak jedině až skončí chalupní sezóna, páč vy v tejdnu asi nechodíte, že ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:10
- Nahlásit

nemethova5

paní neškytá vám už nějakou dobu pes? Páč já jako dítě uměla jakousi říkanku s názvem Potkal tuhle pána pán, kudy tudy do Hajan ..... jak je to celý nevím, ale od tý doby, co vím, jak se jmenuje Hajánek, si ve volném čase, kdy nepěju Natotata, natotata, přeříkávám tuhle větu

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:10
- Nahlásit

PetraK
Když nejde mohamed k hoře, musí hora k mohamedovi, abyste senedivila, až se vám pozvem na chalupu na kafe ))))) v tejdnu nechodim, bo sem dlouho v práci, tak leda nějak pozdě večer - skama že ste?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:11
- Nahlásit

nemethova5
čus pani,brnknu večír bo mám zdechlej foun a než se nabije,trvá to hodiny

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit

davidkova renatačus pani,budu cekat,aspon v klidu pokecame,ne?tak doufam,ze ten vas telefen ozivite,co?
Gerdaja ti dam kapicku destiku,ja na vas s kadibudkou na cvicaku pani,tak me nedrazdete,bo mi davidkoj rekl,jaky tam mate nadherny WC,akurat tak delany pro vas pani!
PetraKhele neskyta,ale je fakt,ze tu rikanku neznam,on je jinak harley,ale hajanek je hezci.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:37
- Nahlásit

PetraKjeeee pani,vy mate na zahrade malinky zajicky???to je neco pro hajanka,on by se je odnesl do pelechu a delal by jim nahradni mamu a moja,moja!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:41
- Nahlásit

Čau kulaci, uklízeči a mrakomorové. Je něco novýho? Poněvadž jestli ne tak já musím pracovat. To je děsné, co tady mám roboty
Byli jsme na veterině a puma je asi hluchá. Bože, to bude kombinace. Agresivní magor a ještě k tomu hluchej. Jdu si koupit lano. Buď na něm budu vodit pumu, nebo se oběsím. Bude to multifunkční lano

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:56
- Nahlásit

Biluška
Biluško, sem ráda, že se čokloj uzdravili!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:01
- Nahlásit

Gerda

abyste senedivila, až se vám pozvem na chalupu na kafe

tam by se vešlo čoklů- plocha osmitisíců metrů čtverečních by jim mohla stačit , ešli teda uměj nešlapat po záhoncích, jako Ešus- to je jediný blbý na tom, když má návštěvu on - ty jeho brécy městský furt hamtaj v kytkách - on skalku přeskočí a báby ji prolítnou. Takže mi pak dojde trpělivost a jedou fšicí za plot na louku, tam ať si dělají co chtěj , třeba i ty línyje . Návštěvní čoklíci se maj dobře, blbý je to pro lidi na noc, páč barák jako kráva, ale plocha zatím nic moc, páč v tom největším pokoji nejni podlaha ještě . Takže tam máme akorát dva pokoje a v nich tři postele.
Jinak já jsem z Řepákova - konec Prahy, za náma už jen Plzeň a Němčouří , před náma paní Davídkojc

nemethova5
jojo, já vím, že je Harley. Hajánek je rozhodně mnohem hezčí a navíc Harley hrozně prdí, když jede. . No malinkatý jsou ušáci. A vožíraj mi tam vzácný keříky, smraďoši. A Ešus je z nich celý nadšený a hopíkuje s nima. Už jen chybí, aby se mu postavily ušiska, blbovi zrzavýmu. Když neřve myším do děr, ať jdou ven, tak zase hopíkuje se zajícema. Cvok je to.

Biluška - je to tutový, že je hluchá? Nemůže to jen předstírat, že by ještě něco na nemoci trhla? A nemůže to odeznít postupně, jako tamty příznaky??

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:06
- Nahlásit

PetraK
Ale pani, to my bysme vám přijeli teda upravit záhonky, speciálně marie je zahradníček, ona si hlínu rozhrabe a pak si do ní lehne, tulipán netulipán, narcis nenarcis )))
Hmmmm, řepákof, tam sem eště nikdy nebyla, stejně jako v istambulu.

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit

Gerda
PetraK
no to ja uz radsi vycvicila kytky a umej prezit mezi psi a rust

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:22
- Nahlásit

ketty
no to ja uz radsi vycvicila kytky
Takže umíš i drajvový ostružiny?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:23
- Nahlásit

Biluška
Byli jsme na veterině a puma je asi hluchá
no já myslela,že na to přišli už dyš byla štěně??!! Proč jinak by nerespektovala ani jeden váš povel???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:30
- Nahlásit

janika
já vím,vodpovím večer nebo zítra ráno
to víš domácí nám dělá kuchyn když je ta voda v háji

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
speciálně marie je zahradníček, ona si hlínu rozhrabe a pak si do ní lehne, tulipán netulipán, narcis nenarcis

na zahradníčky má Brtník nachystaný speciální zupácký výkřik v brutální tónině s textem "VYPADŇÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!" při kterém dotyčnému trestanci vlají uši jak při uragánu

Hmmmm, řepákof, tam sem eště nikdy nebyla, stejně jako v istambulu no šak to tam taky tak vypadá

no ale zase abych moc nedělala božku němců - celkem to tam jde. Pole, louky kousek, paní Davídková, taky kousek, tož co si víc přát

ketty

no u nás se celkem podařilo - záhadou mi to zůstává při potrhlosti mého psa - že to pochopil hned jako malej prcek, že musí jít okolo. Občas ve víru vášní,když letí za pískacím pajdulákem, nebo tenisákem zapomene a vezme roh záhonku, ale jinak fakt ho musím pochválit, že to pobral.

Sem zapomněla napsat, že to ste teda paní Velkokytkológ, že jo?

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 18:07
- Nahlásit

čus fšicíííííííí co tu jste i ti,co tu nejsou

dneska naší submisivní Aishičce "bouchly saze" a chtěla si to všechno vyříkat s Bordžínkou.Páč jsem to nečekala a zrovinka jsem měla v ruce hadici na zalévání,tak dostaly obě takovou sprchu do tlamy,že zapomněly na to,proč si zrovna dneska chtěly dát do držky.Musím číhnout,co je se*e,ale nejspíš to,jak jsem jim včera nasolila 10kiláků u kola a dneska ne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:47
- Nahlásit

Neessi
dneska naší submisivní Aishičce "bouchly saze" a chtěla si to všechno vyříkat s Bordžínkou

copa copa???Holt tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se pííívo přinese
Doufám,že na mý foře bude klid,du founovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:49
- Nahlásit

Nýna se naučila levitovat, koukejte

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:51
- Nahlásit

Puma to taky zkouší, ale má těžkej zadek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:52
- Nahlásit

tak zas je jeden pes za duhovým mostem
http://tn.nova.cz/zpravy/

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 20:08
- Nahlásit

Todle mě taky nasralo, místo, aby dali Bilušky psy, tak zas máme agresivní psy.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 20:12
- Nahlásit

brezen2008
Lucie Kratochvílová
ale že to dali šikovně co??ve třičtvrtě na 8 se dozvíme že v 7 psa utratí vet
a stejně mě to se*e

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 20:32
- Nahlásit

Docela by mě zajímalo co mu ten malý smrad provedl.
Doktor konstatoval pohmožděninu nohy a podezření na zlomeninu. Takže nakonec smrad bude mít modřinu na stehně a pes to odskáče

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 20:34
- Nahlásit

brezen2008
sarax
Biluška
eště že sem to neviděla

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 20:37
- Nahlásit

dobrý večer nasr.ní divácí, já su zase nas.aný mladý elektronik.
Sem dnes pájel a letoval, odpory, kondenzátory, baterie a optočlen a ono to nefunguje
takže zase ho.no šaudek

<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání