| Autor |
Zpráva |
AOZ
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:02
- Nahlásit
sarax
je opravdu maličká a díky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit
AOZ
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:11
- Nahlásit
sarax
jo a tu druhou fotku jsi pěkně naaranžovala, chudinka vypadá ještě menší než ta lahev
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit
sarax
díky za fotky je ooopppprrraaaavvvvdddduuuu kkkrrrráááássssnnnnááááá, a že je malinká vůbec nevadí co je malé to je hezké, aspoň nebude mít problém v tanečních, ty velký kobyly nebo tlusťošky vždycky stojí a čekají jestli pro ně někdo příjde tančit
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:24
- Nahlásit
Petra
, ty velký kobyly nebo tlusťošky vždycky stojí a čekají jestli pro ně někdo příjde tančit
hele každá si najde toho svýho....jako moje druhý dítě měří 176 cm....a problémy s chlapcema nemá..ty mám spíš já
AOZ
nene na tý druhý sem chtěla vyfotit kohouta
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:31
- Nahlásit
sarax
176 cm není přeci kobyla
a doufám že ten smailík patří na mě
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:35
- Nahlásit
sarax
hele vždycky když tě chci potěšit aby si nebyla smutná že Vikča je malinká tak mě chytíš za slovo
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit
sarax
tak se ti povedlo obojí, jak kohoutek, tak jsi mě přesvědčila, že je opravdu maliličká.
slova Petry mohu potvrdit,o těch velkých děvčatech, nejhorší byl tělocvik, kdy jsme se rovnali podle velikosti, já.... pak pár kluků
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit
Petra
mno 176 je na slečnu celkem dost..a Viktorka se obávám bude po tátovi..ten má skoro 2 metry...a já nejsem fakt ani málo smutná s toho jaká je...protože je nejúžasnější mimčo ,prostě sem jako každá máma...smutná jsem když jí něco bolí..ale jestli 4 nebo 8 kilo mě netrápí..pokud to nebude problém pro ní..
a ad smajlík...myslím že je víc než jasný že je na ty kluky....tak prosím čti pořádně a pobírej i smysl..páč tohle nemělo co dělat s tebou...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit
AOZ
mno to má mladá..je největší ve třídě...teda druhá největší...ale klukům se to líbí
ale je fakt že kluci ze třídy nezajímají jí..ona radši starší a ty pak já s chutí střílím....
víš co co se týče velikosti si myslím že doba se změnila..dřív se holkám smály a dneska to ty holčiny uměj nosit..a je to fajn..já jen doufám že Vikinka nebude mít tátovu vejšku a ani velikost bot
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit
sarax
Petra
Přebalovák - fakt? Mi přišly tamty okolo 3500,- na to, jak vypadaly rozvrzaně, nestabilně a maliččce...
No jo, funím funím, nic se mi nechce, myšlení zpomalené, nálady silně pod hourmonama....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:46
- Nahlásit
sarax
taaaak dobrá
ten monitor je na pokec k ničemu co, jedeš na sraz? já bych ráda přijela v sobotu tak se třeba uvidíme a pokecáme naživo
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:46
- Nahlásit
Terri
Za kolik to máš?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:46 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Jóo a ke kterému názoru se přikláníte: 1) - "na mateřské budeš hin, nebudeš nic stíhat..." 2) "na mateřské toho stihneš...hlavně jak je mimčo ještě malé"
A neříkejte že za 1. je správné
Garfield
V půli července, takže ještě dost...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:49
- Nahlásit
Terri
Tak alespoň že ta největší vedra už budete trpět "každý zvlášť"
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit
Terri
já viděla přebalovák v akci a docela se mi to zamouvalo, a 3500,- je docela dost mrkni na net a pořídíš leněji, já mám fakt velkou koupelnu tak by se mi hodil a myslím že je i praktický, jak píše sarax máš všechno přiruce
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
Terri
mno já to vidím tak že hlavní úkol je na mateřské se ńufat s miminkem..očuchávat a chovat...když spí písnout na cz-psa...pak jít ven..ještě taky se psem...venčení a cvičáček..a když zbyde čas tak něco stihnu no....
hele já ho mám za 1850 kč a pohoda...něco jako mají tady...je to kolem 2000-2500 ale jako pokud bude ještě jedno někdy tak to kup
|
AOZ
Člen |
- Nahlásit
sarax
s tou dobou máš pravdu, ona celkově populace je vyšší, bu´d ráda, že jí zajímají starší, bylo by horší kdyby jí zajímali mladší. Starší má taky víc rozumu(někdy)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:52
- Nahlásit
Petra
já mám fakt velkou koupelnu tak by se mi hodil
já ho mám v obýváku..tam se mi přebaluje a obléká nejlíp ideální je to blízko postýlky..ono se pak v noci nikam nemusí no ne??
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:53
- Nahlásit
AOZ
mno ráda...ráda...bude jí 15 teptv a těm chlapcům kolem 18-19...jim malinko vyhrožuju aby nezapomněli že je pod zákonem
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:54
- Nahlásit
Díky za tipy
No jo, jedno snad ještě bude... Vedra - tož doufám
Ty ho máš v obýváku vedle postýlky? A v ložnici postýlku nemáš?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:55
- Nahlásit
Terri
no chtěla bych opět začít s nějakou prací, né hned ze zezačátku, ale pomalu postupně něco dělat a tím si i přividělat. U Martínka jsem stihla takové malé zahradnictví a bylo to fajn, já si u práce vyčistila hlavu a byvilo to i mojí mamku( je fajn) ale kolem mimina jsem si to dělala všechno sama jen bylo fajn hlídání a vožení ale třeba bodlo i to že mi občas vyžehlíla, no prostě mi pomáhala i s tím zahradnictvím. Jenže je u nás problém z vodou(zalévání se navyhneš) tak bych chtěla zkust něco jiného
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:56
- Nahlásit
Terri
mno víš jak..bydlíme v paneláku v 3+1...spíme v obýváku,takže tu mám přebalovák i kolíbku..až bude malá větší bude spát s Míšou
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:00
- Nahlásit
Petra
Určitě Pokud Ti to prospívalo už u prvního dítěte, tak aspoň teď víš co a jak..
sarax
Jo tak Bo my chtěli původně dvě postýlky (ložnicová - na noc - v patře) a obýváková na den, ale v kurzu nám zas řekli, že se to nemá Že postýlka je na noc a ne na den a přes den by mělo spát v něčem jiném...
Tak pak taky řeším, kde ten pult....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:02
- Nahlásit
sarax
já mám ložnici hnedle vedle koupelny je to maximálně pět větších kroků, tudíš vedle postýlky, měla jsem to tak i s Martínkem a fungovalo to pěkně(neeměla jsem ten přebalovák) proběhlo koupání tak že jsem měla na dvou židlích položenou vaničku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:08
- Nahlásit
Terri
postýlku jsem měla jen jednu byla v ložnici v patře, a dole jsem měla na zemi deku tam se mu líbylo nejvíc a jinek jsem měla rozložený gauč a to bylo faj jak na přebalování tak na povalování (mě i mimi)
Jo a vlastě do necelých púl roku jsem měla půjčený takový protěný košík na kolečkách, ale nejlíp spal venku v kočárku
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:21
- Nahlásit
Petra
Taky si myslím, že bude nej něco jezdícího - přeci jen jsem občas v kuchyni, v pracovně, v obýváku...
A včera jsme se bavili, že koupíme nějaký koberec a pak to, co tu fotila sarax - tu placku s hrazdičkou a hračkama...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:33
- Nahlásit
sarax
Zdar matko, snad se počasí umoudří a dorazíte k nám. Jinak na chatu až do podzimu ne, neb se tam usalašil strýc, takže to jistí "zase" Ďáblice
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:45
- Nahlásit
Terri
jo ta dek a s hrazdičkou je super, to mají děti mooc rádi, a hlavně pobyt na zemi doporučují i doktoři, a hlavně je to pořád nejbezpečnější
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:08
- Nahlásit
Terri
ad přebalovák: tak já si teď nechala udělat na zakázku u truhláře takovou skříňku něco jako komodu, ale otevírací, ( ne s tím hrazením nahoře), v barvě jakou už mám stěnu, koupím si na to jen tu podložku. Takže až to nebude potřebovat mimi, tak do toho naskládám naše věci, nahoru postavím kytku a bude. Protože vaničku jsem vždycky používala tak čtyři měsíce a pak koupala ve velký a usušila vždycky na pračce, takže i z toho důvodu bych ten pojízdný přebalovák nevyužila.
ad ta otázka za 1. za 2.: To jsou jen kecy, že nebudeš nic stíhat atd. Jaký si to uděláš takový to máš ne? Nejhorší je, když máš mimi a k tomu takovýho toho dvouletýho nebo tříletýho, nedej bože ročního sourozence, to je potom docela hoňka, ale když máš jedno dítko nebo starší odrostlejší tak to je dobrý neboooj.
|