| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 21:28 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
tak snad se mi to povedlo
takle dneska pěkně seděl, vyndala jsem kočár po Martínkovi ze sklepa a na zahradu je príma
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 21:41
- Nahlásit
Petra
Parádní fotky Peťa vypadá strašně spokojeně
A koukám, že je dost otužilý, jak ho tam máš v tom bodíčku.
A jaktože v kočárku sedí?
Jak to děláte doma, necháváte píďata lézt z deky i po zemi..?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 21:48
- Nahlásit
Terri
A koukám, že je dost otužilý, jak ho tam máš v tom bodíčkudneska bylo strašný teplo, a to je overal a pod ním měl punčochy a bodí s dlouhým rukávem
A jaktože v kočárku sedí? seděl asi 5minut jinak byl pěkně vleže
Peťa vypadá strašně spokojeně Péťa si všechno moc pěkně užívá, je strašně hodný, taková¨í mimi bych přála všem maminká. To mám asi za Martínka to byl takoví nespokojenec
píďata lézt z deky i po zemi no jasně jak bys jí to chtěla zakázat, a uvidíš že se nic nestane
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 21:58
- Nahlásit
Petra
no jasně jak bys jí to chtěla zakázat, a uvidíš že se nic nestane
no že my nemáme koberec a zrovna extra čisto (i když se snažím) taky ne
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 22:02
- Nahlásit
Petra
Ten je klááásnej a ta poslední fotka je fakt božííí jak je tam vysmátej.
Terri
Jak to děláte doma, necháváte píďata lézt z deky i po zemi..?
Naše prdela teda ještě moc neleze, ale určitě bude lézt i mimo deku, jak píše Petra, těžko jim v tom zabráníš. Pokud máš strach, že by ti malá nachladla, tak jí dej nějaký horší tepláčky na lezení.
Jinak Dorotka je poslední tři dny nějaká navrčená, hlavně teda večer a v noci, takže to božské spaní je pryč. Tak jen doufám, že je to ten druhý zoubek a že na ní něco neleze, protože mě je teda na chcípnutí.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 22:03
- Nahlásit
Terri
zrovna extra čisto (i když se snažím) taky ne
nesmíš jí moc hýčkat, to je taková zdravá špína. Hlavně spíš bacha na nějaký malý věcičky, aby něco nespolkla, jinak tý čistoty bych se nebála.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 22:10
- Nahlásit
Martina
Terri
děkujiiiiii za pochvalu
no že my nemáme koberec a zrovna extra čisto ale neke holčičce určitě nebude vadit když nebudeš každý den vytírat, musíš se uklidňovat tím že cigoši určitě neuklízejí tak často jako mi a dětičky mají zdravé, a hlavně kde by vzala protilátka a vitamíny , ne teď vážně neboj a klíďo jí pusť mimo deku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 22:11
- Nahlásit
Martina
Tak jen doufám, že je to ten druhý zoubek a že na ní něco neleze, protože mě je teda na chcípnutí
tak vás holky lituju obě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 07:37
- Nahlásit
Petra
Moc hezké fotky s Péťou jsi sem dala... a ta poslední je snad nejhezčí.... tak rozchechtané mimčo vidět je nádhera
Terri
přece nechceš chovat Mišku ve vákuu, klidně jí mimo deku pusť a pokud máš strach, že nastydne, tak jí dej teplejší kaťata.... ale myslím, že toho se bát nemusíš
Martina
jo, zuby to jsou potvory
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 07:39 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Petra
Naozaj krasne fotky a samozrejme, este krajsie mimco
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 08:21
- Nahlásit
brut
pigie
ani nevíte jek je to krásný to poslouchat (číst)
Martina
tak ti koukám do kalendáře a vidím Dorotku je to možný, přejeme vše nej a hlavně už proklubaný zoubky a zdravou maminku. Péťa posílá jednu pěkně oslintanou
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 08:22
- Nahlásit
Jo a PéŤa měl taky svátek menulí týden v pátek
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 09:13 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Petra
PéŤa měl taky svátek menulí týden v pátek
jj, vím, že bylo Petra, ale jak se to pozná, že slaví Petr svátekv únoru nebo na Petra a Pavla, takže dodatečně všechno nej nej.
koukám do kalendáře a vidím Dorotku je to možný
jj, Doroty je zítra, děkujeme za přání
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 09:45 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
na Petra a Pavla no vidíš tak to mě vůbec nenapadlo
copak jste Dorince koupili
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:02
- Nahlásit
Petra
krááásný fotky a krásnej PéŤa
psiska jsou taky pěkný
až se domluvíš s manžou dej vědět...
Martina
taky přejem Dorotce fšecko nej
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:01
- Nahlásit
sarax
taky přejem Dorotce fšecko nej
děkujeme moc
Petra
copak jste Dorince koupili
tak vlastně ani nevím co má k svátku, protože neustále něco kupuju, jako že to bude k svátku a už jsem skoro všechno vytáhla, a zbyl jí tam akorát pomeranč tiny love http://www.detskydum.cz/detail/tiny-love-pomeranc- 295103/
a ještě plánujeme nějakou pěknou hračku, třeba klidně od roku, protože teď toho má dost, ale pořád nevím jakou. Moc se mi líbí http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=10043980&tab=1 nebo http://alenka.mimishop.cz/detail.php?zbozi=78236 nebo poraďte.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:29
- Nahlásit
sarax
až se domluvíš s manžou tak jsme to probírali a došli jsme k tomu že máme kočárku haba děj, mám po Martínkovi pak ten co jsem vám ho tady ukazovala a ještě projkolku (sporťák) tak to asi pro jedno mimi stačí. Tak se nezlob je moc krásnej určo ho prodáš
Děkuji za pochvaly
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 18:51
- Nahlásit
Petra
no to já mám kočárů furt málo...a golfky potřebuju páč na dofču a na velký nákupy sou bpmba..nebo na krátký přesuny..na dlší vejlety je zas lepší trojkolka..
Martina
, třeba klidně od roku
to se neztratí taky sem ráda že něco už máme i když s chrastítkama je tedka veeeeeliká legrace
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 19:50
- Nahlásit
tak mi holky začali dost padat vlasy, ale to už se tu probíralo. Ale máte taky někdo návali horka? to je šílený asi jsem už v přechodu či co.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 20:37
- Nahlásit
Petra
Martina
Opožděně přeju všechno nej Peťulovi a dopředu k zítřku Dorotce!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:23
- Nahlásit
Petra
Martina
Dodatečně přeji vše nej Peťovi a Dorotce to samé k zítřejšímu svátku
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:26
- Nahlásit
Petra
Ale máte taky někdo návali horka? to je šílený asi jsem už v přechodu či co.
tak kdyby to záleželo na horku, tak já mám návaly asi už 15 let, protože doma trpím. Já si radši vezmu tepláky a ponožky a mám ráda chladnějc, ale tatínek a jedna holčina tu budou lítat ve spoďárách a topení naplno, takže oni chodí a topení otvírají a já chodím a topení zavírám. Taková normální rodinka no... Ale pěkně mě s tím sss... kdyby občas nepřišla nějaká návštěva, tak jsou pro ně tepláky zbytečný oděv.
jablunka
taky děkujeme za přáníčko, ale toho pejska si radši nech.
Normálně mě začíná pálit močák, doufám, že to přejde, nalejvám se urologickým čajem, dle lékárnice při kojení nic jiného nemůžu. To by mi tak ještě scházelo.
Jo jinak dětičky mají tenhle týden prázdniny a po prvním dnu už mi tak lezou na nervy, že je asi zítra pošlu do školy. To snad nevadí, že tam budou s malířema (malujou jim školu), třeba by potřebovali nějakou pomoc.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:28
- Nahlásit
brut
jéé taky děkujeme, Dorotce to vyřídím, opět ještě nespííííí.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:45
- Nahlásit
ještě jsem zapomněla, jsem normálně nakrknutá. Máme doma podobnou kostičku jako je tahle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11442997&tab=0
jenom je na tom krteček, určitě to znáte, píská, je v ní molitan a je omyvatelná. Normálně jak teď berou Dorotku zuby, tak jí dost kouše, po chvilce na ní kouknu a normálně se ta barva z toho loupe. To snad není možný, co si myslí, že na to to dítě bude koukat nebo co?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 09:37
- Nahlásit
Martina
My máme taky podobnou kostičku, zatím se neolupuje ale všemu už teda nevěřím a bedlivě to sleduju. Některé hračky fakt stojí zaprdlák.
Add močák - taky jsem měla trochu problémy + ledviny, nalívala jsem se čajem a dávala si termofor na danou část těla. Naštěstí to zmizlo.
Tak jo, nechala jsem ji odlozit se z deky Okamžitě šla nabacat koberci pod dekou, vytrhat z něj šňůrky při kraji a vyzkoušet jak chutná podlaha
Dorotce a opožděně i Peťovi vše nej k svátkům
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 11:47
- Nahlásit
Martina
Dorotku zuby, tak jí dost kouše, po chvilce na ní kouknu a normálně se ta barva z toho loupe.
no já nevím, ale asi bych si stěžovala jak u výrobce tak u patřičných "kontrolních orgánů", všechny maminky nemusí být tak všímavé jako ty...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:14
- Nahlásit
holky všem děkujeme za přání k svátku
Martina jo jo jak píšeblanulinka1
jestli víš kde jste to koupili tak tam bych taky zašla
Terri
šňůrky při kraji a vyzkoušet jak chutná podlaha tak to se jí určo líbilo co, a nemusíš vytírat
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:39
- Nahlásit
našla jsem krásné tapety a samolepky do dětských pokojů
http://www.e-color.cz/page/shop.php?
mrkněte na to je to moc hezký
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:46
- Nahlásit
Tak jsem našla docela zajímavý článek k očkování
http://zdravi.idnes.cz/deti-mozna-ceka-nove-ockova ni-dj4-/zdravi_deti.asp?c=A080226_102032_zdravi_de ti_ven
a ještě jeden k oblékání... u něj jsem se docela bavila
http://ona.idnes.cz/hadky-deti-a-rodicu-mami-to-si -na-sebe-nevezmu-f3q-/ona_moda.asp?c=A080219_13094 9_ona_moda_ves
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 07:38
- Nahlásit
brut
Tak exém je úplně pryč Ale nevím...mám ji ještě furt mazat tím Excipialem?
|