Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:32
- Nahlásit

Ahoj holky

k tomu kočárku, je docela dost malinkej a drnčí kuli těm kolum. Zkušenost mojí kamarádky. Jsou to vyhozený prachy.
A nelíbí se mi (promiň)
Holky zítr si jedu pro židličku Neonato Multiplo. Je na inzerát po jednom dítku a jen za 1800,-

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:34
- Nahlásit

Martina
ne tý první fotce je docela nasr** nebo asoň to tak vypadá.
Je krásná kukačka

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:36
- Nahlásit

A vůbec: Kde se fláká Terri a Včelka? už tu dlouho nebyly. Holky haloooo co novýho??? Hop sem s nějakýma novinkama.

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:40
- Nahlásit

Petra
ne tý první fotce je docela nasr** nebo asoň to tak vypadá
to víš že je na....., protože jsem ji oblíkala né???
sarax
hele s tou kaší si nefandi
noo já si jako moc nefandím, ale co kdyby nááhodou ne?
A kdyžtak jí sežeru, aby mi nezvětrala, je to fakt dobrota a výživná taky bude ....

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:49
- Nahlásit

Martina
to víš že je na....., protože jsem ji oblíkala né???
no já si to myslela protože tak se tváří i Péťka
Kdy si začla přikrmovat. Kolik bylo Dorince přes 6měsíců?

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:58
- Nahlásit

Petra
Kdy si začla přikrmovat. Kolik bylo Dorince přes 6měsíců?
jj, bylo jí šest měsíců a kousek, byla jsem s ní na kontrole a doktorka řekla, že mám začít, tak jsme na to najely.

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 21:24
- Nahlásit

Martina
máme 6měsícu za 9dní tak proto se ptám. Péťa váží 8,10kg tak jsem zvědavá co nám řekne Dr.

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 21:36
- Nahlásit

Petra
No já chtěla začít od ukončeného šestého, teda od sedmého, ale doktorka řekla, že už můžeme.
Dorotce je sedm a půl měsíce a váží 9,10 kg. Dneska do ní ta kaše padala, tak si říkám, že nás asi fakt spapá. Jsem blbka, cpu jí kaší a teď mi teče prso. Od sedmi spí, takže žádných dvacet minut po koupání, jako vždycky. Ale teď se tam matlá, protože jí chrčí v nosíku, tak se asi brzy vzbudí. No nic jdu si číst, tak brou noc, doufám, že bude dobrá

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:10
- Nahlásit

Ahoj ženský, tak jsem sem zas po dlouhé době nakoukla. Už jsem měla bejt po operaci, ale bohužel mě těsně před termínem sklátila chřipajzna, takže mi to odložili a další termín mám 25. března, tak se láduju vitamínama a doufám, že napodruhý už to vyjde a budu to mít za sebou...

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:26
- Nahlásit

Syska
no už aby to bylo dávej bacha na bacilonosiče
se ozvi až to bude..budem držet palce..

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:14
- Nahlásit

Jo jsem tam v tom špitále už byla známá, jsem byla 2x na příjmu a pokaždý mě poslali zas dom.. Už mě poznávali sestry z dálky...
Jasný že dám vědět.

A chválím miminka a malé slečny (Vikinka), všichni jsou nádherní. Já teď byla nedávno u kámošky a dvojčátek a holky jsou taky fantastický, na střídačku jsem je chovala a ňuhňala a druhej den jsem měla celkem namožené ruce a to mi přišly lehoučký...

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:56
- Nahlásit

Holky, nestíhám. Za měsíc mám velký státnice
Tak jen občas nakouknu...

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:02
- Nahlásit

Terri
Holky, nestíhám. Za měsíc mám velký státni
tak ještě chvilku vydržíme ale pak to koukej napravit

brut
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:24
- Nahlásit

Martina
Dorotka jako vždy krásná, i když první fotka tomu moc neodpovídá s tím mračením

Syska
ty máš teda pech.... .... no nic, palce budeme držet dál, však to zvládneš

Terri
Holky, nestíhám. Za měsíc mám velký státnice
tak zlom vaz

abby
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:45
- Nahlásit

Děkuju za nározy.Vizuálně se mi líbí,ale já tomu vůbec nerozumím,tak jsem chtěla znát váš názor.

Jen pro upřesnění,to není kočár pro mě,ale pro kamarádku,které ho budu kupovat.A říkala jsem si,že by bylo dobrý zjistit nároz zasloužilých maminekTakže děkuju a vaše názory přetlumočím.

Až budu kupovat kočár pro sebe,tak si od vás nechám určo poradit.Tak doufejme,že to bude už brzo

brut
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:56
- Nahlásit

abby
co Abby...a doktor... nějak sem nic v poslední době nepíšeš.... co byteček, a příprava na svatbu.....atd.

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:42
- Nahlásit

Terri
ahááá, tak to je příčina tvé absence.
sarax
noo, zázrak se v noci opravdu po kaši nekonal. Sice vytuhla hned v sedm, spala do půl jedenáctý a pak usnula až v jednu a pak krmení dravé zvěře ve čtyři a v sedm. Takže normálka. Kaše nekaše, kojíme dál.

abby
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:34
- Nahlásit

Tak jsem dneska viděla hodně podobnej kočárek a je to vážně strašně malé

brut

Nějak není moc čas.Zdenda se má dobře.Poctivě vrtáByteček je zatím v nedohlednu a teď už mi je celkem jedno,kdy to bude,hlavně,že to bude.Svatba se nám blíží,ale protože je plno jiných starostí,tak to nějak neprožívám.Už bych to měla ráda za sebou.Těším se hlavně na svatebku,pokud na ni stihneme jet a taky bysme rádi nějaké to mimčo,takže na něm asi brzo začneme pracovat.Všechny moje kamarádky jsou těhotné,tak nás to pěkně navnaďujeAbbynka je taky v pohodě.Je to sice rozmazlenec,ale je naše

A co ty a zdravíčko,už je to lepší?

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:00
- Nahlásit

Děkuji všem
No je to síla, se učit s nespící Tryskomyší...
Ale pak slibuji přede všemi coby jiskra jasná, že navalím fotky
Pokud nebudu zdepčená z vyhazovu

brut
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:03
- Nahlásit

abby
však bydlet kde máte, svatba bude, takže nic nebrání v "zadělávání" miminka..... už aby to bylo
Pozdravuj doktora a podrbej Abbynku

Terri
neboj, to zvládneš.... to chce klíííííd , na fotky se moc těšíme

abby
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:43
- Nahlásit

brut

Jen se musím vejít do šatůZdenda už spřádá plány,jak bude chodit s mrnětem a s Ebčou na prochajdy
Původně jsem chtěla mimi až po nastěhování,abych nedopadla jako kamarádka,která to všechno musela nechat na manželovi,ale teď už mi je to jedno.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 17:56
- Nahlásit

abby
vejdeš, neboj..... ..... á doktor plánuje, ani se mu nedivím, hlavně, ať mu plány vyjdou podle představ

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 23:32
- Nahlásit

brut
sorry že budu OT..hele nemáš u mě 10 pohledů??sem je fšechny zaplatila a nějak jim mám doma moc
abby
hele už na to vlítněte at je vo další mrně víc
a řekni doktorovi že se mu nějak ozvu..s tou prosbou..teda Honza spíš

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 08:19
- Nahlásit

Abby, radši moc neplánuj a konej

brut
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 10:02
- Nahlásit

sarax
jéééé, asi mám, jsem na ně nějak zapomněla .... se moc omlouvám, vydržíš do pátku nebo mám vysílat Jitku?

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 10:12
- Nahlásit

brut
ale vydržím..jen je potřebuju udat

misenka1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 18:37
- Nahlásit

sarax
OT
Prosim Ta,kde ste kupili ten pelech pre Trincu?

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 18:41
- Nahlásit

misenka1
kterej myslíš????máme jich víc...ráda podám info..celkem náhodou vím přesně odkud každej mám

misenka1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 18:47
- Nahlásit

sarax
Myslim ten cerveny Rogz,jak tam mas fotku Trinci a Benika(?).Teda na nete som to nasla,ale ci nahodou nie je obchudek nejaky.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2008 19:08
- Nahlásit

misenka1
mám to přes kamarádku..a ještě by to mohl sehnat možná MichalM kterej sem moc nechodí ale když budeš chtít tak se zeptám

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání