| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:11
- Nahlásit
Benda
U nás všechno OK. Puma dneska zmlátila Kutulku, takže jsme vyhodnotili, že je zcela OK. Vet říkal, že se bojí, aby neměla postiženou CNS, ale uklidnila jsem ho, že ten pes je degen odjakživa, takže tohle by vlastně nebyla žádná změna. Sestřička se řehtala tak až málem spadla ze židle.
Jinak jsem mluvila s jednou paní ze sousední vesnice co k nám jezdí na agi. Cca před čtyřmi-pěti lety se její synovec prošel přes pole, které bylo čerstvě postříkané. Pochopitelně rovněž neškodným herbicidem. Skončil ve špitále. Ale protože doktoři jsou tady stejně neschopní jako policajti tak to diagnostikovali jako těžkou alergii. Kluk nikdy předtím, ani nikdy potom už žádnou alergickou reakci neměl
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:17
- Nahlásit
Biluška
to jsem rád že jsou OK
Neessi
ahoj, moc jsem nemakal byl jsem po vytržení osmy a mám antibiotika takže jsem makal jen jeden den když jsme sekali a řezali přivezený strom Další den jsem se flákal a fotil a odmítl tátovi nasadit hrábě na násadu a tak si je šel nasadit sám a rozřízl si ruku i s žílama a skončil na šití, potom jsme už marodili oba
Jinak mám problém s Bendou ale dám to samostatného tématu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:44
- Nahlásit
Neessi
Benda se fláká,ale já sem vorvaná jak vjetef!!!
Dopoledne sme projeli fšechny Bauma,OBI a Hornba, a celý votpůldne předěláváme kuchyň a ještě to chvilku potrvá!
A chlap mi šíleně leze na nerf!!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:48
- Nahlásit
jablunka
chceš mít kde vařit, tak makej vždyť je to radost budovat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:51
- Nahlásit
Benda
chceš mít kde vařit, tak makej
Já nechci mít gde vařit,klíďo by to na pár let mohl vzít za mě něgdo jinej,ale asi se nezadaří!
vždyť je to radost budovat
Radost je,gdyž si můžeš nechat vybudovat!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:58
- Nahlásit
jablunka
ale si neviděla tu reklamu kde mají všude kuchyň
Radost je,gdyž si můžeš nechat vybudovat!
to je hloupost, koukat se na práci jiných to jednoho baví jen když se to zrovna buduje
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:00
- Nahlásit
jablunka
A chlap mi šíleně leze na nerf!!!
taxme dvje-má velkou kliku,že se jde ráno do kolbenky.Ještě jeden den volna,tak ho určitě něčím majznu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:07
- Nahlásit
Neessi
má velkou kliku,že se jde ráno do kolbenky.
Máš kliku,ten můj je doma do pátku!!!!!!!!!!!!!
Benda
ale si neviděla tu reklamu kde mají všude kuchyň
Viděla,šílený!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:24
- Nahlásit
Lidi, Buca dneska vzala do držky aport!!!! a vyplivla ho až 4 metry přede mnou, takže ho kus cesty i nesla a když ho vyplivla, tak i způsobně přišla a předsedla, nemusela jsem ji nahánět po cvičáku, úžasné.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:39
- Nahlásit
Biluška
tak paní - tendle horor ste si mohla klidně odpustit. Četla jsem poctivě všechno a dost se mi přitížilo. Zaplať Nadbůch, že to má dobrej konec!! Mně bylo špatně takhle na dálku, tak si neumím představit, jak muselo být vám v reálu. DOufám, že se zadaří s zmetek bude mít průser. Podrbejte pumí domovnici pod bradou, že to takhle zmákla! A vám bych, kdyby to šlo, poslala štamprdlu domácí slivovice - sice opožděně, ale alkahůl kudy teče, tady léčí a předpokládám, že nervy by ještě trochu potřebovaly zaléčit
Jak se zadařil pražský slet? Já byla u nás na samotě úplně vopuštěná, nikdo nic nepálil. Jediný oheň v širokým dalekým okolí byl ten můj, kde jsem hodlala spálit devatero bejlí za obcházení ohně v kruhu. Bejlí se ovšem spálilo bez mé asistence, páč jsem si nevšimla v tý tmě pohozenýhoo prkna a přerazila jsem se. Mám slušivé modřiny a můžu s úspěchem tvrdti, že mě Brtník týrá.
JO a JSME ZKUSILI S EŠUSEM NAŠE PRVNÍ STOPY!! Jenom musím zjistit, jestli to dělám dobře, páč první tři jsem dala s pár kouskama masa, ostatní už bez (páč se bojím, aby mi pak nesbíral ze země???? ) a na konec jsem dala buď krabičku s masem, nebo hračku. Zrzavohubec šel podle stopy, našel to vždycky - aleeeeeee nejsem si jistá, jestli nešel jenom podle toho, co cítil na konci, možná ta stopa byla krátká. Bože to je hotová věda mít psa
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 22:41
- Nahlásit
Benda
dobry vecer, pane buznicko
dlouho nevideli jsme se.
jak se ma slecna dcera?
nechcete se prijet podivat na stenatka, dokud jsou roztomila?
mam tu ted 12 psu, z toho 3 stenata, jednu haravou fenu v nejlepsim, jednoho kretena, jednoho knuciaka, jednoho vrciaka a 5 stribrnych strikacek
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 22:45
- Nahlásit
PetraK
páč se bojím, aby mi pak nesbíral ze země????
kdo se boji, nesmi do lesa :-P
neznam krasnejsi pocit, nez kdyz si smudlove najdou mrtveho kapra (vetsinou jen hlavu), nebo nejakou mrsinu, kterou se pretahuji, honi a nasledne sezerou. je to mnohem vetsi zabava, nez koukat na to, jak do sebe cpou kupovana kurata. (a take je to levnejsi)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 23:30
- Nahlásit
argosek
a proto jim kuřeta nekupuji
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 08:36
- Nahlásit
dobré ráno
argosek
ahoj koloušku,
děkuji za pozvání teď jsem jel párkrát po D1 až na 90km tak jsem Ti mával.
Pozvání bych přijal ale pouze pokud máš sbírku motýlů.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit
dobré ráno všem
Benda
co říkáš hokeji?,ted mě zamrzelo že slováci prohráli se USA 5/1
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 08:43
- Nahlásit
brezen2008
bylo to hezký včera, škoda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 08:48
- Nahlásit
Benda
no však já jsem tady lečela jak blázen a ten konec.... i slzička ukápla
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 08:59
- Nahlásit
Brý ráno fšem,standartně jen procházím a nestíhám.....!
Nedá se něgde sehnat funkční granát,že bych si hodila ,až bude chlap sedět na hajzlíku a svedu to na plyny?!?!?!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:01
- Nahlásit
argosek
neznam krasnejsi pocit, nez kdyz si smudlove najdou mrtveho kapra
tak jste právě pane ukončil naši velkou stopařskou kariéru . Představa smrdutý rybí hlavy je dostatečně demotivující. Pro mě. Věřím, že pro Zrzavohubce by to bylo naopak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:01
- Nahlásit
jablunka
Někde v Chebu nedávno našli jeden v popelnici. Zkus se tam zajet podívat a prohrábnout konťáky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:02
- Nahlásit
jablunka
Nedá se něgde sehnat funkční granát,že bych si hodila ,až bude chlap sedět na hajzlíku a svedu to na plyny?!?!?!
zbytečná dřina. Stačí navařit krapet větší množství luštěnin - ty trochu nedovařit, aby to bylo účinnější a pak ve vhodném okamžiku škrtnout u zadele zapalovačem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:03
- Nahlásit
Biluška
Biluško - tak co ta Tvoje polní nemocnice? Huž je všechno óká?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:07
- Nahlásit
jablunka
Nedá se něgde sehnat funkční granát
ale bacha aby neměl kamaráda Mel Gibsona a ten s ním neskočil do vany. Budeš mít po wc i vaně a nic tím nevyřešíš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:07
- Nahlásit
janika
a jak tobě se vede?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:16
- Nahlásit
PetraK
tak co ta Tvoje polní nemocnice? Huž je všechno óká?
Malí psi jsou v pohodě.
PUma je ještě protivnější a otravnější než normálně. Buď má změny na mozku ( a pak nás potěš koště), nebo je nabitá energií. HOlt umělý spánek osvěžuje . Předevčírem jen tak z nudy urvala záclonu i s garnýží. Včera zmlátila Kutulku, protože se opovažoval štěkat u dveří. To puma považuje za své výsostné právo . Dneska jedem na veterinu pro výsledky testů. Jestli má pumice všechno v pořádku a je to jen energie tak ji uvážu na tažné za auto a dáme si sprint do POlska a zpět. To by mohlo pomoci . Jestli jsou to změny na CNS tak jdu koupit hodně silné lano a oběsit se na půdu, protože tohle se prostě nedá vydržet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:26
- Nahlásit
janika
Není pak jednodušší koupit čočku v konzervě
no není, páč ta konzervovaná je dost uvařená, ten efekt nebude tak velký
Biluška
Malí psi jsou v pohodě.
PUma je ještě protivnější a otravnější než normálně. Buď má změny na mozku ( a pak nás potěš koště), nebo je nabitá energií. HOlt umělý spánek osvěžuje . Předevčírem jen tak z nudy urvala záclonu i s garnýží. Včera zmlátila Kutulku, protože se opovažoval štěkat u dveří. To puma považuje za své výsostné právo
tak jestli si to dobře překládám, tak samý dobrý zprávy . Ještě podržím palce do doby, než budou výsledky, ale tuším, že to bude v pohodě. A nějaký vyšetřovací novinky asi nejsou co?
Jak jsem to tak četla celý,tak jsem si říkala, jak toho spousta člověka nenapadne - třeba to s tím vykoupáním, aby se ten sajrajt eliminoval i z kožíšku, jak psala Neessi. Je to logický, ale člověka to prostě nenapadne udělat. Hlavně, že se to zlepšuje.
Tož doufám, že si pumí domovnici podrbala pod kušnou, jak jsem jí vzkazovala!!!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:30
- Nahlásit
mac1
a proto jim kuřeta nekupuji
a co jim tedy s kurety delate?
Benda
tak kolem to jede a nestavi se. pritel verny veru.
PetraK
tak jste právě pane ukončil naši velkou stopařskou kariéru . Představa smrdutý rybí hlavy je dostatečně demotivující. Pro mě. Věřím, že pro Zrzavohubce by to bylo naopak
ale slecno ono to se stopovanim nesouvisi. mi psi "stopuji" leda, kdyz se jim v lese ci vysoke trave pokusim ztratit. a druha az ctvrta veta ukazuje, ze vam na vasem pejskovi vubec nezalezi! ja nevim, proc si ti lide ty psy porizuji a pak jim ani nedopreji poteseni ze smrdute rybi hlavy u rybnika nalezene!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:37
- Nahlásit
PetraK
tak jestli si to dobře překládám, tak samý dobrý zprávy
Já teda nevím co je dobrýho na urvaný zácloně a pokousaným štěněti. Bože, tady byl takový klid když ta blbka byla nemocná . Uvažuju nad tím, že ji občas nechám dát pár dní do umělého spánku. Jen tak, abych si odpočinula
Trága bude, jestli se zjistí, že má v háji srdce,nebo něco podobně důležitého a nebude moci běhat. Protože pokud bude takhle nabitá energií a nebude moci běhat tak je to fakt na provaz . Vzpomínám si jak jsem šílela z Hesiny když měla po operaci ty vazy. Ale tu stačilo zaměstnat psychicky takže jsem ji učila povely typu "dáme hlavičku nahoru" "dáme hlavičku dolů" "dáme hlavičku doprava" "dáme hlavičku doleva". Pak jsem měla v plánu dělat totéž s ocáskem, ale to už jí díkybohu vytáhli stehy
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:40
- Nahlásit
janika
slecno janiko, to uz si jako budete psat jen se slecnou breznem a se mnou ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:41
- Nahlásit
argosek
proc si ti lide ty psy porizuji a pak jim ani nedopreji poteseni ze smrdute rybi hlavy u rybnika nalezene
no já sem si právě toho pejska pořídila proto, abych mu ty smrdutý rybí hlavy u rybníka mohla zakazovat, páč to mě hrozně baví Možná ešče víc, než mu zakazovat válet se v enónech po bezdomáčích. Věřte, že nikde si tak krásně nevyřvete plíce, jako když na čokla řvete zupáckým hlasem "Fhůůjprasehnusnývstaň,vstaň,nebotězastřelimavypad nivodemětydobytku!!"
Jéžiš sem se úplně vorosila z tý představy, jak ten čokl urputně smrdí!! pane vy umíte člověka ale nastartovat takhlenc při pindělku
|