| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 21:08 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
tak dneska se forum zamyká,jdete spát
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 21:12
- Nahlásit
brezen2008
tak dneska se forum zamyká,jdete spát
teď jsem přišla.......no jo,to jsem celá já,vždycky až po zavíračce.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 21:14
- Nahlásit
Neessi
Já sem na tom stejně,udělalo se hááááásky a já nic nestíhám!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 21:21
- Nahlásit
jablunka
udělalo se hááááásky a já nic nestíhám
To mi povídej-venku jsem od 6 h od rána a kromě toho,že jsem si odskočila domů uvařit,abych gaučákovi zacpala držku,tak makám a ta práce roste a roste.A mám pocit,že to není nikde vidět-jenom na mně,jak jsem urvaná.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 22:07
- Nahlásit
Neessi
makám a ta práce roste a roste.A mám pocit,že to není nikde vidět-jenom na mně,jak jsem urvaná.
Je to asi stejný fšude.Dneska sem přišla na to,že minulej tejden nově vysetá tráva je f p*deli!!! Co nesežrali ptáci a myši,to zadupali čokli!Kašlu na to,páč u nás to nemá cenu!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 22:21
- Nahlásit
jablunka
Myši už nemám, Bucka je snědla. Týden na zahradě psi nebudou, vysela jsem trávu, snad ji nikdo nesežere a nezadupe. Už mi tam místy i nějaká roste
Náhodou, tím, že je teplo, a světlo hlavně!, stíhám víc a jsem za to ráda, v zimě jsem měla deprese, že nemůžu nic pořádně dělat, nenávidím sníh a bahno.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 22:25
- Nahlásit
jablunka
Neessi
makám a ta práce roste a roste.A mám pocit,že to není nikde vidět-jenom na mně,jak jsem urvaná.
mám to úplně stejně holky... A navíc to vymodlený sluníčko ukazuje nemilosrdně všechny nedostatky v úklidu.... jako třeba zas.aný vokna .
Neessi, už je ti líp? Občas sem jen večer nakouknu (přes den to nejde) a zachytila jsem, že jsi měla nějakou chřipajznu.
Jinak s jarem se Tonička rozhodla, že se vrátí do štěněcích let a skáče jako koza, válí sudy a dělá ksichty .... Takže už nemám doma jednoho pošuka, ale dva....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 22:47
- Nahlásit
maixnerova
s jarem se Tonička rozhodla, že se vrátí do štěněcích let a skáče jako koza, válí sudy a dělá ksichty .... Takže už nemám doma jednoho pošuka, ale dva....
No tebe viděti,zázrak se státi!!! A jak vám to klape,co soužití Piškota a Antonie?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 23:03
- Nahlásit
maixnerova
Neessi, už je ti líp? Občas sem jen večer nakouknu (přes den to nejde) a zachytila jsem, že jsi měla nějakou chřipajznu.
Líp mi není,ale makat musím.Aspoň si zdůvodním,z čeho mě bolí celej čék.
se Tonička rozhodla, že se vrátí do štěněcích let
No to je skvělý.Dva pošuci jsou lepší,než jeden-aspoň se vzájemně líp chápou,že jo!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 23:09
- Nahlásit
jablunka
minulej tejden nově vysetá tráva je f p*deli!!!
to nereš,co vyroste,to budeš sekat.Čím míň,tím líp!Já už dávno neřeším anglické trávníky lidí,co na ně šlapou jen v pantoflích z hedvábí.Kdo nemá psa,tak to nepochopí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 23:12
- Nahlásit
Neessi
to nereš,co vyroste,to budeš sekat.Čím míň,tím líp!Já už dávno neřeším anglické trávníky lidí,co na ně šlapou jen v pantoflích z hedvábí.Kdo nemá psa,tak to nepochopí.
Na anglii kašlu taky,ale séře mě,že je po dešti fšude bahýnko!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 23:21
- Nahlásit
jablunka
ale séře mě,že je po dešti fšude bahýnko!
to jo,ale je tvoje!To je taková nutná cirkulace-natahá se domů,ty to vytřeš a vyleješ ven )
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 23:25
- Nahlásit
Neessi
taková nutná cirkulace-natahá se domů,ty to vytřeš a vyleješ ven
No potěš,rači bych cirkulovala jinak!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 08:07
- Nahlásit
DOBRÉ RÁNO VŠEM
dnes je krásně,hlavně že máme nového člena - členku - kynoložku - Sandru vod Garfírdoví
takže dneska je krásně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 09:27
- Nahlásit
brezen2008
Sandru vod Garfírdoví
Ti jako Myšmu?? Tak, že Garfíldové gratulujeme. Okamžitě přijímám sázky na přežití Myšmy po návratu z porodnice.Tipuju dva dny
Jinak dobré ráno fšem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit
Biluška
koukni ktematu Saraxovi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 12:37
- Nahlásit
čus fčicííí co nestíhaj páč je háááásky
jen procházim,tož se mějte
Biluška
Co pumice,už úplně gůt??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 14:17
- Nahlásit
davidkova renatanazdar pani,musite mi zavolat driv,bo ten dotycnej me vzdycky prinde navstivit a nezavre tu klapajznu az rano,pak ze jsou zensky ukecany a drbny,ze????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 14:47
- Nahlásit
Biluškaahoj bilusko,ve zpravach nebyla vubec zadna zminka,buh-vi,jestli se na to nevykvajzly,porad jsem cekala a nic,co jinak puma,uz je to s ni dobry,nebo lepsi?
davidkova renatajo pani,jestli chcete,tak mi brnknete,ale driv,jo?dííík.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 15:35
- Nahlásit
nemethova5
Ahoj. Hele, pamatuješ, jak jsem ti vykládala o tom tlustém týpkovi-nebudeme ho jmenovat, co ses strašně smála, když se na nějakých závodech s tím břuchem musel plazit? Ten, jak ho nesnáším a nenávidím, páč furt urážel Ašenku? Tak týpka dneska vyhodili ze závodu v kat. ZVV2, páč jeho pes měl na krku elektriku a asi ji i použil já mám takovou radost, hovado jedno.
Mi se na závodu dle očekávání sice moc nedařilo, ale tohleto mi spravilo náladu. A týopek dokonce ještě sprostě zjebal figuranta.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 15:43
- Nahlásit
Mucholabka
heled na závodech nebo zkouškách ani nesmíš nastoupit s elektrikou,nebo se mílím?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 15:45
- Nahlásit
Mucholabkacha,cha,cha,dobre mu tak cipovy!!!!!hele me to stacilo na tech zkouskach,jak se tam plazil,ne on se neplazil,on se s tim batohem pred sebou kutalel,ty vo.e,jak si muze debil na zavodech dat psovy elektriku a jeste na ZVV2,na in exlusiv,vsak dvojka je uz joooo zkouska,spocitas na prstech jedne ruky,no to si delas prdellllll!!!!!!!podle zkus.radu ma byt jasne hladky kovovy obojek ne na stahovaku,tedy retizek jednoduchy,ty vogooooooo,hele ja bych ti brnkla az budu na kremacce jo?tak neco kolem seste,mohu????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 15:46
- Nahlásit
brezen2008
Přesnětak, ani s protiblešákem, natož s elekrykou, hajzl. Jak já ho nemám ráda! On se mi furt vysmíval, kdy už půjde Aša na pekáč a vyloženě si hojil své ego na tom, že mám starého neschopného psa, a jak jsem donesla štěně, tak zas pořád mlel, že to je prasátko, a ne pes, že to nic nezvládne a že mě jednou sežere, taková hnusná rasa. No, a tady to máme, boží mlýny melou a ze závodů se týpek potichu vytratil.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 15:47
- Nahlásit
brezen2008nesmi byt zadny obojek,jenom hladky jednoduchy retizek,je to presne stanovene ve zkusebaku,spravne by jsi nemela mit ani antiparazitni obojek,coz ja ho musela hajovy sundat!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 15:47
- Nahlásit
nemethova5
Jsem v práci, ale volej, volej kdyžtak to nezvednu a pak ti zavolám zpátky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 16:25
- Nahlásit
Mucholabkatak jak chces,pokusim se,kdyz tak,se aspon zasmeju,jak mi to vylicis v ruzovych barvach!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 18:52
- Nahlásit
tak za chvíli začíná hokej ČR - RUS
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:21
- Nahlásit
brezen2008
To už je zas nějaký mistrák nebo co? Bo jsem v práci, poslouchám písničky http://www.youtube.com/watch?v=t24WA9_NTwE&feature =related a kolegové čumí na noťasu na nějakej hokej
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:45
- Nahlásit
dobrý večer
tak co u Bilušky ??
a vůbec co nového
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:57
- Nahlásit
Benda
dobrý večer
I tobě dobrý večír.Tak co na chatě?Máknul sis?
tak co u Bilušky ??
všechno žije
|