| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:37
- Nahlásit
holka a ta byla ekzematická tak,že jsme koupali jen jednou týdně,voda byla převařená a do ní sme přidávali syrovátku z kozího mlíka.jablunka
Tak to jsme na tom byli obdobně. David měl ekzém po celém těle, snad kromě očí a genitálií. V noci jsem měla naučený chmat, jak ho držet a spát. Když jsem ho nedržela ze spaní se drbal tak, že měl ráno rukavičky (bez nich nemyslitelné) od krve. Byly i noci a bylo jich hodně, kdy jsme ho s manželem celé pronosily. Jikrovi (staršímu) byly čtyři a půl a ještě teď vzpomíná, jak musel Davidovi při přebalování držet ruce, aby se celý nerozškrábal. Koupali jsme také jen jednou týdně ve vodě ze studánky a ve vývaru z ovesných vloček. Dělala jsem mu z nich i mýdlo, protože nic jiné nesnesl. Hrozná doba, brr, ale je fakt že to v jistém slova smyslu člověka hodně posílí. Váží si pak úplně všedních maličkostí.... a dojde mu, že zdraví není samozřejmá věc a že pokud není, není vlastně nic. Dnes je Davidovi 6 let a po ekzému ani památky, až na ty letní bazénové měsíce.Ale i to je brnkačka proti miminkovským letům.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:39
- Nahlásit
Noo už super, tento týden jsem po měsíci v práci, tak celkem drsný, ale jinak se cítím skvěle, jen v tom špitále jsem si to užila s drénem apod, ale to trvalo tak tři dny, pak už bylo fajn a všechno dopadlo dobře. jizvička je malinká, asi 2cm, takže bomba, ani to nebude vidět, fakt měl mudr zlatý ručičky, to se mu musí nechat...
Jinak je dobře i jinak, novej chlap, nové vyhlídky...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:39
- Nahlásit
Syska
jizvička je malinká, asi 2cm
eštěs zapomněla na ten jebák po tom drénu ne?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:42
- Nahlásit
No jo, tys mi tu chyběla
Jsem totiž byla s Mar na pivu a ona se mě zeptala, jestli to pod tou jizvou je jebák a ona je to dírka po drénu, že...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:43
- Nahlásit
doslova sem rekla (po 5.pive asi) - jakoze uz si neberu servitky - ze ma zepredu na krku dost velkyho jebaka ale
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:54
- Nahlásit
Syska
Jé,tak to gratuluju.Tento týden jsou to samé dobré zprávy
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:58
- Nahlásit
No jo, konečně je to za mnou, jen jako holky jsem nabrala skoro 10 kg od začátku nemoci, tak teď se to snažím nějak shodit, né teda 10, ale aspoň těch 5kg.. :-/
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:13
- Nahlásit
Syska
simtě...aspoň nebudeš jako z dachau stejně to máš zase všecko v ko*ách co?!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:18
- Nahlásit
Syska
gratulujeme, skvělá zpráva... maličká jizvička, 10kg navíc a klid ... i ten chlap k tomu je super
abby
chřest nejím... teda jinak než v salátu ne ... atam ho jen lehce spařím
Co by jsi chtěla se špenátem? ... Většinou používám listový a ten lehce podusím buď na trošce osmažené cibulky nebo na anglický slanině, přidám česnek a buď dám do salátu nebo přidám zeleninu a smíchám s kuskusem, rýží či těstovinama.... pokud ho dávám do toustů, tak podušený s česnekem natřu na toustový chleba a dám zapéct. Taky děti milují podušený natřít na plátky chleba, vložit do rozpálený trouby a posypat strouhaným sýrem popř. plátkem
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:22
- Nahlásit
blanulinka1
Jak jinak a taky v prdeli čéče...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:24
- Nahlásit
Syska
no ty teď musíš být jak bachyně...možná, jako štýrskej valach!!!!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:26
- Nahlásit
blanulinka1
to jo no v tričku velikosti S a riflích vel. 36
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:28
- Nahlásit
Mar
to řikám... bachyně ...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:29
- Nahlásit
Syska
kolik jsi před operací shodila?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:30
- Nahlásit
brut
Jo,to děláme podobně.jen ty tousty mě nenapadly Díky
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:37
- Nahlásit
Sakra ženský, nechte toho vaření, já mám HLAD a mám tady jenom zbytek kofoly ... no nic jdu domů, hladová pracovat nebudu
abby
včera jsem se objednala u Tvého drahého
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:37
- Nahlásit
Amir
ty woe dybych mohla jit dom dycky, dyž mám hlad, tak vlastne vubec nemusim makat
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:48
- Nahlásit
Mar
... já bych mohla ale už teď jít i kdybych hlad neměla, tak machruju, víš
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:51
- Nahlásit
Amir
tak to pak jo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 16:19
- Nahlásit
Mar
Tak to já mám teda nárok na hlad až v sedm...ale udělám si ho už v šest, bo tu nikdo z vedení není a já potřebuju odjet na Moravu Každá hoďka dobrá...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 16:38
- Nahlásit
Ahojky, tak jsem po kudle, štítka pryč a teď už snad bude všechno dobrýýýýýý
Syska
tak ať se tělo pěkně vzpamatovává.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 16:41
- Nahlásit
Amir
včera jsem se objednala u Tvého drahého
všechno vím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 16:52
- Nahlásit
abby
u nás s nápadama chodí ségra, já je jen přebírám, upravuju a předělávám, takže nakonec nepoznáš ten původní recept
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 21:53 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Teda, fakt jak to čtu, tak asi zbytečně plaším - z normální podrážděné kůže
Smečka
Děkuji za tip, to si budu pamatovat.
Add chutě mimin - njo, ale MM je aspoň sladké, nežto tamto hořké a to je podle mně ta nejnepřirozenější chuť pro Pídě.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 07:58
- Nahlásit
brut
hele "teto berušková", včera tady byly u nás na městě trhy a byl tam chlapík s povlečením a měl tam to beruškový jak se ti líbilo. Není to žádnej ťinťon, je to povlečení Zdeněk Staněk, takže se dá normálka sehnat, jestli v něm hodláš spát, tak tě musím zklamat, měl jen do postýlky.
syska
super zprávička, hlavně že už to máš za sebou, teď už bude jenom líp.
jablunka
Štěpánek je pěknej gurmán, talíř perfektní, taky jsem myslela, že budu muset na oční, zatím nevidím jen na dálku.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:27
- Nahlásit
Ahoj holky děkuji za grtulace k zoubku,
nevím proč ta kamarádka nechce sebo na dovolenou vozit papů pro holčičku ( Štěpánku) ale myslím si že je to kuli penězům prostě je to drahé tak jí dává už teď lidské jídlo
jablunka
Štěpánek je fešák
Tak od fčerejška máme hotovou střechu, máme lehké peněženky ale krásnou střechu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:52
- Nahlásit
Martina
děkuji za informaci ohledně povlečení.... zkusím se podívat, jestli by nebylo větší... na chatu by se mi moc líbilo ( a chlap by tam nespal už vůbec, takhle si občas ťuká na čelo )
Petra
máme hotovou střechu, máme lehké peněženky ale krásnou střechu
taky jsme střechu dodělali, peněženka je prázdná, ale neprší nám do baráku a pod střechou krásně schne prádlo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
brut
je jen přebírám, upravuju a předělávám, takže nakonec nepoznáš ten původní recept
Já myslím,že tohle má většina ženských.Nebo teda já určitě.A nejradši mám recepty,co dům dal.Jenže to už nikdy neudělám znova,protože si to nepamatuju.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:01
- Nahlásit
abby
jj, nejlepší jsou ty tzv. vymyšlené na poslední chvíli .... děti už je zapisují ( teda pokud jsou doma), prý abych je mohla kdyžtak udělat ještě jednou
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:02
- Nahlásit
brut
Vidíš,to navrhnu Zdendovi.On pořád po něčem stůně,co jsem mu udělala a už nevím,jak
|