| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 00:19
- Nahlásit
sarax
Je nadherna A uplne nezavisle na Bele ma napadlo to iste. Takto vyzera nepriberajuce dieta??? Nevyzera na to, ze by mala existencny problem
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 00:35
- Nahlásit
pigie
Bela
mno ona vypadá celkem spokojene...jen pořád není váhovej přírůstek...co tady máme děti zhruba stejně strarý co měly kolem 3,5 kg tak vážej v měsíci víc jak Vikča
tak se to snad zlepší zítra vyfotíme holky v akci a fotku dodám
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 01:26
- Nahlásit
sarax
Vidis, ona je len slusna, aby sa necitili, ze boli malicke Teraz im da zas naskok a potom ich hravo dobehne
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:05
- Nahlásit
sarax
Já už se na ty fotky raději nebudu dívat.Nějak mi začíná tikat v hlavě
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:51
- Nahlásit
sarax
Ježiš ona je čím dál krásnější - fakt nádherný dítě. Smůla je, že ti motivační fotky asi začínají zabírat i na mě a to jsem původně byla přesvědčená, že já už mám odroděno.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:57
- Nahlásit
sarax
pořád si říkám, kde se to nádherný dítě u vás vzalo , jedině snad, že Vám ho přinesla vrána
myslím vrána, ne jako Vrána
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:04
- Nahlásit
Ahoj holky zdravím novou těhuli Monču.
sarax
na kvalitní mlíko moje babička redila hodně zahuštěné polévky vyzkoušej to. Pěkně zahusti jíškou a bašti. Mě to pomohlo ale Martínek prostě nechtěl prsa, tak jsem se na to vyprdla a dostal umělí sunar
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:31
- Nahlásit
HOLKY Ťehule jste Tu ???????
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:37
- Nahlásit
sarax
hodně zahuštěné polévky
Pivo pry pomaha... A treba Viktorka bude i lepe usinat
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:40
- Nahlásit
Smečka
Také tě používala jako zapíjení jídla?
ne,jako dudlik,pac ho nikdy nemela
Mě stačilo,když dvouapůletý prcek se slovy "Já chci ff,mě to chutná",zvednul triko a obsloužil se
jj,zejmena v tramvaji to byva velmi hezke,takove bezprostredni...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:52
- Nahlásit
sarax
Je nádherná
Tohle není vědecky doloženo,ale je to z praxe.Když se narodí větší děti,tak přibýrají daleko míň než ty mrňata.Tak nevěš hlavu
pigie
Já taky nebyla kojená neb mamka přišla o mlíko.A s imunitou jsem bojovala do 18.Dneska se to dá už dobře léčit,jen se na to musí přijít.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:54
- Nahlásit
ne,jako dudlik,pac ho nikdy nemelaLexa
Do dudlíku jsem se převtělovala v noci
Prakticky celou noc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:17
- Nahlásit
No, moje holka kojená skoro nebyla...odmítala všechno, chytla se až později na lžičku...imunitu má dobrou.....kluk kojený byl a imunitu má na prd.....takže ne u všech je to stejný
sarax
Mlíko je buď kvalitní ( plné hormonů, vitamínů atd. ) nebo nekvalitní ( to v případě, že tomu něco chybí)......... máš maminy, co mají mlíka na rozdávání a jejich potomek nepřibírá nebo má stále hlad ....... prostě tomu mlíku něco chybí.
Psychika hraje dost velkou roli i u kojení .....takže klid, trochu piva a zahuštěný polívčičky, odsávat a za chvíli nebudeš vědět, kam s mlíkem )))
Už se těším, až si malou pochovám, je nádherná....přemýšlím, jak to udělat, abych dorazila dřív než přespříští pondělí ;))))
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:05
- Nahlásit
brut Ahojky
jak píšeš jtaky sem kluka nekojila a je jak rybička a dokonce hyperaktivní. ťuk musím to zaklepat. Antibiotika měl jen dvakrát za těch sedm let. Zato švagrová kojila do dvou let dceru a byly pořád nemocní. Opravdu záleží na jedinci
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:06
- Nahlásit
brut
jo jen koukej dorazit..
add.zahuštěný polívky..to je trabl,páč já je sním ale tak talíř za tejden...dělám si kuřecí a hovězí vývary a a chvílema si připadám jak slepice a k....
jira_hera
hele víš co je nejhorší??že po 3 dítěti motivuju i sebe páč je to fakt sqělý
abby
nevěším..aspon jí nikdo neříká teda atebe je kus
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:39
- Nahlásit
sarax
Se snažím....
Vývary ti moc nepomůžou...fakt zkus ty zahuštěný polívky...přece jen občas rady babiček nejsou z zahození
|
venda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:40
- Nahlásit
Petra
Antibiotika měl jen dvakrát za těch sedm let
a to ti připadá málo? ne nic, já jsem vlastně vůbec nechtěla reagovat...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:42
- Nahlásit
Jimmi
myslím vrána, ne jako Vrána
hele pominuli fakt že seš drzá
tak se poptám Honzy i Vrány
brut
hele mezi ty rady patřej i ty vývary..to jen tak na okraj..páč je to zas hodně tekutin a má to bejt jen hovězí a kuřecí.....a ty zahuštěný fakt nemůžu...maximálně zkusím bramboračku ale tý snesu jen trochu...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:50
- Nahlásit
sarax
ja by som tie zahustene tiez moc nebrala, hlavne, ked chces zhodit
.
Ono sa to sice vseobecne doporucuje, ale mne lekarka povedala, ze tam ide hlavne o tu tekutinu ako o to zahustenie.
Takze toto babsku radu som aj aj selektivne ignorovala. Ale zato som, tiez selektivne, poskuchala babsku radu a piti hlavne tmaveho piva
K tej kvalite mlieka - neviem, mne pani dochtor povedali, ze niekto naozaj moze mat tzv. slabe mlieko (napr. moja mamina) a niekto zase silne - mne napr. radila nejest mastne, lebo Miso plne kojeny vyzeral ako maly Buddha, a pritom ja som vtedy zila len na obilnych klickoch, chudej kuracinke a zeleninkovych polievockach
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:04
- Nahlásit
Bela
ja by som tie zahustene tiez moc nebrala, hlavne, ked chces zhodit
to taky..a taky bych po nich mohla vrhnout
co se týká slabýho a silnýho mlíka mi doktorka řekla že to se říkávalo...a to i když sem měla děti malý..to je 12 let ale že je to fáma..prostě bud je nebo není...tak nevím no..a černý pivo??to nepiju....i když.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:36
- Nahlásit
sarax
Pivko si dej...neublíží ( když ti nevadí...já bych po něm b*ila) a třeba bude v noci malá chrupkat
S tím mlíkem...záleží, co máš za doktorku...vím, že se dělaly nějaké výzkumy a výsledek byl trochu jiný, než říkají doktoři..... ale to je skoro stejné jako psi krmení granulema a bez nich
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:36
- Nahlásit
abby
jj, viem, ze sa to da liecit. Moj priatel prave zacal bojovat s imunitou, ked sa prestahoval do mesta a sice mu po par rokoch hladania v com to vazi pomohli, aj tak ma pocit, ze ak dieta, tak musi mat odkojene minimalne pol roka To mi dal ako podmienku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:45
- Nahlásit
venda
víš co vidím děti kteří mají ant. pomalu co měsíc tak se mi opravdu zdá že 2x za sedm let není až tak moc.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:46
- Nahlásit
pigie
Jsem taky rozhodně pro kojení I když mě partner tuto podmínku nedává.Jeho heslo je,je jedno,co to je,hlavně,když je to zdravé a je to kluk
|
venda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 15:00
- Nahlásit
Petra
no, já soudila podle sebe - 2x za 27 let (poprvé v devíti letech operace slepého střeva, podruhé ve 20ti taky po operaci), starší sestra vůbec nevim, že by kdy ATB brala a mladší jednou kvůli podezření na boreliozu... ale to je asi tim, že máme maminku lékařku a ta podávání antibiotik zakazuje
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:23
- Nahlásit
abby
No jo, len pre neho je spojene to zdrave spojene s kojenim. Preto sa pytam, ze kolko je potrebne kojit, aby som si nemohla nic vycitat
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:30
- Nahlásit
venda
že máme maminku lékařku a ta podávání antibiotik zakazuje
no asi to nebude jen tím že...
třeba můj synek měl ATB už v porodnici...prostě infekce kdesi a jinýho se nedá dělat neb miminko moc odolný není....po té už následovala porucha imunity a do 10 roku věku ATB cca co 2 měsíce..a to se s nima nezačínalo..vždy jsme zkoušely zda si poradíme jinak a ne vždy to šlo....
pigie
hele fakt sems lyšela všude že plně půl roku a pak 2-4 měsíce a mělo by to stačit...a rozhodně noční kojení má skončit po půl roce
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:34
- Nahlásit
sarax
jj, aj ja si myslim, ze to staci. On vsak ma pocit, ze aspon 9 mesiacov, co sa mne uz zda byt troska vela... No, presvedcim ho na tych 6, jeho sa da presvedcit na vsetko
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:42
- Nahlásit
pigie
Fakt je,že některé maminy kojí hodně dlouho,ale to už mi nepříjde moc normální.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:58
- Nahlásit
abby
jj, ved aj mne. Len on je tym ako posadnuty. On by bol najradsej, keby som kojila radovo roky a nie mesiace, ale to mu neprejde
|