Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 14:32
- Nahlásit

a vůbec si zlepším náladu
Vikča s kámoškou

a Vikinka útočíc plížením na Trinitku

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 14:38
- Nahlásit

Žačínám šlintat i šišlat!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 14:44
- Nahlásit

jablunka

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 16:48
- Nahlásit

abby
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 17:00
- Nahlásit

sarax

Ty vole.To bylo první,co mě napadlo při koukání na fotečkyTo je mazec.Fakt super

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 17:26
- Nahlásit

abby
díky

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 17:31
- Nahlásit

sarax
Líbací sou nejlepčí!!!

abby
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 17:51
- Nahlásit

sarax
Už se na tu vaši velkou holku těším

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:20 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Vůbec interupce je téma ....

Jé to jsou fotečky...
Mimochodem, fotíte s bleskem? Nemáte strach o oči?

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:39
- Nahlásit

Naprosto úžasná služba běžná v některých vyspělých zemích je tzv. plenkový servis. Jednou za domluvený časový interval k vám dorazí pracovník servisu, nafasujete od něj čisté pleny a na oplátku si odveze ty špinavé. Prý to stále vychází levněji a ekologičtěji než používání jednorázových plen. Ve Velké Británii dokonce přispívají některé radnice rodičům, kteří služby takových firem využívají. Stát se tak snaží pomáhat řešit problém s odpady.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:48
- Nahlásit

sarax
hele to sou super fotečky,pošli to někam ,třá na nějaký chytrý forum zaměřený proti psům.Zrovna sem na nějakej link koukala v tématu vedle,ale musela sem vodejít a to rychle bo sem prchlivá

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:51 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

davidkova renata
v kterým tématu??ji to tam šoupnu
Terri
Michalka je krásná
a prosím tě,stál vedle mě můj chlap a pravil že je náádherná

s těma plenama je to super nápad

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:56
- Nahlásit

davidkova renata
taxem na to koukla...a taky sem moc nevydržela

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:57
- Nahlásit

sarax
a taky sem moc nevydržela
To je hrůza,my taky hovno vydržíme

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 00:02
- Nahlásit

Naprosto úžasná služba běžná v některých vyspělých zemích je tzv. plenkový servis. Jednou za domluvený časový interval k vám dorazí pracovník servisu, nafasujete od něj čisté pleny a na oplátku si odveze ty špinavé. Prý to stále vychází levněji a ekologičtěji než používání jednorázových plen. Ve Velké Británii dokonce přispívají některé radnice rodičům, kteří služby takových firem využívají. Stát se tak snaží pomáhat řešit problém s odpady.

Vždycky na něco přindu pozdě!!!Těch prachů za plínky,no to je lepčí je narvat do PET flašek a topit s nima!

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 00:28
- Nahlásit

jablunka

mosty u jabkunkova

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:14
- Nahlásit

Sarax
Michalka je krásná
a prosím tě,stál vedle mě můj chlap a pravil že je náádherná

Móc děkujem
(Prej je ale po taťkovi )
no to je lepčí je narvat do PET flašek a topit s nima!
To si nech patentovat

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:22
- Nahlásit

Terri
To si nech patentovat

No prej je to výhřevný jako prase,ale já nemám ozkoušeno,páč topíme plynem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:44
- Nahlásit

jablunka
,páč topíme plynem
doufám,že nemyslíte tím co do vás napumpovali!

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:50
- Nahlásit

davidkova renata
Tím si zatápím jen já pod peřinou!

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:52 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

jablunka
No prej je to výhřevný jako prase,ale já nemám ozkoušeno,páč topíme plynem
Snad si neskočila na lep těm, co slibovali za plyn 20 tis. když odstavíš kotel na tuhá paliva

Neessi
Chodí tu ještě Neessi? Sháním info a dočítám se protichůdnosti a nevím, které jsou zastaralé...:
Dříve byla častou příčinou slepoty u dětí "retinopatie nedonošenců" díky vysoké koncentraci kyslíku v inkubátorech (ohroženy děti před 32 týdnem, hmotnost nižší než 1500 g). No a potřebovala bych vědět, jestli je to tak stále a nebo je pravda informace, která říká, že dnes už jsou inkubátory natolik kvalitní, že k tomuhle už skoro nedochází.

A druhá věc - zda se potraty dělají stále způsobem alá "Němý výkřik"... Proč se případně nemohou dělat šetrněji (jakože by plod nejdříve zemřel a pak se roztrhal).

(Omlouvám se za zas humus téma...)

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:01 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Terri
Hoďtam ještě nadpis pro ni,já ji pošlu.
Ale teď bude nejspíš cvičit krakenky.

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:07
- Nahlásit

Ahoj holky,
já bych taky měla otázku na neessi, teď je reklama na nějaké očkování pro kojence nevím teda jaké očkování a proti čemu to je říkal mi to manžel, že tam maminka říká něco o hluchotě. tak prosím o upřesnění a to jestli očkovat či né.
četli jsre mojí otázku na pleny?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:17
- Nahlásit

Petra
Je to očkování proti pneumokokovi a já jsem jednoznačně pro,protože jsme ho měli a Štěpánek od 1/2 roku do 1 roku prodělal 4x žánět srtředního ucha,2x zápal plic a nebýt jiné dětské lékařky tak to mohl odskákat jinak.Jo a ještě byl celého půl roku zahleněný.

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:22
- Nahlásit

jablunka
pneumokokovi a tenhle hnus může za to že je častěji zápal plic a vše co píšeš?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:27
- Nahlásit

Petra
Jj a bohužel i za horší věci!A ta hluchota má spojitost s těmi záněty stř.ucha!

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:29
- Nahlásit

něco jsem o tom hnusu našla
http://zdravi.doktorka.cz/pneumokok-zabij-v-dusled ku-krvaceni-v-plicch/
tak teda Neess prosím Očkovat?

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:30
- Nahlásit

Terri
příčinou slepoty u dětí "retinopatie nedonošenců" díky vysoké koncentraci kyslíku

To platí stále,není to inkubátorama,ale tím,že jsou na plicních ventilátorech.Vyšší koncentrace kyslíku není jediným faktorem,je to i nevyzrálost tkání(všech) t.j. i nervové soustavy...Můj osobní názor na "zachraňování " toho,co příroda sama nechce ,raději nebudu ventilovat.Ale dám jeden příklad: v roce 1980 v prosinci přivezli os.autem paní,která doma potratila plod žens.pohl,vážící 800 g.Přivezli to v umývadle v kufru auta,venku cca -15 st.Ve špitále se holčička probrala a dali jsme ji do obyčejného inkubátoru.Za dva měsíce měla 2 800 g a dneska má už 3 děti.Příroda to chtěla,paní je zdravá,sice má kolem metráku a děti rodila kolem 3500 g.Je otázkou,zda zachraňování nedonošenců za každou cenu od váhy 400g a výše,kvůli statistickým pozitivním číslům je správné,když po půlroční hospitalisaci je dítě voženo v kočárku s kyslíkovým přístrojem,žaludeční permanentní sondou,nevidomé,neslyšící,bez reflexů...........Takže jestli jsou dneska inkubátory o deset tříd kvalitnější nebo ne,to není podstatné.Lidská pýcha a samolibost jsou ničivým elementem a trochu více pokory k přírodě by neškodilo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:32
- Nahlásit

Petra
Nejsem Neessi,ale já říkám ANO.Už za sebou máme dvě očkování a kromě angíny kterou chytil od stařšího bráchy je v pohodě!

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:40
- Nahlásit

jablunka
moc ti děkuji za rychlé odpovědi a teď co jsem přečetla to co píšší tak asi taky budem očkovat

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání