| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:33
- Nahlásit
, vloni jsem byla za známou v nemocni podívat se na čerstvě narozené mimčo
Tak to je hezké...
Já musím bonznout na naše tajné některé čtenářky, že prý na ně toto téma působí značně antikoncepčně (Ale pořád jej čtou, tak to je dobrý, jistě bude mít dlouhého trvání )
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:33
- Nahlásit
AOZ
ono jsou i krásná lina - PVC je dost výběr Ségra maj i v jedný místnosti "pro hosty" PVC, co vypadá jako plovoučka a taky dobrý, je to poznat až na došlap
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:34 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Pes má nejraději stejně koberec
tak naše psice má nejradši dlažbu s vytápěním
tedy když se topí, jinak ten koberec
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:36 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
fromeli
tak naše psice má nejradši dlažbu s vytápěním
rodičovic teriér též nejraději lehává na místě, kde pod dlažbou vedou teplovodní trubky
Můj pesa se po koberci rád válí a dělá hovadiny
Jinak lino jako takové mi též přijde klouzavé, měli jsme na něm štěníka co lítal jak splašenec.... ale zase bezproblémová údržba.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:37
- Nahlásit
fromeli
http://www.kvalitni-podlahy.cz/marmoleum.php
já koukala tady jenom orientačně a ty vzory se mi taky líbí. budu muset ustoupit příteli a asi to bude vzor dřevo, aby měl pocit, že to je "plovoučka".odborná pokládka je jasná.Reference se budou shánět těžko.
Terri
Nohy já mám pořád studený,tak i proto jsem tu plovoučku nechtěla. známý to maj a museli si koupit bačkory pro návštěvu Čůrání u štěnat, to ani neznám. ozzy byl odmala na tohle šikovnej a já ho dost často nosila ven, tak ani neměl příležitost.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:39 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
PVC a lino je něco jiného.Lino je v podstatě marmoleum,jen je to líp nazvané (hodně prodejců pořád nazývá PVC linem,ale správně je linoleum taky přírodní materiál).
AOZ
Je pravda,že jsem viděla marmoleum a vypadalo jako dřevo.Ale hodně záleží,jakou napodobeninu si vybereš.Jsou dřeva,která se imitují líp a hůř.Určitě nedoporučuju Dub.Nejlepší je buk,javor,olše a možná třešeň (i když,jak která) a ořech.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:41 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
PVC a lino je něco jiného
no jasně, blbě jsem to napsala - prostě někde má přírodní a někde umělé PVC
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:41
- Nahlásit
Nohy já mám pořád studený
já též, ale zas dobrý v létě No myslím, že ať vybereš co vybereš, bude to dobrý a mít své plusy i mínusy.
Add štěník - tak to je fajn
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:42
- Nahlásit
Nejhorší je si vůbec vybrat (koberec, lino, dlažbu....), je takových vzorů, my se u toho vždy zhádáme
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:47
- Nahlásit
AOZ
Můj přítel taky chce lamino
fromeli
koberec vím,že nechci.Máme ho teď jen v ložnici a i tak mě s... Kdo to má pořád čistit.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:49
- Nahlásit
koberec vím,že nechci.
abby
já bych se ho i zbavila, ale muž zase nechce něco jinýho, tak na tom systematicky pracuju
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit
abby
Kdo to má pořád čistit
Prooč? Jsem nechtěla též vůbec koberec - jen do dětských pokojů. No ale v ložnici to udělalo takové teplo. Akorát se musí vysávat, ale furt lepší než když mi tam lítaly chlupy po linu co jsme měli na bytě
Ale celkově - plovoučka či cokoliv hladkého na úklid lepší jak koberce
Se vzorama též problém, čím víc toho je, tím se hůř vybírá....
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit
Terri
Ona hezká byla,úplně jsem se rozplývala, a je pořád, ale mě to nějak nesedlo.
naši mají v kuchyni lino, které je trochu vyšší a má takový plastický povrch, to by se mi líbilo. Pravda pes si tam nelehá, a jde na koberec, kde se válí po zádech, protože oni mají vysoký vlas.A kdybych doma řekla lino, tak to neprojde.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit
AOZ
Lino (či cosik na ten způsob) mají tchýňata a je mi to příjemnější na došlap než plovoučka. Takové měkčí. A právě mají ten vzor dřeva, takže jsem ani nepoznala, co to je.
Taky jsem původně myslela, že pod pojmem "lino" se skrývá takové to hnusné, co bylo dřív (zelené, žluté...) - víte co myslím. Že existuje nějaké marmoleum... to jsem ani netušila.
Ale do kuchyně bych lino nedávala - jak ti spadne horká poklička...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit
AOZ
Jsem zapomněla napsat jednu věc k tomu marmoleu-nábytek ti do něj vytlačí nohy
A lamino ti v kuchyni zase poškrábou židle.
Mě nevadí kleknout každý týden na čtyři a vysávat ho,ale my ho musíme skoro každej měsíc čistit.Je pořád špinavej.
Takže teď v ložnici budu mít jen kousky koberce a jak se zničí,jde z domu
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:56
- Nahlásit
abby
A lamino ti v kuchyni zase poškrábou židle.
jsme na nohy židlí přilepili takový ten filc
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:57
- Nahlásit
Ale do kuchyně bych lino nedávala - jak ti spadne horká poklička
no ne že by mi často padala poklička, ale pohoda, zatím a i upadlé hrnky končí lépe než z dlažby
Fakt má každý svoje pro a proti
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:59
- Nahlásit
Terri
A neodpadá vám to.Kámoška to má a strašně na to nadává.
Pokud ti něco spadne,tak je blbá jakákoli podlaha.Ale někde jsem četla,že na to kvalitní marmoleum ani horké nevadí.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 16:02
- Nahlásit
fromeli
vzory já mám vybraný už dávno, jenom musím přítele přesvědčit, že ty moje jsou lepší než jeho.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 16:03 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
abby
A neodpadá vám to.Kámoška to má a strašně na to nadává.
Neodpadá, ale lepí se na to psí chlupy
upadlé hrnky končí lépe než z dlažby
To jo Tak pak záleží, co Ti padá častěji
že na to kvalitní marmoleum ani horké nevadí.
to je možné, kvalita už je dneska jiná.. i plovoučka - na některé když něco vyliješ, tak blbý a některým to už neva. Ale nevím teda jak ceny....
vzory já mám vybraný už dávno, jenom musím přítele přesvědčit, že ty moje jsou lepší než jeho
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 16:07
- Nahlásit
Terri
U plovouček je to ošetřením hran.Cena to zvyšuje,ale nejsou v tom výrazné cenové rodíly (třeba 50Kč/M2)
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 16:08
- Nahlásit
abby
u koberce záleží na barvě, já jsem vybírala podle psa, mám takový hnědý melír a chlupy nejsou vidět.
Terri
ten filc měla babička
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 16:15
- Nahlásit
AOZ
Chlupy ne,ale ťápoty,průjem,......
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 16:24
- Nahlásit
abby
ten průjem jde špatně, ale u nás je to jednou za uherský rok. To tě lituju, jestli to máš často. Ťápoty nejsou, packy utírám a když náhodou proběhne bez utření, tak to není vidět. Pokud teda nemá na nohou bláto.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 16:29
- Nahlásit
AOZ
Já jí je neutírám.Je to zbytečný.Stejně jí je pak neutře přítel,který vždycky zapomene zavřít do ložnice ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 19:39
- Nahlásit
Terri
aby svět nejdřív viděl jeho prdel Je ještě šance, že se otočí?
mno šance je..ale už není moc času..pokud by se neotočilo je stopro lepší císař....jako fakt....
brut
až v 34 týdnu, tak buď v klidu
mno jasně že to jde..ale většinou kolem 30 týdne jsou hlavou dolů....
Terri
ale fakt se ještě možná otočí...někdy otočení můžou pomoct felčaři...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 19:45
- Nahlásit
add podlaha...budu dávat novou a vítězí v kuchyni a předsíni marmoleum a v obýváku koberec..ono je sice lamino "teplý" ale když na tom dítě stráví půl dne...není nad měkkej koberec...až děti odrostou vymění se
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit
sarax
Jdu za 14 dní na kontrolu, tak asi uvidíme, jestli se otočilo. Jsem se ptala i na císaře a on mi řek že to záleží na uvážení lékaře, byť pravděpodobnost císaře je tam větší.
Ale mám strach - protože je mi jasné, že pro mimi ten císař je opravdu lepší - ale co když mi ho doktor nebude chtít udělat...
No nebudu předbíhat....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 21:02
- Nahlásit
Terri
Musím Tě uklidnit. Jednou jsem to tady psala, ptala jsem se na cviky na otočení miminka, protože švagrové tam miminko pěkně sedělo na zadečku, doktor jí řekl v 32. týdnu, že se asi neotočí, že bude císař, tak docela stresovala, cvičila kočičí hřbety. Miminko se v 36. týdnu otočilo samo. Takže je fakt ještě čas.
Teď je 39. týden, takže už se jim to blíží.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 21:02
- Nahlásit
Terrijednak pro mimi a jednak pro tebe..on porod koncem pánevním nic mnoho...teta tak rodila a skončila na jednom dítěti...prostě počkej a pak se zeptej přímo porodníka...chtěj vědět jak se rodí když je mimi takto otočený...
|