| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:40
- Nahlásit
AOZ
Ségře letos bude 31 a žádné dítě nemá a v nejbližší budoucnosti ani neplánuje. Z jejich třídy na základce mají z 22 holek děti jen 4 a z 15 kluků 2....takže se neděs, času máš dost
to já bych chtěla ještě jedno, ale nemůžu, tak akorát jezdím hlídat miminka, když někdo ze známých potřebuje pomoct
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:41
- Nahlásit
pigie
Ja bych radsej brala este jedno stena radsej
můžeš mít oboje, jen ne najednou, to je pak na blázinec
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:53
- Nahlásit
pigiebrut
Já toužím úplně děsivě, teď už je to lepší, ale když jsme se byli podívat na Natálku v nemocnici, když se narodila(ta kamarádky holčička) tak jsem se nad ní normálně rozbrečela.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:26
- Nahlásit
abby
mno mladou v 19 chlapec o 2 a kus roku po ní
brutl
jak moc často hlídáš????
AOZ
Ozzy bude určo sqělá chůva....jako u nás..jen ten malej tank brzdím aby mi malou nezašlapal
a každej to máme s dštma jinak já jako jedináček mám nějka furt potřebu se dál množit a nejlíp každýmu chlapovi dodat aspon dvě děti...doufám že tenhle je poslední...teda myslím chlapa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:42
- Nahlásit
sarax
Často.....
AOZ
Tenhle pocit znám...zrovna tak mi bylo, když jsem se byla podívat kamarádce na klučinu pár dní potom, co mi řekli, že třetí dítě bych neustála
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:00
- Nahlásit
brut
jj, to planujem. A rozmyslam, ci to dieta nechcem kvoli tomu, ze pol roka po nom som naplanovala dalsieho psa Musim sa nad sebou vazne zamysliet
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:03
- Nahlásit
AOZ
Ja som takto neskonale tuzila po psovi. Otec ked videl, co to so mnou robi.. Vobec som nechcela mat deti, len psa. Tak zahlasil, ze toho psa mi mali kupit uz ako decku a mozno aj vnucata by sa dozili No a prisiel pes a uz ma nejak to aj chyta. Nie stale, ale obcas uz mam tiky (filmy, tehotne mamicky po vonku), ze ano, chcem a potom zase nie... Takze necham to na nahodu Nebudem sa snazit a ked to pride, tak to pride
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:07
- Nahlásit
pigie
Vidíš, bude psík aj mimčo
Já bych chtěla taky ještě jednoho psa...teda fenečku, tak jsem zvědavá, jestli se mi splní alespoň tohle
Nie stale, ale obcas uz mam tiky (filmy, tehotne mamicky po vonku), ze ano, chcem a potom zase nie... Takze necham to na nahodu Nebudem sa snazit a ked to pride, tak to pride
Vidíš, to je přesně ono
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:15
- Nahlásit
brut
jak moc často hlídáš????
Sarax má zřejmě pro tebe kšeft.
zrovna tak mi bylo
Buď ráda, že máš sice "jen" 2 děti, ale zato zdravé. Já jsem měla 3, ale mám už jen 2.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:27
- Nahlásit
Lola1
Sarax má zřejmě pro tebe kšeft.
taky myslím...
Buď ráda, že máš sice "jen" 2 děti, ale zato zdravé. Já jsem měla 3, ale mám už jen 2.
ježíš, já jsem šťastná, že je mám ......to jen jsem se chtěla postavit trochu osudu a nevyšlo to....
To je mi líto, on si s námi život dost zahrává, viď
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:02
- Nahlásit
mno soužití miminka a pejska je super
a já se jen doufám že to neuviděj ty co jim to vadí..kde fšude jí Trinča líže radši nepíšu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:07
- Nahlásit
sarax
To je úžasný A Viktorce to nevadí?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:10
- Nahlásit
abby
zatím nic neříká
no..někdy když jí Trinča dává dost do těla tak se začne rozčilovat..většinou jen zírá co to je za tornádo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:17
- Nahlásit
sarax
Rozená kynoložka Dej jí ode mě pusinku
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:24
- Nahlásit
sarax
Hezký fotky! Zrovna jsem se chtěla optat, kolik už Viktorka váží a měří, ale teď mi připadá vhodnější, kdy jste byli naposledy u holiče? To je obdivuhodný, ten účes!
Pozdravuj obě.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:30
- Nahlásit
Lola1
mno váží 4,34..to znamená že nějak nepřibírá a chodíme se furt vážit snad se to nějak zlepší
mno háro má pěkný k holiči se nechystáme
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:00
- Nahlásit
sarax
s takymito fotkami neprovokuj. Pre mna najkrajsie fotky Mas krasne holky Fakt
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:19
- Nahlásit
pigie
neprovokuju...fakt...tomu se říká motivační fotky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:30
- Nahlásit
sarax
skvělé fotky....
Jak může přibírat, když vydá všechnu energii na koukání okolo sebe?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:34
- Nahlásit
sarax
super fotky, takže už je Trinča trošku jemnějsí?
Jinak koukám, jaký tu máš pěkný přesvědčovací téma - vypadá to, že do dvou let jsou tu všechny těhotný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:36
- Nahlásit
Mel
Ty taky?
Teda když si představím kombinaci...Gerry, australák, argentina a do toho mimčo, tak se docela bavím
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:51
- Nahlásit
sarax
jj, vies na ktoru strunu brnknut
Jak může přibírat, když vydá všechnu energii na koukání okolo sebe?
veru, to je na zvazenie
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:58
- Nahlásit
brut
no, nemůžu říct, co bude za dva roky, nicméně teď můžu s klidem říct: "já??? v žádném případě!!!" ačkoliv se sarax i malá snažej jak se snažej... já mám spoustu kamarádek s dětičkama, takže já je jezdím obdivovat a to mi naprosto dostačuje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:08
- Nahlásit
Mel
že ty budeš jak moje ségra? Ta říká...."tvoje děti jsou dobrá antikoncepce, raději si je na chvíli půjčím a zase je ráda vrátím"
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:26
- Nahlásit
brut
já když se tak ohlédnu zpátky, tak kladnější vztah k mateřství jsem měla tak před 2 rokama - že už bych to propásla???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:50
- Nahlásit
Mel
Nene, do toho se zase dostaneš - časem
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 21:15
- Nahlásit
Mel
jen počkej ...my se ještě snažit nezačli
až začneme tak budeš těhotná na to šup
pigie
vies na ktoru strunu brnknut
to doufám...
snad mě někdo nebude podezírat že beru provizi za zvýšení porodnosti
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 23:33
- Nahlásit
vypadá to, že do dvou let jsou tu všechny těhotný
Tak to doufám, že mně se to ještě vyhne ... I když...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:17
- Nahlásit
sarax
Super fotečky, fakt. Já jsem se nedávno rozčílila, když jsem si mailovala s kamarádem, kterej má naší Tess maminu. Narodili se jim v květnu dvojčátka a od tý doby je Meggy hrozně odstrkovaná. Když jsem mu napsala, ať pošle nějaký fotečky miminek s pesanem, tak mi odepsal, že Meggy smrdí a k miminkům nesmí.
až
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:20
- Nahlásit
Syska
Inak, tohoto sa bojim, ze mi rodicia zacnu diktovat, ze co ten pes smie a co nie... Niezeby som sa toho bala, ze sa nedokazem obranit, ale ma to neskutocne vytaca...
|