| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 23:16
- Nahlásit
Mel
a kde jsou fotky s tetou Mel??? at vsichni vidi, jak ti to s malym ditetem slusi ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 23:18
- Nahlásit
Mel
no treba tuhle jsem myslel:
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 06:35
- Nahlásit
no treba tuhle jsem myslel
rozená matka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 06:41
- Nahlásit
Supééér.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 07:18 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
Teda holky ta je tak krásná, není ani možný že je tak chvilku na tom světě, je tak veliká že vypadá na tříměsíční
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 07:19
- Nahlásit
všem vám to sekne Nejlepší je ten spokojenej úsměv vedle Garfielda
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 07:42
- Nahlásit
Mel
Jirikovo
Strejda Jirka a teta Mel jsou jedničky! Ale stejně nejlepší je Viktorka, vypadá mimo velikosti i chytře, rozhodně ne na to, že teprve přijela z porodnice. A je taky hodná po mamince?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:14
- Nahlásit
Díky, Viktorka je nádherná a oběma vám to s ní sluší .... trakže se těšíme na vaše vlastní
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 13:45
- Nahlásit
brut
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 15:00
- Nahlásit
Mno, přežili jsme to, ani nás malá nepoblila, ale nevím, jestli to fakt není tím, že vidí asi jenom ty obrysy... možná kdyby spatřila strejdu Zemana, tak by to od ní koupil (je jasný, že z tety Mel by jí vykvetl akorát úsměv na tváři)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 15:19
- Nahlásit
Malá je prostě dokonalá , fakt krásná ženská .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 16:43
- Nahlásit
Mel
třeba si nechává poblití na příště, až z toho bude něco mít
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 18:37
- Nahlásit
Chudák dítě. Vytvoří si silný citový vztah ke Garfieldovi, toto jméno v jeho duši vyvolá slastný pocit plyšového bezpečí a pak jednou potká jmenovce. Jmenovec je sice rovněž "plyšový", ale s tím bezpečím..., no nevím. Viktorčin bratr by mohl vykládat.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 08:35
- Nahlásit
Garfield
hele ale kdyz jsme tam byli, tak Viktorcin bratr nevypadal na to, ze by si do zivota nesl nejaky trauma ze setkani s tvym "plysakem"
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 11:08
- Nahlásit
sarax
Brý den zasloužilá matko?
Tak jak je?
Co miminko a co psi na něj říkají?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 11:37
- Nahlásit
Garfield
ahojky
teda jakože díky všem za přání
miminko je úžasný,pláče..papá a spinká je krásně vońavý
Trinitka by miminko chtěla do pelíšku a malinko trucuje že jí ho nepůjčíme a Rony na něj kouká dost divně
prej je to nějkaý podezřelý s náma
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:46
- Nahlásit
sarax
ještě jednou ti tady Vám mooooc gratuluju, Viktorka je opravdu krásná.
A jak to šlo?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:15
- Nahlásit
sarax
Vítám Tě těšila jsem se na vás.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:34
- Nahlásit
Petra
šlo to blbě...ale to není tady na diskuzi
Mucholabka
já teda na vás taky..copak dělá Bůca???mi Trinča pěkně zvlčila..ale miminko s e jí mooc líbí...a chce ho půjčit...jen sem teda mimo s toho jak malou očuchá a pak se jí začne klepat brada jak psovi když očuchá háravku a já nevím proč
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:39
- Nahlásit
pak se jí začne klepat brada jak psovi když očuchá háravku a já nevím proč
asi jí Viktorka voní...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:41
- Nahlásit
sarax
já vím, ale i tak díky za odpověď
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:42
- Nahlásit
Jandula
mno jen sem si říkala jestli jí nechce spapat protože krásně voní¨ jakoiže tu vůni chápu..ale že by byla tak natěšená? asi jo...a je celkem fajn,že když malá kníkne tak Trinča letí a jako první pozná kdy se musí fakt přebalit
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:44
- Nahlásit
sarax
vysvětlení bude asi víc... buď si jí tak trošku hlídá a žárlí... anebo má prostě ráda ty pachy (i ty ne zrovna voňavý - z toho by byla štauf naše Sárina)..
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:44
- Nahlásit
sarax
no a protože je Trinča čistotná, tak jí hned začne mejt...od hlavy
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:48
- Nahlásit
Jandula
hele na dalším srazu bude mít Sára příležitost
Jimmi
mno a že to bere důkladně si to sama viděla
tedka řeším jak vyvenčím dva psy děti pryč a musím teda nakrmit,přebalit ,oblíknout malou a sebe a dát do kočáru a vyrazit...to bude ekšn
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:51
- Nahlásit
sarax
nech bejt... už jsme dost dlouho takovouhle lahůdku nepotkaly a doufám, že nepotkáme... Takže k Viktorce jí pustím po předchozí prohlídce...
Tak hezkou procházku, ono než to všechno uděláš, tak bude úplně hotová a nebude se ti chtít ani ven, co?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:59
- Nahlásit
Jandula
ty já už sem hotová jen s tý představy...furt mám pocit že jsem složila náklaďák uhlí sem si myslela že po 14 dnech budu úplně v poho :
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 15:04
- Nahlásit
sarax
Buca je fajn, začíná být šikovná. Přemýšlím nad kamarádem pro ni. Jejího typu. Už jsem se byla podívat u chovatele tentokrát chci pořádně vybrat, chci to v časovém horizontu cca jednoho roku.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 15:05
- Nahlásit
sarax
já z vlastní zkušenosti teda nevím (i když rozdávám rozum), ale když jsem hlídala malou sestřenku, tak jsem nejdřív oblíkla sebe, aby se malá nezpotila, než se vypravím já, pak jsem oblíkla jí, drncala s kočárem pár schodů, vzala malou, dala do kočáru, přivolala výtah a kdyby to bylo možný, tak bych se šla znovu převlíknout... (a to jsem nebyla po porodu...)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 15:08
- Nahlásit
Jandula
jasně že oblíknu nejdřív sebe ..ale je lepší když je na to víc lidí....mno a já tu tedka na to lidi nemám
Mucholabka
mno za rok se Buca už malinko uklidní a bude to tak akorát myslím my teda budeme vybírat cosi klidnějšího na mazlení místo Ronyho..až bude s babinou na chalupě,neb on nemá náladu už na nic...prostě dědek co potřebuje klid
|