| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:50
- Nahlásit
Mě by nejdřív musela Ebča nechat vyspat.Jak ji znám,tak by si chtěla pořád hrát a dožadovala se mojí pozornosti
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:50
- Nahlásit
no bereš to fakt pozitivně
Terri
no já snad ani nepočítám, že by mě nechal chodit do prácě, páčto mi bude na podzim už 36
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:52
- Nahlásit
fromeli
a už se zadařilo? páčto mi bude na podzim už 36 mno můj doktor pravil že směle rodit do 40...tak se těším
nejsou lidi mno já si to předpřipravila ve 20
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:53
- Nahlásit
sarax
jezus za je klááásnáááá
myslím že už jsem se tě ptala kde si prosím koupila tu krásnou deku
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:53
- Nahlásit
Terri
Problém je,že při mojí práci bych se asi těžko mohla na miminko připravovat.Jsem tady od rána do večera a to není na nic čas
I když ty 2 měsíce by na přípravy mohly stačit
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:54
- Nahlásit
fromeli
no já snad ani nepočítám, že by mě nechal chodit do prácě, páčto mi bude na podzim už 36
náhodou je dobrý si to tak připravit psychicky i fyz. předem Pak se člověk nestresuje
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:55
- Nahlásit
Petra
nevím přesně kterou deku??
abby
hele 2 měsíce není nic moc...a člověku se pak i blbě žehlí s pupkem
|
Petra
Člen |
- Nahlásit
fromeli
tak už seš v tom?????
|
Terri
Člen |
- Nahlásit
abby
abby
Jak to myslíš - připravovat na miminko? Jako nákupy atak nebo celkově? Já ještě nic nemám....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:57
- Nahlásit
sarax
no tu s tou hrazdičkou na hraní
ono pak už stím pupkem nějak nejde dělat skoro nic
|
abby
Člen |
- Nahlásit
sarax
právě,že si nedovedu představit,jak všechny ty serepetičky sháním,protože já se přes týden nikam nedostanu.A vzhledem k tomu,že nic nemáme a nemám to po kom zdědit,tak si budu všechno kupovat.
Uvidíme,jak na tom budu,co peníze a jak se domluvím s doktorkou.
Ale už se těšííím :_)
|
fromeli
Člen |
- Nahlásit
a už se zadařilo?
ne z nás by se jeden posmál, my už to plánujem Je nám jasný, že to nemusí vyjít, ale z toho se hroutit nebudem, berem to tak, že vzhlkedem k okolnostem jsem to museli odložit i s rizikem, že nakonec zvostanem jen s psím děckem. Ale jako naplánováno jak to bude, když to bude, to už mám
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:59
- Nahlásit
abby
nic nemáme a nemám to po kom zdědit,
taky bych ti radila začít nakupovat už tedka...aby to člověka pak nesložilo dupačky,trička,tepláčky a tak
Petra
já to koupila na Andělu v Chiccu
asi jen za 2400 nebo tak...dá se to sehnat i levneji teda....ale já to musela mít hnedka
|
Terri
Člen |
- Nahlásit
abby
právě,že si nedovedu představit,jak všechny ty serepetičky sháním,protože já se přes týden nikam nedostanu
No jo, a když už tak jsem unavená a není nálada...
To je fakt.
Ale už jsem pohrozila drahé polovičce, že jestli mně dochtor zneschopní, bude vše shánet sám
Sarax
A kdy jste se shodli na jméně?
|
Petra
Člen |
- Nahlásit
Terri
neboj já taky ještě nazačla nakupovat na mimi, mylsím že až v létě začnu vindávat to co mám po Martínkovy a pak uvidím co je všechno potřeba dokoupit
|
fromeli
Člen |
- Nahlásit
tak už seš v tom?????
Petra
nee Ale plán už mám My váhy to musíme mít zvážené ze všech stran
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:00
- Nahlásit
Terri
Kdybys mě viděla,já o dětech noc nevím,protože u nás v rodině malý děti nemáme,moje kamarádky jsou bezdětné ..... takže Zdenda ze mě roste,když něco třeba ve filmu vidím a nevím,na co to je.Já poprvé chovala dítě před pár týdny.
Takže si budu muset nakouit všechny knížky a budu poctivě studovat.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:01
- Nahlásit
Kdybys mě viděla,já o dětech noc nevím,protože u nás v rodině malý děti nemáme
tak já jsem naštěstí profesionální teta sestra má dvě děti, akorát bude problém - když mě to s nima přestalo bavit, tak jsem je vrátila, ale co s tím vlastním? asi ho budu dávat sestře
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:02
- Nahlásit
Terri
jasně jméno to je kapitola sama o sobě, taky ještě navíme jak se mimi bude jmenovat, víte co to bude?????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:02
- Nahlásit
Terri
A kdy jste se shodli na jméně?
pro mě logicky pro holku vybírám já a pro kluka on..u všech dětí
já pak nebudu přemejšlet proč ho jako první jméno napadlo Natálka no ne??Jako pojmenovat svojí holčičku po jeho první lásce se mi nechtělo
Ale Viktorka byla jasně daná celý asi 3 roky co jsme plánovali že bude...a těch 14 dní snahy po vysazení HA
fromeli
My váhy to musíme mít zvážené ze všech stran
moje straší dcera je váha...moc se těším
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:03
- Nahlásit
fromeli
U nás právě nic.Zdenek je zvyklej od svých sestřenek,takže toho ví víc než já.Já děti miluju a tak,ale k úplným miminkům jsem neměla šanci se dostat.
|
Petra
Člen |
- Nahlásit
fromeli
asi ho budu dávat sestře - tak stím radši moc nepočítej
|
Terri
Člen |
- Nahlásit
abby
Žádné strachy, já donedávna pociťovala mateřské pnutí pouze na štěňata, k lidským miminům lehký odstup. Pomůcky pro ně jsem nikdy neobhlížela, z informací z knížek a předporodního kurzu mám akorát tak husí kůži typu "to nemám šanci zvládnout"...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:05
- Nahlásit
Terri
akorát tak husí kůži typu "to nemám šanci zvládnout"..
víš jak...ono se to nějak udělá já kolikrát když vidím kdo všechno má děti a že vyropstli si říkám že člověk zvládne všechno a ženská vydrží víc jak člověk
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:05
- Nahlásit
Petra
Nevíme, chceme překvápko
Sarax
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:06
- Nahlásit
Terri
Tak to zase já děti mám ráda a klidně bych i hlídala,ale není komu
|
fromeli
Člen |
- Nahlásit
ale k úplným miminkům jsem neměla šanci se dostat.
hmm, tak ségry kluk měl přes 4 kila, to už nebylo ani miminko tedy k tomu závěru jsem došla, když mi v náručí skončila druhorozená dcerka, která měla 2a půl kila - to bylo mimi Macek byl pěknej macek
jasně jméno to je kapitola sama o sobě, taky ještě navíme jak se mimi bude jmenovat, víte co to bude?????
tak i tohle už mám rozhodnuto
|
Petra
Člen |
- Nahlásit
Terri
knížky a tak podobně brát s rezervou, lepší je pokec s nějakou maminou, teda s více maminama a vybrat si to co uznáš za vhodné, ona prakse maminek je k nezaplacení, nakonec je to jako knihy o psech
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:07
- Nahlásit
asi ho budu dávat sestře - tak stím radši moc nepočítej
Petra
no tak v tom případě vezmu za vděk tchýní
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:07
- Nahlásit
fromeli
Já mám taky jménu už vymyšlený.A naštestí je můj přítel tolerantní,takže ví,že do jmen mi nemůže kecat
|