| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 21:12 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Martina
Petra
fotečkýýý
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 21:15
- Nahlásit
Terri
prosím už jsem se chtěla zeptat několikrát, co prsa na to že si začala přikrmovat
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 21:36 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Petra
co prsa na to že si začala přikrmovat
tak zatím se nic moc nezměnilo,protože dávám jen v poledne zeleninu a stejně zapíjíme mlíčkem,ale taky z toho mám strach, protože mám mlíka pořád hrozně moc, mělo by se to ale samo potom upravovat.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 21:50
- Nahlásit
Petra
Martina
no hned to samozřejmě zareagovalo retencí ale já na ně trpím. Určitě bude stačit trošku mlíka dát, jak vás to začne tlačit. Tělo reaguje krásně a rychle (do týdne se mi to upravilo), já už bych teď na sobě nepoznala, že kojím.
Chce to samozřejmě vynechat jen jedno kojení - to kde máte nejméně nalité prsa -. A další až se vám upraví to první vynechání.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:09
- Nahlásit
Petra
krááásný fotky..a kočárek taky parádní
fromeli
jj vo Břešťákovi jsem slyšela a kdyby něco tak se k němu chystám
Holky
prsa budou OK..ty si zvykly....moje já teda si teda zvyklo hůř
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:22
- Nahlásit
sarax
moje já teda si teda zvyklo hůř
hlásím hlásím, jako že malá ještě nespí, to je normální, to nemusím hlásit, že?? Ale už máme taky první zoubek, dneska se konečně proklubal.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:24
- Nahlásit
Martina
dneska se konečně proklubal
budou šaty?
teda, to to jde všechno hopem...Dorotka, Peťa, Vikča...
moje já teda si teda zvyklo hůř
no jo....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:28
- Nahlásit
Terri
budou šaty?
to víš, že nebudou, protože po šatech netoužím, páááč mi nesluší. Řekla bych, že dostanu prachy s tím: tak si něco kup !!! a vidím to na dvě igelitky žrádla.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:44
- Nahlásit
Martina
!!! a vidím to na dvě igelitky žrádla
hele koukej si něco koupit
jop a mi teda taky moc nespíme...teda spí a bulí...ch jo..je mi jí taaaaak líto
Terri
no jo.
jo jen počkej...jak budeš zoufalá
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:56
- Nahlásit
sarax
hele koukej si něco koupit
se mi čééče ani moc nechce, mám obavu, že pak najednou zhubnu, kila ze mne budou padat jak z jelena parohy a budu ten novej vohoz někomu muset dát, to by mi utrhlo srdce.
teda spí a bulí...ch jo..je mi jí taaaaak líto
chůůůďátko malý.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:00
- Nahlásit
Jinak ještě jako nespíme a nevím jestli je tohle nooouumální, nejmladší dítko a chodí spát jako poslední. Něco mi tu na tom prostě nehraje.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:06
- Nahlásit
Martina
nejmladší dítko a chodí spát jako poslední.
to fůbec nevadí
se to nemá hrotit
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:12
- Nahlásit
sarax
se to nemá hrotit
já to nějak nehrotím, ale už bych jako fáákt zalehla.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:31
- Nahlásit
Petra
musím říct, že Péťa roste jako z vody, už je to pořádný kus "chlapa" ... moc pěkné fotky a hezký kočárek, jen si myslím, že se do něj za chvíli prcek nevejde, když tak hezky roste
Martina
gratulujeme k prvnímu zoubku
sarax
mundisal mám na afty napsaný taky a zabírá skvěle, hlavně ať už je Viktorce dobře
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:34
- Nahlásit
brut
hlavně ať už je Viktorce dobře
velké přání nás fšech...
Martina
ale už bych jako fáákt zalehla.
já už asi rok a půl
brut
s tebou musím mluvit..mám dotaz asi na tebe bo ségru..to nevím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:39
- Nahlásit
sarax
buď zítra zavolej nebo napiš mejlík .... do neděle nikam nemůžu, mimo krytiny musíme odbourat komíny a rychle je zase vystavět ( jeden je po dýlce prasklý a druhý se drolí) .... jinak vše jde jak psovi pastva. Zdi jsou křivý a ještě k tomu prudí soused.... přemýšlím, jestli ho až pojede ožralej po kolejích lehce neskopnu, debila
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:40
- Nahlásit
brut
lehce neskopnu, debila
bo to nech na nás až dorazíme
se nějak ozvu ale asi až bude Honza doma...nemám asi kredit a ráno nestíhám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:45
- Nahlásit
sarax
bo to nech na nás až dorazíme
klidně, budu ráda, když si s ním nebudu muset špinit ruce ( stačí, že na něj občas musím koukat)
jj, budu doma, pokud nebudu brát telefon, tak se pak zpětně ozvu já..... bych třeba zrovna mohla na půdě přebírat cihly
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:24
- Nahlásit
Takže zkusím popořadě, maminkám Michalky a Dorotky gratuluju k prvnímu zoubku.
Vikince držím palce, aby se jí co nejdřív ulevilo a těším se na nějaké chodící fotky.
Péťa je pořádnej chlapák a v tričku s lebkama vypadá fakt drsně a kočárek se mi taky moc líbí.
No a samozřejmě Dorotce to na fotkách moc sluší.
A abych nezapomněla, tak ještě gratuluju jablunce k hafanovi a hafanovi k jablunce, u ní konečně pozná, co to je normální pohodovej život. Ostatní psi ho přijali v pohodě?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:33
- Nahlásit
Hlásím, že dnešní noc stála za velký bobek. Miš krásně usla v 18-19 hodin a hezky se do půlnoci prospala. A pak nic Takže takže...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:37
- Nahlásit
Čus holky.......
Petra
Péťa je nádhernej valibouček.......
Martina
Terri
Gratulace k prvním zoubkům a přání,aby ty ostatní vylézaly bez bolesti! Já už musím čekat na poslední stoličky,tak pak tase taky pochlubím!
sarax
já už asi rok a půl
Vedu!
jira_hera
Móc děkujem za gratulaci!
Ostatní psi ho přijali v pohodě?
V pohodě,až jsem se divila,jak to proběhlo v klidu,ale ono je to i dané tím,že si jich Ted moc nevšímá!Jen to nejmladší bílý nablblo trochu žárlí a pořád ho otravuje a vrká na něj,tak už si ho Ted jednou usměrnil!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:38
- Nahlásit
Terri
Tak u nás trošku naopak. Malá usnula 23.30, fakt síla na půlroční dítě co? A to spala hodinku dopoledne, hodinu odpoledne a půl hodiny po koupání. Ale potom spala do půl čtvrté, dala jsem jí cvaknout, hned usnula (což taky není moc často) a pak spala do sedmi. Takže dneska docela pohodička, jen by mohla usínat trošku dřív. Stačilo by mi tak ve 22 hodin ať nejsem teda moc náročná.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:43
- Nahlásit
Holky moooc vám děkuji za pochvaly Péti.
Kočárek je naštěstí dost velikej oproti těm co jsme viděli, já vybýrala aby hlavně houpal a byl prostornej vevnitř, nějak jsme počítali s tím že bude chlapák velikej (jako Martínek) A myslím že ho asi v létě nebo na podzim prodám to už bude pěkně sedět a budeme jezdit ve sporťáku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:44
- Nahlásit
Martina
blahopřeji k zoubku a za žrádlo to neutrácej koukej si něco koupit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:52
- Nahlásit
jablunka
musím říct, že ta fotka Teda s dětma na posteli je moc hezká. Tohle chudák asi nikdy nepoznal.... sklízíte můj obdiv, paní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:14
- Nahlásit
brut
musím říct, že ta fotka Teda s dětma na posteli je moc hezká. Tohle chudák asi nikdy nepoznal.... sklízíte můj obdiv, paní
Děkujůůůůůůůůůůůůůůů!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:46
- Nahlásit
brut
sklízíte můj obdiv, paní
to máš absolutní pravdu, tak jako jablunka kdyby byla jen čtvrtka národa tak těch pejsků (i našich čechů) je mnohem ale mnohem méně.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:39
- Nahlásit
Petra
brut
no jo vobdiv...čokli se maj jak bavlnce..ale ty haranti..i granule žerou :
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:44
- Nahlásit
sarax
no jo vobdiv...čokli se maj jak bavlnce..ale ty haranti..i granule žerou
Jen jeden a navíc je má rači než bonbóny......
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:58
- Nahlásit
sarax
ale ty haranti..i granule žerou
víš kolik ušetří?
jablunka
alespoň nebude mít zkažený zuby
|