| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:38
- Nahlásit
Terri
Asi nikdy nebudu "ta, co se rozplývá a chce pochovat vše živé" cha cháááá
Brut 100% souhlas dokud to neleze je to pohoda, taky to celkem levně nakrmíš
nejhorší období je puberta....závidím anglánům ty jejich intry od 7 do ......
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:41
- Nahlásit
Jen u vlastních dětí funguje většinou právě to rozplývání se.....
Asi příroda...
Já zase miluju mimina...nemluví, nelezou, neutíkají, nedržkují
kámoška mi furt říká, "za chvíli začne chodit, no to bude"... Asi na tom něco je.
nejhorší období je puberta....
no ono, když se Ti děcko blbě ožení, vdá, nemá práci..taky asi žádná sranda
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:45
- Nahlásit
Terri
hele neber mi iluze jo?
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:52
- Nahlásit
Terri
jeeee,neboj,ja take nikdy nemela nejake prehnane materske pudy... No,zmenilo se to,ale v zivote jsem na mimco nesislala a uplne jsem nesnasela,kdyz to delal nekdo jiny.Tak nejak normalne jsme si povidali uz od prvniho dne .A nic,nasledky nema .
Jo,Stazinka take mela 2 roky,kdyz se narodila dcera,jedna ma narozky 16.8,druha 20.8 A vzdycky byla ta nejuzasnejsi chuva.Kdyz jsme se vratili z porodnice,Stazinka hned mimco na prebalovacim stolku olizala,zdrhla do predsine a za chvilku se vratila a vyplivla na ten stolek vedle mimina svoji neoblibenejsi ozuzlanou kost
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:54
- Nahlásit
Terri
jo,a VK take bajecne funguji jako choditka...Jen nesmi byt trimovane A kdyz si vzpomenu,ze Zorranek ma nekupirovane usi a jeste ocas...Tyjo,to bude sranda...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:02
- Nahlásit
Lexa
Stazinka hned mimco na prebalovacim stolku olizala,zdrhla do predsine a za chvilku se vratila a vyplivla na ten stolek vedle mimina svoji neoblibenejsi ozuzlanou kost
Zorranek ma nekupirovane usi a jeste ocas
tos mně rozesmála
na mimco nesislala a uplne jsem nesnasela,kdyz to delal nekdo jiny
Přesně! Ani na psa nešišlu
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:11
- Nahlásit
Terri
To my jsme jednou v lete prisly s malou k dedovi do prace.A vsechny kolegyne se na to dite vrhly jak vyhladovele supove:"Jeeeezisi,ty jses loztomila,ty jses bloucek mamincin..." a jeste k tomu kazda si to ubohe mimino chtela pochovat...No,na to ze mi dite nikdy nervalo a ja se domnivala,ze kecy o rvoucich miminech jsou hnusne pomluvy ,tak v tomhle pripade tomu tak nebylo a dite mi jecelo primo ukazkove.A kdyz se tata zeptal,proc tak breci,tak jsem mu rekla,ze kdyby se na nej vrhly najednou vsechny t zapocene baby a chtely se s nim pomazlit,tak by asi take rval...
Na to je pes super.Nemam rada,kdyz si nekdo plete dite s plysakem,a nesnasim otazku "a muzu si ho pochovat?" - zejmena od cizich lidi.A kdyz mas hlidace,tak se nikdo ani nepta...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:24
- Nahlásit
Lexa
To si umím živě představit To je asi všude stejný. Jako by to děcko, nebo štěně byly objekty, jak všichni můžou dokázat, že to s nimi umí a pomazlit se...
Jsem se docela těšila, až Zorro vyroste z roztomilého štěněcího ksichtíka a lidi začnou mít odstup (on to pak ale chudák nechápal...)
a muzu si ho pochovat?"
Přesně tak, proč by měly, že?
A kdyz mas hlidace,tak se nikdo ani nepta...
Je fakt, že posadit kníra ke kočárku, tak je to jasné
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:25
- Nahlásit
Lexa
taky nešišlám, nechovám pokud mimčo nedostanu do ruky
Terri
Jimmi
Ach ta puberta, bych mohla vyprávět.......povídání na ix hodin
A až vyrostou, tak půjdou z domu, alespoň na čas
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:46
- Nahlásit
brut
A až vyrostou, tak půjdou z domu, alespoň na čas
a máš tak 2-3 roky na to, aby sis oddechla do vnoučat
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:59
- Nahlásit
no ono, když se Ti děcko blbě oženíTerri
To také synáčci dělají,maminkám?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:10
- Nahlásit
Smečka
velmi vzácně, ale stává se....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:13
- Nahlásit
U nás konečně nikdo nechodí do školy, v noci neřve, nemusí sbírat léčivé rostliny, je po pubertě a tak. Ale mám pocit, že si to zasloužím, i když to bylo krásné.
Jak se kdo ožení, nevím, dceři jsem říkala, hlavně aby neměl zelené vlasy (bylo to před 12 lety) a synovi, aby si nevzal nějakou vyčůranu opici. Tak uvidíme.
To jen okrajově, abyste viděli, co vás čeká a užívali si to.
Teď čekám něco jako vrať se do hrobu.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:21
- Nahlásit
Terri
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:37
- Nahlásit
Terri
Nestraš.....chci mít taky trochu času na přípravu, přece jen je babička dost náročné "povolání"
Spíš bych ráda nejdřív byla tetičkou.....ale nevím, nevím.....ségra se tváří stejně jako Garfield a wami.......nehledě na to, že prý jsou moje děti dobrá antikoncepce ( tomu ale vůbec nerozumím)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:38
- Nahlásit
Terri
Asi nikdy nebudu "ta, co se rozplývá a chce pochovat vše živé
mno na jednu stranu to není na škodu..že nechceš: pochovat vše živé
jinak fotky samo dodám a jak miminko roste každej den budu ti pomalu závidět
Garfield
hele ty city dorazej někdy otázka co na to slepica..aby neměl radost že mu tu malou věc pořídíš až do domu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:42
- Nahlásit
sarax
otázka co na to slepica..aby neměl radost že mu tu malou věc pořídíš až do domu
nebo aby nenastal pravý opak a on nechtěl nikoho k mrněti pustit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:45
- Nahlásit
brut
to tvoje téma o otravě zmizelo?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:04
- Nahlásit
je s podivem že hlídá furt a me a ne jí to pustit
už se naučila i malý sebrat dudlík aby jí mohla líp olízat
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:22
- Nahlásit
sarax
jeeezis, to je tak laskyplny pohled...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:24
- Nahlásit
wami
myslíš že láskyplnej????já ti furt přemejšlím jestli jí nesní
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:31
- Nahlásit
sarax
Krásný holky,obě
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:32
- Nahlásit
abby
že děkujou mám někde fotky na zemi obou a ty sou fakt pěkný..je stáhnu a pak semka něco dám
|
venda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:34
- Nahlásit
jen tak pro zajímavost tady na to koukám a musim vám vyprávět:
Jandula píše že v tý vesničce, co bydlej naši je docela obvyklý, že určitý občané tmavší pleti chodí a po barákách nabízejí hrozně výhodně nějaké zboží... co ty víš, co jim přelítne přes nos
no tak sestra s miminem bydlí u našich v Mariánkách na sídlišti a běžně Sama nechává v kočáru spát pod oknem za barákem, má v kočáru chůvičku a chodíme na něj koukat z okna, vždycky v pohodě, ale jednou na ní zvoní sousedka a ukázalo se, že šel kolem malej kluk (viditelně z velké rodiny zvyklý pečovat o sourozence) a uviděl mimino v kočárku, za rohem u popelnic našel vyhozený kočárek na panenky, tak ho sebral, Sama si do něj naložil a vozil ho po sídlišti ten ani nezabrečel, spal dál, takže Hanka v chůvičce nic neslyšela
ale nechává ho venku dodnes, jen kouká ven častěji
no a moje sedmiměsíční štěně rok a půl starého Sama miluje, hraje si s ním a když jdeme ven tak ho hlídá a odmítá se od něj vzdálit, když on se někde zasekne, ovšem miluje takhle přeneseně pak všechny děti a chtěla by se ke každému rozběhnout a pomalu vlézt do kočárku
tady je s kamarádčinou devítiměsíční holčičkou:
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:51 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
venda
To jsou krásně fotky
A nemáte strach, že se pesa ožene nebo tak něco?
Venda - ty jsi z Ostravy (nebo jen sestra)?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:24
- Nahlásit
Tyto fotky jsem sem tuším již vkládala,ale nyní se opět hodí ...
|
venda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:37
- Nahlásit
Terri
nene, žádná ostrava, mariánské lázně!
A nemáte strach, že se pesa ožene nebo tak něco?
tak to víš, že na ně pořád někdo kouká, když jsem si fenku pořídila, bylo Samovi něco přes rok, hlídala jsem každý společný pohyb (to hlídám pořád, ale už ne tak ostražitě), pořád jsem byla těsně u nich, ale ukázalo se, že fenka je k němu strašně něžná, v době, kdy nejvíc kousala a skoro se nedala pohladit tak se ho skoro nedotkla, maximálně chňapla po bačkůrce když byli hodně rozdovádění a Sam běhal kolem, to dostala přes čumák a dneska by jí to ani nenapadlo, ona se neožene nikdy po ničem a po dítěti už vůbec ne, takže dneska už hlídám jenom aby jim zbytečně neolizovala obličej a aby když leží na zemi je nedrápla packou, ale ani to nedělá, navíc tyhle fotky jsou po asi 15ti kilometrovém výletě ve sněhu, takže Hekla je příjemně unavená, a to je klidná i normálně
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 16:46
- Nahlásit
Terri
ne,toho se bat nemusis,i kdyz se ozene,dodrzi bezpecnou vzdalenost,"svemu" miminu neublizi.A VK jsou k detem vic nez vhodne,na to,jak jsou hyperaktivni,s detmi maji neskutecnou trpelivost.To neni jen moje zkusenost,takze fakt se zbytecne neznepokojuj.Ja mam dokonce fotku,jak dcera (asi 7-8 mesicu) spolecne se Stazinou jedly broskev - a ani pri tom se zadna "nehoda" nestala.Kdyz dite ale psa utaha (a predpokladam,ze ti to vadit nebude ),tak proste nekam zaleze.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:06
- Nahlásit
Terri
hele malinko strach by byl..ale nemyslím že to udělá..zatím se jí jen snažíme zabránit aby malou netahala za dupačky do pelíšku
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:10
- Nahlásit
sarax
Neskoro ale lepsie nez nikdy. Vela stastia malej aj celej rodine
Mi nejak uniklo, ze UZ
|