Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:22
- Nahlásit

Syska
jé to je ale blb...jako promiń..ale je...
já sem přesvědčená že dodám čím dál víc fotek...jen co malá Trinču unese

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:24
- Nahlásit

pigie
hele mám máti furt na dosah..stěhuje se až v létě a ani mi do toho radši už necekne....páč sem pak hnusná a řeknu že radši nechám psovi malou olízat než jí nechat pochovat jí...v hadrech z práce a tak pak mlčí

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:37
- Nahlásit

sarax
Vidis! To ma nenapadlo. Budem vydierat Nedam jej pokocikovat ani pochovat a hned jej bude jedno, ci bude babo psom olizane Vidim, ze tvoje skusenosti vyuzijem

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:38
- Nahlásit

pigie
to si piš je jedno jak moc olízaný..hlavně když se babi může mazlit

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:40
- Nahlásit

sarax
to mas pravdu. Nasa mama je uz tak mimo, ze si chodi deti poziciavat susedom (postrazi bez naroku na honorar ). No a keby mala jedno v rodine, tak sa bojim, ze budem mat problem ju dostat z bytu, lebo byva len dva vchody odo mna

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:41
- Nahlásit

pigie
mno to se zvládne..ale v tomto případě může mimčo pelíšek spolu s Hugem a bude jí to šumák..jdeme krmit

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:48
- Nahlásit

pigie
koukám, že ty jsi teda fakt pod tlakem....
lebo byva len dva vchody odo mna
ber to pozitivně, zase budeš mít blízko baby sit

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:48
- Nahlásit

sarax
No je to blb, to máš pravdu. Naše Tess mimča zbožňuje a my se už těšíme, až bude hlídat nějaké to naše...

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:50 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

sarax
Musim priznat, ze ti to troooooolilinku zavidim Budte zdravi, to je to hlavne

Mel
Ja som uz pod tlakom asi 4 roky. Nic ine nepocuvam. A to zdaleka nie som v rodine najstarsia, ale ako jedina mam staleho partnera (aj ked po lete sa smejem nad slovom staly)

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:10
- Nahlásit

Také mám pár foteček Tessinky a mimča kamarádky:

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:17
- Nahlásit

Místo toho třetího obrázku měl být tenhle:

Bela
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:05 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

Nasa Hanca (neter) a Tesacik

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:11
- Nahlásit

Bela
Vypada, ze sa respektuju
Inak, bola som na ockovani proti borelioze, nechavala som ti odkaz vo fore harani x ockovani

Bela
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:53
- Nahlásit

pigie
maly tam bol taky odkydnuty, ze chudac vobec nestihol vnimat, co sa okolo neho a s nim deje.

ale respektuju sa, to je fakt. maly ju vzdy slusne pozdravi, oblizne a sprava sa k nej mimoriadne gentlemansky. mala k nemu zase vzdy pristupuje s takou opatrnou uctou...strasne su spolu smiesni

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 21:58 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

mno tak mám fotky ze fčéra jak jsme koupali...doufám že to jsou opět nějaké motivační

takže to očíhneme

a na závěr to ochutnám....

huskies
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 22:10
- Nahlásit

sarax
Me se moc libi jak to mimco tvuj hafan porad hlida.. bodyguard... mimi je krasne..

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 22:14
- Nahlásit

sarax
Blesk by fotku číslo tři otiskl s následujícími palcovými titulky:
Bojové plemeno napadlo novorozeně a
jen díky včasnému zásahu nedošlo k ukousnutí končetiny!!!

PS: super fotečky

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 22:29
- Nahlásit

sarax
A co to máš za spešl postýlku? (Já jsem zvyklá na takovou tu miloučkou oblou průhlednou červenou z 80tých let )
Teď jsou prý In takové tý mimi kýble..

brut
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 22:52
- Nahlásit

sarax
krásné

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 23:08
- Nahlásit

Terri
mimi kýble sou in..ale já koupila klasický přebalovák s poličkama a vaničkou mám kde přebalovat a oblékat a ještě k tomu koupat..a je to akorát taková výška že nebolí záda
huskies
jj hlídá...ještě furt si jí chce vzít do pelíšku
brut
že děkujeme...a že se stavíš už nějka ne?víc v mailu
Fajka
jen díky včasnému zásahu nedošlo k ukousnutí končetiny!!!

mno na něco obdobnýho sem myslela..byla tu návštěva a nechápali že nechám psa aby olíznul dítě a je přitom ženu mejt si ruce

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 08:02
- Nahlásit

sarax
mno na něco obdobnýho sem myslela..byla tu návštěva a nechápali že nechám psa aby olíznul dítě a je přitom ženu mejt si ruce
mnoo vzdyt lidi jsou prasata ne
takovy krasny miminko!! a Trinca je fakt super chuva

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 10:34
- Nahlásit

Orry
mnoo vzdyt lidi jsou prasata ne
to sem řekla a dívali se divně tak si říkám že sem poznamenaná asi nějak...sem si včera na obranách naplánovala že se tam dá dorazit i s kočárem mno takže jí můžu mít s sebou a bude si zvykat od mala

brut
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:16
- Nahlásit

sarax
že děkujeme...a že se stavíš už nějka ne?víc v mailu
to víš, že se už zastavím... se na malou moc těším.... jedu na srazík, tak se domluvíme tam

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:24
- Nahlásit

sarax
no maminka meho synovce by volala zachranku, aby prcek neumrel taky jsem divna..neboj

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:25
- Nahlásit

sarax
sem si včera na obranách naplánovala že se tam dá dorazit i s kočárem mno takže jí můžu mít s sebou a bude si zvykat od mala
no a me strasej, ze nebudu mit na psa cas

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:37
- Nahlásit

sarax
mimi kýble sou in..ale já koupila klasický přebalovák s poličkama a vaničkou mám kde přebalovat a oblékat a ještě k tomu koupat..a je to akorát taková výška že nebolí záda
Se musím zajít už asi někam podívat... Kolik to asi tak stojí, tenhle "set"?

Orry
no a me strasej, ze nebudu mit na psa cas
Si z toho nic nedělej, mně straší, že nebudu mít NA NIC čas, natož na psa (argument, že nejsem svobodná matka bohužel neobstál, prej "uvidím" )

Lexa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:47
- Nahlásit

Terri
Si z toho nic nedělej, mně straší, že nebudu mít NA NIC čas, natož na psa (argument, že nejsem svobodná matka bohužel neobstál, prej "uvidím" )
No to Te asi zklamu,myslim,ze nic moc teda neuvidis.Ja na materskou vzpominam jako na obdobi nejvetsiho klidu a pohody,casu jsem na vsechno mela spoustu,takze fakt super to bylo.A to mi za cela ta leta dite nikdo nehlidal ani 5 minut.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:59
- Nahlásit

Terri
Orry
mno jakoby je času míńale dá se to skloubit...já měla spíš mín času koncem těhotentví...tedka to už začíná bejt o dost lepší
Terri
mno ten náš sem koupila v akci stál tuším 1850..a za ty prachy se to dá koupit....nedoporučuji tuším značku CAMK..bo to bylo v TV a obsahoval jeden tyo ftaláty...ale pokud to má atest je to ok

Lexa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:03
- Nahlásit

Terri
ja bych to rekla asi tak - pokud ted chodis do prace a mas cas na psa,tak na materske toho casu budes mit rozhodne vic.Problem je spis v tom,ze hafa nemuzes brat treba na hriste a tak,takze kdyz miminko bude trosku starsi,bude problem ho vencit spolu se psem.Ale je spousta mist,kde to nevadi

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:48
- Nahlásit

Lexa
sarax
tak jste mně uklidnily, zkusím tedy tyto argumenty i nadále ignorovat . Chodím do práce, jsem teĎ v pátém měs., takže docela ok (už mi není tak šoufl jak v předchozích a nejsem ještě tank jak asi v následujících )

stál tuším 1850..a za ty prachy se to dá koupit
Díky Na ftaláty dám pozor
hafa nemuzes brat treba na hriste
Bydlím na vesnici, hřiště tu má jen škola a školka. Takže si ho asi budu muset udělat na zahradě a jinak chodit i s hafem do lesů vod a strání

A máte nějaké zkušenosti s takovými těmi šátky, co se do ně mimča vážou, abyste mohli jít právě i do "horších" terénů, kde nejde kočárek? Slyšela jsem dva protichůdné názory: jeden, že je to super, dítě cítí matku a je klidné a je velký konktakt... a druhý, že se to nedoporučuje, protože je v tom dítě zkroucené, zatímco by mělo být rovné kvůli páteři...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání