Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:35
- Nahlásit

Petra
no budem držet palce aby se pojištováci ukázali...
¨je mi jasný že to nebylo nic pěknýho..hlavně s těma miminama to člověk prožívá víc...tak hlavně že jste jinak v pohodě..a vlastně co psiska???

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:42
- Nahlásit

sarax
a vlastně co psiska
když se to hnalo tak jsem je dala do garáže, kotce to přežili tak když to přešlo tak jsme je dali spátky ven-(rozbitý vrata) museli být zavřený v kotcích
chvilku se klepali a čuměli jak jelita ale jinak v pohodě

brut
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:43
- Nahlásit

Petra
já vím, sem takhle před lety, když byly děti malinký, zažila vichřici v chatě ( dřevěné uprostřed lesa), kdy se okolo stojící stromy lámaly jak třísky a s chatou to hejbalo sem tam. Naštěstí nic na nás nespadlo, chata vydržela , ale zážitek to teda byl hroznej

Záleží jakou máte pojistku.... soused má jen nějakou obyč a za utržený kus střechy ( má plechovou a odlítl mu jeden plát)dostal loni 2 000,-

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:47
- Nahlásit

sarax
je mi jasný že to nebylo nic pěknýho..hlavně s těma miminama to člověk prožívá víc.
Taky na to mám kliku...gdyž nám to před třema rokama vzalo střechu,byla sem doma jen já s Maťulou,loni při Kirillovi(střech zůstala celá) to polámalo sloupy napětí a já tady zase byla sama,tentokrát se Štepou jako bonusem,naštěstí Tom vždycky mohl rychle přijet.Tentokrát to vzalo jen pár tašek,elektřinu samo taky vypli a já byla jako vždycky doma sama!
Petra
Hlavně,že jste to přežili ve zdraví...střechu vem....Emma...

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:48
- Nahlásit

brut
snad je pojistka dobrá, ale česká prej hodně amortizuje tak uvidíme, budu referovat

U souseda taky letěla střecha, čoklové má snad v pořádku

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:48
- Nahlásit

Petra
chvilku se klepali a čuměli jak jelita ale jinak v pohodě
se ani nedivím...já bych se klepala taky
brut
ty jo ve vaší chatě bych tohle zažít nechtěla...

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:49
- Nahlásit

jablunka
[b][/Hlavně,že jste to přežili ve zdraví...střechu vem....Emma...

b] tak to se fakt povedlo

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:52
- Nahlásit

jablunka
co pejsek dostihák dej foto jestli už přibral

brut
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:53
- Nahlásit

Petra
no jo, já na Broukala úplně zapomněla.... hlavně, že se nikomu nic nestalo

sarax
já už taky ne.... od té doby odjíždím

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:56
- Nahlásit

brut
koukala si na ptáka loskutáka? předváděli tam brutové

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:57
- Nahlásit

jablunka
ty taky umíš žít...sama bych se po*****
.střechu vem....Emma...

brut

od té doby odjíždím
no holka já bych tam nemohla snad ani spát..já se děsně bojím...

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:00
- Nahlásit

sarax
jablunka
ty taky umíš žít...sama bych se po*****

holka já taky byla sama teda s mamkou ale ta mi byla platná jak hadovi nohy (bála se taky)

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:10
- Nahlásit

Petra

Přibral 2kg,ale ještě aspoň tři snad přibere.Hlavně už přestává bejt ustrašenej,hraje si,vítá a i srst se mu spravila.

sarax
sama bych se po*****
no já k tomu neměla daleko........

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:12
- Nahlásit

brut
ahoj brut, na vasi chatu jsem moc myslela...u nas taky padaly stromy a bohuzel jeden promackl podkrovi brachovyho souseda nastesti se nikomu nic nestalo, ale byl to nejhezci srub v okoli, tak je tedkon ceka prace. Bracha s dedou to videli na vlastni oci, jak se ten strom rozlomil...uvnitr byl uplne prohnily!!! My jsme tu nejvetsi smrst preckali ve vesnici na pile a tam to nevypadalo tak hrozne jako kdyz jsme dorazili do osady. Ten les uplne hucel...takze taky zazitek, ale cesta domu by byla mozna jeste horsi....

PS: brachy a nas srub nastesti v pohode

brut
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:11
- Nahlásit

Petra
koukala, ale až na netu, jsem nebyla doma ..... stejně jsou modří nejhezčí

sarax
no holka já bych tam nemohla snad ani spát..já se děsně bojím...
ale mohla, jen ne ve vichru, to se bojím i já

Orry
však pevně doufám, že se tam o víkendu dostaneme a bude vše v pořádku. Naštěstí přímo u chaty máme "jen" duby, takže pokuď to neshodilo nějakou suchou větev, tak by jsme měli mít vše v pořádku. Večer budu volat tetě, jestli se tam nebyli kouknout, abych byla kdyžtak připravená na spoušť. Ta loňská byla docela šílená

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:38
- Nahlásit

jablunka
no jo už vypadá kulatě, fakt jsou ty 2kg vidět
brut
stejně jsou modří nejhezčí i mě se modří líbí víc

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 17:16
- Nahlásit

Brý den nebo vodpoledňá nebo co to je.
Hlásím 32. tt, dnes na kontrole kromě neustálého problému nízkonasedající placenty doprovázené občasným krvácením mi ještě sdělili, že hlavička je už dost sestouplá, že mám trochu přibrzdit a polohu vležmo upravit o polohu hlavou dolů, resp. prdelí nahoru. Tak jsem úplně nadšená.
Vážíme 1750 g, strašně kopeme, vytlačujeme žaludeční obsah úspěšně neustále do jícnu a reagujeme na psí štěkot vytrvalým mlácením do břišní stěny ve smyslu: "Ty hajzle buď už zticha, tady chcou spát. Počkej až vylezu ven a kvůli Tobě si speciálně pospíším."

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 17:26
- Nahlásit

Garfield
že mám trochu přibrzdit a polohu vležmo upravit o polohu hlavou dolů, resp. prdelí nahoru. Tak jsem úplně nadšená.
Hele,já u všech čtyřech dětí kvůlivá tomu ležela poslední dva mněsíce v nemocnici,tak si dej radši doma pod matraci špalky a zadek nahoru,než to pokoušet.Už to máš za pár!!!

želva
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 17:29 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

jablunka
hezkýýýýýýýýýýýýýý
GARFÍRD - a kdy že máš termín?

brut
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 18:01 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Garfield
Byla jsem na tom podobně jak ty a jablunka,
než trávit poslední dva měsíce ve špitále, tak jsem měla pod nohama postele špalíky a spala tak ( u holky jsem trávila ve špitále průběžně celé těhotenství... chvíli doma, chvíli tam, pak zase doma... celou dobu na špalkách). Fakt to pomáhá a taky minimum pohybu, žádnou námahu, cloumání pesa, tahání tašek atd.

Krásně myšma roste, tak vydržte

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 18:55
- Nahlásit

Garfield
Ty hajzle buď už zticha, tady chcou spát. Počkej až vylezu ven a kvůli Tobě si speciálně pospíším."
sím tě vyřid Myšmě ať tak nespěchá..sice 1750 g je hafo moc ale klidně by se tam ještě kilčo-dvě vešly
já si s Míšou poležela 4 měsíce ve špitálu..s mladým pesar a klid..vlastně méně starostí bylo u Vikinky..bud ráda že můžeš ležet doma

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 20:44
- Nahlásit

Garfield
blahopřeji k čilému miminku už se moooc těším na fotky, ale klíďo to ještě vydržím tak hezky prdelku nahoru a držet

abby
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:34
- Nahlásit

Nazdárek

Můžete mi říct svůj názor k tomuto kočárku.Nebo osobní zkušenost,pokud je.Díky

http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Kocarek -Peg-Perego-Skate-Completo-08

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:08
- Nahlásit

abby
že by????
mno mě se tyhle nelíběj tak neporadím..já bud 4 kolý..bo 3kolky anebo golfáče a Perego bejvávalo dobrý..sem mívala na mladýho..ale tedka nevím jak si stojí...

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:46
- Nahlásit

Můžete mi říct svůj názor k tomuto kočárku
mně se nelíbí ta přední plastová kolečka a pak mi přijde malej. Jde ta sportovní sedačka dát do úplnýho lehu?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:05
- Nahlásit

fromeli
zrovna dneska jsem na tebe myslela...... potřebovala jsem něco zařídit na gennetu a tak jsem si otevřela jejich stránky, no a to mně přivedlo k myšlence, co je s tebou...

abby
na vlastní oči jsem ho neviděla.... Perego jsme měla jak na holku tak na kluka a bylo dobré, jen je to už nějaký pátek. Asi bych si ho nejdřív pořádně prohlídla někde v krámu, vyzkoušela všechny varianty a pak bych se rozhodovala

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:09 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

brut
no o víkendu jsem měla začít stimulovat, ale padla na mě nějaká choroba - průdušky atd., takže to nejspíš o cyklus odložíme, jsme na 99% rozhodnutí, ale definitivně uvidíme, ža se dostaví MS, měla bych do Pronatalu volat, tak buď zavolám nebo zavolám až další cyklus.

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:23
- Nahlásit

hooooj holky,
tak úspěšně bojujeme s nemocí, dneska už jsme byli venku, už jí jen občas vydráždí kašel, že vyzvrací ty hleny, pak se jí uleví, takže už to snad bude dobrý, rýmku odsáváme. Je to statečná holčina. Jinak přesnídávky nám moc nejedou, jenom s nějakou tou oplatkou, samotný vůbec. Dneska jsem dala prvně na noc kaši (nutrilon rýžová - móóc velká mňamka), tak uvidíme jak bude spát, jestli to bude stejný, tak na to prdím a dál kojím i na noc. Uvidíme uvidíme ....

k tomu kočárku: nemůžu si na kočáru vynachválit nafukovací kola, takže ta přední nejsou nafukovací, ale třeba je tam dobrý odpružení, to člověk neposoudí, dokud se neprojede někde po dlažbě nebo kostkách, ale takhle na oko se mi taky moc nelíbí, něco podobného jsem dneska "řídila" a jelo se mi s tím blbě, ale chce to fakt vyzkoušet.

a pár foto na závěr:

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:29
- Nahlásit

fromeli
mno bez choroby to bude lepčí
a málokterá sedačka jde úplně položit...to je fakt..a ty malý plastový kola vpředu mě taky netrkly..bude to možná drncat..

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:32
- Nahlásit

Martina
krááásná Dorotka
hele s tou kaší si nefandi...já mám pocit že se někdy budí ze zvyku...jako obecně mrnata..prostě dáš kaši a čekáš zázrak a vono nic musíš vydržet a dát třeba trochu čaje nebo tak..ono se to poddá

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání