| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 00:43
- Nahlásit
MaggieM
no se jako už těším....sice na ten vejlet asi kašlu..nebo uvidím na místě dle aktuálního stavu ale jinak se těším mooooc
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 00:53
- Nahlásit
sarax
Se už taky těším. Pro jistotu mám po víkendovce týden dovolené na zotavenou. Už jdu bucnout, ráno vstávám na cvičák. Příští týden děláme ZOP tak se zdokonalujem.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 01:01
- Nahlásit
my necháme ZOP na tábor...ostuda bude větší..my cvičákovali ve středu a čtvrtek...víken se válíme a vozíme kočár
brou
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 11:57
- Nahlásit
abby
víš co já spoléhala že díky vám bude mít Vikinka na srazech kamarády..a vy čekáte až z ní bude chůva
ale to snad ne
jako aby jste se vešly mezi moje plány..první už je splněnej..tedka tak někdo jinej a pak moooožná
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:05
- Nahlásit
sarax
No,my asi plánujeme,že bysme se na dovolené v září mohli začít snažit POkud teda všechno půjde,jak má.Zdenda říkal,že potřebuje min. 1/2 roku na rozběhnutí a pak by nás snad měl v poho uživit.Zase si nemůžeme dovolit mít dítě,pokud bysme se neuživili.Závazků máme hodně
Neboj, ještě ti ji párkrát povozím a pak už si budu vozit svoje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:07
- Nahlásit
abby
Tak to zase není tak moc hrozné, jsem si představovala mimčo za tři roky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:08
- Nahlásit
abby
Závazků máme hodně
víš jak...dítě se uživí vždycky...kdybys viděla jak byl "schopnej"první manžel..a s čím sem vyšla
od tý doby sem celkem optimista
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit
sarax
Taky něco o "schopnosti" vím....... ještě teď se mi o ní občas zdá
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:14
- Nahlásit
brut
ale byla to dobrá škola do života..prostě nejsem tak náročná na prachy a vím že dítě uživíš vždycky.. i to 3,4 pokud se na tom dohodnou všichni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:17
- Nahlásit
sarax
to je fakt, jen z toho nesmíš mít pak noční můry, když už je vše v klidu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit
sarax
Vím,že na jednu stranu máš pravdu, proto nechceme čekat,až to bude úplně v cajku,protože to by opravdu pár let ještě trvalo.Ale nejsem člověk,který dělá věci nepromyšleně.A hlavně nechci Zdenka stresovat a nutit ho do věcí,který by nechtěl.Proto jsem se mu snažila dávat prostor,aby si našel práci,jakou bude chtít a zbytečně ho do ničeho netlačit.Teď to vypadá,že všechno klapne,jak má.
brut
Ještě si musím ujasnit,jestli se chci stěhovat těhotná (Zdendovi by to nevadilo,mě to zatím děsí).Ale nejpozději na jaře příštího roku bysme opravdu chtěli na to mimčo vlítnout.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:22
- Nahlásit
abby
hele je jasný že je lepší mít zázemí..kdybych dneska rozmejšlela první taky bych měla jiný kritéria než v 19
zaato tedka si to můžu krásně užít....možná ještě jedno..pak si nechám udělat plastiku břicha a pak budu mít klid
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:24
- Nahlásit
abby
jestli se chci stěhovat těhotná to já rozhodně nechci, a taky nemůžu udělat psovi, že ho přestěhuju a pak mu ještě přinesu domů mimino, to by se zbláznil. každopádně ti přejuˇať je mimčo brzo.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:25
- Nahlásit
sarax
možná ještě jedno..pak si nechám udělat plastiku břicha a pak budu mít klid
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 12:31
- Nahlásit
AOZ
U nás je ještě problém,že ten termín je plus mínus 2-3 měsíce,takže si to naplánuj Zase pro psa by bylo lepší,kdyby s ní po nastěhování byl někdo doma.Ale ona je zvyklá na jiná prostředí,takže si myslím,že jí to nebude dělat problémy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:27
- Nahlásit
abby
mně by teda taky děsilo stěhování s pupkem , bohatě mi stačilo to poslední a bez břicha
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:33
- Nahlásit
Aaaaa, nakuknem a vidim, ze plany v plnom prude Len tak dalej Drzim paste
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:58
- Nahlásit
pigie
plánujou pěkně..ty taky??
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 21:07
- Nahlásit
sarax
jasne
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 21:09
- Nahlásit
pigie
dobře teda,ale doufám že nejedeš na pětiletky??
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit
pigie
abby
sarax
Tak vidím, jak krásně plánujete, těším se na další mimčo. Držím palce.
Co Viktorka, už spinká?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 22:08
- Nahlásit
Lola1
plány sou bezva
Viktorka spí a nespí..je jí vedro
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 22:27
- Nahlásit
ale koupání jí bavilo
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 07:03
- Nahlásit
sarax
Óóóóó je krásná
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 07:08
- Nahlásit
AOZ
no moooc děkuji...ale dneska mě vzbudila po dlooouhý době ve 4 ráno..já byla naštvaná
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:34 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Zdenda si myslí,že do pátého měsíce by nebyl problém stěhovat se s pupkem.Bavila jsem se o tom s mamkou a došla jsem k závěru,že ten půlrok navíc se to nezblázní.Snažit se můžem,ono se to stejně asi hnedka nepovede
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 10:51
- Nahlásit
abby
ono se to stejně asi hnedka nepovede
hele pamatuj na mě...taky sem na to jakoby spoléhala...že to bude trvat...a těch 14 dní nebylo tak dlouho
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 11:19
- Nahlásit
sarax
presne preto to planujem az po kuchyni, pretoze pri mojom stasti by bolo vsetko uplne naopak
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit
sarax
Tak my toho moc stěhovat nebudeme.Ten byt se zařizuje z gruntu novej
Fotečky jsou úžasné
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 11:28
- Nahlásit
abby
pigie
plánujte, snažte se ..... Vikča za chvíli bude běhat a tak bude dobře, když se zase objeví malé mimi
sarax
Jsou úžasný obě. Jsem se na ně těšila a ono nic, holt budu muset dorazit jen já, abych si malé užila v klidu
|