Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 20:41
- Nahlásit

Petra
jablunka
holky na nočníku jen seděla..klííídek
ohrádku jsem koupila na
http://www.hastrmanek.cz/
a myslím že vydrží...tu nerozkouše..přeskočí

brut
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 21:48
- Nahlásit

sarax
jako vždy je Vikča modelka , moc jí to sluší... ohrádka je pěkná, taková veselá ... co jste to tam měli za pséka a další dítko?

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 22:21
- Nahlásit

brut
no dítko je známé....jen nechápalo proč Vikinka dělá radši pašák jak malá
a psék je Aira od Ronyho ze cvičáku..ho znáš vlastnětm se i chlubímk jak byly holky v poho i u nás v bytě..Trinča mě překvapila

brut
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 22:27
- Nahlásit

sarax
jen nechápalo proč Vikinka dělá radši pašák jak malá
se tu chechtám při té představě

Aira od Ronyho
sem si říkala, že je mi ten pes povědomej.... ale že to je Aira mně nenapadlo

chlubímk jak byly holky v poho i u nás v bytě..Trinča mě překvapila
to je paráda... Trinča je šikulka

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 09:04
- Nahlásit

sarax
.jen nechápalo proč Vikinka dělá radši pašák jak malá
To je jako gdyž maminka huláká na dítě "fuj je to,nesmíš"!!!

abby
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:28
- Nahlásit

Nazdárek,přišla jsem vás pozdravit.

Koukám,že nám ty děťátka krásně rostou

Mějte se

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 17:45
- Nahlásit

sarax
princezna Viktorka jako vždy krááásná, ohrádka taky a vlastně všechny fotky jsou super Taky jsem stačila postřehnout, že máte dalšího člena rodiny, teda dočasně ne?

Úspěšně bojuji s nemocí, močák ustupuje, ale zato malá chytla rýmu a kašel, takže v pondělí jdeme k doktorce, aby jí poslechla. No jinak nám konečně vylezl druhý zoubek.
Taky nějaká fotečka:

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 17:59
- Nahlásit

Martina
Dorotka je krásná gratulace k dalšímu zoubku

a ona stojí???

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 18:11
- Nahlásit

sarax
a ona stojí???
???? Myslíš tu třetí fotku? To leží.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 19:04
- Nahlásit

Martina
super fotomontáž vypadá že hnedka uteče

brut
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 19:26
- Nahlásit

Martina
další modelka , gratulujeme k zoubku, hlavně ať je rýma a kašel brzy pryč

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 20:35
- Nahlásit

sarax
super fotomontáž
fotka je jen otočená, leží na dece na zemi, manžel jí musel takhle vyfotit, protože Dorotka teď pořád spíná ručičky jako kdyby se modlila, tak se tomu řechtáme jak dokonale proplete ty prstíčky.

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:44
- Nahlásit

Ahoj holky jak jste přežily Emmu? my strašný musíme udělat novou střechu hodně ná jí kur***va poničila jinak ještě dneska se klepu jak to bylo strašný, ta bezmoc. Teď čekámá na pojišťovnu ale určo dají prd
Martina
krásná holčička, blahopřeji k zoubku

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 18:44
- Nahlásit

Petra
jak jste přežily Emmu?
u nás celkem v pohodě, nějaký urvaný plechy na střeše, trošku nám teklo do chodby, ale jinak to šlo.

Tak dneska jsem byla s Dorkou u doktorky, takže to na průduškách nemá, jsou to jen horní cesty dýchací, takže máme pokračovat v léčbě jak jsme začali a jen kdyby se zhoršila tak máme přijít. Tak jsem ráda. Je moc statečná, plnej nosík, kašle, v noci ji to tak vydráždilo, že se mi dvakrát pozvracela, ale pak se hned zase usmívá. Snad to bude dobrý.

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 20:31
- Nahlásit

Martina
neboj vydrž, ono to brzy přejde, to má určo k těm zubům.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 01:26
- Nahlásit

Petra
no to ti nezávidím tu střechu
Martina
, že se mi dvakrát pozvracela, ale pak se hned zase usmívá. Snad to bude dobrý.
to bude dobrý hnedka neboj...je vidět jak máme sluníčkový děti..Vikinka taky třeba po očkování vydrží brečet půl minuty a směje se

a teda holky..my už i smrkámesice do fšeho co máme po ruce ale jde nám to

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:32
- Nahlásit

sarax
my už i smrkáme sice do fšeho co máme po ruce ale jde nám to
no to je super, já mám pod postýlkou vysavač a odsávám i v noci, protože chudinka nemůže pořádně dýchat.
Jinak dneska od půl dvanáctý do půl třetí nespala. Byla hodná, kecala si v postýlce, tak jsem si aspoň vyžehlila. No a pak do rána po hodině vzhůru, jsem jak zmlácená, ale hlavně že Dorotka není nějak horší. Já už to nějak přežiju a vyspím se třeba až půjde do školy ne??

brut
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:35
- Nahlásit

Petra
tak to vám vůbec nezávidím..my byli rádi, že jsme jí stihli dodělat ještě před Emmou. Sousedovi kus odlítl a tak musel na střechu a přitloukat.
Tady ale zas až taková hrůza nebyla.... jsem zvědavá, jak nám dopadla chata v lese

Martina
to je dobrý, hlavně, že má čisté průdušky, s rýmou si poradíte ( ten kašel je od toho, jak hleny tečou do krku). Zkusila jsi Dorotce podložit hlavičku a zádíčka složeným polštářem, aby byla v polosedu?

sarax
my už i smrkámesice do fšeho co máme po ruce ale jde nám to
šikulka

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:41
- Nahlásit

brut
jsem zvědavá, jak nám dopadla chata v lese

mno a ještě na kopci tak to mě zajímá taky...
Martina
Já už to nějak přežiju a vyspím se třeba až půjde do školy ne??
jj na to čekáááám...i když abych nebyla hnusná..posledních pár dní jde spát kolem 21 a vstane kolem 6:30 na mlíko a pak spí..třeba dneska ještě tedka

brut
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:32
- Nahlásit

sarax
pokud Martin bude mít o víkendu volno, tak se tam chystáme.... doufám, že do té doby už budu mít nějaké zprávy od sousedů

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:35
- Nahlásit

brut
Zkusila jsi Dorotce podložit hlavičku a zádíčka složeným polštářem, aby byla v polosedu?
jj, nevydrží na tom dlouho, ale aspoň v tom lehátku je v polosedu.

jinak holky hoďte mi nějakej typ na odpolední svačinku, neboť přesnídávky (jablíčko, hruška apod.) nám teda moc nejedou. I když jsem jí do toho nalámala takový ty sušenky od půl roku, tak se u toho ksichtí a úplně se dáví. Papá akorát tak banán a když jí do banánu fikaně přidám nějakou tu přesnídávku, tak už to prská. Co jí mám dávat na odpol. svačinku. Nemůže mít každý den banán ne??

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:47
- Nahlásit

Martina
Nemůže mít každý den banán ne??
to néé mi dávala moje matka a jak vypadám
zkus koupit..borůvky...v přesnídávce...a zkusila jsi Fruta pury???ty nám jely jako první...

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:54 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

sarax
to néé mi dávala moje matka a jak vypadám
aháá tak to je z banánů, tak to já se jima taky asi cpala dost.
zkusila jsi Fruta pury???
mám je nakoupený, ale zatím jsem jí dávala hami první lžička jablko a pak hruška a úspěch teda veškerý žádný. No všude píšou, úspěch je dvě tři lžíce, to jako sní víc, ale to jsou ksichty, to je děs. Třeba se to zlepší. Ještě nám dělají docela problémy kousky. Dala jsem jí jednou polévku hami zeleninovou s rýží a to byla jak cedník. To řídký slupla a ty kousky cpala ven, docela dobrá podívaná. Ale s těma kouskama prej to mají ty kojený složitější, jsou prej trošku rozmlsaný.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:58
- Nahlásit

Martina
s těma kouskama prej to mají ty kojený složitější, jsou prej trošku rozmlsaný.
: ale zmáknou to
normálka tu frutapuru jí dej..já je dávala a teda i víc jak lžičku..ale vždycky jeden druh pár dní a pak přidat další

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:04
- Nahlásit

Martina
Ale s těma kouskama prej to mají ty kojený složitější, jsou prej trošku rozmlsaný.
no já si myslím že je to tím že nekojený děti se začnou krmit dřív a tím se to dřív naučí
sarax
brut
bylo to hnusný, nikomu to nepřeju.
Dneska byla naše vesnice v novinách. Myslím že říkali Maldá fronta dnes ale na internetu sem nic nenašla

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:12
- Nahlásit

Petra
nekojený děti se začnou krmit dřív a tím se to dřív naučí
jj, přesně tak jsem to myslela.

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:28
- Nahlásit

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=054&r=mfstredc ech&c=927046

našla jsem to

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:31
- Nahlásit

Martina
neboj krmení určitě zvládnem, mě to taky čeká a mám z toho trošlu strach, ale musíme to vydržet

brut
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:18
- Nahlásit

Petra
moc pěkně popsaný ... brrr, ale hlavně, že se nikomu nic nestalo.... přece jen střechy se opraví, ale život......

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:33
- Nahlásit

brut
přece jen střechy se opraví, ale život...... já vím a víme to tady všichni. Doufám že už to nikdy nezažiju a kor když držíte v ruce miminko a kolem krku máte druhého syna a čekáte jestli to skončí, fakt zážite

Do konce měsíce má dorazit firma a udělají nám novou střechu. Teď jsme zvědaví na tu pojišťovnu jak se plácnou přes kapsu

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání