| Autor |
Zpráva |
Lexa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:23
- Nahlásit
Terri
Mel
AOZ
take se hlasim do klubu "tesne pred 30"
sarax
Viktorka je NADHERNA Ale starsi holka je take moc hezka
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:25
- Nahlásit
Terri
No tak jsem zvědavá... mi to zatím taky asociuje spíš ty plínky...
zalezi na tom,jestli je kojene nebo ne.Pokud je kojene a nedostava nic jineho,nez materske mleko,tak i ty plenky voni nadherne,fakt.Ale staci jedna lzicka nejake kase a...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:27
- Nahlásit
AOZ
Nam dnes menili okna a jaksi som pouzila take mierne donucovacie prostriedky (euforia, ze sa nieco dobre spravilo) a chlap mi povedal, ze ak moc po tom tuzim, tak ok. Ze pri nasom stasti, aj tak sa budeme musiet par rokov snazit A v tom ma naozaj pravdu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:22
- Nahlásit
Lexa
se přiznám že kojená je..ale že by pokaždý voněla
myslím teda plínku
Terri
fakt voněj..úplně k sežrání...sice na ní nešišlám,ale když jí čuchám vyprávím jí pěkný bludy
Lexa
"tesne pred 30"
hm tak tam mě asi nevezmete..sem malinko přes ....teda malinko....málo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:24
- Nahlásit
pigie
hele chlapa pozdravuj pokud je to ten co byl na želivce tak ymslím že vypadal dobře..tak to půjde ....držím palce a moc na snažení nemysli..pak to půjde já vysadila prášky a byla sem za 14 dní v tom
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 23:02
- Nahlásit
Terri
Je nás tu nějak hojně, že?
je vidět, že silnej ročník není jenom 75, jak zpívaj chinaski, ale i 78
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:43 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
sarax
fakt? Si ma potesila. Ja som ho presvedcila najma tym, ze moja spoluziacka sa uz snazi tristvrte roka a stale nic Tak to ho presvedcilo, ze zacat snazit sa mozeme (naostro, doteraz to bola len priprava, aby sme vedeli ako na to )
A este nieco, skor ako okna rozhodlo to, ze ho pred dvoma tyzdnami povysili, takze sa sprava ako typicky chlap...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:58
- Nahlásit
pigie
takze sa sprava ako typicky chlap...
no to je jasny. povysili ho, takze bude mit prachy na to aby postavil barak, k nemu zasadi strom, tak teda jeste potrebuje splodit toho syna ....
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:36
- Nahlásit
pigie
Jako já jen doufám, že v závodu o otěhotnění nebudu v cíli z klubu poslední. Mám ztížené startovní podmínky, letos chceme kupovat byt, stěhování, aby si tam Ozzy zvyknul, pak teprve mimčo. nemůžu ho přestěhovat a ještě mu domů přinést miminko, to bylo moc novot najednou.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:10
- Nahlásit
sarax
hm tak tam mě asi nevezmete..sem malinko přes
ale jo,take mi zbyva uz jen par mesicu Teda do te 30,samozrejme
ale že by pokaždý voněla
ze by mi ta pamet uz nefungovala ? Co si pamatuju,tak jo...ale prece jen je to uz davno
pigie
Ze pri nasom stasti, aj tak sa budeme musiet par rokov snazit
tak tohle si myslela i kamoska,takze si na jare kompletne obnovila satnik,nakoupila hromadu modnich a hrisne drahych hadru,boty na 15 cm jehlach...Pry nez se jim to povede,tak si jeste uzije... a asi tyden na to zjistila,ze je v 6.tydnu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:16
- Nahlásit
Lexa
mno zrovna jsme posnídali a to co mi Vikinka nadělila nebylo zrovna nejlepší na můj žaludek po ránu
pigie
jo povýšení dělá s chlapama divy takže myslím že by vám to mohlo jít rychleji jak kamarádce
AOZ
v tomhle závodě fakt není důležitý vyhrát..ale zúčastnit se
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:23
- Nahlásit
sarax
to co mi Vikinka nadělila nebylo zrovna nejlepší na můj žaludek po ránu
a kdo te nuti abys to jedla
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:29
- Nahlásit
sarax
to jó, ale z naší třídy ze základky jsme jenom 2 bez dětí. Tady je to taky samá těhotná nebo po porodu , kromě těch které samy nechtějí, tak začínám trpět nějakými pocity jakože snad méněcennost a abych se taky neúčastnila ve 40
s tou vůní miminek, já si myslela, že to maminka cítít nemusí, když je to její mimčo. Že voní nějak podobně nebo stejně jako ona.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:38
- Nahlásit
AOZ
Že voní nějak podobně nebo stejně jako ona.
to ne...212 z ní necejtím..prostě je to božská miminkovská vůně
, tak začínám trpět nějakými pocity jakože snad méněcennost a abych se taky neúčastnila ve 40
a i kdyby tak co????až to bude tak to bude
Lexa
haha
stačilo jen mrknout
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:06
- Nahlásit
sarax
a i kdyby tak co????až to bude tak to bude no kdyby to bylo z rozhodnutí přírody tak to nějak vydržím, že by nám to nešlo. Ale kdybych takhle měla čekat a přitom na ničem aktivně "nepracovat" to ne.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:16 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
pigie
Blahopřeji k rozhodnutí (tedy tvému chlapovi) a předběžně držím palce. Připravila jsi na to psychicky Huga?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:25
- Nahlásit
AOZ
jj, suhlas. Ja som kupovala byt pred rokom, takze myslim, ze je najvyssi cas. V praci som tiez bola povysena, takze myslim, ze uz fakt nie je na co cakat A ako pise sarax, nie je dolezite vyhrat ale zucastnit sa Ono, ti chlapi vravia, ze nie nie, nie a potom zrazu cvak a zrazu nie su proti
Lexa
No, tak to ja teda radsej nic kupovat nebudem Tiez som mala podobne plany
Lola1
Nooo, Hugo musi byt pripraveny neustale Bude to celkom zaujimave, kedze socializovat som ho nemala s akymi detmi A ma pred nimi respekt... Ale snad to zvladne, chudacik malicky
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:31
- Nahlásit
AOZ
Hele, nedávno jsem byla po x-letech na srazu se třídou z gymplu a děti jsme měli jenom 4 ze 30 - přičemž to čtvrté dítko bylo teprve na cestě. A že už teda máme třicítku všechny za sebou. Ale je fakt, že ty bezdětné jsou bezdětné z vlastního rozhodnutí, alespoň teda většina z nich.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:36
- Nahlásit
pigie
No, tak to ja teda radsej nic kupovat nebudem Tiez som mala podobne plany
ale tak neco si koupit muzes... Treba stylove dziny s gumou na brise nebo saty o 5 cisel vetsi
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:37
- Nahlásit
pigie
nie a potom zrazu cvak a zrazu nie su protiu nás cvak sám nenastane, bude mu třeba pomoci. prosím tě kolik je Hugovi? S tím mě totiž přítel straší, Ozzymu bude letos v létě 6 let, tzn. za 2 roky mu bude 8, dotane se už do lehce staršího věku. Jinak děti má rád, ale přímo miminka ochotná ke zkoušce jsem nikde nesehnala , děti tak od 2 let ano
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:39
- Nahlásit
jira_hera
Tak to jsi mě potěšila, asi mám nějakou blbou třídu
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:46
- Nahlásit
AOZ
Jinak děti má rád, ale přímo miminka ochotná ke zkoušce jsem nikde nesehnala, děti tak od 2 let ano
ale na cizi mimino by reagoval uuuuuuplne jinak,nez na "vlastni".Kdyz ho od mimca nebudes odhanet,tak ho bude mit rad.A vek v tom roli nehraje,kamosce se prvni dcera narodila,kdyz mel jeji pes (a ze je to docela cvok) 9,druha za 2 roky,takze 11 - a zadne problemy Teda moje kamosky uz vsechny deti maji,ja mam pro zmenu pocit menecennosti z toho,ze mam jenom jedno - a zadna z nich nikdy nemela problemy se vztahem psa a ditete
Jinak deti od 2 let psum vadi vic Mimino prece psa netaha za ocas,nevydloubava mu ocicka,neokusuje ouska...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:46
- Nahlásit
AOZ
No, Hugo ma 2,5. Ale bohuzial, skusenosti ziadne s malymi detmi do 10 rokov. On sa im strasne tesi, ale nepriblizi sa k nim. A deti nad 10, tych sa v prvych okamihoch boji, pretoze mal pri prvom kontakte jedno tresknutie hokejkou po cumaku a pri druhom hodenie lopty doboku a vela inych, aj v pritomnosti rodicov deti, ktorym to pripadalo normalne... Ale akonahle zisti, ze nic nehrozi, tak uz je velmi pritulny. Do kocikov len tuzobne nazera a cucha, ale bohuzial, nikde nikoho nemame, kto by bol ochotny nechat "ocuchat dieta medvedovi" Proste uvidime...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:59
- Nahlásit
Lexa
z toho,ze mam jenom jedno tak se přidej, ke mně, za 2 roky je to tady, ostatní zradily, a budou je mít dřív.
Ty děti, já nevím jak moc je bere jako cizí. U nás v paneláku je rodina, která má tři děti. Ta nejmenší té je teď 7, 13,15. Ta co je jí 13, Káťa s náma od Ozzyho malička chodí občas na procházky a na tu malou, je Ozzy děsně opatrnej, když byla menší tak se vždycky hnala, že ho pohladí, jako hrr a pohodička. Teď když některou z nich potká tak je vítá šíleně.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:00
- Nahlásit
pigie
To my jsme zase bojový, jedině sehnat někoho kdo má "medvěda" a dítě a potrénovat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:09
- Nahlásit
AOZ
jj, jedno take sa ma narodit v marci Dokonca maju v rodine dvoch medvedov a planuju po narodeni svojeho tretieho Takze tam budeme trenovat
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:18
- Nahlásit
AOZ
Ty děti, já nevím jak moc je bere jako cizí
ale urcite,vlastni je vlastni .Cizi muze mit rad,ale svoje bude proste milovat Jinak znam psa,ktery deti nenavidi,ale "vlastnimu" dovoli uplne vsechno a jen ho olizuje
tak se přidej, ke mně, za 2 roky je to tady, ostatní zradily, a budou je mít dřív.
Vzdy jsem jen zasla,kdyz se me nekdo zeptal : no tak co,kdy uz budes mit dalsi? Jako kdybych mela splnit nejakou "normu" No proste nebudu!!!
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:28
- Nahlásit
Lexa
Z toho si nic nedělej, já to mám naprosto jasný bude jenom jedno, teda jestli by nebyli dvojčata. Mě dostávají ty řeči, tak co a kdy budeš mít miminko ty?? Ty nejsi tak "divná" jako já, protože už jedno máš.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:33
- Nahlásit
AOZ
Vidim, ze medzi nami je poriadny rozdiel. Ty po miminku tuzis, ja ani nie, ja uz len mam pocit, ze je najvyssi cas Ja bych radsej brala este jedno stena radsej
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:39
- Nahlásit
sarax
Prosím tě,v kolika jsi je měla.Byla jsi vůbec zletilá!
|