| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:11
- Nahlásit
jablunka
A jako bonus si dám jedno pjetipívo.
To je moc pěknej nápad, myslim, že se nad tim zamyslim a z práce se stavim na kubíčko. Spíš tak 2-4 kubíčka.
|
Hrachovcova
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:25
- Nahlásit
Biluška
přímo pro Líbu Kotkovou
Clark je CZCH, SKCH, VETERÁN CH, II.BIS, IV.BIG a na NVP Ostrava, odkud je foto na cz-pes získal jako nejlepší veterán v závěrečných soutěžích 5.místo - to pro upřesnění, když to nejsou pomluvy.
Dále ke střihu našich psů, je stejný jako u většiny Maďarů, se kterými se setkáváme a setkali v cizině. A jestli se vám to nezdá, váš problém.
Irena Hrachovcová, Poradce pro plemeno pumi
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
Je tu něgde hjústn?Mám problém
at se mi vozve na meyla,já mu ty problémy předestřu a očekávám adeqátní řešení
přimluf se i za mě,bo já už nemám sílu něgde škemrat.Se mi zdá,že sou fšichni hluchý,když něco chcííí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:45
- Nahlásit
Neessi
Se mi zdá,že sou fšichni hluchý,když něco chcííí.
Dybys potřebovala, ráda si to poslechnu......sluchám dobře....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:46
- Nahlásit
Gerda
můžete tedy bez okolků tvořit jiné úrazy
vám je pani asi líto, že už dlouho nedřepíte v takový tý malý cimře s hajzlmísou, což? Abych já si nenajala dva ukrainský právníky, aby vás tam dostali
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:46
- Nahlásit
čus,co je nového,jsem zase udělala pokrok - udělala jsem karbánátky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:48
- Nahlásit
PetraK
dva ukrainský právníky, aby vás tam dostali
Igor Kakanovič Průjmov a Vasil Prosirovič Bobčenko? Ne, tyhle ne prosííííííííííím )))
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Dybys potřebovala, ráda si to poslechnu......sluchám dobře....
No de vo to,esli taky reaguješ,že jo!
|
Benda
Člen |
- Nahlásit
hjústne, hjústne tady alfa pozemní jednotka, ztratili jsme kontakt se základnou, můžete to prověřit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:49
- Nahlásit
brezen2008
jsem zase udělala pokrok - udělala jsem karbánátky
podle toho,z čeho jsi je upleskala : - ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:50
- Nahlásit
brezen2008
jsem zase udělala pokrok - udělala jsem karbánátky
Pokrok to bude, až se udělaj sami.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:51
- Nahlásit
Benda
tady alfa
no, to víš, že jo, ty alfo )))))))))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:52
- Nahlásit
Neessi
z masa
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:57
- Nahlásit
Gerda
Musím se pochlubit dobrou mlsandou:dostala jsem asi kilo pravých čerstvých lehce upražených pistáciových oříšků přímo z Persie.V životě jsem takhle velké mňamosní oříšky neměla.Ty,co se prodávají u nás vypadají jako plevel.Co si myslíš,že jsem s nima udělala?Sežrala jsem je během dvou dnů.A před pražením byly vykoupané v citronové šťávě-mňam.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:57
- Nahlásit
Gerda
co že jo modrý sokole ? prověř co je se základnou, jsme tady izolovaný a čekáme podpůrnou palbu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:58
- Nahlásit
brezen2008
z masa
a z jakýho?Jehněčího?A s mátovou omáčkou?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:00
- Nahlásit
Gerda
Igor Kakanovič Průjmov a Vasil Prosirovič Bobčenko? Ne, tyhle ne prosííííííííííím
- jo přesně tydle dva!
Esli toho s těma úrazama a POTAŽMO I S PRŠENÍM OKAMŽITĚ a STŘELHBITĚ nenecháte!! A prosím vysvětlení, jak to, že prší hlavně v Prahé a na Moravě (u Bilušky a Nemethové) je slunečno. CO JE TODLE ZA BORDEL???
brezen2008
Vyslovuje se pochvala před nastoupenou jednotkou. A sou dobrý ty karboše? Mám na ně chuť/
Gerda
Pokrok to bude, až se udělaj sami
no tak to sme u nás furt ešče 100 let za vopicema, páč to taky matlám růčo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:01
- Nahlásit
Benda
čekáme podpůrnou palbu
té se brzo dočkáte, páč esli nepřestane pršet přijdou na Gerdu ty ukrajinský právníci - tak to bude teprv mela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:06
- Nahlásit
Benda
co že jo modrý sokole ? prověř co je se základnou, jsme tady izolovaný a čekáme podpůrnou palbu
podpůrná palba ukončena, pozemní alfa jednotka je v povolených ztrátách, obětujeme vás alfo, hjůstn si vás škrtá z mapky, příděly na vás sežere omega jednotka zahlazovací, vraťte erární fusekle....ty jedna alfo .-))))))))))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:07
- Nahlásit
Neessi
kilo pravých čerstvých lehce upražených pistáciových oříšků přímo z Persie.
Nespravedlivý, nespravedlivý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doufám, že tě po nich aspoň bolelo řádně břicho a ztratila jsi aspoń jednu plombu, či ulomila si kus zubu!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:08
- Nahlásit
PetraKna Moravě (u Bilušky a Nemethové)
Takže my nejsme v krámu? Budu si pamatovat.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:09 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
PetraK
jaký UK soudruzi ?
Jinak jsi mi připomenula jedno fopa z chaty. Když jsme dělali základy tak byl duben a my měli ušanky na hlavě. Zvídaví vesničané chodili okolo aby věděli co se tam děje. Moje žena byla jednou u místní holičky a ta jí po chvilce říká: Joooo to jste Vy kdo tam nahoře staví chatu, sem koukala že Vám tam makaj úkrajinci žena povídá: no to je manžel a tchán
Takže oprášíme ušanky a můžem jít na Gerdu ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:10
- Nahlásit
PetraK
A prosím vysvětlení, jak to, že prší hlavně v Prahé a na Moravě (u Bilušky a Nemethové) je slunečno.
To je křiku pro pár kapek )))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:11
- Nahlásit
Mucholabka
aaauuuu, já věděla, že mi někdo vypadne . Ešče, žes ale nevypadla třebas na zem. No
Ale tak to je ešče horší, že už vás je tolik, kdo má hezký počasí, zatím co my chudáci pražáci - co je tady? prd!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:11
- Nahlásit
PetraK
jsou k jídlu
čau zítra ráno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:12
- Nahlásit
Benda
Takže oprášíme ušanky a můžem jít na Gerdu
Ty seš v podstatě už mrtvej, seš obětovanej i s celou pozemní jednotkou, tak se moc nerozmachuj v rozletu, nemáš už moc času, spíš bys měl bilancovat.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:12
- Nahlásit
Gerda
sokole neslyšíme, opakuj hlášení, opakuji nerozumím, opakujte hlášení.
Fusky nedáme jsou potuvzdorné
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:15
- Nahlásit
Benda
sokole neslyšíme, opakuj hlášení, opakuji nerozumím, opakujte hlášení
Pozemní jednotka kaput, kaput, kaput! A jestli vám už nefunguje ani vysílačka, pak si už klidně ty fusky nechte, koroner sundá to, co půjde, a snad to nějak vyperem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:15
- Nahlásit
Benda
, tak to ještě, že jsme na samotě, páč my taky občas vypadáme jako úkáčka. Hlavně takhle zjara. V létě už dobrý, ale na jaře. Když ale ty vaťáky hřejou
Takže oprášíme ušanky a můžem jít na Gerdu
kolik berete?? Možná mi to vyjde levnějš takhle
Gerda
JÁÁK PRO PÁR KAPEK??? sem šla dneska domů pěšky z Hrombáchu, kde sem byla Brtníkovi pro padarók k narozkám, autobus jel až za čtvrt hodiny, tak jsem šla pěšky. Domů ovšem dorazilo místo mě něco jako vodníkova žena a navrch jsem nečekaně potkala Brtníka s Ešusem a musela jsem dárek zalehnout deštníkem, aby nebylo po překvapení. To je den, to je den
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:16
- Nahlásit
brezen2008
no ták! když se to dá jíst, znamená to, že je to dobrý!
|