Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 07:58
- Nahlásit

sarax
jj, je to pokrok, ked si predstavim jeho reci pred rokom

Petra
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 08:26
- Nahlásit

Ahoj holky jak jste se měly o víkendu?
sarax
ta tvoje holčička je úžasná
Terri
Ahoj dlouho jsem tě neviděla co pak dělá bříško?
pigie
tak jsem četla tvoje příspěvky a dost dobře připravuješ přítele na mimi, myslím že už ti to dlouho trvat nebude

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 08:29
- Nahlásit

Petra
No jo, mam to zensky premyslene Dotiahnem to do stadia, kedy bude prosit, uz aby sme mimi mali

sarax
poprosim este jednu foto, kde bude lepsie vidiet toho kohutika

Petra
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 08:31
- Nahlásit

pigie
jasně musíš s chlapem stejně jako se psem, prostě aby si myslel že to celé vlastně vymyslel sám

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 08:32
- Nahlásit

Petra
jj, moja rec

abby
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 10:37
- Nahlásit

sarax

To dítě je prostě úžasný

pigie

Však počkej,až tě uvidí s Viktorkou,to vyměkne určitě.

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:55
- Nahlásit

abby
Však počkej,až tě uvidí s Viktorkou,to vyměkne určitě.
Alebo zdupka

Petra
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:04
- Nahlásit

dneska tady moc lidí není co. Asi si všichni užívají prodlouženého víkendu

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 16:56
- Nahlásit

Petra
Ahoj dlouho jsem tě neviděla co pak dělá bříško?
Ahoj No jo, roste jak z vody...už se mi docela blbě chodí a všechno ostatní taky... Ale ještě dva měsíce musím vydržet...
Jak Ty?

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 17:51
- Nahlásit

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Hlásím příchod
Doma proběhly nějaké rekonstrukce, výměna oken, malování, malé stěhování atd. atd. Po týdnu to tady vypadá zase jako u lidí. Na to jsem se těšila, až si budu moct přepírat hadříky pro mimi a trochu si to užívat, zatím to byl blázinec nad blázinec.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:04
- Nahlásit

Terri
Ale ještě dva měsíce musím vydržet...
to je hnedka
Martina
čauuu
a trochu si to užívat, zatím to byl blázinec nad blázinec.
ti budu závidět...my máme týdenní rýmu a já usínám ve stoje

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit

sarax
to je hnedka
Ty, že ty to myslíš ironicky! No ještě že nenosíme dvojčata ....

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit

Terri
ten konec se vleče jak blázen..ještě když člověk přenáší

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:41
- Nahlásit

sarax
nestraš prý jsou metody, jak to pak urychlit

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:53
- Nahlásit

Jsme dneska byli poprvé v pořádném obchodě...šmarjá odcházela jsem ještě víc zmatená než jsem tam vešla. Tolik kočárků, tolik všeho....
Vůbec nevím co máme vybrat (kočárek, autosedačka, nějaké nosítko?)
Snad jen v postýlce máme jasno

AOZ
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:24
- Nahlásit

sarax
foto pěkný, ale zase tam nemáš nic pro porovnání velikosti

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:27
- Nahlásit

sarax
holka roste a roste,fakt pěkná holčina mám z ní radost

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:43
- Nahlásit

AOZ
jé já zapomněla...zítra napravím...co dvoulitrovka multivitamínu v pet flašce?
želva
dík
Terri
Vůbec nevím co máme vybrat (kočárek, autosedačka, nějaké nosítko?)
hele stejně at koupíš co koupíš tak pak uvidíš lepší věci já mám kočárek klasiku tedka koupím ještě golfáče do terénu
postýlku máme zděděnou a moooc pěknou..nejlepší sou prej kokosový matrace stejně zatím spí v kolíbce

AOZ
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:46
- Nahlásit

sarax
co dvoulitrovka multivitamínu v pet flašce
na zdravou notu?? beru

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:47
- Nahlásit

AOZ

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 07:37
- Nahlásit

Ahoj holky?????
Terri
to jsem ráda že si sem mrkla, taky jsem už jako kulička, no řekla bych jak tank. Víte co budete mít?? já dneska jdu na ultrazvuk a už se moc těším až to mimi zase uvidím, bude to pěknej lump co teď dokazuje v bříšku snad dělá salta.
Martina
ty se máš když už máš vymalováno taky mě to čeká a manžílek s toho nadšenej není no víš chlapy, ale nakonec bude rád že to je - bude hezké.

zatím jsem ještě nic nepřipravovala, jsem 20+5 tak mám ještě dost času, ale moc se na to těším, vlastně už mám matraci (kokosovou) postýlku mám po Martinkovi

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 07:51
- Nahlásit

Petra
ahojky, to víš některé ty práce se bez pořádných keců a brblání neobejdou, ale nakonec se to stejně udělá, takže nechápu o co jim jde ne?
Já jsem teď 28. týden, výbavičky už mám docela dost, něco po holkách něco půjčený od švagrový, něco jsem koupila takže mám v krabici připravené to nejmenší, co budu prát a ostatní mám v pytlích, že to budu vytahovat postupně. Hlavně mám radost, protože už mám kočárek a autosedačku 0-13 kg, takové to vajíčko. Ještě teď švagrová plánuje klukovi koupit válendu, takže mi půjčí postýlku a bude to asi komplet. Zbytek se bude dokupovat postupně. Jsem asi sobec, ale teď mám největší radost z počasí. Nesnáším horka a při představě, že by bylo tak vedro jak bylo nedávno až do srpna, tak to by mě kleplo. Určitě ještě bude hic, ale kdyby byl fakt od dubna, tak to bych nepřežila. Stačilo mi to těhotenství přes parné léto s jednou holkou. Nevíte náhodou proč mám termín v srpnu, když jsem chtěla mimi na březen, duben ??

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:04
- Nahlásit

Martina
Já toho mám taky hodně po Martinovi, ale zatím jsem to nechala uložené abych náhodou něco nezakřikla, kočárek mám vybraný, stačí objednat a on do měsíce přijde, tak to nechám na dýl. Jinak mám obrovskou koupelnu tak docela uvažuji o přebalovacím půltu s vaničkou v jednom, ale asi mrknu do bazaru, ale to ještě uvidím jo a nemám autosedaču 0-13 kg, ale to není tak velká cena tak tu koupím stejně s kočárkem.
Taky mám strach s tepla, první tehu bylo v poho Martínek se narodil v únoru tak to nejhorší jsem byla pěkně v teplíču doma, ale co budu dělat teď to nevím.
Prosím tě máš těhu plavky? máme totiž bazén tak o nich uvažuji

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:14
- Nahlásit

Petra
Prosím tě máš těhu plavky? máme totiž bazén tak o nich uvažuji
Tak to nemám ani o nich neuvažuji. S mojí figurou, i když jsem nebyla těhotná, se nějak ráda nevystavuju, mám dvoje jednodílné a jelikož jsem tlustá jak prasátko, takže jsou i docela poddajné, takže kdyby bylo nejhůř a chytlo mě koupání (což si teda nemyslím), tak plavky mám. Ale jestli se ráda koupeš, tak si je kup, pak je lehko někomu střelíš.

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:43
- Nahlásit

Martina
no mezi lidi nepůjdu (plavat) ale doma a u ségry ta má bazén velkej, no ještě uvidím zatím bych se koupala ale nevím jak budu vipadat za měsíc nebo za dva, s mojím tampem narůstání no nevím jestli dělají plavky na slony.
Hlavně bude chtít na koupadlo Martínek a tak kuli němu budu muset, manžel je nekoupač tak budu muset já. Martínek je potápka tak budu muset aspoň sedět na břehu a to víš v šatech to nebude asi žádná slast

Terri
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:13
- Nahlásit

Petra
My si to necháme na překvápko Jinak - teď vstupuju do 31. týdne...

Přebalovací pulty mi přišly drahé, tak asi budem na stole a koupím jen tu podložku. Ale líbil se mi takový stojan na vaničku. Nemusíš se vůbec shýbat - ani k dvěma židlím...

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:24
- Nahlásit

Terri
Ahoj teda to to letí to už sotva funíš viď?
Nemusíš se vůbec shýbat - ani k dvěma židlím... jasně stejně to tak dopadne, jen ten přebalovák s vaničkou se mi fakt líbí
Já jdu dneska na ultr. tak kdyby to bylo vidět tak si to nechám říct u Martínka mi to taky doktor řekl asi tak jako jé má to brabečka, a pak se zeptal jestli to chceme říct noto se mu povedlo, ale mě to nevadilo stejně sem mu nevěřila poněvadž u nás v rodině jaksi kluci nejdou.
a teď si myslím že zase čekáme chlapečka, na co se cítíš ty, někde sem četla že to většinou víjde, nebu na www.nasedetatko.cz je čínský kalendář a taky nám to vyšlo(i ségrám)

kinky
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:42
- Nahlásit

Terri
ale ten přebalovák je fakt šikovnej

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit

kinky
právě proto po něm toužím a myslím že jde po i dobře prodat

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:50
- Nahlásit

Petra
mno já koupila a nelituju...všechno při ruce..včetně koupání..popojedu kam chci

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání