Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:22
- Nahlásit

Potřebuju nastartovat a bez toho to nejde
hmm, tak po sladkým mám brzo hlad, vylítne krevní cukr a zase rychle dolů, potřebuju dlouhý cukry, takže spíš nějaký BIO müsli s ovocem a trochou živého jogurtu nebo celozrný pečivo. Sladký je pro mě tak na sváču ke kafi

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:23
- Nahlásit

Aknah
jj, kefírku miluje kde kdo už mám zase doma kefír, takže je tenhle týden v plánu ( mimo jiné...taky se chystám na šátečky nebo koláčky)

taky jsem vcera pekla, sekanou pro Fredyho
já včera dělala jen "baštu" pro Bruta....ovesné vločky s Pribiňáčkem
Děti si udělali ovocný řez, takže jsem byla bez práce

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:26
- Nahlásit

brut
prcek si pochutnaval na uzasne drozdove pomazance se sucharama strouhane zelenince a vubec mu nevadilo, ze ta redkev pali

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:27
- Nahlásit

fromeli
já nejím žádné musli a skoro vůbec jogurty...jen po ránu potřebuju ten rychlý start, pak už jsem v pohodě....a hlad nemám, já nějak hlady moc netrpím....vždyť celý den nedělám nic jiného než se něčím cpu

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:29
- Nahlásit

No teda brut, máš fakt děti šikulky

Jsem normálně teď trochu vytočená, chodím poctivě k lékařům na preventivky, teď v těhotenství se řídím radami gyn-dochtora. Byla jsem dvakrát u zubaře, na předporodním kurzu....
No a doktor mi ještě teď řek, že mám jít k obvoďákovi. Jsem tam volala a sestra na mně byla pěkně hnusná, že jsem si vzpomněla brzo, že takhle to nejde a prý co dělám - kde pracuju. Když jsem jí to řekla tak ona "no pánebože dokonce". Že jsem tam měla být do prvních tří měsíců. A pak mi položila telefon.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:30
- Nahlásit

Aknah
jsem šla připravit dětem oběd a loupala jsem česnek...Brut žebral, tak jsem mu jeden stroužek šoupla do tlamy s tím, že dá pokoj....omyl, chtěl ještě ( jsem si myslela, že je Denyna divná, ale on je na tom stejně....včera sežral Jitce cherry rajčátka )

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:32
- Nahlásit

Terri
No teda brut, máš fakt děti šikulky
ono jim nic jiného nezbývá , maminka občas stávkuje

Co to máte za sestru? Asi bych se s ní moc nebavila a šla rovnou k doktorce....a až bych tam byla, tak bych jí upozornila, že se má slušně chovat

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:33
- Nahlásit

Terri
najdi si jineho obvodaka, jsou priserni, dostavaji penize za kazdeho pacienta, ktereho maji v registraci bez ohledu na to jak casto k nim chodi a kdyz k nim clovek potrebuje jit, tak delaji fory

Aknah
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:34
- Nahlásit

brut
fredy samotny cesnek nechce, ale cesnekova pomazanka to je jina

abby
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:36
- Nahlásit

Terri

Tomu nějak nerozumím.Sestřička je asi pěkně drzá.Zdenda má taky takovou rašoli,která si pěkně dovoluje na pacienty.Nenech se odradit

brut

Chcu recept na kefírovou buchtu

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:38
- Nahlásit

abby
Vydrž...jdu ho najít a přepsat

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:38
- Nahlásit

Až tam půjdu tak to teda doktorce řeknu - doktorka je příjemná...
(No tak teď doufám, že jsem mluvila se sestrou, protože si uvědomuju, že se ani nepředstavila a jen řekla "ambulance". No asi jí lezlo horko na mozek. Ale ten přístup...to je fakt síla )

AOZ
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:41
- Nahlásit

kefírová je dobrá, taky jí děláme

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:43
- Nahlásit

Kefírka

35 dkg cukru
35 dkg polohr. mouky
2 celá vejce
1 lžička jedlé sody
2 dcl oleje
2 lžíce kakaa
1/2 l kefíru
Vše smíchat dohromady, nalít na vymazaný a vysypaný plech ( nebo dát na plech pečící papír) s vyšším okrajem, trouba 170°C , dobu nevím, odhaduju
Po vychladnutí ( nemusí být úplné) polít čokoládovou polevou..... nechat ztuhnout a pak krájet na řezy, je to rychlovka v jedné míse a moc dobrá

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:46
- Nahlásit

Terri
Asi to byla sestra a já bych si fakt na ní stěžovala....tohle si dovolit nesmí ( a horko jí neomlouvá)

abby
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit

brut

Díky.Určitě to vyzkouším

Terri

Každej může mít blbej den,ale tohle je trochu moc.

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:12
- Nahlásit

najdi si jineho obvodaka
no to se hezky řekne, ale jak to má člověk udělat. Mám praktika na ho*no, jen na razítka, jinak je na nic, ale když se chci přehlásit k dobrému praktickému, tak nebere nové pacoše.

abby
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:16
- Nahlásit

fromeli

Souhlasím.Dobrej doktor se hledá strašně těžko a pak taky zjistit,kterej je dobrej.

Já jsem chodila několik let k zubařce,o které jsem si myslela,že je dobrá.Pak jsem začala chodit ke Zdendovi a on mi řekl,že několik blomb mám úplně zbytečně,protože pravděpodobnost,že bych v těch místech měla kaz,je téměř nulová.Prostě si prý potřebovala vykázat úkony,tak si je vykázala.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:25
- Nahlásit

Ještě že jsem to měla akutně kam napsat - hned je mi líp
Akorát jsem vám převedla téma ze sladkého pokušení na poněkud hořčejší ....

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:25
- Nahlásit

fromeli
Mám praktika na ho*no, jen na razítka, jinak je na nic, ale když se chci přehlásit k dobrému praktickému, tak nebere nové pacoše.
neordinuje na poliklinice na Spořilově? taky tam jednoho podobného znám.....
proto ségra nakonec chodí k soukromému....sice si doplácí, ale zase má super servis..... a bez známých moc šancí nemáš

Já budu řešit za půl roku holku....doufám, že mi jí moje obvoďačka vezme, jinak netuším, kam půjde

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:26
- Nahlásit

neordinuje na poliklinice na Spořilově? taky tam jednoho podobného znám
jo, Sláma.

Kam chodí ségra? Ona bydlí na Spořilově, ne?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:27
- Nahlásit

Terri
Akorát jsem vám převedla téma ze sladkého pokušení na poněkud hořčejší ....
dobrůtky neutečou, ale dobrý doktor s fajn sestřičkou je skoro zázrak

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:29
- Nahlásit

fromeli
Ségra chodí na Karlák....její doktorka ordinuje pro Ministerstvo zdravotnictví...mimo jiné

Ale Slámu znám...to je fakt blb ( taky jsem k němu chodila)
A pak jsem chodila k takovému podobnému gynekologovi...taky na Spořilově...dědek to byl, smrděl potem a neustále prskal. Když jsem byla poprve těhotná, tak jsem ho pěkně po*lila

abby
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit

brut

a za co si připlácí?

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:32
- Nahlásit

Terri
mno co se týče obvodáka tak to ti měli říct na gyndě..já tam byla na podzim a taky mě sprdli..ono je to i o tom že musíš na EKG a pokud by někde něco bylo aby byl čas řešit...ale stejně bych sestru poslala do háje....

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:33
- Nahlásit

A pak jsem chodila k takovému podobnému gynekologovi...taky na Spořilově
no tam jsem byla 2x a teď jezdím na Pankrác, tam mám super gyndaře.

Ale Slámu znám...to je fakt blb

To je Chodím k němu jen páčto nejsem vlastně nemocná a když mi něco je, třeba angína, tak jdu na ORL. Jinak si diktuju, kam mě má poslat atd.

Snažím se furt dostat k jedné dr., co tam taky pracuje, teď jí nemůžu přijít na jméno, je mladší a prý je dobrá, dělá i školitelku na medině, ale má furt děsně plno, a to nemám ani pojiš´tovnu VZP.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:36
- Nahlásit

abby
třeba za to, že jí pošlou smsku s objednáním nebo výsledky a tak podobně...jo a taky nikdy nečeká, až na ní přijde řada. Hned po příchodu jde do ordinace

fromeli
na Pankrác chodí i ségra...ale k doktorce, nemůže si jí vynachválit

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:38 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

brut
a kolik si tak platí? Takže platí za nadstandard, běžný úkony jsou na pojišťovnu? Nemá stránky?

Na Pankrác? Chodím do Hvězdovky, taková modrá poliklinika, je to soukr. "sanatorium" a maj i svoje operační sálky na pidi zákroky. URL

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:40 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

BEZVA začalo chcáti, já odcházím z práce, mám sandálky a nemám deštník

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit

fromeli
ježíš, já nevím kolik si doplácí...se zeptám až s ní budu mluvit, ale nijak závratná částka to nebude...všechny úkony má na pojišťovnu, připlácí si jen na to navíc...o stránkách taky nevím, ale zeptám se ....až tak důkladně jsem se jí nevyptávala

Na Pankrác? Chodím do Hvězdovky, taková modrá poliklinika,
já netuším kam přesně chodí, ale je naprosto spokojená, doktorka menší zákroky dělá na místě, větší ve špitálu ( ale v kterém nevím, neptala jsem se). Naštěstí k ní ségra chodí jen na preventivku.... ale výsledky stěrů jí taky chodí na mobil, to vím, protože jsem u toho byla

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání