| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:16
- Nahlásit
isdpch
Buď v klidu, papouch je vysoko, nelítá volně se psem po místnosti, Čert se k němu nemá šanci dostat. Žádnej stres.
Uvidíme se teda v sobotu na ípení, nebo seš v kursinkování?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:16
- Nahlásit
isdpch
si říkala, že tam máte nějakýho votravnýho kohouta
ty voe,v neděli sme na tebe vzpomínali,ten debil řval jako kráva ,patrně je nesmrtelnej bo řve už vod tý doby co tam chodíme což je celkem hooodně dlouho
jinak ale bysme isdpchoj mohli pomoct naopak vod Čerta bo sou tam kačénky a v pondělí jedna socializovaná seděla asi 3 metry vod Nyný a děsně plácala křídlama bo se čistila.Sem řvala na Nyný at toho nechá pže sem myslela,že plácá ušima což nesnášim a vona chudák vůbec neplácala .S kačénkou byly v heský symbojóze,mám to ale rozumnýho psa .Za to Čert by moh dostat infarkt bo ho uvážu na vodítko a posadim na hodinu vedle tý kačénky,svině sem na to dost velká
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:20
- Nahlásit
janika
Ale zrovna teď jsi se trefila do období, že na to věřit chci, chci věřit na víc životů...
ale já se netrefila,přišlo to přesně v ten čas co mělo ,to zařídil ten nahoře,to ses tam ale taky asi už dočetla,že náhody nejsou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:23
- Nahlásit
Heč, mám posekanou zahradu. Emma už je na hlídání u mamky a slintá tam, páč v pondělí jedem na dovču, a odpo půjdu na kosmetiku a pak NZŘit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:24
- Nahlásit
janika
páč já chci ještě někdy žít jinde v jiný době, rozumíš
rozumim,ale nechápu,já zas už tady na zemi bejt nechu,cíííí TAM!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:25
- Nahlásit
janika
protože jestli kecá, tak ho zabiju!!!! páč já chci ještě někdy žít jinde v jiný době, rozumíš?
zkouselas drogy?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
cíííí TAM!!
jedu do kolina do ebanky a stavebnin. chces jet se mnou? cestou te tam muzu hodit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:28
- Nahlásit
janika
tam stejně nepatřim
patříme tam právě fšicííí,ale je to na dlouho
Mucholabka
pak NZŘit
Se ale blbje vyslovuje a to nemluvim vo ZOPce a spol
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:28
- Nahlásit
janika
a jake to je?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:29
- Nahlásit
argosek
jedu do kolina .
Nad Rýnem?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
pod rynem
nikdo nesmi byt
jinak ji bude mit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:31
- Nahlásit
Teď sem četla článek o korgi v PPČ, myslim, že to taky neni dobrá volba, je to asi moc temperamentní pes....existuje teda ovčák, kterej by byl línej jako já? Teda já nejsem líná tak, že bych nechodila ven a nic nedělala, jsem jen líná běhat, jezdit na kole, rychle se pohybovat a nemůžu nic házet. Cvičení, procházky a cokoli, kde nemusim běhat a zrychlovat, dělat můžu. Můžu si teda v tom případě myslet na ovčáckýho psa? Jasně že toho nejmenšího, i když bych si přála NO, nebo Beardedku. Poraďte mi, znáte mně, mýho psa a můj přístup ke psu.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:33
- Nahlásit
Gerda
dyt uz mas psa ne? tak na co dalsiho.
a kdyz uz - nechces nejakyho hotovyho, dospelyho? aby ses nemusela piplat se stenetem. muzu doporucit treba ohare - nechces? muzes si vybrat z dvuo prichuti..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:33
- Nahlásit
Gerda
existuje teda ovčák, kterej by byl línej jako já
bohužel ,zařazení ovčák to vylučuje,leda by byl děsně starej a měl těškou artritííídu kombinovanou vysokým stupněm DKK a DLK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
janika
co to prosím rozebíráte za čtivo, esli můžu poprosit o název- todle - jestli dobře odhaduju - mě totiž celkem zajímá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:36
- Nahlásit
PetraK
M.Foučková -Jsem a druhý díl Já jsem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:37
- Nahlásit
Gerda
Chceš líného psa? Budu ti pronajímat Emmu.
Strčila jsem ji do kufru v autě, zaházela dřevama a sekačkou a ještě hodinu tak s náma jezdila a nepřišlo jí to blbé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:37
- Nahlásit
Gerda
Heleďte paní, vono to nebude tak horký. Problém je, že ty články píší lidé, kteří toho psa mají doma. A každému se ten jeho pes VŽDYCKY zdá strašně temperamentní a strašný raubíř. Schválně zkus zajít na nějako akci a poslechni si o čem se ti lidé baví.
- můj Ben rozkousal troje papuče
- pch, to nic nejni, moje Betka rozkousala fšechny papuče a ještě utekla!!
přitom mají doma totální gaučáky, kteří se holt jako štěńata nudili.
Pár korgáčů znám, jsou to flegmoši. Jasně, že trošku se pohnout musí, ale to musí snad i pekiňák. Žádné extra aktivity nepotřebují, rozhodně kvůli nim nemusíš denně najezdit desítky kiláků na kole. Pokud teda nenatrefíš na vyjímku, která se vyskytuje v každém plemeni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
dík, vím po čem se mám ohlížet.
ale jestli bude TAM bez psůch, tak to chci jako Janika.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:41
- Nahlásit
Mucholabka
Strčila jsem ji do kufru v autě, zaházela dřevama a sekačkou a ještě hodinu tak s náma jezdila a nepřišlo jí to blbé
takhle jezdí chudák Ešus na chalupu každej pátek. A ne že by to při návratu bylo o fous lepší
Ale toho Gerdě pronajímat nemůžu, páč on by ji uštval
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:42
- Nahlásit
Biluška
OT OT sem vám psala meyla včera ,ale už sem to bestak udělala..
PetraK
ti to pučim až to janika dočte
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:44 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
PetraK
No, a navíc Emma už dvakrát dělala ZZO , takže má pracovní vlohy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:44
- Nahlásit
davidkova renata
ti to pučim až to janika dočte
To byste byla paní hodná, ale dyž já nechcu votravovat - můžu začít shánět - je to nový, nebo mám pokouknout v kníhhovně?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:46
- Nahlásit
Mucholabka
Ešus má taky pracovní vlohy - od malička byl se mnou v práci a aby dostal plnou misku musí si jí vodpracovat tím nošením odpadků do konťasu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:48 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
PetraK
Uděláme z toho línyji? Emmina zrovna hárá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:49
- Nahlásit
davidkova renata
.Sem řvala na Nyný at toho nechá pže sem myslela,že plácá ušima což nesnášim a vona chudák vůbec neplácala
takže jsem možná dneska v noci na Ešusa hulákala zbytečně třeba. Třeba jsme tam taky měli kachnu To je ale fakt hroznej zvuk. Kór těma jeho ušopleskama. To má člověk pocit, že přistává vrtulník!! Když k tomu přidá ještě to svý zívací WuaAu alá Májkl Džeksn, vyděsím se vždycky, že u nás ten člověk právě přistál vrtulníkem v předsíni a chystá se vylodit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:50
- Nahlásit
Mucholabka
jako Ešus je s každou svolnej, tak problém by nebyl. Barva taky sedí . Dem do toho. A můžem to už rovnou házet na web, jako bombastický štěňata vhodný na sportovní kynológii a úklid domácnosti
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:51
- Nahlásit
PetraK
A štěňata nebudou divoké, páč nejsou kastrovaní, minimálně matka je s PP a umí jezdit v kufru se sekačkou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:53
- Nahlásit
PetraK
ale dyž já nechcu votravovat
tsss,dyš už votravuješ denně na mý foře...
Jinak počki,můžu ti hodit linka,nemethová si to nějak objednávala,nový to nejni,a stojí to asi 220 kč,takže to celkem de.Jak budeš chtít..
Mucholabka
už dvakrát dělala ZZO , takže má pracovní vlohy.
ty jo! To je hodně dobrá,má dvojitý pracovní vlohy!
PetraK
Když k tomu přidá ještě to svý zívací WuaAu alá Májkl Džeksn, vyděsím se vždycky, že u nás ten člověk právě přistál vrtulníkem v předsíni a chystá se vylodit
a vůbec nejhorší je dyš sebou navíc nečekaně flákne tak,že mi padaj hrnky f kredenci!!!
takže jsem možná dneska v noci na Ešusa hulákala zbytečně třeba. Třeba jsme tam taky měli kachnu
no ,možný to je....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:55
- Nahlásit
PetraK
http://www.bhakti.cz/store/fulltext.asp?lngDepartm ent=0&strName=fou%E8kov%E1
|