Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:01
- Nahlásit

Terri
ahoj asi bych ještě aspoň tři dny mazala, a pak sledovala co se bude dít

Bassi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:20 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit

Terri
ahoj,
sice to není na mě,ale odpovím.

Excipial není jen na exémy,ale i na extrémně suchou kůži,takže když budeš mazat ještě chvilku nic nezkazíš.
Pak bych ti ještě doporučila pro miminka takovej balzám do koupele - Penaten. Zanechává na kůži takovej příjemnej olejovej filtr a chrání kůži.

http://www.i-lekarna.cz/zbozi/johnson-s-baby-penat en-detska-olejova-koupel-500ml

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:37
- Nahlásit

Bassi
OT
nazdárek olejový filtre Tý jo, kde bereš ty zkušenosti
Kdy dorazíte?

Bassi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:39
- Nahlásit

blanulinka1
používá to mamka na Nelinku

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:07
- Nahlásit

Bassi
no jo, Nejka... Už se na toho draka těším...dlouho mi nikdo neskákal půl hodiny po břiše A Béďa říkala, že se zase ráda nechá dloubat do očí a tahat v náručí

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:20 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Petra
čau, sice je to OT - nedětský ale super odkaz na ty tapety a tak (aj pro dospělák) nemáš náhodou jště nějakej na barevný vnitřní nátěry? co nejvíc odstínů - nigde to na netu nemužu najít

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:21 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mar
zajdi si do obáče, baumaxu, mají tam vzorníky k dispozici, barev tři zadnice Na netu je ti barevnost k...

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:23 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

blanulinka1
kua chcu vzorník na NETU s to nečetla pořádně,že ségra? potřebuju doporučit i značku takovýho nátěru, kerá jako je nejlepčí
(ono byt ještě není dostavenej žejo,ale tak se chcu porozhlídnout a popřemejšlt dopředu trochu,aspoň zhruba co za barvy tam dám - a kuli tomu se mi fakt nechce lítat po kšeftech...)

navíc - se dvouma psama - to ani nejde nejni holt čas

Puna
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:25
- Nahlásit

Mar
Marti, nejlepší je jednoznačně Dulux, ale asi i nejdražší

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:26
- Nahlásit

Puna
ale asi i nejdražší
to neva, hlavně ať je to aspoň trochu dobrý

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:32
- Nahlásit

Mar
no jo, ale já ti říkám, že pokud si chceš vybrat konkrétní baru, je ti to napard bo to bude v reále vypadat úplně jinak
Doma máme všechno primalexem a spokojenost... kvalita/cena

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:34
- Nahlásit

blanulinka1
noale já ti říkám,že konkrétní odstín si vyberu pak,ale barvu chci vybrat už teď a chci vzorík na netu tže sou tvoje tydlecty příspěvky tak jako zbytečný žejo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:35
- Nahlásit

Mar
no jo, už držím hubu..

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:46
- Nahlásit

Bassi
Petra
Díky

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:09
- Nahlásit

Mar
hele jak píše blanulinka1 na netu se pěkně sekneš..já teda čuměla blbě i do vzorníku...ideální je někde tu barvu vidět natřenou..jinak my máme vymalováno barvama od Casati a jsou pěkný..se s tav ti to ukážu
Terri
taky bych mazala ještě chvilku a pak vysadila..ta olejová koupel je fajn ale ještě bych promaštovala mezi koupáním..teda nevím jestli Mišku koupeš denně,ale jí to asi neprospěje když bude denně ve voděhlavně je super že to zmizelo...
Bassi
hm olejová koupel...sem jí neviděla snad ani v lékárně..teda tu od Jonhsonu..a co použít jinou??já moc toto nepoužívám..mám radši seba med a třeba něco taky dělá...to musím zjistit...

Bassi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:30
- Nahlásit

sarax

hele máti ji má z Německa,takže asi jen přes net,v lékárně jsem ji taky neviděla ...

Fakt je výborná,požívám ji i já,páč mám hodně suchou kůži a tohle je vážně báječný ..v podstatě pak ani mrně nemusíš natírat olejíčkem ...

Jako co jsem zkoušela jinou,tak zatím žádná ti fakt neudělala na kůži ten jemnej filtr i po osušení ...

Klidně ti můžu odlít na vyzkoušení a uvidíš ...

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:34 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
teda nevím jestli Mišku koupeš denně,ale jí to asi neprospěje když bude denně ve vodě
kdepak, koupali jsme co druhý den od počátku, a při tom exému nám doktorka řekla že klidně jednou za týden. Tak koupem dvakrát za týden... Do vody nedávám vůbec nic, ale doporučila mi "ovesnou koupel".
A nepoužívát žádnou kosmetiku - takovou tu běžnou. Prý existuje v lékárně nějaký olivový olej pro mrňata na mazání, že je to dobré.

Nejhorší na alergie je prý Johnson.

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:42 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

mi používáme tohle ale už jsem to sem dávala
http://www.i-lekarna.cz/zbozi/balneum-hermal-f-drm -bal-1x500ml

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:51
- Nahlásit

Bassi
.v podstatě pak ani mrně nemusíš natírat olejíčkem ...
to už nějak nedělám.... ne ale by mě zajímalo jesli nění něco od tohohle co by měla máma vyzkoušený a bylo to na dobu mezi koupáním..jestli mi rozumíš

Bassi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:07
- Nahlásit

sarax

jasný,Vikča už není takovej prcek ...

Co vím,tak máti už teď jen maže Nelu tím Excipialem,ale spíš jen na "poškozený" místa . A prdelku Bepantenem po koupání,takže to už asi neporadím ...

Ale ona už je bez pleny i v noci,takže asi už není potřeba mazat,ale do vany jí dává ten Penaten ..

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:18
- Nahlásit

Bassi
tak seženem Penaten

Bassi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:22 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit

sarax

jestli ho chceš předtím vyzkoušet,tak ti ho donesu do Radegasta ... už se s váma do hospy chystám pěkně dlouho,tak se musím konečně dokopat ...

brut
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:08
- Nahlásit

Terri
to jsem ráda, že vše krásně zmizelo. Exem to určitě nebyl ... na to se moc rychle ztratil Mazala bych klidně ještě pár dní, pak bych jeden den vynechala a když bude vše dobré, tak bych přestala úplně. Pokud by se zase suchá kůže objevila, tak bych hned mazala nanovo

jak pro koho a na co.... já mám alergii na kde jaký krém a Johnson zrovna můžu, i když ne pravidelně

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:54
- Nahlásit

brut
Exem to určitě nebyl ... na to se moc rychle ztratil
Jo? jak dlouho asi tak třeba bojovat s exémem?

Tak doufám, že se to neobjeví, trošku suchší kůži ještě má (lokty nožky), tak to ještě budu mazat. Ale snad se to neobjeví. Akorát bych chtěla vědět, na co to bylo

jak pro koho a na co.... já mám alergii na kde jaký krém a Johnson zrovna můžu, i když ne pravidelně

tak aspoň, že to máš vyzkoušené a je to v pořádku. Říkala mi doktorka, že mívá u mimin nejčastější reakce na kosmetiku od Johnsonů.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:02
- Nahlásit

Terri
boj s exémem je běh na hodně dlouhou trať .... u nás několik měsíců ( myslím že skoro rok)
U vás zřejmě došlo k alergii na prášek na praní či na nějaké mýdlo, aviváž. To pak mizí poměrně rychle ( samozřejmě jde o relativní pojem... co je pro jednoho rychlé tak pro druhého pomalé). Suchou kůži stále promazávej.

Děti jsem od malička mazala Johnsonem a dobrý. Holka v dnešní době nemůže jediné složení a to alkohol s medem ( pleťová čistící voda)... to flekatí.
Synáček zase nesmí mít prané prádlo v jiném prášku než ve kterém peru, mýdlové vločky mu nevadí
A já nesnesu parfémovaná mýdla, šampony, deodoranty, krémy, oleje ... prostě nic takového

Petra
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 14:06
- Nahlásit

teda holky kde jste????

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 11:00
- Nahlásit

já nějak nestíhám ale je fakt že tu dlouho nebyly žádný fotky

menší průřez posledním týdnem cca
a máme novou ohrádku

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 11:03
- Nahlásit

sarax
pripoj se, potrebuju s tebou komunikovat...

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 20:20 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

sarax
krásný, jako vždy
máme novou ohrádku
jakou časovou přímku jí dáváš hlavně bacha na rohlíky.
Je pěkná za kolik a kde jsi jí koupila, ta se mi fakt líbí

jééé Viki ja na nočníku, tak už není v kouě zapomenutý

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 20:29
- Nahlásit

sarax
Sluníčková Vikinka,jako vždy!
Vy nás s tím nočníkem snad předběhnete!!! A ta ohrádka nemá chybu!

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání