| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:11
- Nahlásit
Terri
No a když už se ptám - jak se díváte na návrat bavlněných plen...?
Já bych taky používala oboje....
brut
Já používala bavlněné jen přes jednorázové,aby byly nožičky co nejdále od sebe kvůli správnému vývoji kyčlí.
Kynologická diskuze jak řemen ...to se musí uznat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:17
- Nahlásit
Smečka
Je to kynologicka diskusia. Ved tu ide o malych kynologov
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:01
- Nahlásit
pigie
tak to joo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:49
- Nahlásit
pigie
jasně že jde o budoucí kynology...aby z nich nebyli hajzli
Smečka
vem si že sou informovaný od malinka
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:53
- Nahlásit
sarax
to je presne ten typ klokana, co som pouzivala aj aj!
A to bolo, prosim pekne, pekne davno v leta pane
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:03
- Nahlásit
Bela
sem taky takovou měla..ale fšechno sem rozdala,páč proč bxch si to nechávala... takže to hezky poběžím koupit potřetí
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:06 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
sarax
nuz, clovek mieni a pan boh (alebo matka priroda) meni
a trhove mechanizmy tiez treba podporit, no nie?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:02
- Nahlásit
Smečka
Já používala bavlněné jen přes jednorázové,aby byly nožičky co nejdále od sebe kvůli správnému vývoji kyčlí.
Já používala běžně bavlněné a jednorázové jen na cestování....
sarax
Stejnou klokanku jsem měla i já...červenou ( možná je ještě někde v chatě)
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 12:29
- Nahlásit
A jakou výhodu vidíte v těch bavlněných?
Add klokanka - vypadá dobře
Kynologická diskuze jak řemen
budoucí kynologická mrňata musí mít dobré zázemí a informace. Krom toho si Zorro stejně myslí že je to jeho
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 12:52
- Nahlásit
Terri
Krom toho si Zorro stejně myslí že je to jeho
mno výhoda je dle mýho finanční a ještě k tomu já mám ráda takový ty vystlaný mimina..se dobře držej
ale hlavně je to o financích...on ten dětskej průjem nic mnoho a spotřeba byla i 20 papírovejch plen denně..někdy i víc...a dávat měsíčně pár tisíc za plen se mi nechce...při spotřebě 25 plen denně jsem byla za den na 110 kč páč zas kupuju pleny kvalitní a tímpádem ne levný
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:12
- Nahlásit
A jakou výhodu vidíte v těch bavlněných?Terri
Že jsi zaměstnaná i ve chvíli,kdy bys mohla mít relativně klid
Prostě neznáš, co je nuda
Já osobně měla druhé dítě s hodně ošklivým atopickým ekzémem a pod látkovými plenami byl stav kůže neúnosný.Byl zapařený,neustále v mokru.Jednorázovky lépe odvádějí vlhkost a jakoby "větrají".Já jsem jednoznačně pro ně.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:16
- Nahlásit
mám ráda takový ty vystlaný mimina..se dobře držej sarax
Jí tam tu plínku můžeš přece dát i přes jednorázovku,když ti jde o ten pocit plnosti
Finance jo,s tím souhlas.I když možná kdyby se spočítaly náklady na elektriku,vodu, prášky na praní,opotřebení pračky...možná by to takový rozdíl nebyl.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:18
- Nahlásit
Království za Huggies!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:21
- Nahlásit
Smečka
Já mám taky dítko s ekzémem a tomu pro změnu vadily plenky jednorázovky...takže jsme je používali jen na cestování. Alespoň se obě děti naučili brzy chodit na nočník a plenky jsme odbourávali bez problémů.
Spousta dětí v mém okolí nosí jednorázovky dlouho, protože nechtějí chodit na nočník a odnaučování pak není zrovna nejlehčí.
Finance taky hrají roli...a ne malou ( i po započítání prášků na praní, vody, elektriky..)
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:29
- Nahlásit
Já mám taky dítko s ekzémem a tomu pro změnu vadily plenky jednorázovky...brut
Nám některé také.
Spousta dětí v mém okolí nosí jednorázovky dlouho, protože nechtějí chodit na nočník a odnaučování pak není zrovna nejlehčí.
Tohle bych nepřičítala tak úplně plenkám ..i když tyto názory znám.
Kluci byli bez plen ve dvou letech,což si myslím ja tak nějak normál.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:32
- Nahlásit
Tak vám dík
Finance pří pořízení plín cca tak bavlněné opravdu ročně vyjdou na polovinu, ale voda, prášky, žehlení a čas na tyhle práce...
Ale souhlasím s průjmovými situacemi, kdy je třeba mít na plíny menší denní finanční dávku, než za krmivo na psa
Add nočník - se říká, že je to drobátek opožděné (při jednorázovkách), ale zas prý ne moc, když motivujem dítě jinak
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:44
- Nahlásit
Add nočník - se říká, že je to drobátek opožděné (při jednorázovkách), ale zas prý ne moc, když motivujem dítě jinak
Terri
Moji kluci ne nočníku sedět nevydrželi ,nebyla síla,která by je tam udržela déle než půl minuty.
Oba si v létě všimli,že bez plen je to čůrání daleko zajímavější (když běhali nahatí)Začli pak vlastně ze dne na den chodit rovnou na záchod.Zaujalo je jak to pěkně crčí a žbluňká .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:57
- Nahlásit
Smečka
Terri
Nám nočník nevadil....kluk byl bez plen v roce a půl ( i na noc ) a holka ještě o něco dřív.......vadily jim bavlněné mokré plenky
Mám v okolí dost mrňat s jednorázovkama a mají problém dělat potřebu jinde...když už se naučí čůrat do nočníku nebo na záchod, tak s bobkama je to zlý...a to jsou mamky poctivky, které pleny mění často
Přece jen mají zadeček v suchu, jak říká reklama
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:07
- Nahlásit
Ahoj Holky jak je máte koukám že se tu probírají miminka
brut
můj syn měl jenom jednorázovky a na nočník začal chodit v necelých 15měsících a i přes noc. Byl hodnej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:13
- Nahlásit
Petra
to víš, miminka kynologů jsou taky důležitý...jde přece o pokračování rodu
Máš šikovnýho klučinu
Jak ti je?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:15
- Nahlásit
brut
jo už je to lepší, musela jsem si už koupit těhu kalhoty. Nevím jak to dělám ale jsem jako kule. Zítra jdu nakontrolu, už se těším až to zase uvidím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:18
- Nahlásit
Petra
To je dobře, jsem si říkala, co je s tebou...už jsem tě dlouho neviděla
Hlavně ať jste zdravý
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:21
- Nahlásit
brut
já jen nakukovala, ale jinak jsem stále s Váma. Jo vlastně minulí týden od středy jsem měla dovolenou. Musím si domů pořídit internet jinak to doma bez vás navydržím, chtěly bych být doma šéfová je protivná tak ať si to dělá sama
A co ty jak seš na tom a co Brut?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:02
- Nahlásit
Petra
já stále stejně a Brut nic moc ...opět má rozškrábaný hrudník, tlapky a i na hlavě má stroupky, zatím nevidím nějaké zlepšení po desinfekčním šamponu, takže asi dostane zase ATB.......a to jsem měla radost, jak se zlepšil
To víš...šéfové nemají moc rádi těhulky...pořiď si domů net a pak hezky odpočívej, choď na procházky a věnuj se synkovi
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:05
- Nahlásit
brut
zítra se pokusím na doktorovy vymámit neschopenku, nevíš jak dlouho trvá připojení internetu?
S Brutem je mi to líto, a co ty a záda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:09
- Nahlásit
Petra
Záda stejný...jednou lepší, pak zase horší ...jsem už zvyklá ( jen bych zrušila výkyvy počasí )
Brut má asi nabouranou imunitu, tak snad se dá do kupy
Připojení ....asi záleží od koho to chceš....někde několik dní, jinde až dva týdny ( kamarád si nechával nedávno připojovat net a měl ho druhý den...ale to je asi vyjímka)
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:15
- Nahlásit
brut
už jdu domů, ahoj zítra. Na ten int se přeptám teda dva týdny bych to asi nevydržela to víš závislost
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 16:55
- Nahlásit
Tož vidím to půl na půl alá jednorázovky a bavlněné, dle potřeby, stavu potencionálních exémů a šikovnosti udržet potomka na nočníku (A jak to bude holka, tak to bude horší )
Petra
Taky jsem dnes byla na nákupech kalhot
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:23
- Nahlásit
Terri
No, u nas sa nocnik a prechod z jednorazoviek riesil tak, ze bratrancova zena (matka) z nicoho nic zacala davat malej bavlnene plienky. No a malej sa nelubilo a pome na nocnik radsej
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:44
- Nahlásit
pigie
motivace dítěte je různá
|