Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
OT OT sem vám psala meyla včera,ale už sem to bestak udělala..
sem na vás f tom fofru zapoměla pani Ale vaše doměnka je správná a tudíž jste to udělala mooooooc správně. Jste čikovná, klikám vám klikrem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:05
- Nahlásit

Biluška
Jste čikovná, klikám vám klikrem
dejte mi rači pozitinví ránu elektrickým vobojkem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:05
- Nahlásit

Biluška
Psala jsi těm od vovce?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:12
- Nahlásit

Mucholabka

A štěňata nebudou divoké,

to rozhodně nebudou, když budou po tatínkovi . A možná by se tam mělo napsat, že tatínek teda ZZO nemá, ale zato je trošánek ZZZZ na hlavičku a v kufru umí jezdit s basou píva.

davidkova renata

už votravuješ denně na mý foře

tak moment, kapek objektívity by neškodil. Víkendy tu nejsem

a díky za odkaz!!!!!!!

a vůbec nejhorší je dyš sebou navíc nečekaně flákne tak,že mi padaj hrnky f kredenci

nebo bací hlavou do dveří, to je taky moc prima. Hlavně takhle v noci, to se mi pak zdaj Noční můry ElmStrýtů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:15
- Nahlásit

PetraK
nebo bací hlavou do dveří
my dveře nemáme,mám zašupovačky ale věčně zašouplý bo je bud ve fteřině vyrazí Nyný hlavou nebo vyhodí z pantu ta hnusná kočka

Benda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:16 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

ahoj lidi
na další osmičku už nejdu, hrůůůůza a děs, kořen jak kráva s bambulí na konci, mám antibiotika a protože byl dlouhej tak podrážděnej nerv takže mě bude brnět jazyk až 8 tejdnů

jo a bolelo to jako prase

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:16
- Nahlásit

davidkova - když tak dneska jsem v práci až do pěti :/ mobil mam vybitej :/ takže k dispozici jsem až od sedmi :/ kurňa to je dneska ale den zasejc....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:18 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no tě bůch,tě vítám na mý foře
hele, se tu domlouvaj akce na zejtra,házim linka,ale já nejedu,lámu Gerdu abysme šly s tebou někam jinam zejtra.Bud pude Gerda s náma nebo pudem my dvě samy nebo se můžeš přidat k vostatním esi chceš
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_7723_52.html

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:25
- Nahlásit

No koukám, že tady máš takovej budoáárek

Půjdem zejtra, buď s Gerdou nebo sami, já potřebuju Bena otrkat a sebe vlastně taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Půjdem zejtra, buď s Gerdou nebo sami
Ok tak počkáme na Gerdu a dyštak pudem třá na Fialku to máme vobě tak stejně daleko

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:28
- Nahlásit

Benda

ach jo teda!!! to je vrcholně chnusný!

davidkova renata

my dveře nemáme

asi bychom vás měli následovat, nebo se v životě už nevyspím!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
Kam mě lámeš? Teď pracuju, tak sem to eště nečetla, kouknu vedle do procházek, jo?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:29
- Nahlásit

Sice nevim, co je fialka, ale snad tam z Jinonic trefim... ;) jo a neřikala Gerda, že jde zejtra do práce?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:30
- Nahlásit

Gerda
Kam mě lámeš
dyš nejedeš na vejlet pod s náma s Luckou zejtra venčit.Gdy jedeš tý švarleně?
Lucie Kratochvílová
Sice nevim, co je fialka
máš to kousek...víš jak je Bílá hora třá konečná tramvají?Bych tě tam vyzvedla jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:30
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
davidkova renata
Ženy, mám to tak, že kolem poledního musim bejt s mámou u švadleny, vezu jí tam. Nezvládnu bejt u mamky dříf než ve tři. Neni to pozdě pro vás? Lucie, ty seš odkud, že bych tě taky nabrala autem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:32
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No zejtra bych mohla třá zajet do práce až večer, víc toho asi bude v pátek, pro mě bude špatnej hlavně ten píští prodlouženej víkend. Jasně že venčit psa prostě musim, takže se to pokusim v práci nějak utřást, abych nemusela úplně přes den.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:32
- Nahlásit

Gerda
Nezvládnu bejt u mamky dříf než ve tři. Neni to pozdě pro vás
to by šlo,jak Lucka nevim...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

Až poznáš můj orientační nesmysl, tak se mě nebudeš tak blbě ptát jestli nevim kde co je... kouknu do mapy a snad se dopídim

Gerdo já jsem z Jinonic - hned u baráku mam parkoviště ulice Butovická hnedka zkraje od velký silnice Radlický, ale kdyby ti to nevyšlo budu pídit po autobusu a tramvaji. Já se s časem přizpůsobim...!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:38
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale kdyby ti to nevyšlo budu pídit po autobusu a tramvaji
jo ty nemáš auto?Aha...no tak jinak...gerda mě může nabrat a stavíme se pro tebe a můžem do Butovic venčit.Třá tam jak chodíme na tu pláň,Gerda co?Víš jak je konečná toho busu..Co ty na to?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:42
- Nahlásit

No auto nemam, teda má auto přítel, ale já jaksi nemam řidičák Asi by nemoh a náma jít fotograf co? heh

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:45
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Asi by nemoh a náma jít fotograf
Saudek třá..???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:48
- Nahlásit

ahahahaah Saudek, jojako že bys te se tam slíkly rovnou? Né myslela sem mýho mladýho, ale když budou dva psi v kufru, já můžu mít Bena u nohou, tak bychom se do Gerdinýho auta fcucli né? ale jestli né tak né, já ho nechám doma

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:49
- Nahlásit

davidkova renata
gerda mě může nabrat a stavíme se pro tebe a můžem do Butovic venčit.
Souhlas, takže zítra se budu snažit být u tebe třá trošku dříf než ve tři, zavolám, až budu vyrážet, tunelama to pak mám za cca 20 minut. Lucie, ty buď připravená zhruba na půl čtvrtou, jo? Ale naviguje mamka, já nemám orientační smysl. Anebo si eště můžu zadat adresu do GPS, pani Zuzana mě navede, blbý ale je, že podle gps neumim jezdit....tak nevim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:49
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
když budou dva psi v kufru
nevim esi má Gerda vůbec kufr ,ale mě je to fuk,klidně ho vem.Počkáme na Gerdu aby se vyjádřila kde a jak se kdo fcucne a uvidíme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

Gerda
naviguje mamka,
AHA...RUŠIM AKCI !!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

já umim navigovat, ale jenom mimo prahu což je mi teď prt platný

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:52
- Nahlásit

Tak budem navigovat každej kousek, případně Vláďa to odnaviguje celý Gerdo, tak máš poslední slovo...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:54
- Nahlásit

davidkova renata
Lucie Kratochvílová
Kolik je teda psůch? Voňavá Marie, tlustá Nuny, kokrojd ocasatý a ještě jeden? V kufru vozim ty deky pro Maršovice, tam je plno, nebudu to kůli vám vykládat. Takže na kufr zapomeňte a vemte jen Nuny, kokrojda a Marii, Marie bude s Nuny vzadu a kokrojd u spolujezdce vepředu. Do kufru psy nedávám, je malej, kdyby to do nás někdo ťuknul, je ten pes na maděru.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
případně Vláďa to odnaviguje celý
Jakej Vláďa? Do auta se vejdou tři lidi (gerda, mamka a lucie) a tři psi (marie, nuny a benouch). Víc ne, dyby nás chytli policajti, budu to muset za vás platit.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:56
- Nahlásit

Oukej fotograf zůstane doma Beru Bena, bez toho jaksi venčit nechodim...

<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání