Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:16
- Nahlásit

abby
jj, ať se doktor činí, když chce mlsat dobrůtky

abby
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 14:15
- Nahlásit

brut

Jo,to on jo.A ještě u toho umí krásně mlaskat a svádí to na to,že je to proto,že je to tak dobrý .

Martina
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 07:36
- Nahlásit

jen tak foto:

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:55
- Nahlásit

Martina
teeda no velká slečnafakt vypadá jak spokojený dítě,vysmátá
a spí taky úchvatně..celkem jí závidím a i ostatním prckům jak usnou kdekoliv a jakkoliv

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:31
- Nahlásit

Taky dám pár fotek...z návštěvy:

Mar
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:33
- Nahlásit

blanulinka1
gdo to je v té psí boudě vedle bédi?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:34 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mar
Peťky ségra, Nela Jsme ve čtvrtek v noci přijeli k nim, Nela se tentokrát nevzbudila. Ale ráno po sedmé mě našla v obýváku na gauču, vzbudila mě a najednou se z peřiny vyhrabala Bedřich... Nela byla úplně vedle, taková radost...

Mar
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:01
- Nahlásit

blanulinka1

Petra
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:51
- Nahlásit

Martina
ta Dorinka je krásná, a jaká je macatá.
Včera jsem Péťu vážila a už má 8,90
Jsme skoro pořád venku je tak krásně, dneska jsem koupila super houpačku a objednala plážoví stan
http://www.sambik.cz/zbozi/18598/Houpacka-Baby.htm

blanulinka1
pěkná holčička a moc povedený fotky

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 21:06
- Nahlásit

Petra
ti závidím..houpačka je krásná ale já furt sháním nějakou která jde zavěsit do futer nějak...a nedaří se mi....
a Péti je teda kousek chlapa

Martina
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 21:15
- Nahlásit

Petra
sarax
zdar děvčata, děkuji za pochvalu dcéérušky. Dorotka je macatá to je fakt, a odhadem cca 10 kg čisté váhy, takže už je opravdu co tahat. Teď se snažím Dorotku učit hodně pít z hrnečku nebo flašky, abych mohla postupně seknout s tím kojením. Teď budeme hodně venku a odmítám vytahovat své vnady kdykoliv bude mít žízeň. Jenže se jí moc z hrnku nebo flašky pít nechce. Dvakrát potáhne a pak si s tím hraje. Jo a zkoušela jsem různé dětské oplatky do ruky, jablíčko apod. Zatím jí to moc nejde.
blanulinka1
pěkné fotečky a pěkně střapatá kukačka.

abby
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 09:45
- Nahlásit

sarax

jesli chceš poradit s houpačkou,tak kup hrazdu,co se montuje do futer a na to zavěs houpačku.My teda máme jen tu hrazdu,ale pokud udrží Zdendu,tak udrží i Viktorku s houpačkou.

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:03
- Nahlásit

Tak holky k tý mý alergii: Volala jsem si jednomu alergologovi, vysvětlila situaci a ten mi řekl, že bych neměla užívat nic, a když už to nebude k vydržení, tak že si můžu dát jeden prášek (prý v podstatě jedno čeho - claritin, zyrtec, loratadin-ratihopharm), nebrat to prostě denně. Když zaprší, tak nemám brát nic. A doporučil mi Allergodil, sprej do nosu, prý je to lokální a pomáhá a není to tak hrozný jak prášky. No tak uvidím.
Zatím nic neberu a teď to docela ujde. A to jsem ty mrchy břízy ještě nepokácela.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:56
- Nahlásit

abby
ty to mě napadlo ale zas sem pak neviděla houpačku co půjde jen jednoduše nandat a sundat...musím to pořešit díííky
Martina
no hele ten sprej myslím bude fakt méně vstřebanej do oběhu zkus a dej vědět....

abby
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:00
- Nahlásit

sarax

Jo,tak to už neporadím.Mě se na té hrazdě líbilo,že se nemusí nic nikde vrtat.Prostě nasadíš a jedeš

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:35
- Nahlásit

Hezké fotky, příjemný denní oddech

Martina
Já jsem hrníček dávala tak nějak přes den, taky si potáhla vždy tak dvakrát a dost. Za to jsem ji móc chválila Spíš prostě aby se s ním seznámila (včetně toho čaje, co jí moc ze začátku nechutil ). A časem začala sama pít - hlavně večer po kaši a v noci.
Teď vypije decko čaje v pohodě.

Jinak, včera jsem poprvé vynechala odpolední kojení úplně. Miši to umělé mlíko (ne hypo) chutná a těší se na to. ALE, úplně jí to přeházelo režim. Večer přestala jíst kaši - prostě neměla po mlíku (ve 15-16 hod) hlad. Tudíš pak hlad v noci.
Tak jsem se dnes odhodlala k logickému kroku - kojení v noci, kojení ráno, v 8,30 místo přesnídávky mlíko. Pak oběd a ovoce jí dám odpoledne místo mlíka. Takže myslím že by mohla mít větší hlad a sníst kaši. A hlavně jít spát...

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:18
- Nahlásit

sarax
s tou hrazdou je dobrý nápad a houpajdu rychle nadat a sundat vyřešíš horolez.karabinou
Martina
různé dětské oplatky do ruky, jablíčko - taky Péťovi už dávám do ruky a i okurku, mrkev a je skokojený, okurku skoro uvaří a vysucá jadýrka, s mrkví nic neudělá ale je to ochucené kousátko,
večer jsem začala dávat kaši, dávám ji žičkou, ale i tak prsa pořát chce ale jsem ráda protože nevím co bych dělala s mlíkem

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:21
- Nahlásit

pití čaj a různé šťávičky nic moc, ale co zabere když jsme venku, vemu sebou hroznové víno třeba jen 3kuličky sloupnu a on je pěkně zbaští, jinak toho moc nevypije z hrnečku vůbec a z flašky pár loků, asi stejně jak píše Martina

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:49
- Nahlásit

Petra
sušenky a mrkev do ruky taky máme, jabko jsem ještě nedala. Okurka to mně nenapadlo
Add hroznové víno - a co ty zrníčka?

abby
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:59
- Nahlásit

Holky,nemáte nějakou radu pro těhuli s bolavým krkem?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:33
- Nahlásit

abby
s jak bolavým? Jestli tě bolí v krku, tak obklady, trochu víc céčka a horký čaj ( možná i nějakou cucavou pastilku, ale tam bych si moc jistá nebyla)

jsem bez počítače... odešel do věčných lovišť, takže jen ve stručnosti ..... všechny fotečky jsou krásné a prťata jsou šikulky

Terri
víno je i bez pecek

abby
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:43
- Nahlásit

brut

cucátka radši ne.Na to si pak zavolám doktorce,kdyby to nepolevilo

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:50
- Nahlásit

abby
když jsem měla bolavý krk, dostala jsem povel k vyležení, prieznic zábal či jak se to čerta píše, a hodně pít čaj s medem, céčko. No jak píše Brut.
Pastilky - údajně se můžou takové ty přírodní, ale neriskla jsem to.

brut
víno je i bez pecek
jako geneticky upravené?

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 15:13
- Nahlásit

Terri
opravdu je i bez pecek, ale raši ho přepůlím a mrknu a kdyžtak vyndám

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 15:17
- Nahlásit

opravdu je i bez pecek, ale raši ho přepůlím a mrknu a kdyžtak vyndám
to už zní jako meloun bez pecek

Petra
a on to nespolkne naráz? fakt to dásničkama pokouše?

Mně fascinuje, jak si Miška strouhá mrkvu nebo sušenku těma dvěma spodníma zoubkama, jak se u toho tváří a jak jí to jde

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 15:19
- Nahlásit

Terri
víno jí půlím bez zrníček,jak píše Petra..dneska ochutnala kiwi tak se snad neosype
jinak do ruky má nejradši sůši,rohlík nebo kukuřičnej chleba a kidiboo...ten sejra fakt nemá chuť
abby
hele zavolej doktorce,zas je lepší infekt v začátlu zaléčit...ono není dobrý rvát se práškama,ale taky není dobrý mít zvýšený teploty já měla fakt hnusnou chřipku a dokonce jsem měla povolenej panadol,ale dala jsem si na noc asi dvakrát půlku...ty cucací nesmysly nevím,taky bych se radila

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 15:29
- Nahlásit

Terri
nespolkne a jak píšeš tváří se děsně důležitě

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 15:34
- Nahlásit

Petra
tváří se děsně důležitě
jj to je celkem sranda...my koušem všechno...a musím říct že nám tedka děsně chutnaj kaše od Hami takový ty nový v tmavý krabici,třeba s ovocem nebo jablky..jsou tam normálně sušený jablka a fakt jí moc chutná..a kouše jí

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 15:51
- Nahlásit

Terri
víno bez pecek je většinou Řecké..... mám ho radši než klasické peckaté

abby
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 16:54
- Nahlásit

sarax

Paralen vím,že na teplotu můžu.Ale mě zatím jen bolí v krku.A je to v začátku,takže chci počkat,jak se to vyvine.Mě třeba bolívá v krku z únavy,takže se musím nejdřív pokudit pořádně vyspat.Ale Zdenda už několik dnů leží,tak doufám,že jsem to nechytla od něj

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání