Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 15:39
- Nahlásit

Biluška

vy ste pani vyměnila traverzu za slalomový tyčky a z dětí udělala pasáčky volů???

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 15:50
- Nahlásit

PetraK
vy ste pani vyměnila traverzu za slalomový tyčky
no jo, děcka ty traverzy ještě neunesou

dětí udělala pasáčky volů???
Jak volů? Žádného vola tady nemáme. Pasou akorát englické sfině, čínskou sfini, německou sfini a emerickou sfini

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 15:58
- Nahlásit

PetraK
čau,můžež mi ve stručnosti napsat vo co tady gou? jako se mi to nechce číst

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 16:01
- Nahlásit

Biluška
tvuj běh za trikolorní sviní připomíná můj běh za trikolorní sfiní Jsme šli kolem rybníka a najednou Bessina nikde, volám, křičím, prosím, lákám... nic... za takovým dlouhým hustým pásem porostu byli rybáři. Kde asi bude Beska? oběhla jsem ten prales a uviděla jak si ryvář spokojeně rybaří, metr za sebou má kýbl se šrotem (nebo čím že se ty ryby krmí) a Bessina má hlavu v kyblu Toš jsem se rozběhla s řevem "ty háááájzle, ty sfině jedna černá..." Rybář se díval hrozně vykuleně - asi myslel, že řvu na něj, neboť mlaskající Bessiny si za sebou vůbec nevšiml Druhej rybář měl záchvat smíchu a v autě seděli puboši v mém věku, naštěstí jsem neviděla jejich gzichty, neboť jestli se mi taky smáli-což určitě museli tak bych je ztraverzovala taky. Jenže to mi Bessina ještě zdrhala a já jsem zdrhala za ní vyfasovala stahováček, vodítečko a nehla se ode mě zbytek cesty na krok

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 16:06
- Nahlásit

Shelticka
jj, šóltyje jsou sfině pažravé. Já si tak nádherně užívám Armabetona. Ten nevezme do huby skoro nic. Žere výhradně jednu značku granulí, nebo syrové játra. Jinak nic. Ani venku, ani doma. To je takový balzám na nervy
Jo, žere teda ještě kočky. Živé. Ale to odbouráme

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 16:11
- Nahlásit

Biluška
Jo, žere teda ještě kočky.
To byste teda měla pani pořídit něco, co žere Armabetony. Ať máte takovej uzavřenej potravinovej řetězec. teda pak musíte sehnat něco, co žere to, co žere Armabetony....ale to ňák vymyslíte. Budete jediná, kdo má uzavřený biotop. Jen nevim, čim začnete...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 16:14
- Nahlásit

Biluška

tak sem ten dobytek popletla, no! Toho naděláte taky. Sem myslela pasáčky vepřů

brezen2008

vo co tady go? No nejdříf šlo vo něčí brabce, pak tady holky plánovaly - jestli sem to dobře pochopila teda - trasu Pažíž -Dakár a jak to pojedou no a v závěru se Biluška stala pasákem. Jako by jí nestačily ty línyje

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 16:16
- Nahlásit

Gerda
To byste teda měla pani pořídit něco, co žere Armabetony
Neumím si představit co by to mohlo být. MOžná tak nějaký hodně nabušený brazilský filák, nebo tak něco....

teda pak musíte sehnat něco, co žere to, co žere Armabetony....
Gorilí samec? Lef? Mamut? ..... to už se mi nevejde na zahrádku. A čím to budu živit až to sežere to, co žere Armabetony?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 16:24
- Nahlásit

Tak lidijové - já mastím domů a pak kulačit. Esli teda Brtník dorazí z Pardubek nějak v normální hodinu. Esli ne jsem tu jak na koni

Přeju nám fšem, ať Gerda neprší a ať nám to dobře lítá!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 19:21
- Nahlásit

kde jste kdo?
asi už všici trajdíte na prodlouženej víkend co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 19:30
- Nahlásit

brezen2008
No já sem eště v práci....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 19:33
- Nahlásit

Gerda
a co budeš dělat zítra?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 19:45
- Nahlásit

brezen2008
zítra jedu s mámou ke švadleně a pak na procházku s davídkovou a kratochvílovou.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 20:17
- Nahlásit

Gerda
a kam jdete?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 20:18
- Nahlásit

brezen2008
Asi do butovic....nejspíš....myslim, že jo, pokud tam dojedeme....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 20:21 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Gerda
n tak nic,budu doma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 20:37
- Nahlásit

Fšem kolegyním fše nejlepčí k svátku
zamykám foru,za chvíli razíme

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
no to možná vy,ale já ne
heled kam dete zejtra? ,já že na zbraslav nedoratík,kvuli cestě

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 20:45
- Nahlásit

PetraKA možná by se tam mělo napsat, že tatínek teda ZZO nemá, ale zato je trošánek ZZZZ na hlavičku
Že dělala ZZO dvakrát ještě neznamená, že ho má.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 21:05
- Nahlásit

nazdarek lidi!konecne jsem se dostala ke compu,co je novyho?ale hodne v kostce,bo se mi to nechce fakt cist!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 21:06
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani!to je pekna ježibaba,cela ja,kam na to chodite?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 21:15
- Nahlásit

Hele človjeci, tak už asi pojedu z práce, tak čau.

Triniti
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 21:24 - Změnil/a: Triniti
- Nahlásit

Kuli tomu psisku snat dneska ani nevodletim! A Davitková tam bé zasejc dříf

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 21:50
- Nahlásit

Trinitijeee,to je pekny!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 22:27
- Nahlásit

Tak pani, kamže se to dneska letí?
startuju koště!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 23:08
- Nahlásit

Právě jsme se vrátili z veteriny. Mám tři psy otrávené a upřímně řečeno, s mizernou nadějí, že se z toho dostanou. S největší pravděpodobností jsou to ty sajrajty, které dneska rozprašovaly na poli. Odnesla to Puma, Kutulka (Krteček) a Mia. Buď selhaly děcka se slalomovýma tyčkama, nebo nám vítr ten sajrajt navál až na zahradu. Děcka přísahají, že oni v tom nejedou. Mezi polem a naší zahradou jsou cca dva metry plevele a nízká kamenná zídka. V pátek se spojím s UKZUZ a jestli mám ten hnus na zahradě tak z toho zemědělce vysoudím poslední kalhoty. Krom psů tam celý den byli i děcka, ale těm zatím nic není. Alespoň pokud se dá spolehnout na exmanžela, který si je odpoledne odvezl.
Puma je na tom nejhůř, je prakticky v bezvědomí, nevnímá vůbec nic, při sebemenším podnětů chytá šílené křeče.
Kutulka je v bezvědomí a nevnímá vůbec nic. Zůstal hospitalizovaný na veterině.
Mia je na tom tak nejlíp, chodí, ale kácí se na bok.
Pokud přežijou tak nikdo netuší jaké to zanechá následky. V lepším případě prý pouze na játrech, v horším na CNS.

Prosím, pokud tady někdo vážně umí čarovat tak teď potřebuju jakoukoliv pomoc.
Neessi
prosím, vyčaruj mi zázrak alespoň pro Pumu. Ona musí lítat přes houpačku tady, ne za Duhovým mostem.

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 23:20
- Nahlásit

Biluška

neboj, ty mas tolik psu, ze to jako na potvoru prezijou - ja to znam. pohlad je za me.

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 01:32
- Nahlásit

Biluška
ty voe jako okamžitě sháním čarodějnici...tohle není možný ne???to je jak blbej forkdyby to člověk četl jinde...držím pesinám palce a pěsti a dej info..moc na vás myslíme...

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 01:36
- Nahlásit

Biluška
Držím ti všechno co mám a jestli ve mě po dnešku zůstala nějaká energie,tak ji tam k vám posílám,páč to potřebujete víc než já!Dej vědět!!!!!!!!!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 07:01
- Nahlásit

dobré ráno všem
tady prší
Biluška
drž se

<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání