Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 22:53
- Nahlásit

AOZ
hele obecně se traduje že prvorodička je "stará"po 30 ale to fakt neřeš..a ty rizika???po 35 tě pošlou na odběr plodovky takže ty rizika se eliminujou
y, které by povrzovali moji teorii to bych ti byla moooc vděčná
kterou teorii myslíš?.)

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 22:55
- Nahlásit

Lola1
moc děkujeme
já vím že je úžasná

AOZ
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:04
- Nahlásit

sarax
No tu teorii, čím dřív tím líp. Na návštěvy za miminkem chodíme spolu, dokonce už jí i vozil v kočáře a dělal na ní obličeje, ale pořád si stojí za svým, že když jsem to slíbila tak to musím dodržet.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:09
- Nahlásit

AOZ
jasně že čím dřív tím líp...se všechno ještě krásně poddá...ona se elasticita ztrácíprostě je lepší rodit do 30....že když jsem to slíbila tak to musím dodržet.

bych mu řekla že to je jako pěkně trapný a že chci..a když nechce on bude chtít jinej..třeba se lekne

wami
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:18
- Nahlásit

chicht, tak me dojimaji i zpravy uz ted a lidsky miminka mi fakt nic nerikaji... (zato nad tema stenatkama se rozneznim k placi... )
ale ja mam fakt jeste nejaky ten rok cas...

AOZ
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:30
- Nahlásit

sarax
on není vůbec lekavej, on je to beran, takže jak se rozhodne to platí a nikdo s ním nehne a já hloupá ve slabé chvilce mu na to kývla. Problém je v tom, že má i ve spoustě věcí pravdu. Jakože máme byt 1+1 takže musíme mít větší, našetřené peníze atd. Logicky mu rozumím, ale to moje tělo to nějak nechápe.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:36
- Nahlásit

AOZ
mno já zas tvrdím že problémy se mají řešit když jsou...nás je v bytě jak psů a taky to dopořeším až bude čas..kdyby všichni jen plánovali tak vymřeme..my bydleli se 2 dětma v bytě 1+1 s bejvalým a šlo to a ne že ne

AOZ
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:43
- Nahlásit

sarax
Jak to, že ještě nespíš?? Já mám ten problém, že přítel byl ženatý v době svého mládí a už má 1 syna. Vše okolo dítěte řeší na základě předchozích zkušeností a já do toho nemám co mluvit, protože nevím jaké to je mít dítě. s ním fakt nic nehne,... ale já si počkám a přesně v den mých 30. uvidí. taky v poslední době razí teorii že do týhle doby dítě ne, jako politická situace a tak. prostě se vymlouvá a nechce, ale to má smůlu. Teda zatím jí mám spíš já, ale ono se to obrátí.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:49
- Nahlásit

AOZ
budeme krmit tak čekám..pak hnedka zalehnu
hele když se bude vymlouvat i pak tak ho vyměń
ona žádná doba nebude pro nikoho dost dobrá už..a my taky neměli žádný prachy a momentálně??do bytu se vejdeme...a splácíme co se dá..resp.další byt takže žádný velký úspory na mimi nebyli..a pohodavěci koupíš během 9 měsíců a pak mi stačí když má na zlato a kytku

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 00:01
- Nahlásit

sarax
Tak to vám přeju dobou chuť a dobrou a klidnou noc
Výměna ani nebude třeba, počkám do 30 pak bude miminko, a když to nevydrží tak to budu řešit až potom. my jsme spolu fakt děsně dlouho 8 let no skoro 9, takže už o sobě něco víme. On se jen tak cuká, ale povolí

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 00:02
- Nahlásit

AOZ
mno to gratulka..9 let..to bych už bez dítětet šílelapotřebuju pár dětí a psů..a sem v klidu

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 00:09
- Nahlásit

sarax
No druhýho psa jsem taky zkoušela,Ozzymu bude v létě 6 let, takové malé štěńátko, by mě možná uklidnilo, ale to přešlo rychle i mě

jsi šťastná žena

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 00:11
- Nahlásit

sarax
Hezká galerka s nádhernýma fotečkama... jen tak imochodem, já bulím taky u všeho možnýho a to jsem naposledy rodila před víc jak 14lety. Ono to tím porodem asi nebude, teda alespoň u mně
U tebe to zatím budou víc hormony, ale možná ti to zůstane

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 07:41
- Nahlásit

AOZ
Jako zasloužilá matka schvaluji tvé postupy - neváhej, sarax má přesně pravdu. Moje kamarádka má jen jedno dítě, protože to finanční a politická situace prý nedovolovala (před 25 lety), ale já jsem pro větší rodinu, já ani manžel sourozence nemáme a je to hrůza. Takže my máme děti 3.

Lexa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 07:58
- Nahlásit

sarax
Viktorka je kraaaaasnaMne se strasne libi,jake ma dlouhe vlasky...Tak se koukam na fotky a... az ted si uvedouji,jak uz je to dlouho.
To umele vyvolani mi ani nepripominej Ale ja jsem se naivne domnivala,ze treti dite clovek uz "vyplivne" jen tak,ze pochodu
AOZ
Ona situace pro narozeni ditete neni vhodna vubec nikdy.My jsme bydleli v garsonce,ja byla v te dobe bez prace - no,a slo to.A to mi bylo 22 A manzel je take beran Sice do vetsiho bytu jsme se stehovali s malym miminkem,coz bez babicek byl trochu problem,ale take ne neprekonatelny.Ale kdybych to odkladala na dobu,az mi bude 30,tak bych to dite uz nejpis nemela.Takze muj nazor na to je takovy,ze co muzes udelat dnes,neodkladej na... neodkladej vubec.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 10:06
- Nahlásit

AOZ
taky se přidám k sarax, Lole a Lexe....přece jen to nemusí vyjít hned na poprve a zbytečně budeš pak nervozní ( ale mám 30letou ségru a do dětí se nehrne...prý jí zatím stačí ti moji puberťáci )

Smečka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 10:11
- Nahlásit

chicht, tak me dojimaji i zpravy uz tedwamiI znělka?

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 10:35
- Nahlásit

Jsem ráda, že mi potvrzujete, že když nejsou reakce na nic jiného než na zvířecí mláďata, tak to pak přijde...
Jinak - já taky že furt máme čas, a až doděláme to, až se zabydlíme, až to.... pak jsem si řekla, 30tka na krku, začnem se snažit. No a ono to vyšlo hned, a myslím, že to zvládnem Je to tak, jak píšou holky, "furt by se to odkládalo, protože zařízené není nikdy dost"...

A hlavně, jsem ráda, že to zvládáte s psama, protože u nás nikdo moc psa s mimčem neměla a takové ty řeči se mně dost dotýkají

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:12
- Nahlásit

Terri
Neboj, ono to fakt není tak hrozný, jak lidi kolikrát říkají ( většinou si stejně stěžují ti, co s pejskem ani přetím moc nepodnikali a měli ho jen pro "okrasu" ). Během chvíle najdete rytmus, budeš mít doma nejlepší chůvu a hlídače v jednom.

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:14
- Nahlásit

Terri
hele pro mě je pes vs mimčo taky novinka..jedinej problém byl že je mladá a za dobu kdyz jsem nelítla a po cvičáku a podobně malinko zvlčila..ale do toho se obuju jen mi bude dobře
jinak je to pohodička..těš se a užívej si to....já na to břicho vzpomínala dneska v noci..když mi kolem 4 padala sama hlava ale pak se napalala a probouzí se až tedka

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:03
- Nahlásit

brut
sarax
Díky. Zorro je hodně citlivý pes, se říká, že tohle hodně dělají fenky, ale on se o mně stará už teď, tak doufám, že k mimču pojme stejnou starostlivost...
Ad rytmus - právě, tak doufám, že to půjde, když to říkáte vy - zkušené, tak věřím

On je taky mladý, bude mít v červnu (skorotermín) dva roky, je to furt takové štěně...takže to zvlčení úplně chápu

A Sarax - pošli zase další fotky Jsem ukazovala manželovi tu se psem...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:09
- Nahlásit

sarax
se mi dneska o vás zdálo....přišla jsem k vám s miminem ( panenkou) a ty jsi říkala: "prosím tě, nepřeháněj to...jedna mi zatím stačí, další zadva roky"
Pak jsem se vzbudila

Terri
Teta měla taky pejska a byl jak chůvička. Dokonce to dohnal do takového extrému, že se mimčo jen otočilo a on běžel pro tetu. Malému jsou tři a pejsek stále hlídá...jo a je to malý knír

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:11
- Nahlásit

brut
Teta měla taky pejska a byl jak chůvička. Dokonce to dohnal do takového extrému, že se mimčo jen otočilo a on běžel pro tetu. Malému jsou tři a pejsek stále hlídá...jo a je to malý knír
to je krásné No jsem fakt zvědavá....teď Z vypadá, že by ke mně nejraději nikoho nepustil (tak potom co kočár... )

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:15
- Nahlásit

Terri
nepustí, to je jasný ... mimčo bude jeho, jak jinak

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:17
- Nahlásit

Holky, jak to tak čtu, tak jste všechny strašně rozkošný! Ty Vaše nádherný postřehy a popisy pocitů, to je fakt bašťajzna. Jsem na tom jak wami, žádné mateřské pudy se mnou nemlátí o zeď a daleko víc prožívám ta zvířecí mláďata než ta lidská, ale tohle se čte moc hezky.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:21
- Nahlásit

Garfield
Neboj, taky to k tobě dorazí se těším jak na tebe, tak na wami

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:25
- Nahlásit

brut
Já si taky myslím, že si myslí, že je jeho
Garfield
Mně nic takového taky NIKDY nechytalo, naopak, spíš mi bylo nemilé, jak se "tchyňky" rozplývaly nad kočárky a nad umazanou hubou rozmazleného tlustého ročka.
Ale tak nějak se na to své teď těším, a trošku se to mění...ty pocity...

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:28
- Nahlásit

Terri
Přesně. Když mi kamarádka "vnucovala" do náručí novorozeně, těžko říct, jestli jsem se ho bála nebo se bála sebe, abych mu neublížila, ale prostě uřvané rudé mimina mě neberou. Jo takové ty malé rozumbrady, co už lozí po čtyřech a komunikují tím svým jedinečným batolecím způsobem, to je jiná! To nevím, kdy přestat, ale miminka....

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:30
- Nahlásit

Garfield
No já se utěšuju tím, co říkají všichni, až se narodí, tak je to úplně něco jiného. Asi nikdy nebudu "ta, co se rozplývá a chce pochovat vše živé" (tý jo, to ale zní dost morbidně ), ale je fakt, že teď začínám cítit prostě "něco"...co dřív ne.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:33
- Nahlásit

Garfield
Terri
ne každá ženská cítí všechno to, co ty druhé. Jen u vlastních dětí funguje většinou právě to rozplývání se.....

Já zase miluju mimina...nemluví, nelezou, neutíkají, nedržkují....jen se pro změnu pos*ávají a řvou v noci

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání