Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
misenka1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 19:20
- Nahlásit

sarax
Mohla by si sa prosim spytat? Ale potrebujeme modru farbu

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 19:25
- Nahlásit

misenka1
si vyber jakou chceš barvu
nejlépe tady
http://www.rogz.com/home.htm
v prodictech najdeš podz a tam SPICE podz...to jsou ty co máme my..jop a stačí ti velikost medium je to fakt dost velký..tam u toho najdeš i číslo pelechu

misenka1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 19:44
- Nahlásit

sarax
Tak sme si vybrali PPM04.Tak keby sa s tym dalo nieco spravit,budem rada.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 20:22
- Nahlásit

misenka1
se poptám kde to půjde..a ještě zkusím Mel páč nám to zařizovala

misenka1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 20:33
- Nahlásit

sarax
oki..dakujem..ked tak mi daj vediet na mail......misenka1@seznam.cz

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 23:57
- Nahlásit

misenka1

a ještě nové foto

misenka1
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2008 14:01
- Nahlásit

sarax
Hmm,a to male blondate sa da tiez niekde zohnat? alebo to je standart k peliskom?

monika
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2008 14:32
- Nahlásit

misenka1
jestli to dávají k tomu pelechu tak si najdi jinou značku. Pořádně se na to malé blondaté koukni. Tváří se to jako anděl, vypadá to jako anděl, ale duši to má beztak dábělskou. Já měla takové andílky tři

jinak by nebylo od věci poslat těm dobrákům co dostávají ty záchvaty zvané "pravidla pro bojové psy" takové fotky, co tady šoupla zrovna sarax.

misenka1
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2008 17:14
- Nahlásit

monika
poradne pozeram..a keby to davali k peliskom,tak si poridim viac..

Mel
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2008 19:04
- Nahlásit

misenka1
ještě zkusím Mel páč nám to zařizovala
Mel nepomůže, bo ten prodejce, od kterého jsme to měli, už neexistuje....
Ale zkus napsat paní na www.tagisky.cz, je ochotná a třeba pomůže.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2008 22:33
- Nahlásit

Martina
A vůbec: Kde se fláká Terri a Včelka? už tu dlouho nebyly. Holky haloooo co novýho???
ahoj, to si hodná že sis vzpomněla, sem tu nějak dlouho nebyla, teď se na počítač dostanu tak rozkouskovaně, nebo až pozdě večer, tak to vše nestíhám projet.
U nás nového ani nevim, Káje už byli tři měsíce, furt bojujem se suchou kůží, měla i šupinky v hlavě ale těch už se snad docela zbavujem, kůži mažem Excipialem ale to nějak nepomáhá, doktorka nám napsala do koupele Linola Fett, ale to mi Kája začala vždy dost řvát, a přišlo mi to potom ještě horší, takže jí v tom už nekoupu a teď jí nekoupu denně, ale jednou za dva tři dny a bez ničeho ve vodě. Jinak začíná být trochu vzteklounek a tenhle víkend mně nenechala v klidu a docela zlobila, ale jinak to jde, hlavně že mi zatim furt spí v noci dobře. Taky už konečně začala pást koníky, trošku jí to trvalo. Za týden jí čeká první očkování, tak mám objednaný i Prevenar a zase mám dilema jestli sem se s nim neunáhlila, jestli sem s nim neměla počkat až na pozdější dobu, jestli to na ní nebude takhle najednou s hexavakcínou moc. Přečetla sem o tom už několik diskusí a ty názory jsou tak rozdílný že fakt nevim.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2008 23:11
- Nahlásit

Vcelka
ty názory jsou tak rozdílný že fakt nevim.
jj já taky byla bezradná..a teda nedali jsme,protože po hexavakcíně Vikče zreagovalo očkování proti TBC a celkem jsme měli problém a dotedka očkujem v ústavu sér a očkovacích látek...já za sebe bych to po týhle zkušenosti nedala,pak bych blbě viděla po čem byla reakce..ale nechci tě strašit
je fajn že je Kája hodný mimčo..koukej dodat nějaký fotky..a že se vzteká a nenechá tě v klidu?? aspon si to užiješ
ale neroustou jí třeba zuby?nám se draly celkem brzo...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2008 23:19
- Nahlásit

sarax
díka za hezkou neděli

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 00:07
- Nahlásit

Jimmi
my děkujem myslím že Vikinka propláče pondělí páč jí bude chybět celní kontrola

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 07:48
- Nahlásit

Nemá Viki svátek? Že teda Bucka a tak my tady kolem ní přeje vše nej!

monika
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 08:13
- Nahlásit

Vikči všechno néééjlepčíííí.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:56
- Nahlásit

sarax
Vikče přeji taky vše nejlepší a hlavně zdravíčko

No s tou vakcínou fakt nevim, docela mně to teď straší jak strašák. Blbý je že už sem jí objednala v lékárně a mám jí tam schovanou u nich v lednici, takže kdybych to chtěla zrušit tak by asi byli naštvaný. Leda že bych si jí koupila a nechala jí tim naočkovat až po těch hexavakcínách, snad to má dobu platnosti delší že by mi to doma v lednici pár měsíců vydrželo.
A zuby to nevim, je fakt že slintá ale zatim mi nepříde že by se jí tam něco dralo.

Tak sem dám fotky z dnešního pasení koníků.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:03
- Nahlásit

sarax
Přejeme Vikince všechno nejlepší k svátku..................

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:10
- Nahlásit

Vcelka
Karolínka je kouzelná.....

No s tou vakcínou fakt nevim, docela mně to teď straší jak strašák
Já jsem jedna z mála kdo je tady pro,protože jsme si tu pneumokokovou infekci odskákali a opravdu už bych to zažít nechtěla.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:10
- Nahlásit

Vcelka
krásná Kája.. a šikulka mno bych fakt počkala..ta vakcína ti v lednici chvíli vydrží..neboj
Mucholabka
monika
Vcelka
jablunka
děfčata jménem naší spanilé princezny moooc děkujem...fšecko sem jí vyřídila a ona to fakt pochopila..je jako děsně chytrá

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:37
- Nahlásit

Vcelka
Karolínka je krásná , pěkně pase koníčky, šikulka.
sarax
Všechno nejlepší Viktorce, hlavně hodně zdravíčka, ať jí to pěkně běhá bez nějakých větších karambolů a ať je zkrátka spokojená holčička.

Jinak u nás nemoc na ústupu, obešlo se to jen se sirupem a odsáváním nosánku. Přesnídávky už papáme, sice zatím jenom s nějakým rozdrobeným oplatkem, protože takový ty kyselejší samotný nechce, ale i tohle je úspěch. Jo a příkrmy papáme i s kouskama a už si nehrajeme na popelku, (řídký dovnitř, kousky ven)

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:39
- Nahlásit

jablunka
protože jsme si tu pneumokokovou infekci odskákali
a v jakym věku jste si jí prožili? Já jí tim chci nechat naočkovat, akorát prostě nevim jestli nebude lepší počkat až třeba do jejího půl roku, moc se mi do ní nechce rvát dvě injekce najednou společně s tou hexavakcínou.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:52
- Nahlásit

jablunka
Já jsem jedna z mála kdo je tady pro
sem klidně pro..ale neočkovala bych s hexavakcínou dohromady
Martina
moooc děkujem

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:22
- Nahlásit

Vcelka
a v jakym věku jste si jí prožili?
Od půl roku do roka se tím chuděra trápil.
sarax
sem klidně pro..ale neočkovala bych s hexavakcínou dohromady
Štěpán byl očkovanej až po roce,když jsme úspěšně všechno odléčili,ale toho půl roku byl opravdu zdravej snad jen 14 dní.Naše ORL doktorka říkala,že je zázrak,že není hluchej po všech těch zánětech.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:35
- Nahlásit

jablunka
já vím že to měl blbý...
ale prostě bych nedala Hexu dohromadyna tu reakci stačí pár dní odstup...jako si vezmi co zas měla Vikina s tím očkováním poonděným..vono to je těžký...bych naočkovala ale opravdu po sobě....

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:43
- Nahlásit

sarax
Já neříkám,že by nemohl být odstup.Ale na Prevenar jsme neměli reakci vůbec žádnou.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:21
- Nahlásit

jablunka
však jo..většina dětí nemá reakci na hexu
prostě malej odstup a bude klid

brut
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:29
- Nahlásit

sarax
Viktorce přejeme to co se má přát a ještě něco navíc ...a hlavně, ať je do pátku zdravá, aby jsme si užili veselé holčičky

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:13
- Nahlásit

sarax,jablunka
a myslíte kdybych jí nechala hexou a třeba za 14 dní tim Prevenarem že by to šlo? Tou druhou hexavakcínou se očkuje hned po měsíci nebo jaký je tam odstup?
Doktorka mi na to nic neřekla že by to bylo blbý očkovat dohromady, musim to s ní ještě probrat až tam pudem na to očkování. Ale po těch 14ti dnech s odstupem by to nebylo špatný akorát by chudák Kája chodila každých 14 dní na nějaký očkování než by se naočkovali všechny tři hexavakcíny a Prevenary.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:29
- Nahlásit

Vcelka
mno poo měsíci asi ale dá se to stihnout do 5 měsíců..my to nestihly do 5 měsíců odstupu protože to zhnisaný rameno se hojilo dlouho..,myslím že s tímhle odstupem by to i šlo..se zeptej můdr

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání